Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 14:43 

szerintem a 3d még nem jelent semmi rosszat, a képek nekem tetszenek :D Be lehet a kamerát állítani, ha már full 3d lesz szabadon :wink: A hangulat, ami a képekből sugárzik engem megfogott. Remélem körökre osztott marad, (a képek ezt támasztják alá), és a játék rendszere nem vissza, hanem előre fejlődik. A H4 is azéert nem jött annyira be (persze azért király), mert a rendzere jó, csakhát a grafikai megvalósítás hagyott némi kívánnivalót, a lassúság, és a hangulat, meg a **** ai. Na ha ezeket kijavítják, pár jó új ötlettel, rittyentenek hozzá egy szép kis 3d grafikát, annyira rossz nem lehet :!: bizakodóak legyünk, lehet ha a képeket a megszokott kameraállásból látjuk, nem félnénk ennyire. Hajrá, hajrá :idea: :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 18:19 

Mégegy szimpatikus csontvázfej.:wink:

Különben meg miért baj, ha a H5-höz gépigény is társul majd? (és nem azért mert elfelejtenek megint memóriafelszabadítani) Ki tudja, ha igazak lennének a leírtak, akár valami nagyon durvát is alkothatnak. Még a végén gondolkodni is kell.8)
Arányaiban a RAM elég gyermeteg volt, nem? :roll:

adios:
SM

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 19:01 

Sorceress:
A H5 gép igénye aligha fogja verni a W3-ét, hisz ott egyszerre sok egységet kell mozgatni, itt meg keveset és azt is körönként.
Szóval én nem annyira félek a gépigénytől. (pláne mert már nem P2esem van :) )

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 19:34 

manticore írta:
Szia silver!

A H3-ban nincs opera :!: , csak a 2-ben és a 4-ben. :wink:
Érdekes hogy azt mondod hogy a H3 cicomás, mert a H4-et
szokták annak tartani - mellesleg a tájelemek se egymáshoz
illőek mert más-más grafikai stílusban készültek - már csak
ezért is "foltosabb" a játék. :idea:
Pl. a fehér tigris arcképe olyan mint egy kislányoknak készült
plüssállat portéja :lol: , de elég csak megnézni a hősök fejét... :twisted:
Arra hogy minden csata klikkháború mert kell hozzá egér
annyit mondok: a bicikli és gurul tehát autó. :shock: :lol:
Azért nagyon nem mindegy ha 4 rész után esetleg real-time
csatát iktatnak be, "kicsit" más fajta játékstílus kell hozzá... :roll:

Üdv:
Manticore

Az operát illetően valszeg igazad van. Bocsánat.
De én tisztán emlékszem, hogy amikor a 3 megjelent, azt írták róla mindenfelé, milyen tarkabarka, meg cicomás. Szerintem a 4 egyáltalán nem cicomás, sőt - mint írtam már - a 3-hoz képest kopár. Én nem mondtam, hogy jó, valóban a 3 első ránézésre is kellmesebb a szemnek (ezt szerintem senki nem vitatta).
A hasonlatodról csak annyit, hogy az autó is gurul tehát bicikli.. ez elég hülye hasonlat. De legalább rájöttem, hogy klikkháború alatt RT-t értesz. Azért néhány infomorzsát már elejtettek a játékról, főleg a fontosabb dolgokról (inkább stratégia, kevesebb RPG, hősök nem aktívak a csatában, és előre szóltak, hogy 3D) de RT-t én sehol nem láttam. Ez szerintem megjelent volna valahol, és amúgy is külföldi oldalakon nézegették a fanok fórumjait, meg kértek ötleteket is, illetve várták a véleményeket. Nem hiszem, hogy vki is RT-t szeretett volna, és abban is tuti vagyok, ha ezt megemlítik valahol, annak nyaktiló a vége :twisted:
Én sem szeretnék RT-t. Sőt én azért nem játszottam se Warcraftot se más hasonlót, mert nem szeretem az RT-t. Ha véletlenül mégis az lenne megnyomok 300.000 undo gombot, kukába hajítom a reményt, a naivitásomat, felkeresem Oszamát és sz*rrá lövetem a Nivalt meg az Ubit :twisted: :twisted: :twisted:
Egyébként Te mit vártál el, milyennek kellett volna a képeknek lenniük ahhoz, hogy nyugodt légy Manticore? (ez most nem gúny, komolyan kérdem).
Aloha:
Silvergecco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 19:39 

manticore írta:
Silver: Még annyit hogy azért nagyon nem mindegy hogy egy
tereprészletet lát az ember, vagy egy hőst követve mozog
a kamera. Teljesen más érzést nyújt a játékosnak.

Szia Sorceress!

Az hogy valamit mondanak magáról a játékról - hogy ne csak
a képekről lehessen beszélni - egyenlő lenne avval hogy
kiadják az egészet? :idea: :)
Nem az összes poént kell lelőni, annyi információt kellene
adagolni amivel nem lehet félreérteni a képeket... :idea: :wink:

Üdv:
Manticore

Csak még annyit, hogy már régóta tudni, hogy 3D-s lesz, és azért 3D, mert szabadon forgatható kamerát, töviről hegyire átböngészhető világot szerettek volna. 4 kép alapján szerintem még senki nem tudja, mit is "lát" majd a játékban. Úgyhogy akad remény :wink:
Üdv:
Sg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 19:46 
Heroes Team
Heroes Team

Re silver!

A hasonlat direkt volt hülye hogy nyilvánvaló legyen :wink:,
és el is érte a célját, egyébént én fordítva írtam :)
Leírtam már az rt dolgot a klikkháború előtt, és azt is hogy
mikor lennék nyugodt. :roll:
Közölhetnének egy kicsit magáról a játékról: pl. nem új harc,
hanem hogy miben új. :roll:

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 19:54 

manticore írta:
...(Sajnos inkább az ellentetje látszik eddig - klikkháború)...

Üdv:
Manticore

Tényleg nem kötekedni akarok, de az ilyen mondatok azok amik vitát indítanak, mert ez kőkemény előítélet. Hogy sejtethet egy tetszőlegesen szerkesztett kép ilyet? Én ezt nem értem.
De tudod mit, ha (ne adj isten) neked lesz igazad, akkor lázadunk, szerzünk fegyvereket, tankokat, rárontunk a fejlesztőkre és átiratjuk velük a progit (+ 1 év mit számít? :roll: ).
Amúgy ha RT-be áttennék a csatát, akkor minek a drága pénzen felvásárolt licensz? Mára (szerintem) kiment a divatból, hogy pusztán a névvel el lehet adni valamit. Vagy megint naiv vagyok :?: :oops:
Silvergecco:
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 20:02 

manticore írta:
Re silver!

A hasonlat direkt volt hülye hogy nyilvánvaló legyen :wink:,
és el is érte a célját, egyébént én fordítva írtam :)
Leírtam már az rt dolgot a klikkháború előtt, és azt is hogy
mikor lennék nyugodt. :roll:
Közölhetnének egy kicsit magáról a játékról: pl. nem új harc,
hanem hogy miben új. :roll:

Üdv:
Manticore

Manti (ugye szólíthatlak így, ha nem azt már úgy is későn tudom meg).
Nézegess külföldi fórumokat. Ott elég sok infot lehet találni, amit előzetesben elárultak, mint 1-2-t le is írtam, bár nekem nem volt türelmem mindent átböngészni. És sok a szemét köztük, de azért van hihetőbb fajta is.
Ja azért írtam fordítva, mert úgy még hülyébb :lol:
Egyébként - ez most tök szubjektív lesz - szerintem - mondom szerintem - nekem akármilyen képet mutattak volna, (pl. fehér lapon fekete kör) még akkor is hittem volna, mert már annyiranagyon várom a játékot. Az elmúlt 1 évben talán egy vagy két játkkal játszottam. Lehet hogy függő lettem? Csak nem!? Inkább megyek Heroes 1-ezni :D
Buenos dias:
Sg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 20:06 

de nem közölnek...és ez valószínűleg csak reklámduma :!: Egyetértek azzal az előttem szólóval, aki azt mondta :arrow: a fejlesztők is heroes fanok, és úgy akarják megcsinálni a játékot, hogy tényleg jó legyen. Ha nem is a klasszikus értelemben vett heroes lesz :arrow: jó lesz :arrow: azaz ha a játékmenet 360 ( :lol: ) fokos fordulatot vesz, attól még jó lehet, hogy másmilyen. és szeritem egy jó játék mindenképp összejön (remélem azért hívek maradnak a névhez :twisted: )

u.i.: Sandro már rég a kedvencem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 04 hétf., 20:11 
Heroes Team
Heroes Team

silver:

Tényleg kötekszel, és a szemeben nem vagy jobb azoknál
akik lef*sozzák a játékot, mert ugyanazt csinálod pepitában.
(Az előző hozzászólásodban ki is fejtetted hogy elfogult vagy.)
Ha szerinted az kőkemény előítélet hogy elmondom a véleményemet
az eddigiekről úgy hogy nem sz*rozom le a játékot - ergo
hozzáteszem hogy "ha", meg "úgy néz ki" - akkor gratulálok
neked kisbarátom...
Itt álljunk meg, és a többit privátban mert off szag van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 7:42 

Sziasztok!

Ezen megint lehet csámcsogni:

On Friday, April 1st, producer MuadDib posted on the official forums some information about factions in Heroes V. Basically the idea was based on "adoptable fort", or AF system, which was supposed to give the player complete freedom in the design of his or her town line-up. As some fans noticed, AF could also stand for April Fool's. They were correct and, as confirmed by MuadDib himself, the post was a joke. In his new post, he also mentions a total of 6 factions, 5 of which should be familiar to anyone who played the previous games, while the sixth is a completely new alignment. More info should be revealed during the following weeks.

Itt azt írja, hogy 6 vár lesz, amibol 5-ot már ismerunk a 6. meg teljesen új lesz. Remelem a lenyek számát nem csokkentették a várakban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 8:08 

Remélem az általam nagyon várt gép/terminátor vár lesz. A gépek adják a Might and Magic világ különlegességét, és ezt egy az egyben kihagyták eddig. A heroes világa így semmiben nem különbözik egy sablonos fantasytól.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 9:23 

Manti, amint az írtam, ez volt a kérdésem:
"Egyébként Te mit vártál el, milyennek kellett volna a képeknek lenniük ahhoz, hogy nyugodt légy Manticore? (ez most nem gúny, komolyan kérdem). "
Szóval?
Silvergecco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 9:36 

Kitt írta:
Remélem az általam nagyon várt gép/terminátor vár lesz. A gépek adják a Might and Magic világ különlegességét, és ezt egy az egyben kihagyták eddig. A heroes világa így semmiben nem különbözik egy sablonos fantasytól.

Én nem ismerem így az M&M világot, a gép/terminátor az pl. gólemsárkány meg ilyen egyszerű gépek lennének a világ szerint, avagy komolyabb, hi-tech masinák?

Amúgy már a várakról is voltak infok a fórumokban 1es portálokon....
Figyelem, ezek az infok kb. 50%-osak, és jóval a játék bejelentése előtt születtek, ha nem így lesz, az nem az én hibám :roll:
Az élőhalottakat különválasztják ismét a pokoli kreatúráktól.
Volt szó egy sivatagos vár megszületéséről (nomádok, tolvajok, egyiptomi istenremake-ek) bár ez elég gyengén hangzott, kicsi az esély, hogy ez egy tök új vár lenne.

És akkor még egy info, ez megbízhatóbbnak tűnik: a hősök "kiszállnak" a harcból (azaz nem lesznek aktív résztvevők /álá HoMM3/) mégis erősen befolyásolhatják majd egy csata kimenetelét!

Üdv:
Silvergecco

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 11:23 

Hát azért én remélném, hogy nem szúrják ki a szemünket megint mindössze 6 darab várral. :evil: Vagy ha mégis, akkor vagy a kiegekben csapnak hozzá még ennyit, vagy az a 6 valójában nem is 6, hanem több. Pl.: az emberes vár az elején még két teljesen más irányba fejleszthető lenne, castle vagy tower igény szerint. Lenne némi hasonlóság a két irányzat között, pl ugyanazok az alapegységek (pikeman, archer), de utánna dönteni kell, hogy lovagvárat vagy varázsló erődöt akarok belőlle. Életmágiát űző papokat vagy a magasmágiát tanulmányozó mágusokat szeretnék. S ha az elfoglalt vár nem tetszik, le lehetne bontani, majd a másik irányba fejleszteni.
Ugyanezt más HoMM3-as várakkal is meg lehetne oldani. Pl Inferno vagy Necropolis, Rampart vagy Conflux, Strongholdnál pedig ember barbárok vagy ork horda.
Persze ez csak fikció, de szvsz nem olyan rosz ötlet.

Idézet:
Én nem ismerem így az M&M világot, a gép/terminátor az pl. gólemsárkány meg ilyen egyszerű gépek lennének a világ szerint, avagy komolyabb, hi-tech masinák?

Én sem, de olvastam már korábban Kitt más hozzászólásait (legalábis szerintem az is ő volt), és abból úgy tűnik, hogy high-tech. Szerintem ez nem igazán illene már bele a HoMM világába, mert ez is egy klasszikus fantasy. Másrészt ezek a gépek csak a M&M-ben voltak jelen, amit ha minden igaz nem is ugyanaz a banda csinált, mint a HoMM-ot. Így aztán nem kevés különbség volt a 2 világ között, ami aztán odáig vezetett, hogy jól felrobbantották a bolygót (lásd H4 intró).
Szóval szerintem terminátor nem kell a játékba, de egy olyan várat már szivesen látnék, amiben törpök és gnómok csinálnak mindenféle őrült kütyüt. Pl.: ostrom torony, ami egy teleszkópos építmény, és ha mozogni akar, akkor az emeletet leereszti, ki pakolja oldalra a kis lábait és odébb vánszorog. A tetején meg egy gnóm mesterlövész figyel és sharpshooter módjára lövöldöz.

Idézet:
Volt szó egy sivatagos vár megszületéséről (nomádok, tolvajok, egyiptomi istenremake-ek) bár ez elég gyengén hangzott, kicsi az esély, hogy ez egy tök új vár lenne.

Én nagyon örünék egy egyiptomos várnak, régóta hiányolom a HoMM3-ból. A M.A.G.U.S. nevű magyar szerepjáték világában van egy amund nevű faj, ami egyiptomi remake, de nagyon hangulatos, egy ilyesminek örülnék nagyon. :D
De legalább lesz újra külön inferno, juhúú!

Hogy a hősök kiszálnak a cstából nem tudom hogy ürüljek-e neki vagy sajnáljam. Nem mintha a a H4-et annyira szeretném, de enélkül a H3 egy kissé kártyajáték szerű. De ha így is lehet a csapatban tetszőleges számú hős, hát én nem bánom.

Sokan siránkoznak, hogy ha a csata RT lesz akkor harakiri meg jihad, de szvsz meg lehet azt szépen és jól(!) csinálni. Ott van pl a Shogun, az is körökre osztott, ha a nagy térképről van szó, viszont a csaták RT-ok. És meg lehet állítani az időt, nem kell kapkodni. (Ezt a H5-ben esetleg meg lehetne úgy spékelni, hogy a hős egyik skilljétől függene, hogy milyen gyakran pause-olhatja a csatát, magasabb skill, gyakrabb pause. )

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 13:37 

Sogroon írta:
Hát azért én remélném, hogy nem szúrják ki a szemünket megint mindössze 6 darab várral. :evil: Vagy ha mégis, akkor vagy a kiegekben csapnak hozzá még ennyit, vagy az a 6 valójában nem is 6, hanem több. Pl.: az emberes vár az elején még két teljesen más irányba fejleszthető lenne, castle vagy tower igény szerint. Lenne némi hasonlóság a két irányzat között, pl ugyanazok az alapegységek (pikeman, archer), de utánna dönteni kell, hogy lovagvárat vagy varázsló erődöt akarok belőlle. Életmágiát űző papokat vagy a magasmágiát tanulmányozó mágusokat szeretnék.

Nem tudom ezt honnan vetted, de nagyon jó ötletnek tartom. Szeretnék ilyen heroes-al játszani!!! :)

Mondjuk nekem nem a lények száma számít. 6 várral is lehet nagyon jó játékot készíteni, de 25 várral is lehet trutyit kiadni.
Ami nagyon fontos szerintem:
1. Okos A.I.
2. Egyedi történet.
3. Szép (nem csicsás) grafika.
4. Sok taktikázást, fejlesztgetést igénylő játékmenet, ne csak eszetlen fight (mint a BFME-ben)

A hős jó lenne ha aktívan résztvenne a csatákban, képzeljétek el mi lett volna ha Aragorn vagy Gimli nem vesz részt a csatákban??? 8)
Na nem akarok LoTR párhuzamot húzni, de az mindennek az alapja. A hősöknek harcolniuk kell! :)

TT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 14:04 

Idézet:
Mondjuk nekem nem a lények száma számít. 6 várral is lehet nagyon jó játékot készíteni, de 25 várral is lehet trutyit kiadni.

Hát persze. De a a változatosság igen csak hasznos és jó.
Például nekem a H4 várai nem különböznek annyira egymástól, mint a H3ban. Ennek fő oka a várak tök egyforma felépítése (ami még az első részben sem volt ennyire totális). Megaztán a H3 várai szépek, sőt gyönyörűek, mindnek meg van a maga hangulat és egyénisége.

Én leginkább attól félek (most) az 5. rész kapcsán, hogy nagyon "kártya játék" lesz, vagyis remekül lehet benne taktikázni, csak nem valami valósághű.
(na má megin rinyálok... :oops: )

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 14:21 

Nem idézgetek össze-vissza, így csak leírom. Nem hiszem, h RT lesz. A Heroes a kezdetektől fogva körökre osztott volt, mind a térképen, mind a csatában (kivétel a KB, de az végülis nem Heroes). Ekkora hibát remélem nem követnek/követtek el.
A sivatagi vár szerintem is jó ötlet. Így lehetne külön egyiptomi, görög, esetleg viking (6.) mondára épülő vár. Végre minden lény a helyére kerü(het)ne. A high-teches vár is megvalósítható, bár egy kicsit szokni kéne.
Az, hogy a hős nem harcol, sztem kár. Elég lett volna korlátozni a képességeit, és megoldható lett volna. De ez számomra nem olyan fontos.
Viszont én a legnagyobb változást a zenékben várom. A hangulatot nagyon feldobta a 3-as zenék. A 4-ben se volt rossz, de nem volt változatos.
A 3D-ről meg annyit, h én nagyon örülök neki, a képek is tetszenek. Haladni kell a korral. Nem feltétlenül kell elitélni. Kaptunk 4 képet, ami alapján sokan elitélik. Őszintén, hány olyan játékról adnak a játékból képeket? Pl. a puff-puff játékokról készült képeken sem látni a HUD-ot, az RTS játékokról sem. A készítők sem ennyire hülyék, h (csak) a hős mögött lesz a kamera. Sztem lesz benne ilyen funkció, de a megszokott kamera is benne lesz. Ugyan ez a helyzet a harccal.
Én már nagyon várom a további híreket. És remélem. mostmár sűrübben adnak képeket is, esetleg videót...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 17:57 

Hellósztok!
Lehet, hogy eléggé extrém ötlet, de ha már a harcról van szó, a kombinált megoldás jó ötlet lehetne, ha mindenkinek a nézőpontját támogatni akarjuk. Ezalatt azt értem, hogy a játék elején el lehetne dönteni, hogy a harc RT vagy körökre osztott legyen. Ebből különböző stratégiákat is ki lehetne alakítani. Bár szerintem a régi, körökre osztott (alias: nyugodt, átgondolható) harc a legjobb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 05 kedd, 19:04 
Heroes Team
Heroes Team

silver:

Írtam hogy ilyen képek mellé info illene, de ha
csak képeket közölnek akkor lehessen már tudni hogy
ez most csak egy részlet a képernyőből, vagy maga a
képernyő. Ez így nem korrket...
Pl. lehetne valahol menürendszer, mindegy hogy nem
úgy lesz majd ahogy nekünk mutatják, csak a jelzés
a fontos. Nem tudom ki emlékszik rá, de anno a H4-ről
olyan screen-eket közöltek hogy igaz rajta volt a menü,
de a kész játékban más lett.
De nem csak menü lehet, akár valami keret, vagy bármi..
Igen, értelmes cég, reméljük hogy nem lesz tp nézetű
a játék, reméljük hogy nem lesz rt csata de egyenlőre ez
még nem biztos.
Ha ez lenne az nem újítás, hanem elb*szás lenne...
Én a kész játékot illetően bízom benne hogy nem szúrják el,
és csak arról van szó hogy nem gondolták hogy rossz ötlet így
képeket közölni, de ha a játék olyan lesz mint amit ecseteltem...
Azért még végszóul annyit hogy a Gothic 3-tól, vagy a Disciples 3-tól
nem tartok annyira mint a Heroes 5-től.

Üdv:
Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]