Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 18:25 

hali
szeretném kihivni Lzo-t Elven Pass-on, vagy bárkit akit támadhat földnélküli, és elfogadja
Player

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 19:09 

Uraim
kihivni tegnap 24 oráig lehetett, onnantól nem lehet, csak sima támadásokat intézni, még pár ilyen nap és olyan frizurám lesz, mint Muggernak :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 19:19 

Elnézést Conantól lehet hogy bunkó voltam, de szerintem másképp is el lehetet volna intézni. Lehet hogy más az értékrendünk.
Kihívással kapcsolatban:
A szabály nem ismerete nem ment fel a szabály alól. Elfogadom. Ez van. Peace

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 20:02 
Heroes Team

playerke írta:
hali
szeretném kihivni Lzo-t Elven Pass-on, vagy bárkit akit támadhat földnélküli, és elfogadja
Player

A kihívás vagy támadás elfogadva,a részleteket megbeszéljük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 20:03 

tudod mit Conan...

Legyen Neked igazad!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 21:03 
Heroes Team

Tudodmit Bozso?? :arrow: XD! ( nem mellreszívni és nem megsértődni :!: )
Szeretném előre jelezni, hogy majd 1 támadást szeretnék indítványozni Tiedwaterre Dragon ellen, ha a kihívásmeccsei után még az ő bitrodalma/marad még földem! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 21:12 

.

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 07 szer., 21:39 

Jou írta:
Tudodmit Bozso?? :arrow: XD! ( nem mellreszívni és nem megsértődni :!: )
Szeretném előre jelezni, hogy majd 1 támadást szeretnék indítványozni Tiedwaterre Dragon ellen, ha a kihívásmeccsei után még az ő bitrodalma/marad még földem! :)

Jou...bennem semmi sértődés nincs, mellre szívás meg még kevésbé...csak nem látom értelmét tovább ragozni, ezért irtam le egy sorban a véleményem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 08 csüt., 18:17 

Hali! Leírom a második menetet Connannal:

Harmondale: Megin elkapta a hösömet első nap,de most már elmondta,hogy hogy csinálta.Szinte ugyanazt csináltam én is mint a múltkor,azzal a különbséggel hogy most nem két city halt húztam,hanem rámentem a felső várban a behemótra.Meg is lett ahogy kell,de második hétre már nem maradt sok pénz így nem tudtam mindet megvenni.A hét közepére megvettem mindent és elindultam a lényfejlesztő hely felé.Néhány kör után már jött szembe Conan,de ezúttal nem volt nálla minden felfejlesztve,mint a múltkor.A csata most szorosabb volt,de simán kikaptam megin .Elég **** ez a pálya,itt nem fogok többet támadni az tuti!!

Visszavágó: Deján bejött első nap Tant,aminek nagyon megörültem és szépen fejlödött.Bejött neki a földmágija is!Azt hittem most törlesztek Conannak,aki megin nagyon lassan jáccott. Nem értem mit lehet az elején annyi ideig csinálni!A játék nagyon elhúzodott,egymás után kerestem fel a szörnylelőhelyeket,de minden héten uj hősöket kellett venni akivel összeszedem őket.Így túl sok hősöm lett egy idő után és nem tudtam többet venni,egy csomó szörny emiatt az épületekbe maradt! A második vár is meglett negyedik héten,meg a csontsárkánylelőhely is.Elkeztem felépíteni a másik nekróvárat is, de sok minden nem lett kész,mert ötödik héten megjött ismét Conan nagyon nagy sereggel.Conan vesztesség nélkül verte be az átjáróban a necro csapatomat.Fura volt hogy én irányíthatom őket! :) Conan azt mondta ki is vehettem volna őket és be rakhattam volna a saját seregembe,ha én érek oda előbb!!Én hülye meg észre se vettem, hogy azok ott vannak. Nekem az erőssítést az alsó csontvázas váramból nem sikerült utánnam hozni,ezért bár támaszgattam csata közbe rendesen sok eséllyem megin nem volt.Conan nyert sajnos :(.

Hát ezzel elbuktam a második birodalmamat is.Most mi a teendő??Választhatok másik földet?Boti, sorry hogy ugrott a kihívásod!Én lejáccottam volna ha megmarad a földem,de Conannak már múlt héten megígértem hogy betámadom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 08 csüt., 18:31 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 08 csüt., 19:49 

földnélküli lettél, nem választhatsz másik földet, ha van még támadásod, bármelyik Támadható földet megtámadhatod (pirossal aláhuzva), ha nincs, akkor várnod kell a következő körig.

Miután az ellentámadás pripritást élvez minden más támadással szemben, igy nem kell elnézést kérned.

Legyetlek már egymással türelmesek és megértőek, ki tudja hanyadszorra olvasom, hogy ez meg ez sokáig lépett, igen, ez benne van a játékban, ezért van időlimit, valaki sokáig lép, valaki nem, tessék toleránsnak lenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 08 csüt., 20:53 

Azt is tedd hozzá Adler, hogy jó lenne ha egyesek nem oktatnának ki itt mindenkit...pláne nem olyan stilusban mint ahogy szokták...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 08 csüt., 20:57 

legyen ez személyeskedésektől mentes topic, tudom, hogy nehéz ezt megállni, de akkor is.
Semmi szükség nincs erre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 11:37 

Easy Rider, mivel a kihívást nem fogadtad el, nem kell elnézést kérj. Természetesen mindeki maga dönti el ki kivel akar játszani, emiatt nem kell megharagudnia senkinek, ez csak egy játék.
Szerintem a kihívásért járó pontok kicsit soknak tünnek egy normál támadással szemben, a későbbiekben visszaélésekre adhatnak okot, meg talán játékon kívüli szövetkezésekre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 13:28 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 13:57 

emberek, vannak szabályok, vegyük már észre, hogy nem azért, hogy áthágjuk őket, nem fogadták el, hát nem, ez van.
Ne is kérjetek ilyenekre, nekem kellemetlen mindig nemet mondani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 16:08 

Connan köszi a felajánlást, majd meglátom ha megtámadlak-e vagy sem.

Adler, én nem kértem hogy áthágjuk a szabályokat, sem hogy kivételt tegyél velem vagy mással. Csak annyit jegyeztem meg hogy kicsit sok a +60% -s pénz bónusz amit a kihívásos meccsekre kapnak a támadók.
Főleg hogy ha egyszer visszautasítanak egyett egy körben akkor már nem lehet mást kihívni. Erre mondtam hogy a későbbiekben visszaélésekre adhat teret, vagy játékon kívüli szövetségeskedésre, ami lehet megengedett, ezt nem tudom.
Arra gondolok pontosan, hogy még a kör előtt lebeszéli X játékos Y játékossal hogy valamelyik kihívja a másikat, és azt elfogadják, viszont ha Z játékos hívná ki őket, akkor nem fogadják el és így Z elvileg elesik a további kihívásoktól abban a körben, ami pénzben azért jelentős többlettet jelenthet. Mondjuk ha a kihívásnál csak a terület 50%-t kapná meg a kihívó lord akkor az +10% nem jelentene éppen akkora előnyt.
Bár az is lehet hogy csak én értelmeztem rosszul a dolgokat.

Ja és fentebb leírtaknak semmi köze nincs az Easy Rider elleni kihívásomhoz, az csak gondolom véletlen volt, mivel előbb támadott és utánna bukta a területét amin kihívtam.
Én fentebb a szándékos visszautasításról beszéltem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 16:16 

hát nem tudom, ez olyan összeesküvés elmélet szagu, miért lenne jo a másiknak, ha az ellenfele is gazdagodik.

ha nagyon problémás és botrányos lesz, akkor megszünik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 18:52 

én inkább azt sajnálom a kihivásban, hogy majdhogynem feleslegessé teszi a leadershipet...
feltéve ha ugye elfoigadják az ember kihivását, de ahogy azt Boti is irta, azzal bőven lehet spekulálni...
igazából arra vagyok kiváncsi hogy milyen megfontolásból lett bevezetve?

mert ha pénz többletet akar valaki, arra ott a leadership!
ha meg azon vagyunk hogy legyen játék, vagyis hogy ki kell állni, arra ott a szabály hogy aki inaktiv bukja a földjét...

szóval...nekem nem tiszta miért van rá szükség

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 18:56 

Megvédtem a területem !!! A szokásos taktikámmal.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]