Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 10:58 

Szép napot,

nem is tudom hol kezdjem..az embernek ,a kedvec játéksorozatának folytatását illetően vannak vágyain,szeretne jobbat,szebbet,élvezetesebbet kapni,mint az elöző részben(a 4-nél nem nehéz:)),szerintem megérhető azon játékosok véleménye akik kicsit csalodottak,idővel talán ők is ráhangolodnak ajátékra,és szemthunynak azon hiányosságok felett,amik bizony igencsak zavaroak lettek! Nekem pl csak az a bajom,hogy nagy hirveréssel beharangozták,hogy kvázi nyilvános teszt lesz,és mégis olyan apro hibákon csuszik el az egész...én ezt nem értem!
Beorn hozzászolására reagálva,én amikor megláttam elöször a Heroes 3-at,mindenféle patch nélkül,már akkor beleszerettem! És ha berakom a CD-t a mai napig a meghajtoba,és elindul ajáték még mindig ezt érzem...
Remélem,s kivánom hogy legyen igaza azon optimista Heroes fan társaimnak,akik ugy látják hogy a játék a patchek és kiegek után,legalább olyan nagy helyet foglal majd el aszivunkben mint a 3. rész (másoknak 4.),de meg kell mondjam én nem vagyok ennyire optimista,mert alapvetően kéne belenyulni a játékba,és elég sok helyen!
Nem eredeti játék.. nos szerintem teljesen igaza van annak,aki elöbb szeretne tenni a probát,és utána dönt,hogy "ne bukja be a 15K" lehet hogy nem etikus Cat,de szerintem az sem hogy Ubiék,mindenféle kieggel,amit gondolom nem 3-4000 ft-ért árulnak majd,lehuzzák az embert... Valahogy nekem az az érzésem az ubi martkeingstratégiáját illetően,hogy az ő nézőpontjuk következő: a régi rajongok ugyis megveszik,az ujakat meg káprztassuk el a grafikával !
A játékkal nincs bajom,heroes folytatásként van bajom..
S ne mondja nekem senki azt,hogy 1 játéksorozat,mely ennyire szorosan kötödik egymáshoz,ne épülhetne az elöző részekre... nem tudom a diablo fanok mit szoltak volna,ha diablo 2 alatt kapnak valami sokadrangu hack and slash játékot...
De száz szonak is 1 a vége...szerintem jo ha mindenki leirja a véleményét,akár pozitiv,akár negativ,mert igy aki még hezitála vételt illetően,talán átfogobb képet kap..

U.i: elég szomorunak tartom azt,hogy 1 játék,csak a sokadik patch és kieg után lesz játszhato,és élvezetes....

Heroes 3 és Fallout 2 forever !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 11:23 

yc írta:
elég szomorunak tartom azt,hogy 1 játék,csak a sokadik patch és kieg után lesz játszhato,és élvezetes....

Ma már ilyen világban élünk. Ezt kell szeretni, mert ellene te semmit sem tehetsz. Egy kis hal vagy a cápák világában...

Hogy ne legyen teljesen off: A játék maga bejön nekem, csak az nem tetszik, hogy borzasztó sok időt vesz igénybe egy pálya teljesítése. Nekem nincs időm napokon át egy pályát nyomni, csak esténként tudom elővenni a játékot, így akár hónapokat is igénybevehet egy nagyobb pálya. Ezért azokat ki sem fogom próbálni. A kis pályák is elég hosszúak nekem... Még csak a demo van meg, és a küldetésekkel borzasztó lassan haladok. Sok jó játékot csak azért nem veszek újra és újra elő, mert egy örökkévalóság betölteni. Éppen ezért szeretem a régi 2D-s játékokat, mert pillanatok alatt nyomulhatok rajtuk, és az élvezeten van a hangsúly, nem az erőgépen és a kinézeten. Mindezt csak azért mondom, mert a játékot a mai állapot szerint nem fogom megvenni, de egy év múlva már szinte 100%, hogy igen. Legyen teljesen tökéletes, legyen időm is rá, ne kerüljön várakozólistára, és azért ne kelljen annyit fizetnem se érte. Szóval a gépem felújítása után majd kipróbálom. Nem mintha a mostani nem lenne elég rá, de akkor gyorsabb lesz minden. Valószínűleg a világi élet is... No, de ebbe most ne menjünk bele, így is elég hosszú lettem. :roll:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 11:53 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Végigolvastam a hozzászólásokat... A Heroes 5. csak hasonlít a Heroes 3-ra, NEM UGYANAZ A JÁTÉK!!! Igaza volt Szotyinak, mire a 2. kiegészítő kijön, addigra lesz játszható a játék teljesen és addigra fog mindenki hozzászokni az irányításhoz és minden máshoz! Azt pedig senkitől sem szeretném még 1x olvasni itt a fórumon, hogy nem eredeti játékkal játszik! :? Ennyit nyavajogni csak akkor hallom a társaságot, mikor verseny vagy tábor előtt vagyunk! Akinek nem tetszik az 5. rész, nem kell játszania vele, ott a 3. rész, ami már jól kiforrott és nem kell hozzá erőgép! Senki se vegye magára, csak 2 napja nem olvastam a topicot és az előző 3 oldalon csak siránkozást olvastam, ettől elment még az életkedvem is! :roll: Baráti üdv!

Nagyon igazad van, tökéletesen egyet értek veled meg zolirobival is. Én nem sajnáltam még a Collectors Editions-ra sem a pénzt és egyáltalán nem csalódtam. Hogy miért? Mert csak annyit vártam a játéktól, mint amennyit olvastam róla a számtalan külföldi és magyar előzetesben. Az meg, hogy 3D-s, az még kifejezetten érdekessé is teszi az egészet, mert mindig lehet keresgélni, nézegetni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 11:57 

Na azt a tankot majd megkeresem, pont most vagyok azon a pályán :lol:
Amúgy most már kezdem megszokni a grafikát is. Szerintem a campaign pályákat mindenképp érdemes végigvinni. Aztán majd meglátom. A grafika is nagyon jó. Kicsit hiányolom,hogy a várakban ugyen nem lehet látni az összes épületetet amit építeni lehet. Ez sztem azért rossz,mert nem tudom egyből,hogy pl mi az előfeltétele a city hall-nak,meg ilyenek...
Na majd ezt is megszokom. Viszont a demonok :evil: nagyon nem tetszenek, meg a méteres fülű elfek...Viszont a nekromanták nagyon bejöttek. Bár ezeket mégcsak neutral creature-ként láttam.
Warez vs eredeti: a helyzet az hogy Mo-n sztem nem sokan engedhetik meg maguknak,hogy kiperkálják a pénzt az eredeti játékért...Pl én se
de nem is mi magyar piacunk fog a döntő az Ubi szempontjából,szóval ezt én nem tartom nagy gondnak,h a játékosok többségének warez verzió van...

Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 12:10 

Elydan írta:
Warez vs eredeti: a helyzet az hogy Mo-n sztem nem sokan engedhetik meg maguknak,hogy kiperkálják a pénzt az eredeti játékért...Pl én se de nem is mi magyar piacunk fog a döntő az Ubi szempontjából,szóval ezt én nem tartom nagy gondnak,h a játékosok többségének warez verzió van...

Ez így van, nem sokan engedhetik meg, hogy minden játékot rögtön megjelenés után megvegyenek, de ha picit lejjebb megy az ára, fontos, hogy megvedd! Nem azért, mert rajtunk, magyarokon múlik, hogy lesz-e esetleg Heroes 6 vagy lesznek-e kiegészítők a Heroes 5-höz, hanem azért, hogy ezek ha lesznek (amiben mindenki bízik), akkor magyar nyelven is megjelenjen! Ugyanis most bekerültünk egy olyan körbe, ahonnan csak kikerülhetünk, ha nem veszik meg a játékot az emberek... Ezért is írtam az előbb, hogy most nem, de majd meg fogom venni a játékot! Tegyen így mindenki, akinek valamit is számít a sorozat!

Ui: Valaki tegyen már be egy képet erről a tankról! Megöl a kíváncsiság, de még nem tartok ott!!!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 12:14 

Off: Te, Freemy, én eddig azt hittem, ez a fórum is egy Heroes Fan Club... :roll: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 12:15 

Patchek és Warez dolgok: Azért adnak ki sűrűn javításokat, hogy a hackerek ne bírják a tepót.. Havi két H5-öt senki nem fog feltörni. :)

A javítások és a kiegek után reményeim szerint jó játék lesz. A H3 is a SoD+AB -nél kezdett letisztult lenni, és a végső WoG verzió utolsó javítása csak kb. jövőre jön ki, 2007-ben.. A H5 igenis király játék lesz, legkésőbb 2018 körül. :twisted: A Heroes V trilógia prémium kiadását valószínűleg megveszem. (azért remélem, lesz hozzá mod)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 12:22 

Beorn the Shapeshifter írta:
Off: Te, Freemy, én eddig azt hittem, ez a fórum is egy Heroes Fan Club... :roll: :lol: :lol:

Az! Még nem nézted meg szerintem, hogy miért csináltam. Két másik topicban is leírtam! Munka után nézz be az iwiw és a myvip topicba! Ideje mindkét helyen és e-mailben segítőként is ott lennünk!!! Akik már tagok, szerintem egyetértenek ebben velem. No, ennyi off elég is, a többit a csevelyfarmba!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 12:31 

Nem tudjatok akkor mi lehet a gond, ha a kuldetes elott kidob, mikor vegig ert a csik? A hiv. beta meg ment. A gepem nem valami jo, de hatha van megoldas :)
Elore is kosz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 13:35 

Visszaolvasgattam...bár ne tettem volna....micsoda rinya ment itt az elmúlt napokban! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 14:54 

Egyébként aki varázsló kaszttal nyomta, mennyi volt eddig a legnagyobb spellpower amit elért?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 19:27 

Loori írta:
Nem tudjatok akkor mi lehet a gond, ha a kuldetes elott kidob, mikor vegig ert a csik? A hiv. beta meg ment. A gepem nem valami jo, de hatha van megoldas :)
Elore is kosz.

Nekem ezt laptopon produkálta, ahol is a videokártya kevés a futtatásához. azóta sem tudtam elindítani rajta, csak desktopon :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 20:44 

Mivel már mindenki megtette a hitvallását pro és kontra, így én most inkább nem fogok hosszan írni, csak röviden annyit: Nekem tetszik, azt kaptam amire számítottam, talán még kicsit többet is. Elégedett vagyok. Persze, vannak apróságok, amik szerintem is lehettek volna másképpen, de összegészében ezek számomra nem zavaróak. Ennyi. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes V
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 22:08 

Hali mindenki
Volna hozzátok 1 költői kérdésem az lenne van a Heroes V-höz map editor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 22:17 

nincs

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 22:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kuporgo82: Csak pontosítanám Adler Bátyó hozzászólását, EGYELŐRE NINCS. A készítők kb. 2 hónap múlva egy patch (javító fájl) formájában fogják pótolni hiányosságukat... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 22:31 

a 2 hónap múlva következő lottószámokat is kérnénk:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: H5
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 23:00 

Üdv társak
hát igen mert így editor nélkül kicsit halálra van itélve az egész még 20 pálya sincs az édes kevés főleg azoknak akik szeretnek heroes-ozni. Bár szt. jól elbaccták nem tom hogy akarják megoldani érdekes lesz mivel a pályák egyben vannak a fájlban és az ujjakat meg külön kezeli majd na akkor lesz keveredés na mind1 majd kiderül mint haverom is mondta az emberek jól nézznek ki de pár dolog elég siralmas.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 0:32 
Heroes Team

zttk írta:
Beast írta:
Vááá a treant undurító!!!!! :shock: Hogy a francba cseszhették így el!! A bétában mennyire bejött az kolosszális hegyméretű, lassan, dübörögve lépegető óriás, és most mi van helyette? Egy szőlőkarókon futkorászó nyomi kis fehérrépa! Nem tudjátok a nemsoká megjelenő patchben ugye orvosolni fogják ezt az undormányt, és visszarakják helyette a gigászt ugye? ugye ugye ugye?? :)

Nem tudnál linkelni egy képet erről a bétás treant-ről? És ha még voltak más lények akkor azokról is? Én sajna kihagytam a bétát így nem láttam de a mostani treant nekem se tetszik főleg mert iszonyat gyorsan mozog és valahogy nem ezt várom egy "fá"-tól. Ráadásul a warlocknál a shadow matriarch meg olyan lassu hogy inkább nem is lépek vele nehogy fél percig tartson amig egy mezőt megtesz.. bár tény a kinézete kárpótól :)

Amugy nekem összességében bejön a játék bár most én is elakadtam az inferno 3-mas küldetésnél :) Pár hét és szerintem mindenki megszokja.

Bár kicsit régen volt, de
Kép
Ez volt a koncepció még a játék készítéséek a kezdetekor, mostanra meg már kicsit megváltozott (sajnos)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 9:04 

jitay írta:
zttk írta:
Beast írta:
Vááá a treant undurító!!!!! :shock: Hogy a francba cseszhették így el!! A bétában mennyire bejött az kolosszális hegyméretű, lassan, dübörögve lépegető óriás, és most mi van helyette? Egy szőlőkarókon futkorászó nyomi kis fehérrépa! Nem tudjátok a nemsoká megjelenő patchben ugye orvosolni fogják ezt az undormányt, és visszarakják helyette a gigászt ugye? ugye ugye ugye?? :)

Nem tudnál linkelni egy képet erről a bétás treant-ről? És ha még voltak más lények akkor azokról is? Én sajna kihagytam a bétát így nem láttam de a mostani treant nekem se tetszik főleg mert iszonyat gyorsan mozog és valahogy nem ezt várom egy "fá"-tól. Ráadásul a warlocknál a shadow matriarch meg olyan lassu hogy inkább nem is lépek vele nehogy fél percig tartson amig egy mezőt megtesz.. bár tény a kinézete kárpótól :)

Amugy nekem összességében bejön a játék bár most én is elakadtam az inferno 3-mas küldetésnél :) Pár hét és szerintem mindenki megszokja.

Bár kicsit régen volt, de
Kép
Ez volt a koncepció még a játék készítéséek a kezdetekor, mostanra meg már kicsit megváltozott (sajnos)

Ezt a baromságot!Eddig minden lény bejött(még a vámpír is megtetszett idővel) de ez a megváltoztatott Treant, nagyon sz*r.Nem tudom miért változtatták meg egy fához illő mozgással haladó és arra is hasonlító lényt egy fához nem illő mozgással haladó és arra nem igazán hasonlító lényre :)Ezt egyszerűen, több mint logikátlannak tartom.Reménykedjünk a patch-ben...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]