Üdv!
Mi elkezdtük Kokozddal a meccsünket, és a főcsata előtti pillanatig el is jutottunk, itt azonban félbehagytuk mert nem tudtuk eldönteni hogy használhatja e a hülye complete verzió miatt az armageddonsbaldet. Úgyvolt hogy hétvégén lejátszuk, de pénteken sikerült jobbkézzel kilincs nélkül nyitni egy bulin egy üvegajtót, szarrávágtam a kezem, és nem volt sem időm sem reményem arra hogy hétvégén folytathassam így az én hibámból nem játszhattuk le. Épp ezért feladom a meccset, hozzáteszem azonban hogy az AB ellen amúgy sem lett volna esélyem és Kokozd jobban is játszott...
Egyébként maga a party:
Neela vs Fafner/Aine
Egyszerűen nem kaptam semmi jó herot, a fele tiltott vagy elementalist a maradék trágya, így maradt Ajit és Fafner, végül utóbbi mellett döntöttem, viszont refugeből jött sárkányszunyog, erre meg a +6os questre alapozva úgy döntöttem áttöröm a macikat a 2. héten, bár nagy baromság volt

Mivel volt nyersanyag, így a 2 2. napon bevett váram közül az infernot fel is húztam devilig még az első héten (a másik confux volt

) ez még jó is lett volna, de kezdődtek a gondok. Artijaim (vízzel együtt) :
diploköpeny, diplogyűrű, necrocsizma, heatlhgyűrű, resist köpeny, gemgyűrű (2 bányával minek??) farakásoskocsi és a teljes eagle eye set . Jee. volt még +2A meg +3 def +3 powa meg +2+2 köpeny Relic piros gömb, Neela ellen. Csodás. Ilyen felszereléssel nem mertem bemenni az utópiámba, így a 2/4. napon a 11 lvl Fafner elkezdte bontani a macikat a Solymyrtól szedett chainnel (legalább vmi mákom volt

) 1. körben hullott vagy 7, másodikban azonban úgy felspannolták magukat hogy 3 is morált kapott amivel Fafnerrel együtt a gamet is buktam... Bízva azonban a 2 vár seregében, nem adtam fel, és a lvl 5 droid Ainet áltam neki gyúrni. Jól fejlődött a kislány, de earthmagicot hírből se ismerte, magic universityt nem akartam használni. nagy nehezen úgy a 3. hét közepére kihoztamn belőple amit tudtam, lvl 14 meg az összes skilladóhely, ő is megkapta a chaint. Skilljei szánalmasak 12 14 21 18. Neela meg simán áttört, elvette az én utópiámat is amíg a libraryt látogattam, ekkor jött az AB is. Grat Kokozdnak, ezerszer jobban tolta, meg el is csesztem ahopgy lehetett.