Tényleg nagyon jó Tábor volt, izgalmas meccsekkel, megszokott szinvonalú labdarúgással, pókerről ne is beszéljünk.
H5 támadásban nem indultam, ellenben kiedrült, hogy a wt nem igazán megy 2vs2 ben.
H3 ban az eddigi legjobb csapatom volt, ezért is az előkelő helyezés, sok
1-1 meccset vivtam, ellenben volt néhány olyan vereség, ami meglepett.
2vs2
Teki volt a párom, mondhatnám, hogy miattam végeztünk ahol végeztünk, de nem érzem úgy, hogy bármit is elpöcsöltünk volna, a többiek jobbak voltak, talán a várválasztás nem volt a részünkről szerencsés, de mindegy.
1vs1
A páros nekem mindig a bemelegítő, miután nem igazán játszom online, sokat nem reméltem, a mezőny nagyon erős, én filmnézős, olvasós, italozós taktikám nem mindig kifizetődő.
Nem is emlékszem minden meccsre, azt hiszem hullámzó szinvonalat hoztam, ja és az én hősöm volt Krellion, a barbár with Arma.
Néhány meccs, a teljesség igénye nélkül
vs Csizu
egy hősös, varázslós pálya, tower vs tower, amig én sorra buktam a katonáim, lévén nem volt earth magicem Csizu szépen megtámadott, néztem is, hogy ennyire ******* lennék, de szerencsére visszaértem a várba, nem emlékszem, hogy legyőztek e már úgy, hogy engem ostromoltak, hát most sem sikerült.
vs Vologya
The Duel original változat, Dungeon vs Dungeon, talán az első héten sikerült volna a sárkány dwelling, de a hajó rosszfelé indult el, igy csak a 2. héten lett meg, végülis nem számitott Crag Hack, implo és jóval több fekete sárkány lemészárolta az ellenfelet.
vs TH
jebus, itt simán kikaptam, nem éreztem a ritmust.
vs Dave
egy hősös, might masters, az ellenfelem nagyon jó játékos, a csatában talán a rutin valamint a 9 ancient ami miatt sikerült nyernem.
vs Dreeagar
HG3 original
tanárian ment minden, leszámitva a refugee t, de megoldottam, dreeagar ahogy kellett levarázsolta a seregem, akkor is ez a legjobb pálya:)
vs Karesz
Panic random, rampart vs rampart, wt, expert slow, fák, fák, fák és még mindig a fák, levertek mindenkit.
vs Hahakocka
Coast to coast
open map, elhúzódó utánpótlásvonalak miatt sokáig tartott, ostromolni nem akartam, ezért kivártam a végét, s nyertem.
vs Süni
the showdown
no comment, nem az én pályám, még sosem nyeretem ezen a táborokban.
vs Teki
balance L
ehhez sem értek, de a blokkokon sikrült lemészároltatni a seregem....
vs Jou
Dragon Lair
óvatosan játszottam, de Jou éppen low morálon volt, valahol bebukta a seregét....
vs Bogpista
The Hive
ruppotlan hősökből dolgoztam, a magicre és a sultánokra alapozva, a recanter az elsőt lőtte ki, a sultánokat a Castle serege, ahogy kell.
vs Titi
jebus
Krellion jött az armával és az anti magices Arkangyallal, már azért megérte, hogy láthassam Titi arcát, mert nyilvánvalóan jobban tolta mint én, az egy pont csak hab a tortán.
helyosztó
azt gondolom végig jobban játszottam, de a clone+arkangyal kombó ellen szerintem nincs ellenszer.
összeségen ennyi, hihetetlen, de még 2011 ben is ez a játék, ami az etalon ebben a műfajban, látszik, hogy mennyire rendben van a balance, s hogy a luck faktorban is egyszer fenn, egyszer lenn.
nem vagyok jós, de szerintem 2v2 és 1vs1 jövőre is ezzel - H3 - fog menni, hiába izzad Nimbi a 6. rész előtt, ahol a warrior 1 kezes karddal tolja dpst, könyörgöm legyen akkor legalább egy pajzs nála, ha meg nem, akkor valami imba kétkezes fegyver vagy kettő?:)
_________________ Despite what your mamma told you, violence does solve problems.
Annak ellenére, amit anyád mondott neked, az erőszak igenis megold problémákat
|