Sziasztok!
A Thunder Mountainsen aratott győzelem után Adela Eelcoastra látogatott, Rhaska birodalmába.
Eelcoast
Jou (Inferno - Gretchin) vs.
Csizu (Castle - Christian)
Christian elég gyér skilleket kapott az elején. De jól haladtam vele, a 2 Champion-nal lehet is. A többiek a tengeren hajóztak, s még első héten lett Angel is a várban. A második héten Gretchin meglátogatta északi váraimat és el is foglalt hármat. Jó időre beköltözött ide. Miután Archangel-em lett a következő héten, gyorsan hazament erősítésért. Ezt kihasználva Christian visszafoglalta az elveszett várait. Fontos volt ez, nem hiányzik, hogy heti 21K gold-dal gyarapodjon ellenfelem, amit a várak adnak. Ezzel egy időben az alvilágot kifosztotta Lord Haart és Edric. Ezzel egy időben Gretchin megjelent délen és a második számú váram felé vette az irányt, amit a 2. héten már elkezdtem húzni. Hatalmas sereggel érkezett - köztük 36 sultan és 13 devil + a többi - így kimenekítettem mindent a váramból és a főváramat védtem. Gretchin beült a váramba és onnan küldött kémeket felém. Mégegy vár elesett, így csak a legdéli és az északi 3 vár volt birtokomban. Telt múlt az idő, én nem kívántam harcot vállalni a túlerővel szemben. Majd miután eltelt 2 hét, s Jou nem hozta akkor utánpótlását

Christian ismét parta szállt, h visszavegye várát. Gretchin ekkor elmenekült. Ismét kezdődött a csiki-csuki, ami egyikünknek sem volt ínyére hajnali 2 felé. Majd a második hónap tán második hetében ismét megjelent délen Gretchin. Ekkor nem kívántam tovább húzni az időt, megtámadtam. Fontos még megemlíteni, hogy 2 Witch"s Hut is volt, ami Pathfindinget adott... És még volt Logitics is mellette, igaz a játék végéig csak basic ( + csizma az alvilágból).
A főcsatában: Gretchin lvl 13; 16-12-11-10. Christian: lvl 14; 22-19-7-10. Jou oldalán 16 Devil, 53 Efreet Sultan, 57 Pit Lord, 38 Horned Demon, 51 Cerberi, 114 Magog, 273 Familiar. A Sultanok sokan voltan, de kompenzáltam a 12 Archangellel, 36 Championnal, 70 Zealottal, 72 Crusaderrel, 52 Royal Griff, 152 Marksmen és 309 Halberdierrel. Ennyi luckot és morált, ami ebben a csatában volt, rég nem láttam. Vologya támadás csapataira jellemző
Némi skill fölényt realizáltam, és a 12 Archangelnek köszönhetően sikerült térdre kényszerítenem Gretchint.
Köszönöm a játékot Jou, élvezetes és fordulatokban gazdag game volt, sokáig elhúzódott sajnos.
Az ellentámadás sikerrel járt, Eelcoast új Lordnője: Adela!
Üdv.
Csizu