Na akkor következzék a rövid történetem:
Csoportmeccsek(1vs1):
TyRoN Vs Jou (Random map)
Inferno vs Tower
A lényeges dolog az volt, hogy kezdetben sikerült haladósabbra venni a figurát, és jó főhőst is sikerült szervírozni Shatki személyében, aki ellen meg Ignatius vette fel a versenyt a túloldalon!

A terep egész jó volt, magi dwellt kaptam és általában mindig töb váram és pénzem volt mint az ellenfelemnek

, s 1 Dungeont is sikerült szervírozni 2.6 ra, amiben 2.7-re jött 4 mágus a portálon keresztül azonnal! Ami szomorú volt, hogy 2. héten 4 kristállyal caflathattam dzsinnt nem tudtam húzni a várban, s így a gigantok is várhattak 3. hét végére, hogy megtérhessenek a csapatba!

Ezek után 4 hét végefelé elkezdődött az ellen keresése, ami eléggé elhúzódott, a várak gyarapodtak, majd meglepetés a váramtól nem messze levő teleportnál megjelent a Fő Gonosz, s (technikai okok miatt nem tudott visszaportálni) nekiugrott a védő Horde Efrettinek ami után nemsok serege maradt, s még éppen bentvolt a váramban a kivett pár cucc!

Szóval nagy kergetőzés és bújócska után 2.1.2 kor sikerült összecsapni s a hiányos démonsereget 1-2 kivetellel simán sikerült beaprítani köszönhetően a 60 Archmagenek!
Jou vs Sorceress (Random map)
Rampart vs Rampart
Öröm volt az ürömben, hogy megint egy általam randomon ritkán kapott várral lehettem! Kyrre mint főgóré jelentkezett azonnal szolgálatra, míg odaát Drakon jeleskedett érdemeivel! Zanzában a környék 2 Conservatory, 1 Pegasi dwell 3. várnak dungeon, 2 aréna és 1 stables, ressként rengeteg KŐ!

A hős jól fejlődött, jött water, Earth, wisdom, tactics, 2. hét végére sikerült kinyögni valahogy a sárkányt, 3. héten át lots Goldgólemen, nemtommennyi Licsen akik a portált őrízték, s máris Sorcy környékén bóklásztam ( véletlenül megkérdezte mennyi a Lich

)! A gond csak az volt, hogy kevés volt a sereg, de mivel láttam 2 esélyt hazajuni némi érdemmel (Xp+ress+artik) ezért inkább gyalogosan mentem tovább hazafelé, de később válogathattam Several Ghost D. vagy horde Mino között slow és Exp föld nélkül!:S Végül is a közeli necro MG 1-je adott lassítást, így a minókat céloztam meg a monolith helyett! Mák a máktalanságban hogy a blokk előtt kicsivel horde wigth mögött találtam +2 Pow/Know köppenyt, s szintet is lépett Kyrre, s Exp. Föld jött!

:D:D Szal hazavágtattam, s kiszedtem a 2 conservemet, s szedtem össze a sereget, mert eközben a monolithon jött 1 nemkívánt vendég, aki még tápolni is akart volna főcsata előtt, de elértem! A seregek közel hasonlóak voltak:
Kyrre: 5 Green D. 21 Fa, 14 W. Uni 56 G. Elf 65. S Pegasi

, 100-110 Centaur, 4 Angel!
Drakon: 6 G. Dragon 39 G. Elf 14 W. Uni. 280 Centaur:!: 21 Fa, 35 S Pegasi, 4 Angel!
Sorcy hőse Off+Armorer, Enyim ezek nélkül, némi morál még jött amoda, s már ki is feküdtem!:D Ez volt, ez a 4 tényező eldöntött mindent! H5 támadáson meg visszakapta mindent, de az más tészta!:P
Jou vs Süni
Dungeon vs Tower
Ezt a pillanatot megint nem vártam, ebben a helyzetben bénáztam már 1x nagyot, most reménykedtem nem fogok!:D Főhősnek jött Sephiroth, mellé senki értelmes jószerivel, így maradt ő! Az ellen Drakonnal tolta, jó volt megint látni az "elfeledett hőst"!:P Szal tömören kaptam resu tekercset, jól elvertem megint a pénzemet első héten, lámáztam dögivel, s így odáig jutottam, hogy 3. hét elején kitörtem 44 szemmel, majd pár nap múlva a portálon át 1 droiddal megpillnatottam Drakont, aki gyorsan jött is vissza, s jól elverte a hősömet a 3 óriás és 250 golyós segítségével! Igaz menekülni még eltudtam, de 3 nap múlva beért hozzám immár full sereggel, meg még pár angyallal feltankolva, s újbóli elveretés után én abbahagytam az "ökörködést"!
Így már aznap végetért a Dal számomra, végre elértem legrosszabb BB-s formulámat, innen már csak felfele tudok remélem menni!:P
H3 támadás:
Szegény törpök kiálltak, mentek, vertek, kalapáltak, de a kicsi sebzés és speed meghozta a féltett dolgokat, így hátrébb végeztek, mint idáigi csapataim, de a 10. helyet nem néztem volna ki, így büszke is lehetek! A Damage spelles seregeket ígyis megfogtták, szal amire készültek, ott helytálltak!:D
H5 támadás:
Itt több bizalmat tápláltam, de előre más taktikáját és felállását nem tudtam összehozni, így csak bizalom maradt! Lényegében Loga kiételével mindenki u.a. a felállással ment, de Titinél elbénáztam a dolgokat, így simán bevert, Loga pixijei szétszedve Luckkal megfűszerezve olyan volt, mint a hemzsegő méhkas, Vologya Meg a Luck-Morál-Fear kombóval learatott, s hozzá jött még a titka! Szal a 3. helyem végül csak Titin múlott, hogy 2 pont veszteséggel már én kerüljek a dobogóra, mi végül is bekövetkezett!J Azért mégeccer bocs Titi, de muszáj volt!
Szóval a kkor végezetül köszönet a szervezőknek a munkájukat, a többieknek a hangulatot, Ssthnak a szálláslehetőséget, s remélhetőleg ősszel még lesz kedvük és erejük összedobni még 1 ilyen jó, vagy akár jobb BB-t!