Csak egy utózönge a warezhoz: már nem tudom ki írta, de elhangzott, hogy azért szed le warezt, mert 19-n mindenki majd itt ír róla, ő meg nyálcsorgat. most viszont azvan, hogy leszedik emberek a warezt, hintik az igéket, aki meg korrekt módon megvárná a legál verziót, az meg várhat...
J-nye
Mindegy. Én megelégedtem a demoval egyenlőre, és megosztok itt néhány tapasztalatot.
Figyelem, ez demo, tehát korántsem biztos, hogy így lesz a
véglegesben, illetve akik szeretnének maguk kitapasztalni
néhány meglepetést, azok NE olvassák tovább...
Wizard hőssel szerettem volna elérni az Arcane Omniscience-t. Haven vár volt mögöttem (mivel nem volt más választás, max inferno

). Először Nurral estem neki, hamar rá kellett jönnöm, hogy vele nem is lehet megtanulni, legalábbis a defaulttal, és azok alapján, amit a neten olvastam, uis ő már az Erratic manát se tanulhatja meg mivel alap sorcery, plusz manatöltője van, ami mellé csak kettő fér, de három hely kellene

Ez borzasztó rosszul esett, remélem a neten feltárt adatok nem pontosak. Ezután jott Ihora, aki jó eséllyel indult, neki arcane training van alapból... A gáz csupán annyi volt, hogy 21 szint alatt egyszer sem kínált fel Attack-ot, ami pedig elméletileg kellene (sőt Nurnál sem, vele 15 szintet nyomtam). Szóval szerintem még tévesek az infok a neten, vagy van egy nagyon nagy hibája a játéknak, hiszen minden rasszból lesz pár hős, aki élből nem tanulhatja meg a legmájerebb abilityt!
Na akkor jöjjenek a meglepetések, amik játék közben értek:
- a Phantom Forces-zal megidézett lény TUD varázsolni (angyalnál ez eléggé hasznos, uis a phantom-angyal resurrectje MARADANDÓ!!!), ezen kívül a Phantom lények is incorporealok!!! azaz van esély rá, hogy nem sebzed őket, akkor pedig nem tűnik el
- a mark of the wizarddal jelölt lény ha más lényre varázsolunk, akkor is elszenvedi/megkapja a varázst (a leírás azt írja, hogy a markolt lényre ha varázsolnak, akkor duplán "kapja be"). Szal, ha van két csapat zombi ellen, az egyikre rányomsz egy markot, és a másikat szórod varázsokkal, akkor a markolt is automatikusan elszenvedi

Uez igaz, ha saját lényre varázsolunk, persze pozitív varázsokkal. Azt nem tudom, mi van, ha ellenfelünk süt el varázst "markolt" lényre.
- a ghost nem csak a fizikai támadást misselheti, de pl. a fist of wrathot is, illetve a phantom angylaim egyszer egy tűzlabdától nem szenvedtek sebzést
Összegzés: az biztos, hogy rengeteg felfedezni való dolog lesz a játékban, és hogy az eddigi legszélesebb skálájú taktikákat lehet majd felvonultatni...
u.i.: kíváncsian várom, hogy végre a "chain element blow"-t kipróbálhassam
üdv