Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 9:59 

Sziasztok!

Elsősorban szeretnék gratulálni a minden résztvevőnek a kitartásért, a szervezőknek a szervezésért, és Karesznak a sörért.
Az az igazság, hogy én is gondolkodtam, hogy nem indulok a következő BB-n, mert nagyon fárasztó volt, még úgy is, hogy nem jutottam be a legjobb nyolcba.
Én az összes meccsemet Random pályán játszottam, és valóban nekem sem nyerte el a tetszésemet, talán az egyetlen, a Gjodie elleni pálya volt, ahol mindkét versenyző megfelelően tudott haladni. A Laca ellenin nem lehetett kompenzálni, hogy az első hónap végére sikerült összeszedni 110 wyvernt. A Bozsó elleni kiegyensúlyozott volt, de nekezen lehetett rajta haladni.
Összeségében a "kritkáim" a következők:
-A Random pályák csak nagy jóindulattal fejezhetők be 4,5 óra alatt szerintem.
- A 4 perces körök nagyon lassúak, szerintem sokkal jobbak voltak a 2 percesek.
- Talán érdemes lenne elgondokodni a 2 hétvégés versenyen.

Üdv
Warlock

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 11:29 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Végre internet közelébe kerültem a BB óta, én is írnék még egy rövidke beszámolót:

1vs 1 torna:

Selejtezők:

Csizu(Rampart - Melodia) vs. Vologya(Stronghold - Gurnisson)

Dicsőséges Háború

Jól indult a meccs, szorgosan etetgettem a malacaimat… Gurni már az első héten Viharmadarakkal és Macikkal bontotta az ellent. Open map miatt óvatosan próbáltam felderíteni a terepet a droidokkal, de Csizu szorgosan öldöste szegényeket… Gurni szinte minden szintlépésnél Attackra gyúrt. Kevés volt a pénz, ezért az építkezés nehezen ment. A 3. szintű varázstárgyam Recanter volt, de sajnos a főcsatában jó időben érkező moral és luck a későbbi bajnok győzelmét jelentette…

Hellblood (Dungeon - Synca) vs. Vologya (Dungeon – Mephala)

War Maze

No itt sem panaszkodhattam. A hősök között jött Mephala, Deemer, Solmyr… A túloldalon Alagar, Jeddite, Synca… Nálam Mephala lett a főnök. Az első 2 nap vagy 3 íjászsereg szegődött mellém, így nem volt nehéz haladnom. Az artik között csizma, kesztyű, +4 pajzs, +2-2 kard, +3-3 luck-morál nyakék… A másodlagos képzettséget adó fában gazdagság… Első héten minden hősöm a főhős kivételével tudta ezt a képességet, néhányan tovább is fejlesztették. Az expert lognak, csizmának, kesztyűnek köszönhetően Mephala süvített, mint a szél. Mindent meglátogatott, mindent kifosztott, a végére 20. szint fölé fejlődött. Az utópia minimumos volt, benne fekete gömb és más semmi… Thane nevű hős próbálkozott a Meteor és a Chain megtanításával, de csak a végcsata előtt pár nappal sikerült csak neki a Wisdom megtanulása, de a lényeg, hogy sikerült… Középre törés után Hellnek se híre se hamva, de a területén Arany íj, +5 bunkó, tombban Recanter… Ez a jobb skillekkel rendelkező Mephala javára végleg eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét, figyelembe véve Hell Resurrect varázslatát… Jah arról majd el felejtkeztem, hogy kiküldtem egy droidot a 4. héten a sivatagi szigetre a refugeehez és mi volt benne??? Hát Black Dragon!

Legjobb 16 között:

Nimbus (Necro – …) vs. Vologya (Castle – Valeska)

Versenyfutás az ellenséggel

Jól indult a meccs. Valeska mellé szegődött pár pokol kutya és első hét végére megvolt a castle+angel. Nem is emlékszem, hogy mikor volt olyan, hogy dúskáltam a pénzben, annyira, hogy a végén megvettem vagy 20 hőst, mire a Haste miatt bejött Cyra, hogy Valeska megtanulhassa eme nemes varázslatot. Nagyon hamar végeztem a pálya kiírtásával, köszönhetően az expert log+csizma kombónak. Mivel a támadásokra akartam koncentrálni, nem mentem át Nimbushoz, csak a 2. hónap 2. hetében, amikorra 1200+ csontváza volt, ami szinte el is döntötte a csatát, nem lebecsülvén érdemeit a végső győzelemben.

H3 támadás:

Nem sok babér termett a csapatomnak, igaz nem is koncentráltam annyira, mint lehetett volna. A H5 támadás győzelmem után az itteni játék már csak hab volt a tortán, így a 12. helyezésemmel elégedett vagyok. Majd a táborban ismét ott próbálok lenni a legjobb 6 között…

H5 támadás:

No itt voltam igazán esélyes a csapatommal. A Gating+Nightmare kombó verhetetlennek bizonyult. (Persze megspékelve a Luck, Moral és Fear kombóval...) Csupán Sorceress ellen veszítettem meccset, azt is annak köszönhetően, hogy nekirontottam, mert elértem, ezért Ő visszakézből akkorát ütött vissza, hogy onnan be is fejeződött a mérkőzés… Mugger Bátyó ellen megegyeztem egy döntetlenben, mert már semmi jelentősége nem volt annak, hogy 1 vagy 2 pontot szerzek e. Titi a titkot neked majd magánban elárulom, ha hozod a pénzt a H5-HOF DVD-ért, rendben? Jó meccsek voltak, most már elmondhatom magamról, hogy nyertem H3, H4 és H5 támadás versenyt is, azt hiszem ilyen sorozattal rajtam kívül senki sem büszkélkedhet… Remélem a táborban megőrizhetem a bajnoki címem, bár ismerve a vetélytársakat, nem lesz könnyű dolgom...

Gratulálok minden résztvevőknek, a győzteseknek, a helyezetteknek és a díjazottaknak. Köszönöm a szervezőknek a remek versenyt, remélem ősszel ismét megrendezik, igyekszem akkor is mindenben segíteni nekik. A H3 és H5 árlista korrekciójában is számítok rájuk, hogy a táborban is hasonló élvezetes versenyeket bonyolíthassunk le. Lányok-Fiúk ezek után élményekkel gazdagon táborra fel! Várom a jelentkezéseket a VII. Heroes Tábor topicban meghírdetettek szerint! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 16:01 

mastino:
irtam azért egy két dolgot, s az utánnam szólók is megemlitettek néhányat..........ergo
a serpent fly hive ok és a conservatoryk egyenlőteln eloszlása is elég volt a vereséghez, ehhez jöttek olyanok, hogy Trading post, ha jol emlékszem volt olyan is, akinek a saját pályarészén volt ilyen, tehát át sem kellett törnie sehova, még a másik félnek nem.
Én nem tarom magam nagy pengének randomon, de pl Karesz ellen pont azzal kaptam ki, hogy volt +3 angel és +16 wyvern, s akkor mit szóljon Warlock, aki ellen Laca 110 wyvernnel ment...........sose szerettem a randomot, pont ezek miatt, most a Dungeon + dwellingeket nem emlitem, mert az a hab tortán.
A fix mappok legalább ugy vannak megalkotva, hogy mindenkinek közel egyforma lehetősége van, kivételt képeznek a random artifactok, de ez megvan randomon is.
Lvl 1-2 dwellingekről nem is beszélve, Nimbus is simán gyűjtött 400 fölötti golyóscsávót, Ssth is 100 on felüli gnollal és lizardmannal jött, még nekem nem volt semmilyen dwellingem.

Bevallom, én azt hittem, hogy az átnézés erről is fog szólni, hát tévedtem, s miután nekem nem volt szerencsém ezekben a dolgokban, igy igen kritikussan szemlélem a dolgokat, mert elég **** 4,5 fél órát ott ülni, hogy aztán beverjenek 110 wyvernnel................ugy, hogy semmiben nem hibáztál, csak éppen a Te részedre nem jutott hive.

Én maradok a fix mappoknál, s remélem a Táborban ezek lesznek.
Az all random beállitás viszont nagyon jó ötlet.

2 perc, hát igen, valóban jó ötlet, azt hiszem van elég idő akkor nézegetni a mappot, amikor a másik lép.

2 hetes verseny, ez azért nehezen kivitelezhető, de valóban, amikor kiestem a 8 ból, kicsit megkönnyebbültem - pedig én tudok akár 5 meccset is tolni zsinorban, csak legyen cigi és jó társaság - nagyon késő volt már akkor, de, hogy mi lenne a jó megoldás azt nem tudom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 16:48 

Adler írta:
Bevallom, én azt hittem, hogy az átnézés erről is fog szólni, hát tévedtem, s miután nekem nem volt szerencsém ezekben a dolgokban, igy igen kritikussan szemlélem a dolgokat, mert elég **** 4,5 fél órát ott ülni, hogy aztán beverjenek 110 wyvernnel................ugy, hogy semmiben nem hibáztál, csak éppen a Te részedre nem jutott hive.

Azért ez nem teljesen így van Adler. Hive senkinek a részén nincs! Mindig a sivatagos avagy kincses zónán keresztül lehet eljutni a hiveokhoz. Ahova mindkét félnek közel azonos körülménye van bejutni. Én láttam a Laca-Warlock és a Laca-Bozso elleni meccs végét. Az hogy ennyi Wyvernt gyüjtött össze Laca az csakis az ő hibájuk, hisz ha megvárják a második hónapot, vagy néhol akár már a negyedik hetet is, ott lehet számítani erre a lépésre. Szóval akkor már mindenképp hibáztál valamit.
Conan és Mastino rengeteget dolgozott az átnézéssel és nem szeretném ha lehurrognád őket, csak azért mert valami nem tetszett neked. Ha a dwelingeket és a marketplaceket is kivennék, akkor több mint 1 óra jutott volna egy térképre, amit nem várhatunk el tőlük. Valamint ha utólag megnézed mindig kompenzálja a generátor az ilyen dolgokat. Ha valaki kap két dwellinget, akkor a másiknál több a skillnövelő, esetleg több artifakt van. És ha kezdéskor belegondolsz lehet inkább 2artit választanál, mint 3 hét alatt 36 gnollt. Persze ha az a két arti pont eagle eye növelő lesz, akkor már szidod a randomot, hogy a másiknak meg ott a bónusz dwellje. Szóval ha több pályát megnézel, akkor igenis egyenrangúnak mondható a random is. Egy strongholdos terepre jól jön a marketplace, mikor a füves területen kétszer annyi resource van szinte és majdnem mindig stables. És folytathatnám a sort tovább.
Szóval tudjuk hogy vannak hibái, de én azért ki merem jelenteni, hogy nem szerencsefüggőbb egyáltalán, mint az hogy kannát kapsz e az utópiában vagy arannyal teli zsákot....sőt :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 17:10 

A lebonyolításhoz:

Értem én, meg igaz is, hogy kényelmesebb lenne két hétvégén lebonyolítani, de akkor számoljatok azzal, hogy a távolabb lakók közül valószínűleg sokan kétszer is meggondolják, hogy egyáltalán eljöjjenek e. Én személy szerint szinte biztos hogy nem szeretnék két hétvégén egymás után 400-400 km-ert utazni Pécstől Pestig és vissza, már csak anyagi megfontolásból sem baráti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 17:20 

Sziasztok

Hibát mondj ne pálya jellemzőket. Cons ha volt az egyiknel volt a másiknál is, hive a 10-es zonaban van jellemzően, ha hagyod az ellent az a te hibád. Még arra is figyeltem, hogy nehogy az legyen hogy az egyiknél a 2 zone guard távsebző legyen még a másiknál lassú gyaloglók, így a kitöréseknél sem lehet panasz. trade post -- part of the game mondjátok ti...... A dwellingekről meg annyit hogy a nagy megborulásokat kiszedtük ---pl. saját lvl 6, illetve ha a másiknál nem volt akkor oda tettem(ünk). (Pénz is kell a megvásárlásukhoz....)
Mondd meg konkrétan melyik pálya rampart vs mi volt, megnézem mennyire volt egyoldalu a map.
Én alapvetően tiltok mindent itt ha jól tudom rr, hr meg diplo volt tiltva.
(tőlem azt is mondhatod, hogy nem tudsz randomon játszani, nem ismered, utálod stb, csak kissé bassza a csőröm a szépséges mondatod, amit egyszer már idéztem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 18:12 

Na én is írok a randomhoz egy kicsit!

Sztem jól sikerültek a random mapok, bár tény hogy teljesen más játékstílust és felfogást kíván a fix mapokhoz képest!
Szerencsére nekem egyik random mapon sem volt olyan, hogy valami ott volt az ellenfelem térfelén és ez döntött.
Ami a hive-okat illeti, jó hogy vannak és tény hogy meg kell harcolni értük, ráadásul nem is keveset, így aki odatalál és ki tudja szedni, megérdemli!
Csak azt sajnálom hogy nem tudtam hogy a 10es zónában vannak a hive-ok, bár nemtom mi az a 10-es zóna :lol:

Utólag is köszönet Conan-nek és Mastino-nak, hogy átnézték a random mapokat! Sztem sokkal nagyobb gondok lettek volna ha helyben generálunk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 18:23 
Heroes Team

Na akkor következzék a rövid történetem:

Csoportmeccsek(1vs1):

TyRoN Vs Jou (Random map)
Inferno vs Tower

A lényeges dolog az volt, hogy kezdetben sikerült haladósabbra venni a figurát, és jó főhőst is sikerült szervírozni Shatki személyében, aki ellen meg Ignatius vette fel a versenyt a túloldalon! :) A terep egész jó volt, magi dwellt kaptam és általában mindig töb váram és pénzem volt mint az ellenfelemnek :D, s 1 Dungeont is sikerült szervírozni 2.6 ra, amiben 2.7-re jött 4 mágus a portálon keresztül azonnal! Ami szomorú volt, hogy 2. héten 4 kristállyal caflathattam dzsinnt nem tudtam húzni a várban, s így a gigantok is várhattak 3. hét végére, hogy megtérhessenek a csapatba! :( Ezek után 4 hét végefelé elkezdődött az ellen keresése, ami eléggé elhúzódott, a várak gyarapodtak, majd meglepetés a váramtól nem messze levő teleportnál megjelent a Fő Gonosz, s (technikai okok miatt nem tudott visszaportálni) nekiugrott a védő Horde Efrettinek ami után nemsok serege maradt, s még éppen bentvolt a váramban a kivett pár cucc! :P Szóval nagy kergetőzés és bújócska után 2.1.2 kor sikerült összecsapni s a hiányos démonsereget 1-2 kivetellel simán sikerült beaprítani köszönhetően a 60 Archmagenek!

Jou vs Sorceress (Random map)
Rampart vs Rampart

Öröm volt az ürömben, hogy megint egy általam randomon ritkán kapott várral lehettem! Kyrre mint főgóré jelentkezett azonnal szolgálatra, míg odaát Drakon jeleskedett érdemeivel! Zanzában a környék 2 Conservatory, 1 Pegasi dwell 3. várnak dungeon, 2 aréna és 1 stables, ressként rengeteg KŐ! :lol: A hős jól fejlődött, jött water, Earth, wisdom, tactics, 2. hét végére sikerült kinyögni valahogy a sárkányt, 3. héten át lots Goldgólemen, nemtommennyi Licsen akik a portált őrízték, s máris Sorcy környékén bóklásztam ( véletlenül megkérdezte mennyi a Lich :D :D )! A gond csak az volt, hogy kevés volt a sereg, de mivel láttam 2 esélyt hazajuni némi érdemmel (Xp+ress+artik) ezért inkább gyalogosan mentem tovább hazafelé, de később válogathattam Several Ghost D. vagy horde Mino között slow és Exp föld nélkül!:S Végül is a közeli necro MG 1-je adott lassítást, így a minókat céloztam meg a monolith helyett! Mák a máktalanságban hogy a blokk előtt kicsivel horde wigth mögött találtam +2 Pow/Know köppenyt, s szintet is lépett Kyrre, s Exp. Föld jött! :D:D:D Szal hazavágtattam, s kiszedtem a 2 conservemet, s szedtem össze a sereget, mert eközben a monolithon jött 1 nemkívánt vendég, aki még tápolni is akart volna főcsata előtt, de elértem! A seregek közel hasonlóak voltak:

Kyrre: 5 Green D. 21 Fa, 14 W. Uni 56 G. Elf 65. S Pegasi :!:, 100-110 Centaur, 4 Angel!

Drakon: 6 G. Dragon 39 G. Elf 14 W. Uni. 280 Centaur:!: 21 Fa, 35 S Pegasi, 4 Angel!

Sorcy hőse Off+Armorer, Enyim ezek nélkül, némi morál még jött amoda, s már ki is feküdtem!:D Ez volt, ez a 4 tényező eldöntött mindent! H5 támadáson meg visszakapta mindent, de az más tészta!:P

Jou vs Süni
Dungeon vs Tower

Ezt a pillanatot megint nem vártam, ebben a helyzetben bénáztam már 1x nagyot, most reménykedtem nem fogok!:D Főhősnek jött Sephiroth, mellé senki értelmes jószerivel, így maradt ő! Az ellen Drakonnal tolta, jó volt megint látni az "elfeledett hőst"!:P Szal tömören kaptam resu tekercset, jól elvertem megint a pénzemet első héten, lámáztam dögivel, s így odáig jutottam, hogy 3. hét elején kitörtem 44 szemmel, majd pár nap múlva a portálon át 1 droiddal megpillnatottam Drakont, aki gyorsan jött is vissza, s jól elverte a hősömet a 3 óriás és 250 golyós segítségével! Igaz menekülni még eltudtam, de 3 nap múlva beért hozzám immár full sereggel, meg még pár angyallal feltankolva, s újbóli elveretés után én abbahagytam az "ökörködést"!

Így már aznap végetért a Dal számomra, végre elértem legrosszabb BB-s formulámat, innen már csak felfele tudok remélem menni!:P

H3 támadás:
Szegény törpök kiálltak, mentek, vertek, kalapáltak, de a kicsi sebzés és speed meghozta a féltett dolgokat, így hátrébb végeztek, mint idáigi csapataim, de a 10. helyet nem néztem volna ki, így büszke is lehetek! A Damage spelles seregeket ígyis megfogtták, szal amire készültek, ott helytálltak!:D

H5 támadás:

Itt több bizalmat tápláltam, de előre más taktikáját és felállását nem tudtam összehozni, így csak bizalom maradt! Lényegében Loga kiételével mindenki u.a. a felállással ment, de Titinél elbénáztam a dolgokat, így simán bevert, Loga pixijei szétszedve Luckkal megfűszerezve olyan volt, mint a hemzsegő méhkas, Vologya Meg a Luck-Morál-Fear kombóval learatott, s hozzá jött még a titka! Szal a 3. helyem végül csak Titin múlott, hogy 2 pont veszteséggel már én kerüljek a dobogóra, mi végül is bekövetkezett!J Azért mégeccer bocs Titi, de muszáj volt! :wink:

Szóval a kkor végezetül köszönet a szervezőknek a munkájukat, a többieknek a hangulatot, Ssthnak a szálláslehetőséget, s remélhetőleg ősszel még lesz kedvük és erejük összedobni még 1 ilyen jó, vagy akár jobb BB-t! :wink:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 19:19 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 19:22 

mi bassza a csőrödet?
én csak elmondtam a véleményem, ha jobban odafigyeltél volna, engem az sem érdekel, ha ott van kreálva a map, de az átnézésről nekem más elképzeléseim voltak, dehát bennem van a hiba, hiszen én kaptam ki az összes random meccsen, nem Te, hiszen én legalább ott voltam:)

Konkrét mappot nem tudok megnevezni, mert csak számuk volt, amit elfelejtettem, igy csak nagy vonalakban ecseteltem a tapasztalatomat, egy kicsit sem becsmérelve senkinek a munkáját, kritizálni viszont kritizáltam, sajnos ez van.

Ssth:
tényleg, erre a legnagyobb igazság az a map ahol toltuk, igaz, hogy se arti, se dwelling, se pénz vagy res nem volt az oldalon, igy még akkor is nehéz volt bármit elérni, ha Rampartot kaptam kezdőnek.

Mindegy, ez már történelem, nem akarok senkivel összeveszni vagy hasonlók, nem ér annyit az egész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 19:32 

mi bassza a csőrőmet?
itt van még egyszer idézve a kedvedért:
Idézet:
szvsz a random mappok katasztrofálisak voltak, bárki is ellőnőrizte vagy sem, ha igen, akkor elárulhatná, hogy mit ellenőrzött....nem sorolnám a hibákat, de akkor jobb, ha ott helyben kreálunk.
Sorold már a HIBÁKAT!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 19:36 

ezt is irtam:
Idézet:
rampart vs mi
Elég ha irod mik voltak a várak akkor már tudom melyik pálya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 19:51 

Te akartad:)
az én olvasatomban hiba a nem egyenlő számú dwelling, hiba a trading post egyoldalon lévő alkalmazása vagy ugy is, ha az a szomszédos zonában van, még a másiknak nincs.
S ugyenz vonatkozik a Consrvatoryk valamint a Hive okra is.......
de miután az elképzeléseink nem egyformák erről a "hibajavitásról" igy elég meddő lesz ez a fajta eszmecsere,mert mindenki a maga igazát fogja fujni.

Igy maradjunk annyiban, ahogy Conan barátom irta rutintalan voltam, igy levertek .............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 19:57 

talán eljutunk oda egyszer hogy leirod melyik várral voltál és az ellen melyikkel volt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 20:05 

ugyanmár, nem gyerekeskedj
teljesen mindegy, hiszen akkor majd megmagyarázod, hogy mégiscsak én voltam a luzer, hiszen a Te elgondolásod szerint jó, ami szerintem kevésbé.....erre irtam, hogy felesleges tovább ragozni, de Te mégis erőlteted, sajnos vannak olyan esetek és olyan gyanús alakok akik megkritizálják az ember munkáját, ezt nem árt elviselni.

Rampart Fortress ( de lehet forditva volt)
Stronghold Stronghold

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 20:40 

Adler írta:
Ssth:
tényleg, erre a legnagyobb igazság az a map ahol toltuk, igaz, hogy se arti, se dwelling, se pénz vagy res nem volt az oldalon, igy még akkor is nehéz volt bármit elérni, ha Rampartot kaptam kezdőnek.

Érdekes, utólag nézem a mapot és volt pegazus dwelled meg törpe dwelled. Valamint egy conservatorid. Valamint nekem ezzel szemben egy gnoll dwell és egy lizardman dwell és plusz kettő attack skill. Mindkettőnktől 2 zónával odébb volt a traiding post, ahova én értem hamarabb. (kétségkívül nem cerberus volt a blokkom, hanem horde water elemental, amin könnyebb átjutni).

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ssth 2007 máj. 02 szer., 23:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 22:30 

Srácok!

Ez a vita olyan méltatlan a játékhoz!
Mindenki tudja, hogy olyan verseny nincs, ahol mindenkinek minden baromira klappol.
Én tisztelem azokat, akik bármit is tettek azért, hogy én egyáltalán megjelenhessek egy versenyen... amíg nem nekem kell a szabadiőmet - ami nem sok - feláldozni érte, addig ez így marad.
Különben is... én akartam versenyezni, tudtam, hogy a szerencse forgandó, és valszeg Adler sem berzenkedne, ha Fortuna a másik oldalra tette volna a várát.
Egy dologban mégis igazat kell adjak neki: a random mapok tényleg nem mindig voltak egyenlők. Többek között én is hasonló okok miatt adtam fel... bár ott azért erősen benne volt a saját bénázásom is.
Szumma-szummárum: jó hogy vannak versenyek, jó hogy vannak, akik megrendezik, és jó, hogy mindent ki lehet beszélni... csak a hangnemre ügyeljetek, mert ez a család, a miénk Heroes-soké nem erről volt eddig híres.
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 23:02 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 11:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 02 szer., 23:22 
Heroes Team

Sziasztok!

Conanék megfontolandó dolgokat írnak le, szerintem fogadjátok meg. Mint ahogy korábban elhangzott, a randomok sosem lesznek egyenlőek, annyit ér számodra, amennyit kihozol belőle. A panaszkodások helyett inkább gyakoroljatok randomot, s sokkal jobban fog menni. :oops: :oops:
Az a tapasztalatom, hogy nem szabad elég időt hagyni az ellenfélnek, hogy feltápolja magát 100 wyvernnel vagy 10 angellel. Ezeket a pályákon legkésőbb 4. hét végére el lehetett érni az ellenfél várát és harcolni úgy, hogy nem feltétlenül a főblokkon mentél át. Minden szituációból lehet nyerni, kérdés mennyire aknázod ki a random által adott lehetőségeket (jó hős, arti, dwelling, POS, spellek stb). Teljesen más játék stílus, marha sokat kell gyakorolni mire "megszokja" az ember és otthonosan mozog benne.

MÁS: Ismét felhívnám a figyelmet a lucky és unlucky szavazásra. Aki nem szavazott eddig, az priviben vagy mailben nekem megteheti péntek 24:00ig.
Valaki a Csiliben hagyott egy kék pulóvert, nálam lehet jelentkezni érte :)

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 03 csüt., 0:17 

Sziasztok!

Csizunak igaza van hogy minél több randomot kell játszani, és akkor jobb lesz az ember, sokat fejlődik. Az én példámat hoznám fel: randomot kb fél éve láttam először, akkor nagyon hülyeségnek tartottam. Összesen kb. 30 random gamet játszottam. Most az a véleményem hogy nagyon jó dolog a random és kevesebb szerencse kell hozzá mint a fixhez. Ez lehet hogy hülyén hangzik de szerintem ez van. Én sem tudom mi az ördög az 5-ös meg 10-es zóna, de biztos jó. Nem véletlenül van beosztva a map zónákra, könnyebb tájékozódni a pályán. Lehet tudni hogy mi hol van.
A randomokon tényleg nincs idő tökölészni egy helyben mert akkor az ellenfél könnyen kivehet mindent előlünk. Ugyanez van a fixen is csak nem hive és cons, hanem utópia és relic formájában.
Ha valaki tanácsot szeretne az ATTACK tudományáról, mely a gyors haladás alapfeltétele, ajánlom Pumpás Nagymestert :D

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 443 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]