Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 627 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 7:48 
Heroes Team

Mugger: kézcsók a lányodnak :D . Tetszik ez a C csoport.
Vologya: Megbeszéljük vagy lejátszuk fejben? :lol: :lol: :lol:

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 7:48 
Heroes Team

Sziasztok!

Tokkerona: Hát ez előttem is érthetetlen, hogy miért is nem vettelek komolyan??? :lol: :lol: :lol:

Adler: Nimbusnak semmi esélye, már készítem azt a 486 -os gépet, amin Neki kell majd játszani, a 2 perces időlimitje alatt jó esetben be tud lépni a várba, de másra már nem marad ideje, olyan lassú.... :lol: :lol: :lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 9:36 

Helyes Nimbusnak a 486-ost! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 10:41 
Heroes Team

Szevasztok!

Megszületett hát a várva várt csoport beosztás. Szokásomhoz híven kicsit elemezném a csoportokat:

F csoport: Halálcsoport... kétségtelen megjósolhatatlan a két továbbjutó. Azonban, ha mégis fogadnom kellene én a Teki, Hitehagyott párosra foganék.

E csoport: Azt kell mondjam sajnos, hogy ebben a csoportban csak a második helyért folyhat a harc... Ssth vazze, te egér nélkül jáccol... :twisted:

D csoport: Ebböl a csoportból egyedül Adlert ismerem, ettöl függetlenül szinte biztosra veszem az elsö helyen való továbbjutását, biztos azonban nem lehet a dolgában... Mindenestre javaslom, hogy töle is vegyük el a monitort, vagy az egeret... :wink:

C csoport: A két továbbjutó helyre Vologyát és Lacát várom, de kijöhet a lépés Kerticsnek, vagy Warlocknak is!

B csoport: Patak vér fog folyni... A legdurvább csoport... Papírforma szerint Karesz és 2much lehet a továbbjutó... azonban óva inteném öket attól, h Silvert és Lzot leírják... 8)

A csoport: Titi és a Mugger a csoport két sztárja... Sefát és Nimbust viszont nem ismerem...

486-os? Na ez menö lesz, majd eléteszem a 17" TFT-met és mindenki azt hiszi majd, h enyém az egyik legmenöbb gép! 8) Gyerekek azért a H3 fut rajta? :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 11:24 

Nos remélem, hogy sikerül kisebb meglepetést okozni a csopotomban :twisted: 8) .

Mugger!
Úgy néz ki, hogy lesz nálam is egy PIII600-as laptop, ez ma kiderül, ha igen, akkor elhozom a versenyre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 11:26 
Heroes Team

Sziasztok!

Nimbus: Szerintem talán az intro elfutna a 486 -oson! :)))))))))))
Más nem nagyon, de előbb-utóbb kipróbálom. Sajna a H3 még a leggagyibb PII -esen is simán elfut, nekem meg nem sikerült lassabbat szereznem PII-300 -nál, de majd igyekszem felhajtani 486 -os ütőgépet is! :)

A többi csoportról nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy Vologya szorgalmasan töltögette a moslékosvödröt a malacainak! :) Jut is eszembe a lányom kéri az előre megígért fagylaltjait! :) :) :)

A saját csoportom egyértelmű, Sefa, Mugger továbbjutó, Nimbus, Titi a reménytelen futamban indul! Erősen nyom az esélyesség terhe! :) :) :)

Warlock: Helyes, tartalékgép sosem árt!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 11:46 

a további menetrendet lehet e tudni?
pl az A csoport első kivel játszik majd?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 11:50 
Heroes Team

Hali!

Adler: Tudnivalók bazz... minden le vagyon írva!
Egyébként A1-D2, ill. D1-A2..., tehát jól érzed, már rögtön az elsö kiesési körben összefuthatunk.. :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 12:15 
Heroes Team

Sziasztok!

Ezért kell MINDKETTŐTÖKNEK elsőnek (vagy másodiknak) lenni, különben hamar összeakadhattok! :) :) :)

Csináltam egy csoportbeosztásos excelt, innen le lehet húzni:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... portok.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 14:50 

Sziasztok!

Alaposan átböngésztem a támadás-seregeket és újra nem kellett csalódnom a versenyen indulók kreativitásában. Igen jó mezőny gyűlt össze :twisted: .
A dzsin-es seregek és Teki hárpijái szerintem kiemelkedően erősek lesznek. (Teki, ha jól csatázik valszeg meg is nyeri, bár 1 black elkélt volna szerintem :roll: ).
A fekete ló silver lehet: azt a töménytelen gremlin-t leverni 6-os HP-val, clone-nal - érdekes lesz.
Vologya és Kertics szereplésére nagyon kiváncsi leszek: fogalmam sincs mire lehetnek képesek a bikák vagy a pegazusok ilyen támadás-versenyben.
Egyébként Nimbus-nak szurkolok: szerintem Ő volt a legbátrabb és ha ügyesen csinálja, ki tudja mire lehetnek jók a sárkányok.

Good luck for the tournament :!: :!: :!:

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 15:08 
Heroes Team

Hali!

Ubul: Köszönöm a szurkolást! Szükségem is lesz rá, ha legalább egy csatát meg akarok nyerni... :? Sajnos idöhiányban szenvedve elküldtem az elsö gondolatomat, abszolút teszteletlenül... Én lennék a legjobban meglepve, ha bárkinek is fejtörést tudnék okozni... Bár olcsó volt a Gold (a többi lvl7-hez képest), azért én a 25-öt kicsit kevésnek érzem... Azért egy ütésre így is le fogok bontani, vagy 1000 Gremlint! :-)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 15:53 
Heroes Team

Üdv:

Ubul: Ez csak egy újabb kísérleti csapat. Valszeg nem lesz nagyobb melléfogás, mint mikor dendroidokkal vagy serpent fly-okkal voltam :lol: .
Bukni tudni kell. A kísérletezés csak nem bűn?
Aztán meg ki tudja, mi lesz a vége...

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 16:22 
Heroes Team

Sziasztok!

Az eddig átnézett csapatok közül Vologya gorgonjai okoztak brutális meglepetést, nagyon ki vannak találva, méltók a nyári tábor H3 támadás bajnokához! Nemkevésbe brutálisak a dzsinnek, nem sikerült kellőképp megdrágítani őket, Kertics Silver Pegazusai is erősek, gyorsak, minden ami kell! És még alig néztem bele a csapatokba! :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 18:41 

Szerintem épp elég drágák szerencsétlen dzsinik. Alig van belölük néhány darab :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 21:15 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Mugger: Köszönöm a bizalmat a H3 támadás csapatomnak! Igyekeztem ismét ütőképes sereget összerakni! :roll: Remélem a szerencse ismét mellém szegődik és akkor de csak akkor talán lesz esélyem a legjobb 6 közé bekerülni! :shock: Ennél nagyobb dícséretet, amivel a csapatomat illetted már nem kaphattam volna a támadás tornák nagy öregjétől! Megtiszteltetés ez nekem! :roll: Azt hiszem ez a verseny sem lesz kevésbé izgalmas, mint a tábori H3 támadás verseny! :wink: Nagyon kiegyensúlyozott a mezőny és nehéz megmondani, hogy ki fog nyerni! A taktikázás, koncentráció és a pillanatnyi szerencse fog dönteni a végső győztes személyéről! :roll:
Igen, nem panaszkodhatom az 1vs1 sorsolás miatt. Kerülhettem volna nehezebb csoportba is, ezzel még véletlenül sem akarom csoporttársaim, Kertics, Laca vagy Warlock érdemeit, multis erősségüket kicsinyíteni! A szerencse és a pillanatnyi koncentráció fogja eldönteni, hogy hogyan végzem a csoportban! És akik irigykednének a "szerencsém" láttán, azoknak mondom, hogy továbbjutás esetén az F csoport "halálcsoport"-ból fog kikerülni az ellenfelem! :roll: Egyébként remélem addigra meggyógyulok, mert kezdődő tüdőgyulladásom miatt nem tudtam részt venni a sorsoláson sem! :?
Mindenkinek szerencsés és sikeres versenyt kívánok! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 21:44 

Sziasztok!

Nekem szerencsére volt lehetőségem részt venni a sorsoláson, s már előbb tudtam a csoportokat a többi ottlévővel együtt :D A csoportomról:
Sefa-őt nem ismerem, úgyhogy tartogathat meglepetéseket
Mugger-lehet hogy nincs nagy multi tapasztalata, de ettől függetlenül remek játékos és esélyes a továbbjutásra (persze mint bárki más)
Nimbus-hát Nimbi remélem hogy meg tudom nehezíteni a dolgodat, de nálam te vagy az első számú favorit

A többi csoportról:
A Karesz,2much,Lzo,Silver és a Hitehagyott,Teki,Kady,Jou csoport elég keménynek tűnik, srácok sokat fogtok szenvedni egymással :)
Vannak a többinél gyengébb csoportok, az ismeretlen emberek közül sokan okozhatnak meglepetést, szerintem
Viszont a középdöntőktől kezdve már egyáltalán nincs előre lefutott meccs, mindenkire kemény ellenfél fog várni!

Támadás.
Asszem itt megint csak epizódszereplő leszek, a csapatom irtó lassú és nagyon kicsit üt, szinte az összes csapat körbe fog szaladni, mire ütök egyet :oops:

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 11:29 

Sziasztok!

Bár Vologya sokatt fizetett, hogy ne dobjam fel, de megteszem! :lol: :lol: A Dragon Scale Armort 1400 helyett 1200-ért véve tisztességtelen előnyre próbált meg szert tenni. :twisted: Két gorgon akár döntő is lehet (na jó ezt én sem hiszem el, csak a pontosság kedvéért) :lol: :lol:

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 14:46 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sensei: Ki fizetett kinek??? :? Nem szeretem, ha a rossz híremet akarják kelteni! :? Valóban elnézhettem valmit, eszembe sem jutott csalni!!! :roll: Én sem vagyok tökéletes és rajtam kívül mások is hibáztak... :shock: Ezért jó, hogy nyilvánosságra kerülnek a csapatok, több szem többet lát! :roll: Elnézést mindenkitől, nem szándékosan tettem! :roll: Aki ezt feltételezi rólam, az nem ismer! :evil: Muggerrel lebeszélem a korrigálást és a javított csapattal fogok indulni! :shock: Akit érdekel hamarosan letöltheti innen a fórumról a javított csapatom! És nincs harag, örülök, hogy szóltál, nekem mindennél fontosabb a FAIR játék! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 15:32 

Vologya barátom! Ennyire komolyan hangzott amit mondtam? Szerinted bárki elhiszi Rólad, h tisztességtelen eszközhöz nyúlnál? Én biztos nem, és más sem. Csak hülyéskedtem :oops: :oops: :wink:
SOOORRRYYY :oops: :oops:

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 15:52 

Bár az eddigi vitákban általában nem Sensei-el értettem egyet, de most meg kell "védenem".

Én a hozzászólását a sok :lol: jel miatt eleve viccesnek értettem.
És tudom, hogy nem azt gondolta amit írt.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 627 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]