Üdv!
Akkor én is leírnám rövid pályafutásomat.
Sorcyval kezdtem,Heads on,aránylag jó pálya,mindketten necróval toltuk.
Nálam 2 necro heró jött,nagash volt asszem a főheróm...
2.váram rampart,húztam lelkesen a mage guildeket,animatenak nyomát se láttam,meteor,air elemental volt a 2 normális varázslatom
Expert slow későn jött,csontiból se lett elég,utópia igen csöves volt
Ennek ellenére az alvilágban a 6all virított,persze több arkangyal és 2 bandányi zelóta védte. Nem mertem betámadni,elég ratyi értékeim voltak végig A/D terén
A végén betörtem középre,Sorcy gondolom már egy hete ott lehetett,é főcsatáztunk
nálam 12 9 22 18,ellennél pedig ennél 10zel is magasabb skillek,esélyem se volt,lemostak a pályáról
Tyronnal szintén fixen toltam,én rampart ő necró,hát gurnival próbáltam operálni,nem sok szerencsével,a 10 fejlett macinál 3 sarit,1 ősmacit,3 unikornist buktam,nem jött expert earth
Igazából már itt feladtam volna,ha nem a BB-n vagyok
Később kiderült,nem volt egy rossz tipp
A felvilágban semmi skillnövelő arti nem jött,mage guildet level 4ig húztam,szintén semmi értelmes
Ennek örömére célba vettem az utópiát,hát az 5allon kívül nem jött semmi használható
Tyron persze már rég középen irtotta a népet,a főcsatában akár 8cal is magasabb lehetett volna mindegyik skillje,de ennyire nem akart már megalázni
Simán buktam,nem húztam a főcsatát,minden lénnyel előre mentem,és pár kör alatt lecsapott
Jouval már szerencsém volt hála égnek,random 1 lett a pályánk
Nálam 3 gremlin dwell,drakon+Dreegar segített rendszeresen
Jounál sephinroth,2 beholder dwell
Ami azt illeti,gusztustalan amit műveltek a gremlinek,2hét első napjától 211 masterrel gyaktam,gyorsan jött az expert slow,1.3.1nél 9 macit ütöttem(köztük egy fejlettet) 198 masterrel,meg 12 gargoyleval
Megtaláltam már a sivatagot is,azonban egy másik kapun már full sereggel kiirtottam az örzőket,majd bevettem Jou 3.várát,stronghold volt.
1.4.1nél már a várába csücsültem,előtte egy nappal lett megejtve a főcsataa,hol nálam full sereg+2 angel,Jounál pedig 54 beholder+2 angel
Tetszett a rusholás,a tower tényleg elég erős,ilyen szabályok mellett is
Tyron és Sorcy még meccselt pénteken vagy 11ig,ha Sorcy nyer,akkor körbeverés,még továbbjuthattam volna...Nem így történt,2 órát gyalogoltunk kőbánya kispestig(Tyron,Dreegar,HZsolt,és én),majd 3:15kor jött vonat...Kemény 5 órára sikerült hazavergődni
Hétfőn bejöttem még,pár dolgot tanultam és stb...
Nekem tetszett az egész,remek hangulat jó versenyzőkkel
Ősszel is elmegyek a következő BB-re,ha megrendezik