Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 54 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: re: Bakker
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 4:38 

Egész jó érvek.. Gratula. Ezt a fórumozási stílust szeretem a legjobban.

Lehet, hogy írnom kellene egy skill választó szkriptet a WoGhoz..
Választás mondjuk 12 skill advancement közül :?:
Lehet, hogy a H4 jobb, mint a H5 :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re: Bakker
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 14:14 

doom3d írta:

Az utóbbi időben én is elkezdtem ezen gondolkodni... :roll:

Bár ami engem nagyon zavar a H4-ben a sok helyen csicsás grafika, meg az ócska várzenék, amik azért elég szembe (fülbe) tűnő dolgok.

Viszont az izometrikus nézet tökéletes egy stratégia számára, sokkal áttekinthetőbb, mint az 5 3D-je.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re: Bakker
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 23:37 

Balee írta:
doom3d írta:

Az utóbbi időben én is elkezdtem ezen gondolkodni... :roll:

Bár ami engem nagyon zavar a H4-ben a sok helyen csicsás grafika, meg az ócska várzenék, amik azért elég szembe (fülbe) tűnő dolgok.

Viszont az izometrikus nézet tökéletes egy stratégia számára, sokkal áttekinthetőbb, mint az 5 3D-je.

én már rég nem hallgatom a zenét meg az effekteket, sztem csak zavarnának és/vagy untatnának

sztem a legjobbat is ahmar megunja az ember, a H3-ban pl. igen hamar lecseréltem az mp3-akat, aztán azokat már nem volt kedvem megint másokra lecserélni... pedig akkortájt a Paradise Lost igen jó zenét játszott, nem úgy, mint most :)

valszeg a H4-et is ezért komáltam meg ennyire: van egy kis standard dolog (a hős) meg egy kis változatos is benne (a szitu, amiben a hős találja magát). Sztem tiszta WarCraft3, csak turn-based... ott is böhöm seregeket csap szét egy komoly hős (szinte) egymaga. Kihívás meg akad benne bőven, csak meg kell találni. (Nem mindig akad Hypnotize, vagy a legnagyobb ellenfél nekro ill. immúnis rá vmitől - kapásból vagy 10 táp lény ellen semmire se megy az ember Hypnotize spellel. Sőt igen gyakran az order magic skill se választható/nem fejleszthető GM-ig. Vagy pl. nekrók ellen rossz nekróval menni, mert sem a szellem, sem a vámpír legjobb speckói nem használhatók. Egyedül a barbárok olyan gagyik, hogy mindennel jó őket gyakni :) )

igazából és őszintén szólva: ilyen alapon a H3 is "túl könnyű" a dim.door, fly, town gate és tsai miatt. Még soha nem jártam úgy, hogy town gate-tel hazajött a gép főhőse a fősereggel, és hűde nehéz dolgom akadt volna miatta, míg én halálra szívattam ezzel. Multiban meg ha nem kapcsoltuk ki a diplomáciát (1általán ki lehet?) akkor úgyis az nyert, akinek hamarabb volt ilyen hőse, és még valamelyest kompatibilis is volt a seregévwel a csatlakozott sereg. Vagy a refugee camp is igen nagy "randim igazságtalanság" volt, pedig alapvetően jó dolog a ref.camp... mondjuk lehet, hogy a H3-t is újból nagyon kedvelném, ha elővenném... talán a conflux óta szoktam le róla, mert az még nagyon "kiegyensúlyozatlan" dolog volt... meg a bugok is zavartak, pl. a SoD kampányban sokkal rosszabb hőst kaptam (csak a szint volt azonos) vissza Geluként, mint amit "átadtam". És hát Sandronak több tízezer líccsel kellett volna rendelkeznie (annyit kreáltam kb.), mégis párszázat nyomtam le, azt is vagy 20 arkangyallal Crag Hack "közreműködésével". Sztem amikor a hős %-ban javítja a serege statját, az jobb, mert a vacak lények statjain túl sokat dob pl. +20 A +20 D. 2-3 Library of Enlightenment is elég jót dobott a hősön. 3000 damage-es hőssel azóta sem találkoztam... Szóval szuperhős az mindenhol szuperhős, az ellent be lehet velük szo..atni. PErsze az i-re a pontot a WoG tette fel, azóta csak modjával modozok :) ... azaz módjával :) én legalábbis nem szoktam élvezni, amikor vmi bekreppál, pl. 10k titán probléma, ilyenek. Ha elkezdek egy pályát, pláne multiban, akkor be is szeretném fejezni, és nem örülök neki, ha vmi bug vagy ilyesmi előjön. Nem irigylem a programozókat, hogy társadalmi munkában, lelkesedésből mívelik, node a Linux se vette még át a Windows helyét, pedig az legalább működőképes, sőt majdnem 100-as. A WoG túl nagy projekt, pláne, hogy állandóan előjönnek új célok. Azért szép dolog, és gratula a fejlesztőknek érte - tiszteletet érdemel a munkájuk és a hozzáállásuk. Sok ilyen ember kellene még, mint a "szkriptelők" (pláne vmi jó kis árfolyamalertes proggihoz :) az is elég nagy kihívás, és még zsé is van benne. amúgy szent meggyőződésem, hogy a fanclubokat direkt támogatják a "Hatalmasok", hogy szétforgácsolják az időt, pénzt, kreatív energiákat. persze nem vmi titkos szervezetre gondolok, hanem szimplán a "komoly" emberek "politikájára". na ezzel be is fejeztem a filózást. 7végén hátha ontok egy kis trollvért... :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 07 szomb., 15:41 

Az eddigi szavazások eredménye a www.gamespot.com -on:
/mennyire jó a játék, 0-100 közt pontozva/
H1 75%
H2 82%
H3 91%
H4 88%
H5 82%

Nálam jelenleg H3, H4, H2, H5, H1 a sorrend..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 09 hétf., 16:31 

Ugyan nem egészen a topichoz tartozik, de ha már Bakker szóba hozta:

Igaz, hogy a WoG folyamatosan készül, fejlődik, sőt, több irányba is (pl. Doom3D is ügyködik a saját verzióján, ugye? :lol: ), ám a jelenleg elérhető 3.58-as verzió elég korrekt dolog. Igaz, hogy még nekem sem sikerült egyetlen játékot sem úgy végigjátszanom, hogy ne kaptam volna hibaüzenetet, viszont a legtöbb esetben ezek a hibaüzenetek nem jelentenek valódi hibát, azaz a játék (végig)játszható, és - főként - teljesen más, jobb, összetettebb marad általa. Úgyhogy nem szabad az esetleges, régebbi verziók kudarcai miatt elhajítani szerintem. Mert a WoG-ban azután tényleg lehet legyőzhetetlen (?) hősöket kreálni, még ha azok a "valódi" hősök segítői is csupán, és kommandernek hívják őket. :lol: Többezer hp-s succubus, aki elbájolja az ellenfél seregének egy részét csata előtt, paralizál, kétszer üt, neki nem ütnek vissza, és ráadásul sebez mint állat... kell ennél több? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 09 hétf., 18:03 

Szerintem a Heroes V a legjobb és kész :!: :!: :!: Lenyűgöző grafika :wink: , történet :twisted: , és KÖNNYEN kijátszható kampányok :D (a többi Heroesban valjuk be lehetetlen pályák is voltak :( ). Én még mindíg a világ legjobb körökre osztott stratégiájának hiszem, és alig várom a kiegészítőjét. :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 09 hétf., 18:36 

Kristóf írta:
Szerintem a Heroes V a legjobb és kész :!: :!: :!: Lenyűgöző grafika :wink: , történet :twisted: , és KÖNNYEN kijátszható kampányok :D (a többi Heroesban valjuk be lehetetlen pályák is voltak :( ). Én még mindíg a világ legjobb körökre osztott stratégiájának hiszem, és alig várom a kiegészítőjét. :shock: :shock: :shock:

Na nee :!: Pl.a heroes2-ben egyik sem lehetetlen,a Broken Alliance nevű pályát Impossible-n is végigvittem,ami csúcs volt :) ...Pont az a jó,egyszer ha belejössz,egyik pálya sem lehetetlen :!: Ha meg már meguntuk,csinálhatunk vagy letölthetünk pályát. :wink: Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2006 okt. 09 hétf., 19:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 09 hétf., 18:59 
Heroes Team

Ismerek olyan embert, akinek még a H3 tutorial is feladta a leckét, ennek ellenére lelkesedése töretlen, 5 éve heroes rajongó, sőt ma már többnyire megveri a gépet normál fokozaton! :wink: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 09 hétf., 19:07 

Nimbus írta:
Ismerek olyan embert, akinek még a H3 tutorial is feladta a leckét, ennek ellenére lelkesedése töretlen, 5 éve heroes rajongó, sőt ma már többnyire megveri a gépet normál fokozaton! :wink: :lol:

Kép :lol: .És multiban milyen :?: :lol: :lol:

Amúgy te mért nem teszel be magadnak avatart :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 09 hétf., 19:48 

Beorn the Shapeshifter írta:
Igaz, hogy a WoG folyamatosan készül, fejlődik, sőt, több irányba is (pl. Doom3D is ügyködik a saját verzióján, ugye? :lol: )
...
Már nem saját verzió. A WoG team tagjaként készítem a 3.59-et. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 10 kedd, 11:21 

Sziasztok!

Szerintem a h3 a legjobb. Én ezzel kezdtem anno még mikor megjelent.Rengeteget játszottam vele,de még most is tudok új dologokat felfedezni benne. Aztán megnéztem a 4et és az nem jött be,olyannyira nem hogy 1 óra játék után kiléptem :? ,és h3-t indítottam el újra :twisted:
Heroes V-t nagyon vártam,hisz mondták,hogy inkább a 3-ra épül...

Még nem igazán ástam bele magam,csak a haven kampányt kezdtem el.Egyelőre nem az igazi, kis adagokban ajánlott csak nekem. Biztos több időt kell vele eltölteni mire megszokom.

Szóval ha tehetem inkább nekiülök egy jó kis h3-s mapnek, pl most az empire of the worldnek :lol:

Rangsor nálam: abszolút első H3 (úgy hogy még WOG-gal nem is játszottam), utána H5, aztán H4 (az 1,2-vel nem játszottam)

üdv.: Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 10 kedd, 17:17 

Elydan írta:
Sziasztok!

Szerintem a h3 a legjobb. Én ezzel kezdtem anno még mikor megjelent.Rengeteget játszottam vele,de még most is tudok új dologokat felfedezni benne. Aztán megnéztem a 4et és az nem jött be,olyannyira nem hogy 1 óra játék után kiléptem :? ,és h3-t indítottam el újra :twisted:
Heroes V-t nagyon vártam,hisz mondták,hogy inkább a 3-ra épül...

Még nem igazán ástam bele magam,csak a haven kampányt kezdtem el.Egyelőre nem az igazi, kis adagokban ajánlott csak nekem. Biztos több időt kell vele eltölteni mire megszokom.

Szóval ha tehetem inkább nekiülök egy jó kis h3-s mapnek, pl most az empire of the worldnek :lol:

Rangsor nálam: abszolút első H3 (úgy hogy még WOG-gal nem is játszottam), utána H5, aztán H4 (az 1,2-vel nem játszottam)

üdv.: Elydan

Szerintem is a legjobb a H3,nekem utána a H2 következik,a többit nem ismerem,a H4-et 4./5.helyre raknám.Most nem heroesozok,de majd egyszer nekivágok...Mondjuk Normal-on a Pyramid-nak(H2) :lol: ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 12 csüt., 9:25 

Sziasztok. Nálam a H4 a nyerő - egyelőre - , viszont nekem az 1.3-as magyar verzió van és ahhoz nem találok multiplayer patchot. Nem tudna valaki segíteni? Amit innen letöltöttem, az nem működött sajnos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 17:57 

Helló!

Nekem speciel minden Heroes jön csak a 4 nem.

Elszarták mint a Wartburgot. :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 54 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]