Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 19:49 

Ez szép Paul de ki támadott meg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 20:13 

Bozso84 írta:
én inkább azt sajnálom a kihivásban, hogy majdhogynem feleslegessé teszi a leadershipet...
feltéve ha ugye elfoigadják az ember kihivását, de ahogy azt Boti is irta, azzal bőven lehet spekulálni...
igazából arra vagyok kiváncsi hogy milyen megfontolásból lett bevezetve?

mert ha pénz többletet akar valaki, arra ott a leadership!
ha meg azon vagyunk hogy legyen játék, vagyis hogy ki kell állni, arra ott a szabály hogy aki inaktiv bukja a földjét...

szóval...nekem nem tiszta miért van rá szükség

Egyetértek Bozsoval, szerintem is felesleges ez a kihívósdi. A következő körtől szerintem sem kellene tovább erőltetni. Elvileg azért lett bevezetve, hogy legyen játék, ne lehessen kibújni alóla. De arra meg ott a másik szabály a 2 körönként kötelező parti. Az előző körbe is csak én nem játszottam. És valóban a leadership értelmét veszíti javarészt ezáltal. A több bevételre vannak külön skillek. De természetesen Adler a főnök és ha úgy ítéli meg, hogy kell a kihívás (ilyen formában), akkor nincs további ellenvetés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 20:19 

ilyen egy komplett report
aztán lehet nálam reklomálni, hogy miért nincs fenn az eredmény az oldalon.

Kihivás:
- jo dolognak gondoltam, eszembe sem jutott, hogy összeesküvés elmélet hegyek lesznek miatta, az alapgondolat az volt, hogy ne lehessen a földön üllni, ha kihivtak el kell fogadni, legalább egyet.
De ugy látom ezzel is sok baj van, 1x fogadjátok el a helyzetet, 1 ember, 1 kihivást tehet, vagy elfogadják vagy nem.
Senki nem hal bele, simán is megtámadhatja a másikat, tudom nem mindegy mennyi pénz, de olyan sosem lesz, hogy mindenkinek jó legyen.
Vannak viszont követendő példák, akik ugy nyilatkoztak, hogy időrendi sorrendben megprobálnak eleget tenni, ez nem kötelező, de mindenképpen pozitiv példa, ezeket tessék észrevenni, ne mindig azt, hogyan szopassuk a másikat, lépjünk már tul ezeken.

Ennél csak az szánalmasabb, hogy Veled nem játszom, mert "jobb" játékos vagy nálam................ különböző kifogásokkal tarkitva, majd
érkezik a report, hogy xyz mégiscsak játszott akkor és ott.

Senki nem ugy született, hogy kente vágta a H3 multi gamét, bizony hosszu évek és számtalan meccs vezetett oda, ráadásul ez egy speciális verseny, ahol általában nem balanced - egyforma esélyeket biztositó - mappok vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 21:54 

.

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 22:31 

A vásárolt skillekel kapcsolatban lenne egy kérdésem! Most úgy van , ahogy régen, hogy a következő körben él , amikor megvetted vagy abban a körben, amikor megveszed?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 10 szomb., 2:00 

nem, most ugy van, de már az előző verseny bizonyos részétől is ugy volt, hogy onnatól él, ahogy fenn van a honlapon, tehát lehet kérni kör közben is.
Lusta vagyok az igaz, de azért ezt felrakom, ahogy csak tudom, mert ez fontosabb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 10 szomb., 18:29 
Heroes Team

Rashka (Jou) kihívta Adelat (Csizu) Thunder Mountains tartományán.

Csizu (Stronghold - Dessa) vs. Jou (Castle - Shakti)

4. vagy 5. hősnek bejött Dessa, így ő lett a góré. Gyorsan bevettem a 2. várat, és elkezdtem fosztogatni, amikor Jou főhőse elvérzett. Kínáltam load-ot, de Jou nem kívánta folytatni a játékot, így feladta a küzdelmet.
A kihívás sikertelen volt, ellentámadás helyszíne Eelcoast lesz.

Üdv.

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ellentámadás Eelcoastra
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 12 hétf., 9:51 
Heroes Team

Sziasztok!

A Thunder Mountainsen aratott győzelem után Adela Eelcoastra látogatott, Rhaska birodalmába.

Eelcoast

Jou (Inferno - Gretchin) vs. Csizu (Castle - Christian)

Christian elég gyér skilleket kapott az elején. De jól haladtam vele, a 2 Champion-nal lehet is. A többiek a tengeren hajóztak, s még első héten lett Angel is a várban. A második héten Gretchin meglátogatta északi váraimat és el is foglalt hármat. Jó időre beköltözött ide. Miután Archangel-em lett a következő héten, gyorsan hazament erősítésért. Ezt kihasználva Christian visszafoglalta az elveszett várait. Fontos volt ez, nem hiányzik, hogy heti 21K gold-dal gyarapodjon ellenfelem, amit a várak adnak. Ezzel egy időben az alvilágot kifosztotta Lord Haart és Edric. Ezzel egy időben Gretchin megjelent délen és a második számú váram felé vette az irányt, amit a 2. héten már elkezdtem húzni. Hatalmas sereggel érkezett - köztük 36 sultan és 13 devil + a többi - így kimenekítettem mindent a váramból és a főváramat védtem. Gretchin beült a váramba és onnan küldött kémeket felém. Mégegy vár elesett, így csak a legdéli és az északi 3 vár volt birtokomban. Telt múlt az idő, én nem kívántam harcot vállalni a túlerővel szemben. Majd miután eltelt 2 hét, s Jou nem hozta akkor utánpótlását :shock: Christian ismét parta szállt, h visszavegye várát. Gretchin ekkor elmenekült. Ismét kezdődött a csiki-csuki, ami egyikünknek sem volt ínyére hajnali 2 felé. Majd a második hónap tán második hetében ismét megjelent délen Gretchin. Ekkor nem kívántam tovább húzni az időt, megtámadtam. Fontos még megemlíteni, hogy 2 Witch"s Hut is volt, ami Pathfindinget adott... És még volt Logitics is mellette, igaz a játék végéig csak basic ( + csizma az alvilágból).

A főcsatában: Gretchin lvl 13; 16-12-11-10. Christian: lvl 14; 22-19-7-10. Jou oldalán 16 Devil, 53 Efreet Sultan, 57 Pit Lord, 38 Horned Demon, 51 Cerberi, 114 Magog, 273 Familiar. A Sultanok sokan voltan, de kompenzáltam a 12 Archangellel, 36 Championnal, 70 Zealottal, 72 Crusaderrel, 52 Royal Griff, 152 Marksmen és 309 Halberdierrel. Ennyi luckot és morált, ami ebben a csatában volt, rég nem láttam. Vologya támadás csapataira jellemző :)

Némi skill fölényt realizáltam, és a 12 Archangelnek köszönhetően sikerült térdre kényszerítenem Gretchint.
Köszönöm a játékot Jou, élvezetes és fordulatokban gazdag game volt, sokáig elhúzódott sajnos.
Az ellentámadás sikerrel járt, Eelcoast új Lordnője: Adela!

Üdv.

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 12 hétf., 10:05 
Heroes Team

Bozso, szeretném támadási szándékomat jelezni Tularean Forest irányába. Természetesen Thunder Mountains felől támadnék. Mikor érsz rá?

Üdv.

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 12 hétf., 16:34 

A héten egész jól ráérek Csizu, nem dolgozom, csak szerda reggel van egy vizsgám amire kicsit készülnöm kell.
Ugyhogy megoldhato

üdv

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 12 hétf., 18:54 
Heroes Team

Igen, sajnos Gretchin a 120%-osan megoldott terv után (2. hétre idáig legtöbb pénz, mindamellett kivéve az összes dwell :!:, 9 k volt aranybánya nélkül ), mindent tökéletesre teljesítve meglepődött az ellenfél hiányán, aki igen csak tápolódott odakinn, így volt kénytelen kirohanni a pusztára, s az idő teltével morálisan nagyon rombolódó hangulatom egyre-másra pazaroltam pénzem a szűk anyagi bevétel, s az 1-2 heti bentlévő seregem melett, így végire 1 hazatérés után felvettem ami még kifért (mindnen bent maradt a felső 5.-6. szint kivételével majdnem minden!), majd go vissza, befejezni a macska-egér játékot, ami egyre rosszabbul állt védői oldalon! :( Így a bukás már szinte nem is érdekelt senkit, ami a főcsatára is rátette a bélyegét, hiába a váratlanul kiemelkedően jó Morál-Luck arányoknak, sima bukás lett belőle! Némi revansként a főcsata után Csizu kilépése után a gép is betámadt, akit meg porrá aláztam! :P

Jó kis game volt az biztos, csak nem hajnali 1-2 órára találták ki a bújócskát!

De akár kézpénznek is veheti az új Uralkodónő, Rashka nem hagyja annyiban volt birodalmát, kis regenerálódás után visszatér hamarosan ismét megküzdeni az uralomért! :twisted:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 13 kedd, 18:11 

.

A hozzászólást 14 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 14 szer., 1:24 

Merlin-Thant kihívta Botit- Thane Elemental Fjord tartományán

Boti (Galtran) - Merlin (Valeska)

Boti Tower és Stronghold várakat kapott, míg én Infernó, Necromanta és Stronghold-ot.
A vízen nagyon jó tárgyakat találtam. Többek között a titánok kardját, a titánok páncélját és a pokolvihar sisakot.
A Stronghold váramat fejlesztettem. Az első héten már volt macim.
Miután az összes hajóroncsot kifosztottam, 2-1-4-nél kikötöttem a parton, a fővára közelében.
Boti ekkor nagyot vétett, mert a főegységét minimális sereggel beteleportálta a fővárába, amit a következő nap már be is vettem.
Bukta a főhősét és feladta a meccset.
A "főcsatában" a főegységek értékei: Galtran 9-9-6-11; Valeska 17-4-15-8

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 14 szer., 9:21 

Két percig beszéltem telefonon, csak közben elfelejtettem bemenni egy csatába. Amikor kiírta hogy van még 59 mp, elkezdtem sietni, hazamentem a főhőssel, csak volt egy másik hős bent a várban, azt kihoztam, utánna a főhős nem tudtam mert kiírta hogy már van 8 hősöm, valamelyiket dismiselnem kellett csak közben lejárt az időm. Még annyit, hogy szóltam Merlinnek, hogy nem sikerült lépnem rendesen, telefon miatt, de ő okosan kihasználta a lehetőséget és megölte a főhőst a váramban.
Ügyes voltál Merlin, bár ha ott a teljes csapatom, akkor nem valószínű hogy megnyered a várostromot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 14 szer., 10:16 

Ez a keresztje Botinak ha egyszerre 2 dologra kell koncentrálni, a történelem megismétli önmagát. kb 5 évvel ezelőtt még keményen nyomtuk Botival a toh-ot, neki még nem volt nete és nálam játszott valami báró ellen. Felhívott az uncsitesom ( 8éves) hogy megakadt valamilyen játékban, de én nem voltam kompetens a témában és odaadtam botinak a telefont,beszéltek vagy 5 percig ,a csata előtt 2 reddragonja volt, valami csöves lényt szedett éppen, utána már csak 1, miután letette a telefont megkérdezte hogy ez ki volt és mit akart ? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 14 szer., 18:17 

azért Merlin kicist sem volt mákos, amiket a vizen talált.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 0:15 

Hali!

Patrick megtámadott Icelandián! Kicsit lassúnak éreztem őt, a 4. héten áttörtem a szürke macikon, majd bevettem a 2. várát, ezután megtámadott és jól otthagyta a fogát a harctéren! :P
Gundula volt, mig nekem bejött Alamar, volt minden, mint a vásáron, dungi 2. vár (dupla mana, pos) chain, impló, resu, berserk :P, 28 naga, sok-sok egyéb lény. Értékekben valahol 0 3 13 10 lehettem, 388 manával, míg Gundula, 6 6 4 3 körül volt. Nem sok esélye volt. Kösz a gamet!
Az ellentámadással jó csávó leszek :) és megvárom, hogy Titi mit játszik Patrickkal. Kérem a fair play dijat majd! :P

Üdv: Laca

Ui: szombat este - vasárnap leszek, addigra jó lenne tolni Imperatorral vagy Adlerrel! Ráértek esetleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 1:17 
Heroes Team

Hali!

Remélem jó időben érdeklődöm, majd mint újdonsült földnélküli, szeretnék ellátogatni Elven Pass-ra Lzo hoz! :) Remélem tud fogadni még ebben a körben! :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 18:22 

Hali!
Csizut megtámadtam Bracadán! A tavernben 3 fortress hős köztük Korbac egyből meg is kapta a parancsnoki rangot, expert patfinding+ expert log, basic armor gyorsan szeltem a sivatagot 3 hétre minden megvolt, ami kellett utána csak 1 hét pénz és go csizuhoz, akit sikerült meglepnem, a vára elött elkaptam pont! A mighty gorgon moralozott és elvitte 3 titant ekkor csizu fizetett és a várában várt! Bevettem a 2 várát majd a sok pénzből vettem artifakt mercant és két tárgyat +5 know+1all és betámadtam! A csatánál berepültem dragonflyal és a fenébe nem kapott morált:D és ott maradt:( Nehéz csatában, de menekülnöm kellett! 1 hettel késöbb már nagyobb sereggel jöttem és csiu még 17 nagát is elöszedett valahonan a spajzból argh! Fafner most ügyesen kizarta a jatekbol a gorgonokat és igen csak megfogyatkoztak mire elérték, a sok morál azonban most is jól jött! A támadás sikeres volt! Kösz a mecset Csizu jó volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 18:42 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]