Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 18:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Végigolvastam a hozzászólásokat... A Heroes 5. csak hasonlít a Heroes 3-ra, NEM UGYANAZ A JÁTÉK!!! Igaza volt Szotyinak, mire a 2. kiegészítő kijön, addigra lesz játszható a játék teljesen és addigra fog mindenki hozzászokni az irányításhoz és minden máshoz! Azt pedig senkitől sem szeretném még 1x olvasni itt a fórumon, hogy nem eredeti játékkal játszik! :? Ennyit nyavajogni csak akkor hallom a társaságot, mikor verseny vagy tábor előtt vagyunk! Akinek nem tetszik az 5. rész, nem kell játszania vele, ott a 3. rész, ami már jól kiforrott és nem kell hozzá erőgép! Senki se vegye magára, csak 2 napja nem olvastam a topicot és az előző 3 oldalon csak siránkozást olvastam, ettől elment még az életkedvem is! :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 18:50 

Egyetértek Vologyával. Ha ennyire nem teccik a játék, miért játszotok vele még mindig? Egy uninstall, és elmúlik minden problémátok. Nem kell nyavalyogni. Ennyi :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 19:07 

Nagyon szívesen olvasnám úgy itt a fórumon, hogy megvettem a H5-t, de hiba volt, mert nem tetszik - nekem -. De egy illegálisan másolt játékot ócsárolni hát.........................mondjuk úgy, nem etikus.
Letöltöttétek, nem tetszik, letörlitek. Ennyire egyszerű.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 19:36 

Szerintem nem siránkozás van az ezelötti oldalakon, hanem kötözködés.Szinte mindenki arról írt, hogy mennyire nem hasonlít a homm3-ra(jó, nem így van leírva de ez a lényeg).Az az állandó téma, hogy mennyire sz*r, mennyit változott - állítólag- nem előnyére(a H3-hoz viszonyítva) ahelyett, hogy azt néznék mik a pozitív tulajdonságai.Oké, nincs kiforrva még de bőven túltesz pl a negyedik epizódon.És, hogy reagáljak egy pár oldallal elöttem szólóhoz:attól az még nem visszalépés, hogy nem a negyedik és harmadik rész keveréke.Inkább a bevált formulát használták fel...Majd megreformálják a hatodik részt és kész.Bár ahhoz támogatni kéne az Ubisoftot de ugye a warez arcok a másolt verziójukkal vetnek keresztet a játékra...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 19:38 

Zargul írta:
Szerintem nem siránkozás van az ezelötti oldalakon, hanem kötözködés.Szinte mindenki arról írt, hogy mennyire nem hasonlít a homm3-ra(jó, nem így van leírva de ez a lényeg).Az az állandó téma, hogy mennyire sz*r, mennyit változott - állítólag- nem előnyére(a H3-hoz viszonyítva) ahelyett, hogy azt néznék mik a pozitív tulajdonságai.Oké, nincs kiforrva még de bőven túltesz pl a negyedik epizódon.És, hogy reagáljak egy pár oldallal elöttem szólóhoz:attól az még nem visszalépés, hogy nem a negyedik és harmadik rész keveréke.Inkább a bevált formulát használták fel...Majd megreformálják a hatodik részt és kész.Bár ahhoz támogatni kéne az Ubisoftot de ugye a warez arcok a másolt verziójukkal vetnek keresztet a játékra...

Zargul a javíthatatlanul optimista ámbör :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 20:54 

Vááá a treant undurító!!!!! :shock: Hogy a francba cseszhették így el!! A bétában mennyire bejött az kolosszális hegyméretű, lassan, dübörögve lépegető óriás, és most mi van helyette? Egy szőlőkarókon futkorászó nyomi kis fehérrépa! Nem tudjátok a nemsoká megjelenő patchben ugye orvosolni fogják ezt az undormányt, és visszarakják helyette a gigászt ugye? ugye ugye ugye?? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 21:13 

Hali,

én megvettem a játékot az Amazon-on keresztül. Olcsó volt és garantáltan kihozták házhoz bolti ár alatt 05/20-án! Ennyit a beszerzésről és Ubikáék támogatásáról.

Most ezerrel nyomom a haven kampányt, de a 4. pályán kicsit akadozok, mert erősen aláznak az ördögök (itt kell a hősnőt kiszabadítani egy börtönből). Ti ezt a pályát hogy csináltátok végig?

Melleseleg csak én vagyok droid (nem druid) vagy télleg nincs map editor?

Amúgy, ha vki nem vette volna még meg és hezitál, azt csak bíztatni tudom, NAGYON JÓ A JÁTÉK!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 21:17 

Még 1 dolog, nagyon örülök, hogy az oldalon vannak már H5 leírások, szép munka, csak így tovább!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 21:43 

Sziasztok!

Már én is kezdtem rosszul lenni a sok sírástól... :?
Egy biztos: az csalódott, aki egy H3-at várt kicsit átdologzva... ez nem H3, tehát másabbnak kell lennie, de mivel a H3 volt a sorozat legsikeresebb darabja, nem véletlen, hogy arra próbálták alapozni! :)
Én még sajnos nem tudtam jáccani a H5-tel, de már nagyon várom, szerintem más sorozatoknál is voltak erősebb-gyengébb változások, mégis jó játékok lettek! (gondolok itt pölö, a diablo II, elődjéhez képest történő visszalépésére, hogy nem tudsz bármikor menteni... :? eleinte nagyon utáltam, nem is akartam játszani vele... aztán rájöttem az előnyeire is... :D )
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy adjatok időt a játéknak, és próbáljátok megszokni, hogy ez nem H3, ne ugyanazt várjátok tőle! Az nyilván látszik rajta, hogy ugyanaz a sorozat, de ettől függetlenül egy másik játék!

Más: Szomorúan olvasom a lassú játékmentet... :( Nagyon félek, hogy patch ide - patch oda, multira alkalmatlan lesz! Illetve nagyon hosszú játékidő lesz majd... :roll:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 23:40 

Laca írta:
Sziasztok!

Már én is kezdtem rosszul lenni a sok sírástól... :?
Egy biztos: az csalódott, aki egy H3-at várt kicsit átdologzva... ez nem H3, tehát másabbnak kell lennie, de mivel a H3 volt a sorozat legsikeresebb darabja, nem véletlen, hogy arra próbálták alapozni! :)
Én még sajnos nem tudtam jáccani a H5-tel, de már nagyon várom, szerintem más sorozatoknál is voltak erősebb-gyengébb változások, mégis jó játékok lettek! (gondolok itt pölö, a diablo II, elődjéhez képest történő visszalépésére, hogy nem tudsz bármikor menteni... :? eleinte nagyon utáltam, nem is akartam játszani vele... aztán rájöttem az előnyeire is... :D )
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy adjatok időt a játéknak, és próbáljátok megszokni, hogy ez nem H3, ne ugyanazt várjátok tőle! Az nyilván látszik rajta, hogy ugyanaz a sorozat, de ettől függetlenül egy másik játék!

Más: Szomorúan olvasom a lassú játékmentet... :( Nagyon félek, hogy patch ide - patch oda, multira alkalmatlan lesz! Illetve nagyon hosszú játékidő lesz majd... :roll:

Laca

nem mondanám lassúnak , és a multi is jó lesz, ha a ghost mód is működne, mert aki sokat "pepecsel" elvesztheti a játékot mert az ellenfél szellemhősének is van ideje lépni, átkozódni, stb. A ghost mód sztem sokat segíthet a multis játékoknál, csak a szinkron nem az igazi még!
Ha vki kipróbálta már LAN-on jelezzen már vissza, hogy ment-e rendesen.
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 23:40 

Lestat írta:
ha bárkinek az ezelőtiekben segitség kell segítek..bár a mentéseimet kitöröltem mert nagyon lasítja nekem a cuccot..

Nekem kellene egy kicsi. Valami gáz van az Infernó hadjárat 3. pályájával. Igaz, hogy hard-on játszok, de mégis...
Az eddigi pályák mind sétagalopp-szerűek voltak itt meg már 2-szer lealáztak, deúgy hogy 0 esélyem volt. Van ennek valami trükkje, vagy mi?
Olvastam olyat, hogy ez a 0.9-ben végigjátszhatatlan volt. Tény, hogy először törttel kezdtem el a hadjáratot, de most megvettem az eredetit, és azzal nyomom. Meg úgy emlékszem, a tört is 1.0 volt. Tűhegyre kiélezett hatékonysággal fejlesztem már a seregemet meg Agraelt is, aztán megjön Gilraen egy olyan sereggel, hogy köpni-nyelni nem tudok.
Ennyire béna lennék?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 0:17 

Beast írta:
Vááá a treant undurító!!!!! :shock: Hogy a francba cseszhették így el!! A bétában mennyire bejött az kolosszális hegyméretű, lassan, dübörögve lépegető óriás, és most mi van helyette? Egy szőlőkarókon futkorászó nyomi kis fehérrépa! Nem tudjátok a nemsoká megjelenő patchben ugye orvosolni fogják ezt az undormányt, és visszarakják helyette a gigászt ugye? ugye ugye ugye?? :)

Nem tudnál linkelni egy képet erről a bétás treant-ről? És ha még voltak más lények akkor azokról is? Én sajna kihagytam a bétát így nem láttam de a mostani treant nekem se tetszik főleg mert iszonyat gyorsan mozog és valahogy nem ezt várom egy "fá"-tól. Ráadásul a warlocknál a shadow matriarch meg olyan lassu hogy inkább nem is lépek vele nehogy fél percig tartson amig egy mezőt megtesz.. bár tény a kinézete kárpótól :)

Amugy nekem összességében bejön a játék bár most én is elakadtam az inferno 3-mas küldetésnél :) Pár hét és szerintem mindenki megszokja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 3:57 

mint a topic cime is mutatja, infok, vélemények, miért gáz, ha valaki leirja a véleményét, esetleg csak azt lehet leirni, hogy milyen überfasza a game, az esetleges negativ tapasztalatokat nem, nem értem, azt hittem ez egy forum,ahol mindneki elmondhatja a véleményét pro és contra............
micsoda dolog igy elintézni, hogy akinek nem tetszik az nyomjon egy uninstallt aztán kussoljon.

ha nem játszanánk vele, mérvadó vélemányünk se lehetne a játékról, vagy igen? ja akkor tényleg nagyon király, ott van az ubi honlapján, kids.........ez sok mindnet elárul :idea:

warez nem warez
az igen "jól" sikerült demo után - no meg egyébként is - az emebr óvatos, ha a game beválltja a reményeket, akkor megveszi, de magyar viszonylatban igencsak drága - nekem legalábbis - szóval nem szivesen bukok be 15k pénzt, csakhogy verhessem a mellem, bazz nekem megvan eredetiben.

Igen, akarva akaratlanul is hasonlit valamihez az ember, jelenesetben a H3 hoz, mi máshoz, összevethetjük a Warcrafttal is, de sok értelme nincs :D

Optimistán lehet várni, a javitásokat, kiegészitőket, de nem hiszem, hogy bárki is szeretné, hogy mi is ilyen munkát végezzünk, hogy majd orvosoljuk később a hibákat, esetleg ha megbuktunk a vizsgán -sok itt a diák - oh, sebaj, majd pótviszgázunk, de addig is legyenek velünk maximálisan elégetettek, hogy milyen király dolgot csináltunk.

Szvsz
volt/van egy alap ezt értelmesen lehetett volna korszerűsiteni grafikailag, belevinni esetleg új ötleteket, amik müködnek, veszettül odafigyelve a multiplayerre, hiszen ez élteti a mai napig is a H3-at, erre kap a gamer, a fanatikus egy single player játékot, amit jobb esetben megun 2-3 honap alatt (bár lehet ez volt a terv, s jön egy heroes alapú mmorpg).

Ismét lehet szeretni, de azt mondom, ennek nagyobb a füstje, mint a lángja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 6:31 

Előre bocsájtva, hogy nem szívesen vitatkozom, pláne a fórumon, engedd meg, hogy röviden hozzáfűzzek egy gondolatot.
Itt a fórumon fel tudnál sorolni Te is néhány "nagy" nevet, akinek a H3-nál sem a multi jelentette a játék lényegét. Világviszonylatban el tudom képzelni, szintén így van. A készítőknek mindenki igényét teljesíteni illett volna, az egymással homlok egyenest ellenkezőket is. Ez egy lépésben egyszerűen nem lehet tökéletes, véleményem szerint.
A fórum azért van, teljesen igazad van ebben, hogy minden véleményt el lehessen mondani. Régóta tudjuk, neked nem tetszik a H5. De azért másnak tetszhet, ugye? És emiatt nem sorolható a másodrendű lények csoportjába?
A multi símán működik, kipróbáltuk Zolirobival. A játék hosszúságáról írni botor dolog lenne részemről, mikor még az alap dolgok is ismeretlenek előttem, nemhogy az ütemes játék feltételei. Írígyellek, hogy Te kapásból tudod, én még úgy is botladozom a varázslatok között, hogy a fordítás kapcsán "hivatalból" végigolvastam az összeset.
(Atámadásjátékban 4:1 arányban simán ki is kaptam tőle, Ő sokkal jobban ismeri nálam :cry: )
Remélem válaszom nem sértő, nem állt szándékomban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 7:57 

Ami a multit illeti: próbáltuk a játékot, engem megfogott. A lassú (vagy csak annak bélyegezett :roll: ) játékmenetet elfeledteti a szellemmód: nagyon jól kidolgozták, szerintem sokkal izgalmasabb, mint a H3-ban, ahol egyes meccseken 10-15 percet kellett várnod, amíg az ellenfeled lépett. Nem tudom, erről mi volt a véleményetek, én egyenesen a hajamat téptem tőle. Itt viszont, ha sokat időzik a játékos, annál több energiához jut az ellenfél szelleme, ergó erősebb lesz. Nekem ez nagyon bejött.
Kipróbáltuk a Duel módot is, ami kb. a támadásversenynek felel meg, egy lényeges kivétellel: csak előre generált hősök választhatók. Ez a játékmód szerintem übereli a klasszikus játékot, de lehet, hogy csak én vagyok elfogult, mert 5 játékból négyet megnyertem. Sebaj, így feljődik az ember, kis embrióból mindenevő csúcsragadozóvá :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 8:35 

Én véráldozatok árán vettem meg a HeroesV angol nyelvűjét... és jelentem, nekem NAGYON TETSZIK!!! Persze nincs már teljesen új a nap alatt, van ami erre a játékra hasonlít, van amelyik egy másikra, mégis összességében más. Ami a legfontosabb, nem veszítette el a Heroesra jellemző dolgokat. Csak vissza kell emlékezni azokra az időkre, amikor a H4 kijött... akkor is valami hasonló volt a probléma, egyszerűen nem tudtunk elszakadni a H3-tól...
Szerintem csak sokat kell játszani az V-tel, és akkor már megszokjuk a 3D, és a sajátosságait is... a játékélmény véleményem szerint fullkirály!!!
(egyébként engem is lehangoltak a nyavajgások)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 9:17 

Ámberek!

Amit itt egyesek művelnek, az szerintem katasztrófa!

Mindenkinek joga van sírni, hogy milyen rossz lett a játék, ez természetes, de tuti, hogy ha a mai ismereteik birtokában a siránkozók visszamennének az időnek azon pontjára, amikor a legeslegelső Heroes 3 megjelent, mindenféle patch nélkül, akkor ugyan ezeket a szavakat hallanánk vissza, arról a játékról. Még emlékszem, hogy milyen csiricsárénak, és borzasztó színesnek találtam elsőre a grafikát, mikor H2 után kipróbáltam.

Barátkozni kell vele...

Nem biztos egyébként, hogy a hivatalos készítők képesek lesznek minden igényt kielégíteni: azaz tökéletes multi, tökéletes szóló üzemmód, szuper kampányok, miatöbbi... De, miután kijön majd egy-két patch, amiben valószínüleg a JÁTÉKOSOK véleményét tükröző javítások lesznek, feltelepül egy-két kiegészítő, ami megadja azt a változatosságot, és egyensúlyt, ami a H3-ra jellemző, még mindig ott a lehetőség, hogy lelkes rajongók elkészítsék a saját szájízük szerinti pótlást, mint ahogy a H3-hoz is született a WoG. Biztos, hogy előbb-utóbb megjelenik egy turbó-szuper multi patch, amit nem biztos, hogy az Ubi ad ki. Vagy ilyesmi.

Szerintem az alapok nagyon királyak! Ebből a csatarendszerből, a szerencse és morál fontosságából, a 3D grafikából, a térképekre szerkeszthető sok-sok rejtekhely lehetőségéből hihetetlenül sok minden kihozható! Csak egy kis türelemmel kell lenni, még egy fél / háromnegyed évig! (Ha akkor veszi meg az ember a játékot, valszeg egy-két ezressel olcsóbb is lesz.) :lol:

Sorry, ha belebrummogtam volna valakinek a lelkiéletébe...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 9:57 
Heroes Team

Sziasztok!

Maximálisan egyetértek az előttem szóló Beornnal, látszik a H5 -ön,
hogy ugyanúgy marketingszempontból jött ki, mint mondjuk a Sims2
(cirka az 5. keieget vagyok kénytelen megvásárolni a család hölgytagjainak erőteljes ráhatása miatt! :) ), ugyanezt látom a Heroes 5 -ön is, a viszonylag kevés vártípus/varázslat stb. mind mind a majdani kiegek eladhatóságát hivatottak előkészíteni.

Mindazonáltal, nekem alapjaiban is, grafikailag is TETSZIK a H5, igaz
egyenlőre keveset játszottam vele, a nagy részét nem is ismerem, de
biztos vagyok benne, hogy jónéhány hetet rá fogok áldozni az életemből! :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 10:44 

Természetesen én ezeket a véleményeket is maximálisan tiszteletben tartom, erről szól a forumozás, nem mindenki elmondja, amit tapasztalt, elmondja a véleményét, jól is ment addig a pontig, amig Vologya igazgató úr le nem torkolta itt a negativ hangokat, biztos rossz napja volt :D

Hogy megismerjem és tudjak véleményt nyilvánitani játszom vele, játszottam multit is - biztos rosszul, mert ghost mode off - leirtam az ott tapasztaltakat, az ért kritika inkább technikai jellegű volt.

Észrevételeket amiket irtam az szigorúan szvsz, legtöbbször sikerült is hozzátennem ezt a jelzőt, de ha egyeseket zavar, akkor a jövőben mellőzöm, a hozzászólásokat e témában (persze nehéz lesz).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 10:54 

Nem vélemény, csak egy érdekesség, ami a fejlesztők humorérzékére utal:

a Haven kampány haramdik vagy negyedik pályáján (el kell foglalni egy várat és találkozni Findan elfjeivel) a boots of levitationnel lehet átmenni a lerombolt hídon. De a csizmával baloldalt el lehet menni a pálya felfedezetlen részeire is, ahol van egy cartographer. Ha megveszed a térképet és végignézegeted a mapot, különös tekintettel a bal szélét, láthatod, hogy az erdőben elrejtettek egy TANKOT! Nem tudom, más észrevette-e, a mentés megvan, lehet, h csinálok egy screenshotot. Kicsit meglepődtem, hogy mi az az épület....közelebb vittem a képet, és látom, hogy egy tank..... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]