Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 20:41 

Adler írta:
elfut

az a cime, hogy might and magic, miért ne varázsolhatna egy barbár bármit is?
de igazán nem értem, hogy ha ennyit fikázol valamit, akkor miért játszol vele, még mindig :?:
valamire minden spell használható, kiegészitve szotyi listáját, igencsak bőséges spell lista jött ki, s valahogy az adv., expert szint is nagyobbat dob, mint a h5 ben.

Igen a multiban az idő miatt van általában az, hogy hamar fel lehet tápolódni, de könyörgöm, mindkét félnek...........lehet persze nehezebb fokozatokon nyomni, de hoszabb lesz, ami ugye a játszhatóság rovására megy.
H3 abban (is) nagy, hogy bármelyik vártipussal van esélyed nyerni egy másik ellen, remélhetőleg a H5 is ilyen, de erről még nincs tapasztalatom.

bogpista:
hát, kezdtem azt hinni, hogy csak! velem vana baj, mindenki ugy áradozik, s el van ájulva, single már régen nem érdekel, ha a multija ilyen marad én sem áldozok rá többet.

A lordson kivül mást nem is nagyon fogok játszani a h3-mal, eljárt már felette az idő! A versenyeknek nem is látom értelmét, ha a szerencsének ilyen nagy súlya van....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 22:40 

Sziasztok! Most kezdtem el játszani a Heroes 5-tel, és elég vegyesek a benyomásaim pár óra játék után. Annyira még nem ragadott el magával,mint anno a heroes 3,de azért látok benne fantáziát. Nekem elsőre azt tűnt fel,hogy mintha lassabb lenne a játékmenet,mint a 3-ban, és a harc is kicsit furcsa. Ja és a demon creature :evil: abszolút nem tetszenek. A Haven azt szerintem jól eltalálták.
Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 22:53 

szerencse nélkül az egész olyan unalmas nem?
bár tudom, hogy én szüklátókörű vagyok és konzervativ
de ez az ize a játéknak, ettől jó

a spellektól, a varázstárgyakról
pl. a h5 ben mind2 elég gyenge, itt sose fog senki a mennybe menni, mert talált valamit a vizen, pl. amitől megfordulhat a szerencséje.............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 9:06 

Imperator01 írta:
A lordson kivül mást nem is nagyon fogok játszani a h3-mal, eljárt már felette az idő! A versenyeknek nem is látom értelmét, ha a szerencsének ilyen nagy súlya van....

Bizony, rendkívül nagy súlya van. Nézd meg, hogy az offline tornákon Lzo, Ssth, Hellblood, Jou, Bakos Zsolt (...) hányszor szorult ki az első tízből.. :lol: Bezzeg a szerencsés noname versenyzők.. És még Heroes kártyajáték is van hozzá, bizony.

A H3 felett eljárt az idő, az utolsó WoG patch-et több, mint 60 napja adtam ki, azóta semmi.. A 3.59-es verzióban is legfeljebb 12 vártípus lesz az alapváltozatban. És néha még H2-vel is játszok, meg Warlords II.-vel.. Amióta elromlott a turbótöltős magnóm, nem megy a Sorcery az Enterprise128K gépemen.. :shock:

Egy kihalásra ítélt, 2D-s játékokhoz szokott faj egyik utolsó képviselője lettem. :cry: A szintén feledésre ítélt nagy öregek árnyékában tengődve élem szánalmas életem.. Szegény H3 függőként. ÓVODÁSOK RULEZZ!! :evil:

Elfelejtettem, hogy nem a tartalom, hanem a csomagolás számít. A H3-nak csak 16bites a grafikája, csak 800*600-at tud, 2D-s, és a gépigénye is röhejes..
Bezzeg mobilon a 32 KB-os űrhajós lövöldözős 120*80, 16 szín,2D az menő, mi?
A SAKK nem korszerű, mert 8*8-as fekete-fehér a grafikája, ember?? :twisted: Akkor a kenyér sem korszerű, mert tízezer éve sütjük.

Attól, hogy a H5 jó játék(?), meg a H4 ( :? ), még a H3 maradhat jó, nem?

Na, megyek vissza a barlangomba kihalni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 10:20 
Heroes Team

doom3d írta:
Imperator01 írta:

Egy kihalásra ítélt, 2D-s játékokhoz szokott faj egyik utolsó képviselője lettem. :cry:

Szerintem még vagyunk páran, de az biztos, hogy a kihalás fenyegeti ezt a fajt :) :( Én nem nagyon leszek h5 függő (se egyébb csillogó-villogó játék függő) az elkövetkező időszakban. Maradok inkább a WoG-nál, számomra több érdekesség van abban, és lényegesen töb lehetőség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 10:31 

Ahogy egyre többet é s többet játszok vele, úgy jönnek elő a hiányosságok, amiket már nem lehet a várva várt patchel orvosolni, bár minden lehetséges.

Nincs space:(

simán otthagyok tárgyakat, mert nem látszanak, csak véletlenül, ha másképpen forgatom a képet:(

Hány hősöm lehet max?

Igen lehet jó játék, valamilyen szinten az is, de amihez hasonlitjuk, annak a nyomába sem ér, tartalmilag, élvezetileg.
H4 t veri, de ez sovány vigasz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 11:01 

Udv Heroes fanok!:)

sajnos én is ugy látom,mint a közvetlen elöttem hozzászolok! A heroes 5 1 nagyon szép 3D-s játék ! Ezenfelül azonban nagyon sok pozitiv ujdonságot nem igen tudok kiemelni...talán a kissé átgyurt skill rendszer,bár szerintem ezen is inkább az érződik,hogy bár visszanyultak a 3. részhez,de akartak valami ujat.. nem érzem az átgondoltságot,sem pedig a kreativitást ! A varázslatok katasztrofálisak,egedul tán a summon creatures az ami tetszett,viszont azt is elcseszték azzal,hogy csak a legközelebbi barátságos várbol lehet...
Valahogy az az érzésem ajátékkal,hogy nagyon jo lehetett volna,de a fejlesztők annyi mindenben ujjitani akartak,és annyira meg akarták örizni a 3. rész hangulatát,hogy ez az egész játék rovására ment!
Ha eltelik pár honap,és már mindenki kigyönyörködte magát,akkro fogja érezni a játék hangulatának hiányát,akkor már nem a szépségre figyelsz,hanem agyors,élvezetes játékmenetre !
Számomra igazán a játék egyetlen,ámde mulo pozitivuma a grafika...
A 3. részben,ha 1 simán nyerhető csatát kellett lejátszanom,az kb 10 mp-et vett igénybe,hát itt joval több...
Mintha semmit nem gondoltak volna végig a készitök,hihetetlen bosszanto,hogy az uj ötletek is milyen apro butaságokon buknak meg..és ha már a 3. részben jol müködött,és szerettük,akkor miért kellett vltoztatni rajta?
No mind1,ezt a levelet pillanatnyi hangulatom iratta velem,remélhetőleg másként lesz..ha meg mégsem,akkor játszunk tovább a 3. résszel és a kiegészitőivel !:))

Heroes 3 és fallout 2 forever!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 11:41 

Teljesen egyetértek yc-vel.

Most, néhány óra játék után megváltoztattam alapvető elhatározásomat, hogy eredetiben megveszem a játékot, amint hozzáférhető lesz. Ezért én nem adok egy huncut fillért sem. Ugyanis jórészt ugyanazokkal a gondokkal küszködik, mint a Heroes 4, és ez kizáró ok, hogy pénzt adjak érte.

A legfontosabb: közlekedő varázslatokat teljesen elcseszték, használhatatlanná téve őket - jó sok manáért. A játéknak meg még mindig az kedvenc trükkje, hogy mikor már a vérbe elkalandozok a várból, a másik irányból odazavar egy hőst, amikor már nincs esély visszaérni. A Town Portal ebben a formájában teljesen haszontalan, az instant travelről meg inkább ne is beszéljünk... egy patakot lehet vele átugrani maximum.

A hősök legütősebb képességeit nem tudom, meg lehet-e szerezni egyáltalán? Az egyik legnagyobb pályán, 26-os szintig fejlesztettem egy hőst, de esélyem se volt. Akár a H4: osztogatja sajá tkedve szerint a képességeket szintlépéskor, természetesen 100%-ban olyanokat, miket nem akarok megtanulni, gondosan ügyelve, hogy amit szeretnék, azt ne kapjam meg. Szinte hallom, amint a perverz kurafi röhög rajtam, tudva, hogy képtelen leszek úgy fejlődni, ahogy terveztem. Képtelen farokságnak tartom, hogy generációkon keresztül nem bírnak kezdeni valamit ezzel a csalással. Úgyhogy húzhat a Nival is a sunyiba.

Nálam előfordult az is, hogy a fa és az érc, valamint az arany egy teljes hétig nem termelődött, csak úgy viccből. Hét végén megadta visszamenőleg is, de addig nem tudtam fejleszteni. Köszönöm. Ezt esetleg egy patch orvosolhatja (amit én nem fogok tudni föltenni).
A csatában a legidegesítőbb dolog, ami létezik, hogy hiába fejlett a hősöm, nem tudom átvenni a kezdeményezést, mert a haste meg a slow nem változtatja az effektív sebességet, csak az initiative-ot. Ekkora baromságot... Így az ember, ha olyan fajt választott, akik nem eleve hipergyorsak, arra van kárhoztatva, hogy nyomogassa a W gombot, és várja, hogy az ellenfél spellcasterei meg lövészei szétüssék az arcát. Forró gratula. Ehhez asszisztál az a másik emeletes baromság, hogy a varázslatokat nem lehet a körben bármikor ellőni, csak amikor a hős sorra kerül. Akkor persze már általában késő. Az is elég fura, hogy míg nekróval voltam, nem lehetett raise dead-et találni az egész ****** pályán - ez lett volna az egyetlen dolog, ami kissé kezdeményezőbbé tehetett volna csatában -, de ha pl. Havennel voltam, minden váramba kaptam egyet. Mintha azt ígérték volna, hogy a játék nem fog gusztustalanul csalni, mint a 4. rész... Na persze. Én meg Brad Pitt vagyok.
Olyanokról nem is szólok, hogy a játék ****** lassan lépteti a gépi ellenfeleket, sok helyütt pedig szaggat, 3000+ AMD-vel, egy giga rammal és GF 7800 GS videokártyával. Meg ugyanúgy teleszemeteli a vinyót, mint a H4, és egymilliárd óráig tart, míg kilép. Nem tudom, mi lesz a készített mapeknél, ha már a gyáriak is ilyen tré módon vannak programozva?!

Úgy lesz, ahogy yc írta: amint a csodálatos grafika megszokottá válik, tömegével döbben majd rá a nép arra, hogy ez a játék átgondolatlan és befejezetlen lett. Utóbbit talán lehet peccselni, az előzőt nemigen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 12:51 

Sziasztok!

H5-tel kapcsolatban nekem is vegyes érzelmeim vannak. Tudom, hogy a 4-et nagyon sok kritika érte, aminek java jogos is, de mégis: ha készítek egy játékot, és az fejlődik, talán nem kéne az 5. részt úgy csinálni, mintha a 4 nem is létezett volna. Lehet, hogy sokan kritizálták a 4-et, de ezen a visszalépésen én nagyon meglepődtem. Ha fejlődünk, akkor fejlődjünk, ne lépjünk teljesen vissza. Nekem sok minden kifejezetten tetszett a 4-ben, logikus lett volna a 3. és 4. rész legjobb elemeit összerakni, és nem egy javított grafikájú H3-at csinálni.
A játék grafikáját tényleg sikerült eltalálni, egy dolgot kivéve: a csata képernyő még a 3-hoz képest is visszalépés. Ez a neonzöld négyzetrács elég kiábrándító...A lények sorrendjének mutatása viszont pozitív.
Sok varázslat tényleg gyenge lett, reméljük, a kiegészítőkben javítják őket. Ami még zavar, hogy a fák tövében, hegy lábánál lévő cuccokat nem találod meg, ha nem fordítod körbe a képet. Emiatt főleg a föld alatti közlekedés nehézkes.
És még valami: a magi vár lényegesen gyengébb, mint a többi (vagy én nem jöttem rá valamire).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 12:54 

Nyersanyagok nem jönnek: sok héten van valami spec. hatás: valamely varik erősebbek, csatában jobb a közelharc, jobban jön vmelyik lény, vagy éppen nem kapsz nyersanyagot és pénzt. Azért kevésbé para, mint a plague volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 12:57 

A magam részéről a h2-nöttem fel, éveket játszottam a h3-al. Tetszik a 4 is érdekes statégiák vannak ott is ...a 3-ban is...és az 5 is lehet jó ...
más stratégiát igényel mint a 3 de van benne érdekeség normálon kicsit könnyű de ez van..

hmm ..nekem bejön ez is:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 13:17 

Nekem lassú a játékmenet és a csata az valahogy nagyon nem jön be. Tény hogy iszonyatosan hereos 3 függő vagyok, és nagyon vártam a heroes V-öt,de tegnap mégis inkább elővettem az Armageddon's Blade-t és azon nyomtam egy jó kis pályát...
Persze nem adom fel ilyen könnyen. A hereos V campaign.eket tuti végignyomom aztán majd meglátom...

Bye

ui.: Ha valaki tud vmi boltot Pesten ahol a Heroes 3-t minden kiegészítőjével együtt még lehet kapni, mindenképp szóéjon!!!
Köszi!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Elydan 2006 máj. 27 szomb., 13:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 13:19 

Solana írta:
Nyersanyagok nem jönnek: sok héten van valami spec. hatás: valamely varik erősebbek, csatában jobb a közelharc, jobban jön vmelyik lény, vagy éppen nem kapsz nyersanyagot és pénzt. Azért kevésbé para, mint a plague volt :)

Bizony, kevésbé para! :lol: Egyáltalán létezik a H5-ben plague??? Még nem tapasztaltam.
Az, hogy nemcsak valamelyik lény hete létezik, hanem nyersanyagban, vagy csatában is kijöhet valami extra dolog a hét miatt, ez tetszik.
Viszont az tényleg gáz, hogy bizonyos dolgok nem látszanak. Volt, hogy valami nyersanyagot csak akkor vettem észre, hogy a pályán van, amikor már majdnem nyertem... Pedig emlékszem, eleinte nagyon szűkös volt minden... Kéne egy zászló vagy valami az ilyen szabadon hagyott dolgokra, mert így tényleg szerencsésnek mondhatja magát, aki megtalálja.
Nálam a lassúság miatt nem jön be annyira, de ezen kívül nagyon durva problémát még nem találtam benne. Tapasztalgatom...

Bizony én is a kihaló 2D-s játékok rajongója vagyok. Vagyunk még páran, de egyre kevesebben.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 13:37 

cd galaxis
h3 complete, a honlapon megtudod rendelni

a multi sokat javithat a dolgon, de sajnos maga a játékmenetet képtlen megváltoztatni
bár egyenlőre a multi sem müködik valami fényesen, tegnap 4 orán át játszottam big map, hirtelen nem tudom hányszor szakadt meg, végül abbahagytuk, sending data 30mp, ja a 3. hétig jutottunk, full lámán :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 13:56 

Hot seat módban jól megy a multi, viszont sajnos szövetségben játszásra nem találtam opciót, pedig azt nagyon szerettük. Mi nem vettük észre, vagy tényleg nincs ilyen lehetőség?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 14:06 

Freemy írta:
Viszont az tényleg gáz, hogy bizonyos dolgok nem látszanak. Volt, hogy valami nyersanyagot csak akkor vettem észre, hogy a pályán van, amikor már majdnem nyertem... Pedig emlékszem, eleinte nagyon szűkös volt minden... Kéne egy zászló vagy valami az ilyen szabadon hagyott dolgokra, mert így tényleg szerencsésnek mondhatja magát, aki megtalálja.

Azért annyit hozzátennék, hogy a 3-ban is volt "egy-két" cselesen elrejtett nyersanyag, artifact, stb, szóval ez nem lehet(ne) akkora probléma.
Oké, az 2D-s gáma volt de most 3D-ben sem sokkal nehezebb kiszúrni a cuccokat, szokni kell.
Nekem eddig egyedül az elfek iszonyatosan hosszú füle nem jött be, így egy kicsit szárnyakra hasonlítanak inkább :D de amugy 10 pontos a vár fílingje.

Ja és a Heroes 2 Gold edition istencsászár!!!!!!! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 15:31 

Elydan írta:
Nekem lassú a játékmenet és a csata az valahogy nagyon nem jön be. Tény hogy iszonyatosan hereos 3 függő vagyok, és nagyon vártam a heroes V-öt,de tegnap mégis inkább elővettem az Armageddon's Blade-t és azon nyomtam egy jó kis pályát...
Persze nem adom fel ilyen könnyen. A hereos V campaign.eket tuti végignyomom aztán majd meglátom...

Bye

ui.: Ha valaki tud vmi boltot Pesten ahol a Heroes 3-t minden kiegészítőjével együtt még lehet kapni, mindenképp szóéjon!!!
Köszi!

Van opcio ott álliitsd maxra, és láss csodát gyors lesz:D A legnagyobb mapot 2 alatt átvitem az gyors?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 15:58 

Imperator01 írta:
Van opcio ott álliitsd maxra, és láss csodát gyors lesz:D A legnagyobb mapot 2 alatt átvitem az gyors?

Ha az a kettő két másodperc, akkor gyors, viszont ha két hét, akkor felejtős... :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 17:11 

blackfox írta:
Srácok egy kérdés!! 2.6Ghz + 512RAM + ATI 9550 128 konfigurációval hogyan fut a HOMMV???

Nekem is ennyi van, és csak néha szaggat be egy picit. Azért az antialias-t inkább kapcsold ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 27 szomb., 17:14 

Sziasztok,

Belefutottam egy problémába, amivel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. 0.9-es verzióval játszottam le a campaign Heaven részét - majd az Inferno változatnál már upgradelnék 1.0-ra. Többek között azért, mert itt a 3. pálya a 0.9-ben nem csinálahtó meg.

De. az 1.0 nem olvassa be a 0.9 mentéseimet. Szóval nagyon megköszönném, ha a daemon kampány 1. pályájáról valaki küldene egy mentést (vagy a heaven utolsóról), hogy ne kelljen újra lenyomnom a teljes első kampányt.

előre is köszi!
Geri

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]