Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 0:00 

Hali!
Nincs idöm ezért kilépek vagy szezont halasztok.... Mindenki azt kérdezi minek jelentkeztem ezek után nem is jatszom......

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 0:01 
Heroes Team

Imperátor ne értsd félre a dolgot! Mindenkinek előfordul, hogy közbe jön valami, csak nem árt ha ezt kommunikáljátok! Magyarán jelezzétek a halasztási szándékot... A lényeg tudjunk róla, meg egyáltalán, hogy foglalkoztat benneteket a téma! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 16:52 

Hali!

Múlthét péntekén megkezdtük a játékot Imperatorral, és kb. a második hét 3-4 napjáig játszottuk le, amikor Imperator megkért hogy halasszuk el más napra mert nagyon fáradt volt. Részemről nem volt akadálya a halasztásnak, de amikor vasárnap probáltam rábeszélni a kollégát hogy folytassuk a játékot, inkább úgy döntött hogy feladja és sajnos még a versenyből való kilépést is fontolgatta, ami szerintem abszolút nem jó ötlet. Én részemről benne vagyok hogy halasszuk el a mostani játékot egy későbbi időpontra, amikor jó lessz majd Imperatornak is, ha úgy dönt hogy folytatni akarja a versenyt.

Üdv,
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 17:28 

Boti írta:
Hali!

Múlthét péntekén megkezdtük a játékot Imperatorral, és kb. a második hét 3-4 napjáig játszottuk le, amikor Imperator megkért hogy halasszuk el más napra mert nagyon fáradt volt. Részemről nem volt akadálya a halasztásnak, de amikor vasárnap probáltam rábeszélni a kollégát hogy folytassuk a játékot, inkább úgy döntött hogy feladja és sajnos még a versenyből való kilépést is fontolgatta, ami szerintem abszolút nem jó ötlet. Én részemről benne vagyok hogy halasszuk el a mostani játékot egy későbbi időpontra, amikor jó lessz majd Imperatornak is, ha úgy dönt hogy folytatni akarja a versenyt.

Üdv,
Boti.

Nem is Botival volt a gond, hanem petrusal! Mondom nem érek rá halasztani fogok, erre akkor minek jelentkeztem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 17:55 

Üdv!
Mi elkezdtük Kokozddal a meccsünket, és a főcsata előtti pillanatig el is jutottunk, itt azonban félbehagytuk mert nem tudtuk eldönteni hogy használhatja e a hülye complete verzió miatt az armageddonsbaldet. Úgyvolt hogy hétvégén lejátszuk, de pénteken sikerült jobbkézzel kilincs nélkül nyitni egy bulin egy üvegajtót, szarrávágtam a kezem, és nem volt sem időm sem reményem arra hogy hétvégén folytathassam így az én hibámból nem játszhattuk le. Épp ezért feladom a meccset, hozzáteszem azonban hogy az AB ellen amúgy sem lett volna esélyem és Kokozd jobban is játszott...
Egyébként maga a party:
Neela vs Fafner/Aine :D
Egyszerűen nem kaptam semmi jó herot, a fele tiltott vagy elementalist a maradék trágya, így maradt Ajit és Fafner, végül utóbbi mellett döntöttem, viszont refugeből jött sárkányszunyog, erre meg a +6os questre alapozva úgy döntöttem áttöröm a macikat a 2. héten, bár nagy baromság volt :oops: Mivel volt nyersanyag, így a 2 2. napon bevett váram közül az infernot fel is húztam devilig még az első héten (a másik confux volt :? ) ez még jó is lett volna, de kezdődtek a gondok. Artijaim (vízzel együtt) :
diploköpeny, diplogyűrű, necrocsizma, heatlhgyűrű, resist köpeny, gemgyűrű (2 bányával minek??) farakásoskocsi és a teljes eagle eye set . Jee. volt még +2A meg +3 def +3 powa meg +2+2 köpeny Relic piros gömb, Neela ellen. Csodás. Ilyen felszereléssel nem mertem bemenni az utópiámba, így a 2/4. napon a 11 lvl Fafner elkezdte bontani a macikat a Solymyrtól szedett chainnel (legalább vmi mákom volt :) ) 1. körben hullott vagy 7, másodikban azonban úgy felspannolták magukat hogy 3 is morált kapott amivel Fafnerrel együtt a gamet is buktam... Bízva azonban a 2 vár seregében, nem adtam fel, és a lvl 5 droid Ainet áltam neki gyúrni. Jól fejlődött a kislány, de earthmagicot hírből se ismerte, magic universityt nem akartam használni. nagy nehezen úgy a 3. hét közepére kihoztamn belőple amit tudtam, lvl 14 meg az összes skilladóhely, ő is megkapta a chaint. Skilljei szánalmasak 12 14 21 18. Neela meg simán áttört, elvette az én utópiámat is amíg a libraryt látogattam, ekkor jött az AB is. Grat Kokozdnak, ezerszer jobban tolta, meg el is csesztem ahopgy lehetett. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 18:17 
Heroes Team

AB? Úgy érted Armaggeddons Blade?? Elvileg combo artik tiltottak...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 18:22 
Heroes Team

Nimbus írta:
AB? Úgy érted Armaggeddons Blade?? Elvileg combo artik tiltottak...

Az Armageddon's Blade nem kombó arti, hanem egy különleges Uniqe Relic! De gondolom ezt te nagyon jól tudod, bár mondjuk tényleg érdekes! Elvileg a Combo cuccokhoz sorolandó! Kihagyási probléma nem lehetett? :shock:

Dreegar! Balinvariáns heroesezésről még nem halottál? :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 18:58 

A Conflux vár nincs tiltva a pályákon??

jó mapot használtatok???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 19:13 

Bozso84 írta:
A Conflux vár nincs tiltva a pályákon??

jó mapot használtatok???

Nem a SoÍDos verziót, azt kellett volna...

Dreegar! Balinvariáns heroesezésről még nem halottál? icon_lol.gif icon_lol.gif
He???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 20:36 

Hali!

Mivel rossz verziót játszottak le a 3.hét végéig, és ekkor jelezték ezt nekem, mondtam nekik, hogy fejezzék be ezen a mapon most már. A szabályzatba pedig be fog kerülni ama egyértelmű gondolat, hogy ha mindkét fél soddal vagy complete-tel játszik, akkor a sod verziós mapot kell letölteni és azon kell játszani!
Egyébként amikor fény derült a disznóságra én megnéztem a mentést, és azt mondtam, hogy az arma blade tiltott, és a combo artikat tessék szétszerelni, bár ahogy néztem Dreegar helyzetén már ez sem javított volna túl sokat...

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: OB
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 21:23 
Heroes Team

Sziasztok!

Imperátorra visszatérve még egy gondolat erejéig. Van, amikor valaki olyan életciklusban van, hogy nem ér rá ez bizonyos ideig a heroessal foglalkozni. Én sem bírom az OB meccseket tolni, de más heroest sem. Szerencse, hogy ebben a körben szabadnapos vagyok :P Azt meg mondanom se kell, Ti is tisztában vagytok vele, hogy vannak dolgok, amik előrevalóbbak a heroesnál, akár elfogadja valaki, akár nem. Nem mindenki időmilliomos. Nekem pl. fontosabb a heti 6 ZH teljesítése és január eleji szigorlat, elég sok forog kockán. Persze ez sem tart örökké, utána mehet az OB (is) részemről teljes erőbedobással.
Az pedig megint egy más kérdés, hogy Imperátor miért nem jelezte a szervezők felé elfoglaltságát és kért volna halasztást.
Lacának jelezném, hogy a 2 ünnep között lenyomhatjuk az OB meccset, de a halasztott parti Ssth ellen csak szigó után fog létrejönni, előbb nem. Egy game belefér...
Így 1 meccsel leszek csúszásban, a többit igyekszem tartani.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 22:00 
Heroes Team

A szabályok szerint szezon végéig kell bepótolni a meccseket,csak a forduló vége előtt jelezni kell a halasztási szándékot,meg hogy kb. mikor lesz a pótlás.
Épp az elfoglaltságok miatt lett így kitalálva.
Azért gondolom nem utolsó héten lesz minden meccs lejátszva,mert akkor legközelebb az utolsó héttel kezdünk... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 22:49 

Kedves Imperator,

Mindjart sajnalni foglak, ok? Egy szimpla "miert?"-re, "kozod"-del valaszoljal masnak & akkor talan nem is fogsz kilepni a tornarol :idea:

Udv,

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 13 szer., 15:35 

Sziasztok!

Sajnos igen durva nekem is az időbeosztásom, a tanárok nagyon szorítanak karácsony előtt, nagyon nincs időm mostanában ilyen random időpontokra egyeztetni, csak fix időpontok a jók (szombat, vasárnap, előtte duma MSN-en), és sajnos így igen keveset tudok játszani. Azért természetesen igyexem, sajnos HZsoltival 3 héten keresztül állandóan elkerültük egymást, vasárnap elkezdtünk játszani, 7-kor haza kellett mennem, ezen a héten minden nap 6-7 oldal házi és kb. 130 német szó megtanulása vár rám otthol, és nincs időm Heroesozni. :? Hétvégén enyhülés van 1 kicsit, akkor talán tudok játszani. Sajnálom, de ez a tendencia.

HZsolt: Sajna a mai nap se jó a fenti okok miatt, elnézést kérek tőlled is, és Lacától is, lejátszanám a meccset, ha hétvégén még esetleg lelehet. Laca?

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 14 csüt., 10:24 

petrus írta:
Kedves Imperator,

Mindjart sajnalni foglak, ok? Egy szimpla "miert?"-re, "kozod"-del valaszoljal masnak & akkor talan nem is fogsz kilepni a tornarol :idea:

Udv,

Petrus

Talán mert azt irtad, hogy én nem halaszthatok...Vagyis milyen jogon halasztok és minek jelentkeztem a versenyre, ezek után csodálkozol, hogy azt irom hogy közöd.....És igen sajnálj please annyira szükségem van rá......... :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: OB
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 14 csüt., 10:27 

Rusty_Rockfist írta:
Sziasztok!

Imperátorra visszatérve még egy gondolat erejéig. Van, amikor valaki olyan életciklusban van, hogy nem ér rá ez bizonyos ideig a heroessal foglalkozni. Én sem bírom az OB meccseket tolni, de más heroest sem. Szerencse, hogy ebben a körben szabadnapos vagyok :P Azt meg mondanom se kell, Ti is tisztában vagytok vele, hogy vannak dolgok, amik előrevalóbbak a heroesnál, akár elfogadja valaki, akár nem. Nem mindenki időmilliomos. Nekem pl. fontosabb a heti 6 ZH teljesítése és január eleji szigorlat, elég sok forog kockán. Persze ez sem tart örökké, utána mehet az OB (is) részemről teljes erőbedobással.
Az pedig megint egy más kérdés, hogy Imperátor miért nem jelezte a szervezők felé elfoglaltságát és kért volna halasztást.
Lacának jelezném, hogy a 2 ünnep között lenyomhatjuk az OB meccset, de a halasztott parti Ssth ellen csak szigó után fog létrejönni, előbb nem. Egy game belefér...
Így 1 meccsel leszek csúszásban, a többit igyekszem tartani.

Üdv

Boti ellen meg azért nem halasztottam, mert időm volt csak fáradt voltam és inkább feladtam:) Én jatszani szeretek! A mecs eredménye nekem másodlagos!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 15 pén., 9:51 

Heartlandsen úgy látom van egy kis hiba. Az armageddon bent maradt a fővárban. Szerintem azt ki kellene venni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 15 pén., 12:00 

Szerintem meg nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 15 pén., 15:48 

infernoval vagyok, szerintem sem:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 15 pén., 17:04 
Heroes Team

Én Ssth ellen kiszedem, a többiek meg azt csinálnak amit akarnak... :P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]