Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 17:01 

Üdv!

Mint azt már Csizu is jelezte és Te is írtál KÉT privátot! Javítani fogom, de az üzenetírással ellentétben ez nem 1 perc. Át kell néznem az egész listát, mert a probléma nem ilyen egyértelmű... :?
De azért köszönöm a végtelen türelmet...

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 17:46 

Én türelmes vagyok, de te azt írtad a privát üzenetben ,hogy nem javítod ki... Ezért írtam fórumra is...
És a második üzenetet pont azért írtam, mert nem kell átnézni a listát mert ott jól követik egymást a pontok. Vagy kimaradt egy meccs, vagy rosszul van átírva...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 19:14 

Sziasztok!

Online Bajnokság - 2. forduló
Map: Nemezis
Bogpista (Tower)-Pyre (28 20 32 20) - Lzo (Tower)-Jenova (20 24 10 16)
Jól indult a meccs, káosz hidra a refugeeba, a másikba efreet szultán. Iona és Pyre között vacilláltam, s végül Pyre maradt, mert látszódott a Lzo területén lévő bányák felett a recanter. Beállt 8 monk, ezért úgy döntöttem felhúzom a Castlét, jött az egyik refugeéból is 3 monk a vizen, majd a 2. héten is jött ismét 3 :) Pyrével jól haladtam, bár a 4 perc sokszor megszivatott, szinte majd minden köröm úgy ért véget, hogy maradt még tennivaló. Mákom volt, mert resurrect jött a váramba + chainlighting volt air gömböm a vízről + water gömböm is ha villám elleni nyakék lett volna Lzo-nál. Az utópia 3. hét első nap lett meg, (kanna+gömbök) de úgy, hogy Pyre utána 1 centit nem bírt menni, megint lejárt az idő. Felvettem a library-t felfejlesztettem a lényeket és átértem Lzo-hoz és a 3. hét 7. nap betámadtam őt a várába. Első cselekedetemmel 4 Titán esett a lightingomtól (1200-as volt) az 5 lövész meg golden bow segítségével aprította a maradékot. Jenovának nem volt ellenszere a villámokra meg a lövészek ellen és felmorzsolódott a serege. Jó meccs volt, köszönöm LZo-nak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 19:49 

A BB meccsek nem számitanak bele a toplistába?

Gondolom a bajnokság megy tovább, igyekszem lejátszani mind2 meccset, ezen a héten sajnos nem jött össze.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 19:52 

Adler!
A BB-s meccsek már fent vannak a toplistán!
Egyébként ma Titi ellen kikaptam,mert 2. héten 2 red sarival,Malekithtel nekimentem 4 arkangyalnak,bebuktam,ezután feladtam.
Jövő héten hátha több szerencsém lesz ! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 03 vas., 22:34 

ssth írta:
Én türelmes vagyok, de te azt írtad a privát üzenetben ,hogy nem javítod ki... Ezért írtam fórumra is...
És a második üzenetet pont azért írtam, mert nem kell átnézni a listát mert ott jól követik egymást a pontok. Vagy kimaradt egy meccs, vagy rosszul van átírva...

Poén akart lenni mert türelmetlenkedtél... bocs, ma én sem a türelmemről vagyok híres... :?

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 7:52 

Laca baj van a pontokkal, most csekkoltam a listat. Th-nak 1200 pontja van igazabol, nezzed at az egesz kocerajt! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 9:16 
Heroes Team

Lacával lejátszottuk tegnap este a 2. fordulós meccsünket:

Nemesis
Nimbus vs Laca
Neela vs Christian

Neelának eltökélt szándéka volt már első napon, hogy 2. hét 7. napján Christian fővárában fog csücsülni. Ehhez meg is kapott minden segítséget, hiszen 1. nap jött log és egy Titán a refugeeból, valamint vízről kesztyű (vizen mindössze ennyi jött), valamint minimumos utópiából csizma és kanna. Azonban 5. napon elkövetett egy óriási hibát mellyel minimum 2 napot bukott, nevezetesen, hogy a 4. nap végén egyéb feladatokra tőle elvett Titánt 5. napon azok nyomoronc droidok elfeledték visszaadni neki, így két légy kíséretében hősies csatában bár de elbukott és kénytelen volt elmenekülni. Ez a késlekedés behozhatatlanná vált. 2. hét 7. napon csak az utópia kifosztásáig és a libraryig jutott (igaz ezzel a területén más érdemleges már nem maradt). Eközben a bátor Christian jól haladt a vizen talált igazság kardjával, arany íjjal és piros gömbbel felfegyverkezve a 2. hét 7. napján áttört a Titánokon. Neela (25/27/31/16) azonban elérte és a kannáját a fejébe nyomva megtámadta Christiant (22/22/20/18 ). Neela létszámbeli és skillbeli fölényét kihasználva felmorzsolta az ellenséges sereget.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 10:07 

Adler mikor jatszuk le a gamet? irjal privit vagy msn....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 13:40 

Hali!

Nah ja! Kemény meccs volt! Nekem nagyon jól ment és Nimbi szerencséjével ellentétben én tök szerencsétlen voltam amikor az első napon Black Dragon jött a refugeeban! :P :lol:
Szóval nem panaszkodhatok! Az Orb az utópiában volt... :) Sajnos legalább két napot ellámáztam :( pedig mivel Nimbi is lámázott ezt kellett volna kihasználnom és ha ügyesen csinálom átmehettem volna az 5. napon... (valójában ez volt a terv) És úgy talán megvan az utópiája... :P És akkor enyém a csizma meg a kanna :P Na de sajnos nem ügyeskedtem annyira mint kellett volna és Nimbi a sok panaszkodással egyetemben is iszonyat jól tolta, megérdemelten alázott porba! :) (mert a főcsatát máshogy nem tudnám nevezni...) :lol:
Szóval GRAT cimbi! (és ne magyarázz nekem kiöregedésről :P:P:P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 14:14 
Heroes Team

Az utópia nem lett volna meg akkor sem, mivel Neela a 2.6-nál az utópia előtt megállt jókora zöld csíkkal a birtokában. Csak a golemek felfejlesztésére várva , tehát, ha 5. napon átjössz és eljössz a fáig, ahogy azt tetted 7. napon, azzal annyit értél volna el, hogy Neela 1 nappal korábban foszt utópiát, (viszont +2all-al kevesebb lettem volna) és 2.6-nál meg is támadtalak volna. Mivel így is 23/25 ADm lett volna, hozzátéve a valamivel nagyobb sereget és az 5 Titánt akkor is nyertem volna valamivel nagyobb vesztességgel.
Valamint ha a mennyasszonynak töke lett volna... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05 kedd, 23:26 

Sziasztok!

Elvileg elindult a 3. forduló! Kérek mindenkit, hogy igyekezzen pótolni a 2. fordulós elmaradását! (akinek van) A késlekedés a hétvégéig a BB-re való tekintettel szabad! :) Utána szigorú büntetést von maga után... :P:P:P (pl. nagy tábla csoki fizetése a szervezőknek :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 09 szomb., 0:33 

Lenyomtuk Bozsoval az online gamét,
Random hősökkel indultunk,
Bozso Rampart - Ivort (11-14-8-7) kapta, én Stronghold - Gundulát (13-9-8-8).
Rettenetes csöves artik jöttek, nálam az értékelhető szintet a lovaglókesztyű és a bilincs ütötte meg. Na jó az nem volt olyan rossz ;)
Ivor sem vitte túlzásba szerencse ügyileg +6 kard, levegőgömb, villámnyakék. Meg némi varázslattápolásos cucc.
Gundula már a másoduk hét végén mindent kiszedett amit lehetett, de mivel rengeteg egységet bukott mindenféle pegazusoknak hála, megvárta míg a behemacijai megőszülnek, addig nem támadott.
Hála Yognak, aki felderített egy nagyobb részt a tündevár birodalmából Gundula lesből nézte merre jár Ivor, várta a megfelelő alkalmat, hogy rajtaüssön a bilinccsével. :twisted:
Erre a 3.hét 7 napján került sor (teszem hozzá az 5.-en is lehetett volna, de Gundula elment lovat legeltetni, sétált egyet, és így messzire került ellenfelétől)
Kb 1 lépésen múlt. De mivel a meccsen 4-szer minimum előfordult, hogy éppen a mellékherója orra előtt áltam meg, épp ideje volt, hogy egyszer elérjem valamelyik hősét :) Szal elkaptam Ivort 3 zöld sárkány társaságában teljes sereggemmel.
A főcsatában még így is csúnyán megszedett Ivor (mégegyszer mondom 3 db zöldsarival), szal lehetett volna ennek csúnyább vége is.
De nem lett, Gundula nyert, így énis, jee
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 09 szomb., 1:05 

Hát...ismét csalódottan írok Reportot!

Sorceress ( Stronghold - Gundula 13-9-8-8 )
vs
Bozso ( Rampart - Ivor 11-14-8-8 )

Mint minden meccsemre, erre is készültem, kitaláltam egy szerintem működő stratégiát és ezt igyekeztem megvalósítani élesben is...

Mivel open mapról van szó, varázstudó droidokat küldtem előre néhány lénnyel, hogy felderítsék a terepet és felszedjenek 1-2 ládát és kincset ellenfelem elől. Feladatuk volt továbbá a trade post elfoglalása is, ami fontos tényező a pályán...

Minden óramű pontossággal működött, egyik droidom második várat foglalt, haladtam előre a sivatagban, meglett a trade post is a havas területen, és bár ellenfelem területére annyira nem törtem be, mindent felszedtem ami középen illetve a saját területemen volt...

Az építkezés így a megfelelő ütemben folyt, első hét végére sárkányon kívül minden megvolt castle-lel együtt, második hét végére, capitol és sárkány, és volt annyi pénzem hogy minden hét elején ki tudtam vásárolni az összes lényt, emiatt nem okoztak gondot a csaták sem.

Bár használható artifakt csak a +6-os kard volt, egész jól álltam értékekben, miután a könyvtár előtt álló Devileket is lemészároltam 1-3-5-nél.
Ezek után azt azt tervezetem hogy a még területemen lévő 3 lényt leverve, hazamegyek, varázslatokat tanulok, aztán az újabb heti sereggel irány a Barbár fellegvár!
Hogy gyorsabban haladjak, csak a 3 Zöld sárkány volt nálam!
1-3-6-nál azonban a 21 küklopszon áttört Gundula, átjött a térkapumon és pont beért az egész seregével...
Amikor fizetni akartam hogy menekülhessek, kiderült hogy bilincs van nála...ne akarjátok tudni mit éreztem és gondoltam akkor... :evil:

Ahogy Sorcy is írta, így is rendesen megtépáztam a sereget, úgy gondolom, ha mindenki ott van máshogy alakul a történet, de hát...így alakult

Utólag visszatöltöttem és megnéztem hány moove-ponton múlt a dolog...1...pontosan egy...ha 1-gyel arrébb állok, nem ér el...
De megint csak az a ha...

Úgyhogy így jártam...

Sorcynak gratula mert jól kitalálta a dolgot!
de mondanom sem kell hogy nagyon csalódott vagyok...

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 2:04 

Sziasztok!

Lassan letelik az egy hét haladék! Ha jók az információm most zajlik a Petrus - Adler meccs. Sajnos ezen kívül van még két lejátszásra váró meccs, melynél a játékosok nem jeleztek semmiféle halasztási kérelmet!
Kérem a két párost, hogy legkésőbb a holnapi napon játszák le mérkőzésüket! Ha nem teszik meg pontnélküli döntetlennel zárom ezen meccseket! Ha valamelyik fél hibájából hiusul meg a mérkőzés akkor az lesz a vesztes fél, a másik fél 3-0 arányú győzelmet könyvelhet el!

Boti - Imperator és Kokozd - Dreegar párosról van szó.
Ha gondotok van a lejátszással kérhettek halasztást, csak jelezzétek azt időben!
A halasztást kérők lassan elővehetnék a halasztott meccseket és elkezdhetnék lejátszani, ne maradjon az utolsó pillanatra...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2006 dec. 10 vas., 19:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 4:33 

Jol beszelsz Laca :lol:

Na lejatszottuk Adlerrel a gamet. Makos voltam mint gep, ket relic , egy sword of judgement tombbol, 12 power vizrol, boots of speed vizrol, golden bow vizrol! Nem gyenge :oops:

Volt earth, resurrect, szal kiszedtem a topiat, bar nem annyira gyorsan.. masodik het kozepen, aztan mentem lefele Adlerhez. Kozben neztem a pontjait, gondoltam nem szedte ki az utopiajat, szal az osi macik legyakasa utan ramentem a topiara, ahol 12 defense, plus 3 all nyaklanc vart... Igy a skillek kozotti kulonbseg drasztikus lett, Adler meg feladta.

Kosz Adler, makom volt...

:!: Nimbus nem tudom, hogy ma tudok -e jatszani du. de megprobalok majd, msn-en leszek!

Udv,

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 13:03 
Heroes Team

Hali!

Petrussal kicsit előbbre hoztuk a meccsünket, és annak rendje és módja szerint szépen ki is kaptam.

Petrus vs Nimbus
Inferno vs Fortress
Gerwulf vs Mirlanda

Petrus Gerwulfot kapta míg én a sok **** közül egy kevésbé fos hőst választottam Mirlandát. Pedig miután láttam, hogy Stronghold a második váram, az amúgy meglehetősen szegény pályán 3. napon elcsesztem még 7500 aranyat hősökre, de semmi értelmes nem jött (értsd a 3. napra a kezdő hősömön kívűl még 10-et vettem). Petrus szépen okosan megfontoltan mégis brutálisan haladt előre. Eközben én két hőssel harcolgatva (mana miatt) szerencsétlenkedtem és sikerült 1-2 nap előnyre szert tennem. Tervem az volt, hogy lerohanok az alvilágba és kiszedem középről a négy major artit. Azonban Petrus is erre gondolt és kihasználva a piros adta előnyét elért. Előtte kiszedett két hive-ot és 10 repkedő gyíkkal és 4 black knighttal szemben tehetlen lettem volna, pláne hogy Gerwulf is jóval erősebb volt már akkor is. Elfutni nem lett volna értelme, hiszen mire én visszaérek Petrus mindent kiszed, így feladtam a küzdelmet. Gratula Petrus!
:!:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 13:17 

Hi,

Thx Nimbus. Ja kiraly kuzdelem lett volna, ha szegeny nimbi nem hulye strongholdot kap masodik varnak. Igy a mightos herom elegge daralt, masodik het 5. nap korul mar level 14 voltam, 30k xp-vel. Kiszedtem a teruletemen levo wyvern turot, meg a kozepen levot igy lett 10, na meg a 4 black knight a dwellingekbol is jo eros volt.

Eleg jol ment a game, de makom volt pl. az aranybanyamat hydra orizte, mig szegeny Nimbijet arch debilek (aka Fifi). Igy a 8000-es bevetel 2. het 4. napjatol elegge tapolt penzugyileg. Szegeny Nimbi igy meg csovezett izombol, de ennek ellenere felhuzta a plus 2k-t mindket varaban, aztan meg nyomult a fold ala, ahol 2. het 6. nap elertem, vagy 7. mittomen:)

Utana mar tenyleg nem sok eselye lett volna, hacsak nem duplazodik a gorgon populacio!:P

Na megeccer thx, gl mindenkinek, jatszatok a fordulos gamekat!!

Udv,

Petrus :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 11 hétf., 10:52 

A Boti-Imperator meccsről mi hír? Valamelyik fél hibájából nem játszották le vagy abszolút nulla információ van a gameról? Szerintem letelt a Laca által kiszabott határidő...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 11 hétf., 18:56 

Ja az én hibámból nem jatszotuk le,így boti nyert!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]