Én is írok egy rövid beszámolót, egy kicsit elmaradtam vele.
Jó kis tábor volt, az biztos, ha nem az eddigi legjobb.
A Tourney torna: Nem sok szerencsém volt, de volt, amit elbénáztam.
H3támadás: Lehetet volna jobb is gyenge középmezőny...
Batlefest: Sokak szerint agyatlan torna

De szerintem itt is lehetett taktikázni és jól játszani. Igaz itt kezdtem el koncentrálni egy kicsit a játékra (ami meg kell, mondjam már régen sikerült

) és amit végig tudtam vinni egész táborra.
2vs2"Kollégám", csapatársam előzőekben leírta a részleteket. Kiegészítés: A 3. meccsen az ellenfelek végig azon versenyeztek kinek van több aranya. Dani még arra is hajlandó volt, hogy aranyat kérjen Pistától és Nyersanyagot küldött helyette, persze az üzleten bukott
Bogpista pedig a bronz meccsen úgy játszott, mint egy nő...
Nem győztem lóvéval, az utolsó "vasamat"(fámat) elkérte
De hozzá kell tenni, akkor bármelyik 2vs2 csapat jött volna mindenkit levert volna, akkora serege volt.
1vs1
1.Titi:Jebus,itt ellenfelem valamit elrontott az elején,még mondta is ha nem b@szom el megnyerem. De középen 11 golddal flangáltam és elkapott. Le is vert szépen. De rájöttem nem szabad nagy arccal bent középen mászkálni.
2.Jou: Mindketten Necro. nekem bejött az élet Jounak nem. Sajnos elbukta a hősét és föladta.
3.Dreegar:Giant War. Most Én csöveztem, nem jött normális hero még a 2. héten sem le is maradtam, itt inkább föladtam.
4.Dani: Nyitott 1 hősös map az elején thunder rigókkal mászkáltam, de az ellenséggel nem találkoztam. Visszatértem a többi lényemért ekkor találkoztunk középen sikerült nyernem Pumpás tanítványa ellen.
5.Orsi: Nem akartam sietni ellene, bíztam benne, hogy Ő is fölfejlődik. De mint később kiderült addigra fáradt volt és Th szolt, hogy csapjunk össze. Orsi remélem jövőre is jössz, addigra biztos okozol sokunknak fejfájást. Azzal meg, hogy Th segített ne foglalkozz, mindenki játszott már kisebb-nagyobb segítséggel.
6.Zsombor: Szintén nem akartam lerusholni, de itt majdnem végzetes lett ez számomra. Elég erős csapatott rakott össze. Szoros volt a végcsata. Itt a rutin miatt győztem.
Zsombi is sokat fejlődött, csak így tovább.
7.Adler (Kingslayer): Ezen a papon is bejött minden, jól haladtam. Viszonylag gyors voltam, csak a fullos utopia megszedet egy kicsit. Igaz a relikek miatt nem panaszkodhattam. A 2. hibám, amikor mentem volna középre lejárt az idő és el kellet napolnom a középre menést. De így is előbb értem be .A köv. nap találkoztam Adler fő csövesével,jó döntést hoztam a kannát kivehettem volna,de inkább manát dupláztam és megtámadtam.Mivel nem érte el a csobogót mana nélkül nem volt esélye.
8.SSth:1 hősös closed map esélyem sem volt elszámítottam magam és nem lett sarim
7. napra. Egész meccsen expert csövezés, átjött és 2perc alatt kicsontozott.
9.Bogpista:Jebus Itt nekem bejött az élet Pityunak nem. De azért valami oknál fogva pattintgatta az angyalokat és strongholdrol át akart térni castle lényekre

Őt is úgy kaptam el, hogy nem volt manája.
10.Pumpás: Labirintus Itt mentem előre gyalultam le a pályát. A nagy igyekezetemben a dobozba hagytam 2 anygyalt.Mint később kiderült megérte,így hamarabb tudtam a szigeteket kitakarítani és középre menni. Pumpa végigaludhatta a meccset, mert középre csak akkor jött be, amikor az ő átjárójánál kopogtattam. Sikerült nyernem.
11.Süni: Az elején nagyon jól ment, de a közepe táján leengedtem, igaz itt derült ki, hogy esélyem sincs 4 közé kerülnöm (Th megverte Dreegart) a bajnok meg főcsatában a földbe döngölt. Sünsünsün a segítséges témát hanyagold Én is azt teszem, régen engem is zavart, most már kevésbé, nem foglalkozom vele.
12.5-6. helyért: Elfáradtam a végére és nem is jött jó hero. Csak a 2. héten Neela, viszont őt elbuktam. 1.2.2. nél a medusaákal harcolt az utolsó 1db bemorálozott odasétált épp, hogy elérte és maxot sebzett, a sarim meg eldőlt, így hősi halottá nyilvánítottam és inkább föladtam.
Foci: Öregszem, vagy inkább a súlyfelesleg hátráltat benne, nem tudom. A lábaim nem bírták a kiképzést. De, azért voltak jó pillanataim.Nem villogtam,csak pislákoltam. Nekem Kady"pazar (ön) gólja tetszett leginkább, amikor RT (kapus) kirúgásából Kadyt hátba találta a labda a kapu irányába gurult Rt lukat rúgott és becsorgott a kapuba

De még pumpás megmozdulása is tetszett, amikor dühkitörést kapott egy védelmi hiba miatt és vagy 1 percig ugrált, eljátszva hogy a védők mit csináltak. Végül az ásványvizet zuhanynak használta...megnyugodott
Vizi foci is jó volt csak kevés.
Póker: Nagyon bejött, meg elég jól is ment.2.4k-t nyertem a tábor alatt.
A társaság jó volt,mint mindig.A szomszédságomban lévő Adler és Bogpista mellet nem unatkoztam. A vilanyászok Adlert felpörgették. Csak kevés volt a DankóPityu meg a Cola.