Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 10:06 

Üdv!
Érdekes dologra lettem figyelmes:
Inferno kampány 4. pályán körönként elszalad x db druidám és master hunterem!!! :shock:
Kutyagolok egy hetet azt oda a sereg :?
Meg tudná vki mondani h ez mitől lehet?
Előre is thx!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 11:32 

Anduran,

mivel én is pont ugyanezt próbáltam csinálni, úgy néz ki igazad van:
az én HeroesV-öm még a tiédnél is hibásabb :cry: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 12:41 
Üdv Hősök,
lenne egy kérdésem hozzátok, ami inkább a játék hardveres
részéhez kapcsolódik. Sokáig nem értettem, hogy a pályák betöltésénél
miért lép ki a játék, de most már rájöttem(a Manualból), hogy az egyetlen nem támogatott videókártyát sikerült kifognom az ott felsoroltakból. :( név szerint GF4 MX-et; (Ez olyan érzéssel tölt el
mintha direkt velem akartak volna kiszúrni!!)
Abban bízok- és tőletek remélek választ -, hogy kiadnak valamilyen
pach-t, vagy esetleg egy másik verziót, ami korrigálja ezt a "hibát".

Mit gondoltok?,lehetséges ez, vagy...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 12:50 

Az "egyedi" képességekből(vagyis azokból amelyek minden népnél más, pl:infernónál a gating képesség) hogy a csudába lehet ultimate-ig fejlődni?
Kell hozzá valami különleges, vagy várjam meg, amíg a gép magától felajánlja. Az utóbbi módszert már próbáltam, soha nem adja be.
Tud valaki segíteni???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 13:17 

Freemy írta:
Akárhogy is nézem, nekem csak az Academy táblázat jön elő... A többi oldalon ott vannak a lények képei, de táblázat sehol! Linkelj egy oldalt, ahol te látsz táblázatot! (Ne az Academy legyen rajta!)
Hali!

Itt a link: www.laca11.tvn.hu/skill_tabla.jpg

pirossal bekarikáztam azt amit szerintem te nem vettél észre!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 13:41 

Laca írta:
Freemy írta:
Akárhogy is nézem, nekem csak az Academy táblázat jön elő... A többi oldalon ott vannak a lények képei, de táblázat sehol! Linkelj egy oldalt, ahol te látsz táblázatot! (Ne az Academy legyen rajta!)
Hali!

Itt a link: www.laca11.tvn.hu/skill_tabla.jpg

pirossal bekarikáztam azt amit szerintem te nem vettél észre!

Üdv: Laca

Köszi!
Tényleg nem jöttem rá erre, pedig ott volt előttem...

Jitaytól már kaptam egy privit, kb. ugyanezzel a tartalommal, megnéztem és tényleg úgy volt. Már ki is nyomtattam az összeset. Épp most tanulmányozom őket.
Azért köszi újra!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: remek hír
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 15:58 

Üdv!
Egy remek hírről szeretnék beszámolni. Felvettem a kapcsolatot Aurelainnel, a skillwheel készítőjével, engedélyt kértem rá, hogy lefordíthassam a művét. Válaszként egy szöveges fájlt kaptam, benne az összes fordítandó képesség angolul. Egy héten belül készen leszek vele, visszaküldöm neki, és pár nap múlva már kapom is kézhez a teljes fényében pompázó, magyar KEREKET! :wink:
Ui: aki valamilyen hibát fedezett fel a képességek fordításában, az MOST szóljon, mert ha elküldöm neki a leírásokat, akkor már késő lesz.

Aurelain írta:
Hi, Zolirobi.

I did translation for French, Russian, Czech and German so it would be a pleasure to add Hungarian to this list :)

I attached a text file that needs translation (please use the internal H5 files, if available).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 17:06 

nyilasHun írta:
Üdv!
Inferno kampány 4. pályán körönként elszalad x db druidám és master hunterem!!! :shock:
Előre is thx!

A sztori miatt van. :) Ezért kell gyorsan elfoglalni egy Inferno várat, mert azok a lények nem tűnnek el. :twisted:

Hory írta:
Az "egyedi" képességekből(vagyis azokból amelyek minden népnél más, pl:infernónál a gating képesség) hogy a csudába lehet ultimate-ig fejlődni?
Kell hozzá valami különleges, vagy várjam meg, amíg a gép magától felajánlja. Az utóbbi módszert már próbáltam, soha nem adja be.
Tud valaki segíteni???

A különlegesség egy artifact, aminek az a tulajdonsága, hogy egyel megnöveli a speciális képesség szintjét. Bár ezt a tárgyat még csak a bétában láttam, gondolom itt is megtalálható. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 17:07 

Hűha, vki megcsinálta, h a bétás treant legyen a teljesben. :o
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 047844/p/1

Maga a fájl itt:
http://www.dagobah-online.com/heroes5/Treants.pak
Elvileg csak be kell másolni a data könyvtárba, és benne lesz. 8) Bár azt írja, hogy problémák lehetnek a mentett játékoknál, de valahogy kibírjuk. :lol:
További jó hír, hogy a következő munkája az, hogy az Inkvizítorról "leveszi" azt az idióta sisakot. 8)
Na, mindjárt ki is probálom. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 17:24 

Poetice írta:
nyilasHun írta:
Üdv!
Előre is thx!

A sztori miatt van. :) Ezért kell gyorsan elfoglalni egy Inferno várat, mert azok a lények nem tűnnek el. :twisted:

Hory írta:
Tud valaki segíteni???

A különlegesség egy artifact, aminek az a tulajdonsága, hogy egyel megnöveli a speciális képesség szintjét. Bár ezt a tárgyat még csak a bétában láttam, gondolom itt is megtalálható. 8)

Kösz a segítséget.
Az feltűnt, h el kell foglalni egy infernót, meg is tettem, dehát ugyebár ott volt 3 ranger váram mellette, tehát a 3>1 frenetikus gondolatmenetemet követtem, és ezér indultam neki az elfekkel.
Amúgy a pályának ez a csavarja simán kiküszöbölhető:
a lények csak Agrael-től tűnnek el, tehát!
1.:Elöl battyogunk Agraellel és az Infernó vár seregével.
2.:Mögötte Ranger hőssel cipeljük a 3 elf vár teljes populációját (szép méretes sereg :D )
3.:Nagyobb csata előtt kicseréljük a két sereget, majd csata után vissza, tehát senki nem szaladgál el, mert kör végére ismét nem Agrael-nél vannak.

Így pofonegyszerű volt a pálya.
Csak mire rájöttem.. :evil: :evil: :evil:
Ha nem mondtam újat sorry.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 17:35 

Poetice írta:

Maga a fájl itt:
Elvileg csak be kell másolni a data könyvtárba, és benne lesz. 8) Bár azt írja, hogy problémák lehetnek a mentett játékoknál, de valahogy kibírjuk. :lol:
További jó hír, hogy a következő munkája az, hogy az Inkvizítorról "leveszi" azt az idióta sisakot. 8)

Milyen problémák lehetnek a mentéssel?Esetleg nem töldődnek be mert akkor inkább köszönöm de nem kérek belőle.Nekem se jön be így a Treant(NAGYON nem jön be, fogalmazzunk így)de azért nem kockáztatnám a mentett állásaimat érte.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 18:05 

nyilasHun: Na én meg erre nem gondoltam. :P Bár az infernósokkal sem volt nehéz. :)

Zargul írta:
Milyen problémák lehetnek a mentéssel?Esetleg nem töldődnek be mert akkor inkább köszönöm de nem kérek belőle.Nekem se jön be így a Treant(NAGYON nem jön be, fogalmazzunk így)de azért nem kockáztatnám a mentett állásaimat érte.

Hmmm, elvileg csak annyi a hiba - most olvasgatom -, h a mentett állásoknál a régi treant van a térképen.
Sztem egy probát megér, max letörlöd a fájlt. :) Bár ha nem jó, nem én voltam... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 18:20 

Sziasztok!

Az Inferno kampány 3. pályáján van valami trükk??
Mert már nekiszaladtam vagy 5szőr és nem megy mindig lenyomnak az elfek....
PLS valaki segítsen!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 18:42 

trueplaya írta:
Sziasztok!

Az Inferno kampány 3. pályáján van valami trükk??
Mert már nekiszaladtam vagy 5szőr és nem megy mindig lenyomnak az elfek....
PLS valaki segítsen!!!

Gyorsnak kell lenni(mint mindig ha jó eredményt akarsz :D)mert nekem is így sikerült.Már a 2. napon levertem Agraellel a kapunál álló hőst és ezerrel foglaltam a bányákat, mögöttem egy másik hőssel szedtem fel a nyersanyagokat és a várnál található external dwellingekből pedig a lényeket vásároltam.Minél hamarabb izzítsd be a Hell Chargereket és a Succubus Mistresseket, hogy többet kapj belőlük.Szemétség, hogy nincs citadel meg ilyenek.Alap populáció, suxx...Szóval menj rá a nyersanyagokra mert pénzből van elég(több aranybánya is van+van a pálya elején egy Sylvan vár ahol meg tudod építeni a Capitolt).Elviekben erősebb Agrael mint az ellenség legerősebb hőse de nekik meg ott az Emerlad sárkány...Ja ezért is legyél gyors hogy nehogy 10nél több upgradelt sárkánnyal találd szembe magad :)

Egy jótanács:viszonylag hamar, kevés veszteséggel verd le a narancssárga Keymaster Tentnél álló Rakshasa Rajákat(kicsit feljebb mint a legközelebbi Sylvan vár) mert így is több lényre tehetsz szert.(Ugye a váradnál van egy Inferno Military Post)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 máj. 31 szer., 21:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 18:55 

Poetice írta:

Maga a fájl itt:

Azt nem tudod, hogy az elfek fura fülét nem tervezik visszábbvágni? :lol: :lol: :lol:
Amint meglenne, már szedném is lefelé! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 18:59 

Freemy írta:
Azt nem tudod, hogy az elfek fura fülét nem tervezik visszábbvágni? :lol: :lol: :lol:

Ez nekem is egyből eszembe jutott :D Igencsak szívlelném ezt a dolgot de szerintem nem megoldható a dolog.Bár ki tudja...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 19:05 

Zargul írta:
Freemy írta:

Ez nekem is egyből eszembe jutott :D Igencsak szívlelném ezt a dolgot de szerintem nem megoldható a dolog.Bár ki tudja...

Miért ne lenne megoldható? Egy fát ki tudnak cserélni, de egy fület nem? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy egy házat meg tudsz venni, de egy újságot nem... Szóval szerintem csak akarat kérdése...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 20:06 

Freemy írta:
Zargul írta:
Freemy írta:

Miért ne lenne megoldható? Egy fát ki tudnak cserélni, de egy fület nem? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy egy házat meg tudsz venni, de egy újságot nem... Szóval szerintem csak akarat kérdése...

Azért mondtam, hogy nem annyira lehetséges, hogy meg lehet oldani mert egy fület "levágni" csakúgy nem lehet.Újra kéne így "csinálni" a karaktereket(ilyen hosszúfülü elfből van egy 5-6 kb) és az elég hosszú idő, nem hinném, hogy ennyire időmilliomos lenne az arc(főleg, hogy HOMM 5-öznie is kell, gondolom :D)Amúgy ez a fa kész dolog volt, a csávó szerintem csak valahol rátalált a textúrákra vagy kódókra vagy nem tudom mire(nem igazán vagyok az a programozó alkat :))és megoldotta, hogy csak bekelljen másolni egy mappába.Javítsatok ki ha tévednék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 20:06 

jitay írta:
Főleg, hogy végre rávettem a gépemet, hogy futtassa a H5-t, kölcsön-videó-kártya nélkül :wink: )

Szia Jittay hogy érted el hogy müködjön a játék? és milyen videokártyád van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 22:22 

Zargul írta:
Azért mondtam, hogy nem annyira lehetséges, hogy meg lehet oldani mert egy fület "levágni" csakúgy nem lehet.Újra kéne így "csinálni" a karaktereket(ilyen hosszúfülü elfből van egy 5-6 kb) és az elég hosszú idő, nem hinném, hogy ennyire időmilliomos lenne az arc(főleg, hogy HOMM 5-öznie is kell, gondolom :D)Amúgy ez a fa kész dolog volt, a csávó szerintem csak valahol rátalált a textúrákra vagy kódókra vagy nem tudom mire(nem igazán vagyok az a programozó alkat :))és megoldotta, hogy csak bekelljen másolni egy mappába.Javítsatok ki ha tévednék.

Pontosan. :) Mert az új (régi :P ) treant a bétából való, csak egy kicsit kellett nekik a kódot megbabrálni. Ezért lesz megoldható a pap dolog.
Na, kiprobáltam, minden jól működik, a mentett állás is, bár azt nem tudom, hogy volt-e egyáltalán a pályán akkor treant. :) Amúgy pont jókor jött a mod. :D Az utolsó pályán voltam a Dungeon kampányból, és utána a Slylvan kampány jön. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]