Nah ha már Teki írt akkor én sem fukarkodom a beszámolómmal!

Előszöris köszönöm a szervezést Vologya Mesternek és az egyébb szervezőknek, szokás szerint minden a helyén volt!

Akkor szépen sorban:
Tourney: Sokan mondták ez egy berserk háború volt, sztem annyira nem, legalábbis én 14 meccsből 1x szívtam meg azzal h egybeálltam Titi ellen, 1x meg azért kaptam ki mert a nyerhetetlen Tower vs Rampart felállást játszottam. Véleményem szerint itt a pech csak az volt ha az ember Towert kapott, am mindennel lehetett általánosan nyerni szvsz. Tetszett a versenyszám, elég beteg voltam ekkortájt engem is elért a láz és fejfájás, deh végül vmi csoda folytán sikerült a csúcsra jutni ezen versenyszámban.
H5 Támadás: Bajnok griffek reinkarnációja, sajnos már nem szerepeltek annyira jól mint anno, sok sok 1-1, sok sok elszórt pont, nemjön retal strike be mikor kéne s miegymás. A -15% initet megérezték a fehér vadászok, nem voltam annyira gyors mint régen és az ellen seregei sem voltak számomra kedvezőek, pár helyen luck morál stb. 5. hely, háth jobb mint a semmi, deh lehetett volna jobb.
H3 Támadás: Végre volt egy seregem ami jól sikerült, sokakat meglepett mekkorákat lőnek a gremók, engem annyira nem, elvégre is offlineba már volt szerencsém ezt látni. A hellyezésem köszönhető a luck, morál, spellcast triumvirátusnak, elrontani semmit nem rontottam el, volt akik ellen esélyem nem volt (lichek), 11. hely lett meg, elégedett vagyok vele, legközelebb majd jobb is lesz.
Battlefest: Makkertorna forever, ki áll be és mennyiért, ki kap mikor milyen reliceket, ki rushol át mikor a felvilágba kb. ez jellemezte a tornát. Itt is ment a makkolás, a jelentősen nyugdijasabb B csoportot benyerve, jött a döntő összecsapás Karesz ellen, deh relatív gyors meccs volt, mert nem állt be senki, elcsesztem az elejét és behalt a herom, deh nem bánom, Karesz rengeteg brutális artit kapott és 20x job hőse volt már 3. nap. Ezt a tornát elismerem mákoltam, a 2. hely ígyis bőven jobb az érdemeltnél.
2v2: Dream team összeállt ismét egy torna erejére, azaz Jout kaptam párnak, kiválóan játszottunk szerintem, nem volt kifogásom semmire, 2x Jou és 2x én teljesitettünk jól a torna alatt (ezt a herok erősségére értem), Adler-Rt ellen Criss Crosson Jou brutálul betápolta magát és levert mindenkit mint vak a poharat, én Rt-vel főcsatáztam egyet, deh megvolt, bár a komisz 660-as meteort nem használhattam Vidominával a köpeny miatt.
Second meccs vs Ssth és Vologya Klán Háborún, itt az én hősöm volt jobb, nagyon feltápoltam magam az utópián és egyebeken, expert log + cipő + arkkal hasitottam, 1 nappal hamarabb törtem középre mint Th, kivettem cipőt, nyakláncot, teljesen fullon voltam, sokkal erősebb voltam mightban mint Th vagy Vologya, deh semmit sem ért, Th leoperált 1k-s ice boltokkal, 1 kör = 1 stack konyec volt, így jött a kézfogás.
Third game vs Teki-Titi, brutál Kukással keménykedtem, 42 attack és miegymás, Teki 1 nappal hamarabb ment be középre, mert én az utópiával szórakoztam, ez a Town portal miatt a meccsünkbe került, meg a ténybe h a lánccal Jou átadta az artikat Titinek, akit még ígyis megvertem volna pedig nagyon brutál volt, de mikor az elementálok megjelentek ittis állhattunk fel a székről. Elég nagy mákolás volt az elementál, deháth most mit csináljunk, ez a meccs már csak ilyen volt.
5. helyért játszottunk Süni-Kady páros ellen random operáció volt, Jou területén volt vagy 3 conservatory meg 2 angyal dwell ő meg kastély volt, összeszedett vmi állati mennyiségű arkot amivel ripityára vert mindent, az én Maflám csak másodhegedűs volt a meccsen, deh aztán kaptam esélyt arra, h toljunk egy főcsatát Kadyvel legalább kis izgalomért, Mafla azonban produkált egy föld könyvet és egy 1500-as implót, ami ellen Kady nem tudott megfelelni might terén.
Igy maradt az 5. hely, köszönöm Jounak, igazán jó társ volt, a szerencse nem állt mellénk, deh erről nem mi tehetünk. Én azzal is beértem h Ssth-t leellőztem 1 nappal
1v1 és foci kimaradt, jönnöm kellett haza, most is 2 könyv között szusszantam egy sort, éljen az english nyelvvizsga meg a CoD ami őrültjó volt idén is mint mindig, szétlőtte egymás mindenki. Nah ennyi elég lesz belőlem, viszlát all BB-n!
Dragon