Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 03 kedd, 22:27 

Sziasztok!

Lejáccottuk Paullal a meccset. Ő Rampart --> Crag Hack én Castle --->Christian. Paul jól nyomta sorra felszedte a reliceket középről. Én hagytam őket. De ezzel nyitva hagyta nekem a kapukat. Egy alkalmasnak vélt pillanatban áttámadtam. A skillek kb azonoisak voltak, de Cragnek kicsit azért nagyobb Christian: 23 16 11 11 Crag: 22 21 12 9 Christiannak volt csizmaja is, igy sokat tudott menni és pont elértem a főhősét. Csak Gold Dragon volt nála. Mivel bilincsem is volt nem tudott elfutni így nyertem. Máskülönben nagy valószínűséggel veszítettem volna. Az Utópiát nem hoztuk ki. Köszi Paul és bocs mégegyszer.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 03 kedd, 22:52 

Érdekes volt az biztos. Pont cursed groundon álltam az 5 dragonnal amikor is átjött, de nem a +2 épitmény felé ment hanem egyenesen a hősöm felé amit nem lett volna szabad látnia...
Ha csak mák volt akkor grat! nagy kockázatot vállaltál hogy csak igy semmi felderítés nélkül átjöttél.
Csak a BL meccset sajnálom hogy nem láttam csak a végét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 03 kedd, 22:59 

Szia Paul!

Megmondom őszintén, hogy bíztam abban hogy elérlek. Mindezt arra alapoztam, hogy előtte nap vetted fel a legszéléről a +10 knowledgés sapkát, amit láttam. Ezután 1 napot mentél én meg a középső sátornál nyomultam át. Szerencsére útba esett 1 lépésnövelő is, amivel el tudtalak érni. Hogy pont cursed groundon álltál, az véletlen volt, de az áttörésem erre irányult.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 0:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Egyre inkább kezdem elveszteni a hitem. Zizivel nyomtunk és valahogy megint semmi sem jött össze. :? Én Castle Christian, Ő Stronghold Grack Hack... Nálam semmi jelentősebb arti, de középen a reliceket nálam, Ancient Behemoth, Gold Dragon, Ghost Dragon és Ghost Dragon védték, míg Zizi oldaláról ez Giant, Giant, Hidra és Red Dragon voltak. Középen a +12 sisak, +12mellvért, kanna és Szent bocskor. Végig jobb skilljeim voltak, de mikorra én átértem, addigra Zizi könnyedén elvitte a kannát és kapott a vizen Sentinel Shieldet, így nem volt nehéz dolga elbánni velem... :( Ő 20 Att. 27 Def. 14 Pow. 11 Know., én 16 Att. 12 Def. 15 Pow. és 10 Know. Ha nem megyek át, később még rosszabb lett volna a helyzet, mert könnyedén kihozhatta volna középről az összes relicet a könnyebb 7. szintű lények miatt. Pedig a varázstornyokat is felhúztam, benne 2x town portal, Slayer, Counterstrike... :( Itt sem volt szerencsém... Elkeserítő ez a pech sorozat, de talán a táborban nagyobb szerencsém lesz! :roll: Gratulálok Zizinek! Teki ismét vereséget szenvedtem! :( Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 7:08 

bogpista írta:
Sziasztok!

Lejáccottuk Paullal a meccset. Ő Rampart --> Crag Hack én Castle --->Christian. Paul jól nyomta sorra felszedte a reliceket középről. Én hagytam őket. De ezzel nyitva hagyta nekem a kapukat. Egy alkalmasnak vélt pillanatban áttámadtam. A skillek kb azonoisak voltak, de Cragnek kicsit azért nagyobb Christian: 23 16 11 11 Crag: 22 21 12 9 Christiannak volt csizmaja is, igy sokat tudott menni és pont elértem a főhősét. Csak Gold Dragon volt nála. Mivel bilincsem is volt nem tudott elfutni így nyertem. Máskülönben nagy valószínűséggel veszítettem volna. Az Utópiát nem hoztuk ki. Köszi Paul és bocs mégegyszer.

talán az első kivétel, hogy nem az nyer,aki kihozza a tárgyakat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 8:24 

Adler írta:
talán az első kivétel, hogy nem az nyer,aki kihozza a tárgyakat
Ezért érdekes ez a pálya. Nem voltak igazán jó artik középen (+4K+4S sisak, +4a+4d páncél, orb of vulnerability +10knowledges sisak). Mikor Paul kihozta az első artit, már akkor körvonalazódott bennem, hogy ez lesz a taktikám. A hősöm elég gyors volt hozzá. Persze nagy volt a kockázat, de a pálya magában hordozza ezt a lehetőséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 8:58 

Van egy olyan sejtésem hogy ha nem állok curseden akkor másképpen alakul. De ha nincs bilincsed akkor is. Hihetetlen jó tárgyakat kaphattál a vizen az tuti. Én 2.hét 1.napján vettem fel az 1. reliket, majd sorban a többit. Tehát ahoz képest hogy milyen formában vagyok elég jól ment. :) Te nem csináltál semmit pedig volt csizmád is, mégis majdnem olyan skilljeid voltak mint nekem. Persze a két hős között voltak különbségek mrt Crag Hack sokkal jobb mint Krisztián. Ha nincs a konklux várad akkor lehet hogy földed sem lett volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 9:22 
Heroes Team

Hali!

Gratula Bogpista! Így van ez, néha a nagy öregeket is símán meg lehet lepni, pláne, ha a map is lehetöséget ad rá. Emléxem anno a 2. táborban én is (akkor még abszolút zöldfülüként :D ) hasonló taktikával vertem Botit, és nyertük meg így "könnyedén" a 2vs.2 döntöjét Scunklixel (alias Scandisk :lol: ).

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 10:11 

Paul írta:
Van egy olyan sejtésem hogy ha nem állok curseden akkor másképpen alakul. De ha nincs bilincsed akkor is. Hihetetlen jó tárgyakat kaphattál a vizen az tuti. Én 2.hét 1.napján vettem fel az 1. reliket, majd sorban a többit. Tehát ahoz képest hogy milyen formában vagyok elég jól ment. :) Te nem csináltál semmit pedig volt csizmád is, mégis majdnem olyan skilljeid voltak mint nekem. Persze a két hős között voltak különbségek mrt Crag Hack sokkal jobb mint Krisztián. Ha nincs a konklux várad akkor lehet hogy földed sem lett volna :)

Egy Lion shield of courage-t kaptam az egyik warrior tombban. Te azokat meg sem nézted, mert pont akkor kaptalak el, mikor oda igyekeztél. Miután te kivetted az első relicet nekem nem volt szabad megnyitni a pályámat a számodra, ezért vártam a megfelelő alkalomra. Szerencsém volt, hogy megkaptam mindkét navigation speckóst az elején, így a vizen mindent secc perc alatt felszedtem. Ott találtam a bilincset. Mielőtt áttámadtam kiszedtem az összes pénztadó hajót 2 nap alatt. Mivel a Castle elég drága ez nagyon kellett. Miután a szélső relicet kivetted, azután láttam hol áll Crag (víz mellett állt), így készen állt a csapda. De te rontottad el részedről, mert rég át kellett volna támadnod az egyirányú átjárón át, mivel nekem a 2. hét elején annyi pénzem se volt, hogy az angyalokat kiszedjem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 13:10 

Minden kivolt számolva. Nem volt logikus átmenjek ,nekem nincsenek olyan sejtéseim mint a tanult botiverő kollégámnak , meg amúgy is jó híreket hozott a sholár a másik váramból :)
A vizen én is kiszedtem mindent legkésőbb 2.héten 1 db káosz hydrával. köszi hydra mégegyszer :)
thx a gamét Botiverő! Nagyon sokat tanultam belőle!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 13:34 

Való igaz nem volt szükséged rá, hogy átrusholj a 2. héten, mert végig erősebb voltál. De ha akkor átjössz, akkor nekem kampec. Hogy ez másként alakult, abban nagy szerepe volt a szerencsének, mert ha nem érlek el, akkor Krisztián nem állhatott volna ellent Crag-nek (főleg, hogy sárkányt is kaptál nemcsak káoszhidrát a sátorba). De kár túlragozni, mákom volt azt kész. Remélem azért nincs harag...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 13:42 
Heroes Team

Hali!

Bogpista: Azért nem kell alulértékelni a teljesítményedet! Egy ilyen hadmüveletet nem kis dolog végig vinni, egy olyan spíler ellen mint Paul. Az meg, hogy szerencséd volt, hátja ilyen Heroes! 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 14:28 

Vologya fogjunk össze a szerencsétlenek kupájában. :) ott legalább valamelyikünk nyer majd. :) Hamarosan frissítés az oldalon csak ballagok és nem sokat vagyok gépnél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 18:46 

Paul írta:
Ha nincs a konklux várad akkor lehet hogy földed sem lett volna :)

Mi az hogy konklux? Nem az 1.4 -es heroesal játszottok?? Nehogy má combó artikkal meg főnixel és azúr dragonokkal játszunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 18:57 

Amúgy Bogpistának kitünő érzéke van ahoz hogy akkor kapja el az ellenfelet amikor az nincs várközzelben. Én úgy kaptam ki tőlle 2x is hogy nem tudtam visszaérni időben a váramba a főhőssel, mert éppen hajóban ült. Gyors a Pisti meg szerencsés is.
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 05 csüt., 18:27 

Mikor tudnánk játszani Adler bátyó?
Én pénteken és szombaton nem leszek net közzelben, de vasárnap délután már jó lessz, vagy esetleg ma vagy hétfő is jó.
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 06 pén., 15:26 

vasárnap este
pedig szombat jó lett volna

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 06 pén., 16:15 

Sziasztok!

Bogpista tudunk valamikor egyet egymás ellen játszani?(1. vs 1,)

Üdv Taegen

:D :) :D

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 06 pén., 20:36 

éjjel leszek, ha esetleg jön valai funra, valamint holnap egésznap

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 07 szomb., 14:27 

Sziasztok!

Adler bátyóval nyomtunk 1 funt a BB-re való felkészülés jegyében. Észak vs. Dél pályán nyomtuk 2 perces limittel. Ő Rampart- Mephala 29 30 16 15 én Castle - Christian 23 25 19 20 Adler támadt át a 4. hét 3. napján. Kb. egyforma gyorsak voltunk, az utópiát 1 nap különbséggel szedtük ki. Én sajna 2 kardot is kaptam ott (+12 +5 all). De szerencsém volt, mert Adler nem ment vissza spellekért és bukott 2 sárkányt is közbe. Nekem volt resurrectem+implóm is, amivel a javamra fordult a mérleg. Jó játék volt. A 2 perccel nemegyszer meggyűlt a bajom, sokszor mp-eken múlt 1-2 húzás. Nagyon nehéz ennyi idő alatt jól nyomni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]