Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 21:01 

Jaj még csak annyit hogy a townportalt lehessen már úgy használni hogy mi saját magunk válasszuk ki melyik várunkba akarunk teleportálódni és ne automatikusan a legközelebbihez :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 21:27 

Nekem lenne még egy olyan ötletem, ami szerintem még most is megcsinálható, nem hiszem hogy nagyon sok idő kellene hozzá a készítőknek, ugyanakkor sokat dobna szerintem mindannyiunk számára a játékon. Tekintettel a magyar fejlesztőkre és rajongótáborunkra, mindössze még egyetlen új lény berakását kérném, ami nem más, mint a Turulmadár. Egy igen erős, 7-es szintű lény lehetne, amihez külső lénylakásban lehetne hozzájutni. A repülés mellett immunis lenne az elmét befolyásoló varázslatokra, mindig pozitív morálja lenne, és a H5-ös Harci griffhez hasonló lecsapásra lenne képes. És természetesen nagy méretű lény,vagyis 4 kockát foglal el a csatamezőn. Mit gondoltok? :wink: :) Különösen Vologya és a modik véleményére lennék kíváncsi, de természetesen mindenki máséra is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 21:36 

A barbároknál simán el tudom képzelni :) Komolyan az a soklábú vagy sokkarú nyavaja akar lenni a necroban a főember?? :o :S a kaszás nem lenne jobb??Bár az infernónál is látni 1-2 fura szerzetet a legjobb az lenne ha ugyan olyan lenne mint a 3.rész csak mai grafikával :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 21:43 

Vízi sárkány / Dragon Eel

http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images ... 110616.jpg

Shalassa a víz sárkánynőjének avatárjai. Ezek a lények gyakran megtalálhatóak olyan helyeken amelyek megszenteltek vagy tiltottak a átlagos halandók szeme elől és ezeket erősen őrzik.
Egy ilyen sárkánya mestere azon varázslatos erőknek ahonnan a nevét is kapta (Dragon Eel) akkor tűnik elő e lény, amikor a legnagyobb szükség van rá a védelem szempontjából, Shallassa legközelebbi követői közül. A természet oly erejével áll szemben ki ilyen lényt lát, melyet csak a legbátrabb seregek mernének kihívni maguk ellen.

Érdekes mód Semleges neutrál lénynek írják, nem Bossként

http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/home/

Frissült a hivatalos oldal is, itt találhatóak leírások a sztoriról, a lényekről amiket eddig bejelentettek stb.

A Turulmadár jó ötlet de akkor már inkább Boss. :) Ha oly hatalmas a villámmadárra is emlékeztetne talán picit. :) Az úgyis hiányzik sajnos.

Szerk.:
Újabb infók (nincs valahol esetleg utólagos szerkesztés gomb az elöző kommetnhez, a sima usernek is?)

Sándor a barbár hős.

http://img203.imageshack.us/img203/8094 ... htsand.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/5363 ... es6map.jpg

Heroes VI térkép.

http://img121.imageshack.us/img121/8548 ... 111723.png

Inferno vár kívülről.

Holnap még sok minden változik lesznek új videók is majd elvileg. Kérdezz-felelekes videó is meg stb.

Hetente mostantól tehát új tartalom a neten.

Van egy vicces Heroes VI-os képregény részlet is

Meg szép háttérrajzok.
http://img135.imageshack.us/img135/3318 ... corinn.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/7613 ... difsco.jpg

UI: Egy kis háttérzenét hiányolom a honlapról remélem lesz egy kis Romeros Heroes VI muzsika. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 06 csüt., 21:56 

De van szerkesztés. jobb fölső sarokba a saját hozászólásodnál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 0:03 

Nem tudom, hogy kinek tűnt fel... De, a Juggernauth nem hasonlít véletlenül a Spellforce telepítőjén feltűnő lényre :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 0:32 

hahakocka az a semleges vízi sárkány egy egyszerű mezei vízelementál ami a h3ban 3.szintű lény volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 1:15 

Glacius Van Thomas írta:
A barbároknál simán el tudom képzelni :)

Igen, ezen már én is gondolkodtam hogy melyik várba illene bele, de igazából egyikhez se tudtam igazán besorolni. :) A barbárok közé speciel az őrjöngésük és a kifestett arcok miatt nem. :) Úgyhogy maradtam a külső lénylakásnál. Na persze ez nem jelenti azt hogy ha beteszik a barbár várba akkor nem játszanék vele. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 4:28 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Hahakockának köszönöm a sok infót, Nekem sok munkát megspórol vele... :wink: Sajnos éves zárás van a melóhelyen és nem sok időm van foglalkozni a fórummal, csak éjszaka, amikorra már Hahakocka leírja, amit szerettem volna... Ezúton is köszönöm! :P

Igyekszem a hétvége felé összeszedni az ötleteiteket és eljuttatni a fejlesztőknek. Valamint csinálni egy összeállítást a publikus infókból, válaszolva a rengeteg kérdésre... Köszönöm a türelmeteket, estig még jöhetnek a kívánalmak... :)

Az új Hivatalos weboldal nagyon szép lett, persze van még mit feltölteni illetve alakítani rajta... Nem tudom észrevettétek e, hogy a Community fül - Fan Made menü alatt ott vagyunk, mint hivatalos magyar rajongói oldal... :shock: :D

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 7:14 

Büszke vagyok az oldalra :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 9:23 

Glacius Van Thomas írta:
Jaj még csak annyit hogy a townportalt lehessen már úgy használni hogy mi saját magunk válasszuk ki melyik várunkba akarunk teleportálódni és ne automatikusan a legközelebbihez :)

Egyik képesség (nem tudom, hogy melyik) fejlesztésével, lehet választani, hogy hová szeretnénk teleportálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 10:13 

odusszeusz írta:
Glacius Van Thomas írta:

Egyik képesség (nem tudom, hogy melyik) fejlesztésével, lehet választani, hogy hová szeretnénk teleportálni.

H3-ban a földmágia kell hozzá.

Péntek van, hol is azok az adatok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 10:33 

Én azt jól tom hogy expert földmágia kellett hozzá :) Csak az 5ben elég gázos volt mikor több várral rendelkeztél össze akartad vonni a seregeket vagy hirtelen megjelent a térképeden egy izmos ellenfél és a jó öreg városválasztó townport helyett szaladgálhattak a hősök napokat vagy több mint 1 hetet is!A halál lovag visszakerül a necroba???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 10:54 

Köszi Vologya. :D

ÚJ infó még hogy a Bossok a neutrál lények között lesznek és nem külön. A vízi sárkány, a Halott óriás pókasszony, és az arkangyal is Boss, de neutrál is egyben.

Ma elvileg lesz bejelentés, de nem reggel az tuti. :) Vologya gratula hogy sikerült a honlapot a hivatalos lapra is feltettetni. :) Népszerűbb lesz az oldal majd emiatt talán.
Ismered egyébként az egyik magyar fejlesztőt Vologya? Tök jó lehet.

A Hellhoundnak akkor végig 2 feje lesz fejlesztve is? Úgy tűnik. Fura, elsőre de engem annyira nem zavar.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hahakocka 2011 jan. 07 pén., 11:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 11:05 

En majd inkabb az multis oldal kozzetetele utan szolnek bele, az alap menetet nem nagyon lehet elrontani, csak legyen kiszamithato a csata menete, gondolok itt a speed >>> init ellentetre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 11:25 

Szerény véleményem szerint a h4et sikeresen elcseszték :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 12:07 

Hát nagyon sajnálom, hogy így elrontják a Heroes nevet...
Az 1.2.3. volt az igazi heroes a többi az már egy túl bonyolított hülyeség..
A 4.5.6. már nem Heroes, semmi közük hozzá.
A harmadik részt kellene egy kicsit felturbózni, több várat berakni, de nem ilyen elvetemült lényekkel.. Egy picivel jobb grafikát kellene csinálni - de csak egy picivel- új pályákat berakni, mert ezek a pályák amik mostanában vannak szörnyüek... itt az oldalon is találtam pár pályát 5ös osztályzattal és Kiemelt címkével.. mondom ez biztos jó lehet, erre letöltöm megnézem és 5mp után le is töröltem.. kolosszeum és körülötte semmi 5m-es körzetben...
Na de visszatérve.. az 5.rész szerintetek heroes? a várak mik? forogni kell egy fa körül, mire megtalálom hogy mit is építettem meg addigra megunom az egészet. olyan lények vannak benne amikről azt se tudom hogy mi az.. na de ez van.. a 3.résznél jobbat nem tudnak alkotni , csak ha egy heroes 3 remaket csinálnak..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 12:09 

Az eddigi részekben mind nagyon jó volt, hogy billentyűzetről is el lehetett érni minden parancsot (a 4-et nem ismerem). A felugró üzeneteknél is jó volt, hogy egy enterrel tovább lehetett lépni és nem kellett mindig rohangálni az egérrel. Remélem ez megmarad a mostani részben is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 14:09 

Azt tudom mondani, hogy várjuk ki a végét, hogy mi fog kisülni belőle.
Amúgy mindegyik részben van valami, ami egyedivé teszi. A 4-esben például az, hogy végre megtudhattam, hogy mire képes egy full hős csapat, ezt akár tovább lehetne lendíteni.

Ez csak a véleményem 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 07 pén., 14:22 

No úgy látszik lesznek elementálok is gondolom mint neutrál lények. A Community s Heroes fórumon írta az egyik fan, hogy mennyire hasonlít egy víz elementálra a vízi sárkány boss, erre a moderátor és fórum vezető azt mondta nem, teljesen máshogy néz az ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]