Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 1:09 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 10:10 

Ssth!

Tudom, hogy nem vagyok olyan mágus, mint te és 1vs1-et, csak a BB-en játszok. De úgy érzem, hogy hamarabb kellett volna átmennem Lacához, hogy ne szedje össze a wyverneket, egy kicsit erősnek érzem, gondolom Lacának, hogy elérje a hive-okat nem 140 scorpicore-on, és nem 50 devilen kellett magát átverekedni, és úgy érzem, hogy a 4 héten beütöttem, azzal más esetben nem lettem volna annyira lemaradva.

Random pályák: Én szeretem ha egy meccsen sok a Random dolgog, mert akkor az ilyen kutyaütőknek is van esélye...És nem azt mondom, hogy borzalmasak voltak, nem azt mondom, hogy jobban át kellett volna nézni, hanem azt, hogy azok közül a pályák közül, amelyeken a verenyen a versenyzők szerint nem volt legalább megközelítőleg azonos esély, azokat ki kellene venni és kész.

ui. Mondjuk ettől függetlenül Laca volt az esélyesebb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 10:29 

Hali!

Warlock: Egy droid hősöd elég korán átjött egy egyirányú kapun! Onnan mindenféle devilek és scorpicorek leverése nélkül a hiveoknál lehettél volna. Az nem a map hibája, hogy ezt nem vetted észre.
Más hozzáfűznivalóm: A Bozso elleni meccsnél 64 cyclops kingen kellett átverekednem magam (az 5-ös szektorhoz :) ) Ha valaki megnézi a mapot (nekem megvan, szívesen odaadom bárkinek) Bozsonak a területéről való kitöréshez vagy 12 diamond golem, vagy 53 orc leverésén át vezetett az út (talán térkapu is volt) ami azért nem ugyanaz a súlycsoport.
GJodie elleni mapot is megnéztem, lehet ott csak Jodie-nak ment rosszul game, mert szerintem neki sem voltak leverhetetlen blokkjai. Nekem a resuhoz/chainhez csak 5-ös spell powerem volt, tehát az nem feltétlenül döntötte volna el a gamet.
Csizu ellen akár nyerhettem is volna, ha nem rossz irányba indulok el és ügyesen használom ki én is a map nyújtotta lehetőségeket! Szóval nem a dungeon döntötte el. A különbség csak annyi, hogy Csizu élt a lehetőséggel, Laca meg elpuskázta! :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 10:44 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 12:11 
Heroes Team

ArchConan írta:
Akkor Vologyával ellentétben én INGYEN is megvilágítom neked a 'nagy rejtélyt'. :)

A rejtély H5 re vonatkozott,azt szerintem nehezen tudod elmondani!:P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 12:16 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 12:47 

Köszi a pontos választ Conan, okosabb lettem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 13:02 
Heroes Team

ArchConan írta:
titi írta:
Én sem tudom mi az ördög az 5-ös meg 10-es zóna, de biztos jó.

Ez egy másik 'nagy titok' volt Titi számára :)

Akkor bocsi, de ez mondjuk nekem is jóljött ez az infó! :P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 14:11 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 14:31 
Heroes Team

Sziasztok!

Szerintem így nagyon szuper lehetett a játék, csak talán a heroes3 ikonját is ki lehetett volna tiltani! Senki nem indíthatja el s fejben lejátsszuk!!!:) :) :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 14:38 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 15:35 
Heroes Team

ArchConan írta:
Morálnál pedig nem ütöttünk vagy lőttünk az adott lénnyel, hanem defendeltünk.

Defend?? Az azért már mégis csak túlzás, hogy ekkora előnyt kap aki morálozott!! Inkább 1 hexát vmelyik irányba lépnie kellene a morál után (ha ez lehetséges), NEM?? :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 15:49 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 16:09 

nem szoktam sirni, még akkor sem, ha tényleg savanyú a szőlő, hiszen abból főzök ami van:)
Ssth ellen bénább voltam, mert nem mentem ki a hoba, látván, hogy a monolith egyirányú és visszarak szinte ugyanoda, throng cerberin meg nem tudtam volna hamar átmenni, mert nem volt spellem, ennyi.
A másik kijáratnál horde pit lord ami ugyanaz.

A liszt a Karesz elleni meccsen borult ki, ami a wyvernnek miatt lett bukó, de mint irtam mindegy, nekem más elképzelésem van a pályák átnézéséről, ennyi.

Gyakorlás, lehet van benne valami, de öszintén én unalmasnak tartom a randomot, igy nem hiszem, hogy sokat fogok rajta gyakorolni, az utolsó meccs alatt is filmet néztem:)

Maradhat a versenyekre a random balance, de szűzen, amit dob a gép, s akkor nincs félreértés vagy sértődés, szvsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 04 pén., 16:17 

Üdv!
Akkor én is leírnám rövid pályafutásomat.

Sorcyval kezdtem,Heads on,aránylag jó pálya,mindketten necróval toltuk.
Nálam 2 necro heró jött,nagash volt asszem a főheróm...
2.váram rampart,húztam lelkesen a mage guildeket,animatenak nyomát se láttam,meteor,air elemental volt a 2 normális varázslatom
Expert slow későn jött,csontiból se lett elég,utópia igen csöves volt
Ennek ellenére az alvilágban a 6all virított,persze több arkangyal és 2 bandányi zelóta védte. Nem mertem betámadni,elég ratyi értékeim voltak végig A/D terén
A végén betörtem középre,Sorcy gondolom már egy hete ott lehetett,é főcsatáztunk
nálam 12 9 22 18,ellennél pedig ennél 10zel is magasabb skillek,esélyem se volt,lemostak a pályáról

Tyronnal szintén fixen toltam,én rampart ő necró,hát gurnival próbáltam operálni,nem sok szerencsével,a 10 fejlett macinál 3 sarit,1 ősmacit,3 unikornist buktam,nem jött expert earth
Igazából már itt feladtam volna,ha nem a BB-n vagyok
Később kiderült,nem volt egy rossz tipp
A felvilágban semmi skillnövelő arti nem jött,mage guildet level 4ig húztam,szintén semmi értelmes
Ennek örömére célba vettem az utópiát,hát az 5allon kívül nem jött semmi használható
Tyron persze már rég középen irtotta a népet,a főcsatában akár 8cal is magasabb lehetett volna mindegyik skillje,de ennyire nem akart már megalázni :lol:
Simán buktam,nem húztam a főcsatát,minden lénnyel előre mentem,és pár kör alatt lecsapott :)

Jouval már szerencsém volt hála égnek,random 1 lett a pályánk
Nálam 3 gremlin dwell,drakon+Dreegar segített rendszeresen :lol:
Jounál sephinroth,2 beholder dwell
Ami azt illeti,gusztustalan amit műveltek a gremlinek,2hét első napjától 211 masterrel gyaktam,gyorsan jött az expert slow,1.3.1nél 9 macit ütöttem(köztük egy fejlettet) 198 masterrel,meg 12 gargoyleval
Megtaláltam már a sivatagot is,azonban egy másik kapun már full sereggel kiirtottam az örzőket,majd bevettem Jou 3.várát,stronghold volt.
1.4.1nél már a várába csücsültem,előtte egy nappal lett megejtve a főcsataa,hol nálam full sereg+2 angel,Jounál pedig 54 beholder+2 angel
Tetszett a rusholás,a tower tényleg elég erős,ilyen szabályok mellett is
Tyron és Sorcy még meccselt pénteken vagy 11ig,ha Sorcy nyer,akkor körbeverés,még továbbjuthattam volna...Nem így történt,2 órát gyalogoltunk kőbánya kispestig(Tyron,Dreegar,HZsolt,és én),majd 3:15kor jött vonat...Kemény 5 órára sikerült hazavergődni :P :P
Hétfőn bejöttem még,pár dolgot tanultam és stb...
Nekem tetszett az egész,remek hangulat jó versenyzőkkel
Ősszel is elmegyek a következő BB-re,ha megrendezik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 04 pén., 16:33 
Heroes Team

Te Süni! Micsoda sületlenség ez?? Ott a kanna, Te meg nem mered kivenni?? :? Nincs értékem/seregem ahhoz, h kivegyem... UGYAN!!! Ha más nem bebukok 10 hőst, de nem hagyom ott!! :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 04 pén., 16:40 

Te Nimbus!
Az ne beszéljen,akit 47 fa simán lever,és utánna feladja :lol:
Towerrel ilyet csinálni hát...
A kanna meg ott maradt,majd máskor kiszedem
Legközelebb nálam lesz Thant,és nem Sorcynál :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 04 pén., 16:58 
Heroes Team

Azért nem volt az olyan sima... :lol: de én legalább neki mentem! :wink: Talán nem mind1 a feladás mikéntje sem, hiszen Te is feladtad, amikor otthagytad a kannát! Én bepróbálkoztam nem jött be, de legalább feleslegesen nem húztam tovább az időt. :lol: :lol:
Különben is Thant??? Ja, hogy nem csak a logos herok voltak "engedélyezve" randomon? :roll: :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 04 pén., 17:15 

Szegény Nimbi pont mint mikor a kisgyerek először rácsodálkozik a halandó világ szörnyűségeire :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 04 pén., 17:16 

ne hisztiz, olvastad volna el a szabályokat, akkor nem irnál ilyeneket, de fogadjunk ki sem nyitottad:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]