Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 9:26 

Mint írtam, tanulékony vagyok. :lol: :lol: :lol:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cat 2006 júl. 21 pén., 12:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 10:02 

Nimbus: A példák közé apróbb hiba csúszott :) Ezt biztos felfedezted, talán sokan mások is... (annak ellenére, hogy Kertics egyszer jelezte, hogy javítani kéne... :? )
A tény, hogy a példák nélküli magyarázat egyedül is megállja a helyét! Ha stack áras lényből áll a fősereget (51%-a legalább a lényeidnek) akkor a nem kell stack árat fizetned, akárhány részre bonthatod! Ezt be kell látnod, hogy így fair! Ha jól tévedek azért lett kialakítva a stack ár, hogy azokból a lényekből is lehessen sereget kovácsolni, amelyek a képességeik miatt elég drágák! Nem voltál a BB IV-en, de lehet láttad a csapatokat... nézd meg hány csapat volt, amely ilyen lényre épült! (egy sem) Tehát abban a formában nem volt jó a stack áras rendszer! Kerticcsel úgy gondoltuk ez az új szabály segít ezen a kérdésen, Vologya is rábólintott! Azt javaslom próbáljuk ki, ha nagyon gáz akkor vissza lehet alakítani a korábbi rendszerre, aminek az a hátránya, hogy értelmetlen a stack ár külön írása, szvsz... :?

Üdv: Laca

Ui: Cattal teljesen egyetértek abban - és ezt jó lenne végre ha mindenki belátná - hogy nem sok értelme van annak, hogy egyes lények, varázslatok, varázstárgyak annyira drágák legyenek, hogy ne legyen érdemes azokat beválogatni, akár ki is vehetjük őket a listából, legyen mindenki ugyanolyan lénnyel, hőssel, varázslattal, és aki több morált vagy luckot kap majd nyeri a támadást... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 11:35 

lehet azért mi hamarabb leérünk, ha nem gond, inkább sörözünk a camping előtt, mint szivunk a pénteki dugóban:)

Mi legyen a fun game BF1942 vagy CoD?
foci se rossz, de Boti bealázott hajnal 3 ig:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 12:05 

Hmm, lamma vagyok már a fórumba beíráshoz is, beírtam egy pár sort és valahogy sikerült egy gombnyomásra eltüntetni az egészet. Na mindegy majd belejövök egyszer.
Szóval csak azt akartam kérdezni hogy amiről ti fentebb írtatok (sztack meg ilyenek) annak van-e valami köze a híróz 3 hoz vagy a táborhoz mert ha nem akkor rossz fórumra tévedtem.
Adler gyakorold a fifa/wc2006 -ot, Bf42-ben nem hiszem hogy sok értelme lenne kiállnotok ellenem. Bár azért rajta lessz a gépemen a telepítő ha valakinek lessz hozzá kedve.
Nimbus neked meg az a bajod hogy mindenbe beleszólsz, amikor meg nem is értesz hozzá 8). Most azért mert felköltöztél Pestre nem kell ad a vagyány kiscsávót. Remélem idén a táborban iszol már alkoholt is nem csak üditőt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 12:24 

az a baj, hogy hogy a 2006 az én gépemen nem fut, a bf1942 talán, a cod biztos.
mindegy, majd kitalálunk valamit, azért felrakom, jokat tankozni.

ezeket stack meg ilyeneket én sem értem, szóval nem vagy egyedül.........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 12:29 

Á, semmi köze nincsen! :lol:
A dal csak arról szól, hogy kinek a szája íze szerint szóljanak a támadásjáték szabályai. :?
Még mindig nem értette meg, hogy nem lehet mindenkinek tetsző szabályokat leírni, a többség ( és a józan paraszti ész - bocs Vologya) szava dönt. :lol:
Én meg imádtam kötözködni. Egyesekkel!

Befejeztem. Kösz mindkettőtöknek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cat 2006 júl. 21 pén., 16:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 12:53 

Akkor nem vagyok egyedül, semmit sem értek. Ez az első komolyabb versenyem Bogpistáén kívül, nem kellene szegény kezdőket ilyen komoly szabályokkal bombázni, már az árlistámban is bizonytalan vagyok. Minden érthető volt, amíg eljutottam a stack felár magyarázatához. Akkor beködösödött az egész :P Ha sikerült megállapodnotok, megkérhetnélek benneteket, hogy valaki magyarázza el úgy, hogy még az ilyen ütődöttek, mint én (és CSAK én :P ) megérthessék? Köszi :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 14:19 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Mivel még nem érkezett hozzám egyetlen csapat sem, azon gondolkodtam, hogy visszavonnám a H3 támadás árlistát, ezzel senkinek sem teszek még rosszat! :roll: Nem szeretnék olyan hibát vagy szabálymódosítást az árlistában, ami eleve eldöntheti a győztes személyét! :shock: Szóval árlista átgondolásra visszavonva! (Most lehet megkövezni és szitkozódni, de azt hiszem, mivel még nem jött csapat, ezt nyugodt szívvel megtehetem! Igaz, ezzel a népszerűségi mutatóim olyan mértékben csökkennek majd, mint Gyurcsány Feri bácsié...) :oops: Ma estig még átgondolok néhány dolgot, meg számolgatok, osztok, szorzok és ígérem estére eldől, hogy lesz e változás az árlistával kapcsolatban... Természetesen a stack dolgok kapcsán, mert látom ez felkorbácsolta az állóvizet... :roll: Remélem ezzel nem gázoltam senkinek a lelki világába! :roll: Este jelentkezem itt is és e-mailben is! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 15:33 

igazán szerenység volt magadat gyurcsányhoz hasonlitani, csak hasonlo nemzetmentő ötleteid ne legyenek, pls.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 16:16 

üdv

ugyanmár Vologya:)
Fecó bácsi szárnyal...mi meg dübörgünk...le a lejtőn:)

jó mulatást nektek a táborhoz
én sajna nem tudok menni,
talán majd legközelebb!

üdv

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 18:37 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Adler, Bozso84: Csak egy hasonlat volt, nem jutott más az eszembe! :oops: Lehet, hogy nem a legjobb volt! :roll: Bozso kösz a jókívánságaidat a táborral kapcsolatban! :wink:

Mindenki: Átnéztem a H3 árlistában mindent, kicsit lehet, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja a dolgoknak... De egy dolog biztos... Nem merem ezt az új stack dolgot bevállalni a versenyre (bocs Laca, Kertics), mert kicsit jobban belemélyedve nem érzem teszteltnek, kiforrottnak... Lehet, hogy rosszul látom és nem kellene aggódnom, de én jó versenyt szeretnék, nem lefutottat... :roll: Lehetőség szerint a legkisebb módosítást akartam végrehajtani, ezért csak az utolsó oldalon a stack dolgok kapcsán változtatok kicsit (nem lehetne eltörölni? :roll: Több gond volt már eddig vele, mint az összes árlistával összesen! :? ):

Az extra felár: Különálló feláras lényért minden esetben kell felárat fizetni, stackenként egyszer! Amennyiben egy feláras lényt főseregként használsz fel a csatában, a főstack után nem kell plussz felárat fizetni. Főseregnek a lényekre költött arany min 51%-át meghaladó összegből vásárolt lény számít! A csatában csak annyi mellékstackba teheted a feláras lényeket, ahányra befizettél!!!
Pl#1: Veszel sereget + 5 Master Genie-t, akiket egyesével tervezel bevetni, hogy varázsolgassanak: Ekkor 5-ször kell befizetned a felárat.
Pl#2: Veszel Ghost dragon sereget: egyszer sem kell befizetned, feltéve, ha nem bontod szét őket. Ha a vásárláskor nem fizettél felárat, akkor a csatában már nem bonthatod szét a csapatot!!!!
Pl#3: Veszel 150 Ogre Magit, és szétszeded őket 1+149 alakban. Ekkor egyszer kell befizetnek az összeget, mivel csak egy mellékstackkod van. A csatában bárhogyan feloszthatod őket, amennyiben max kétfelé osztod a bandát.

Remélem ez így senki eddig összerakott csapatát sem befolyásolja érdemben és a táborban egy jó versenyt fogunk tudni játszani! Javaslom, hogy ha legközelebb hasonló mértékű változás történik az árlistában, tegyük közzé ide a fórumra, hogy mindenki meg tudja nézni, esetleg véleményezni és az árlista készítői illetve a verseny szervezői hozzák meg ezek kapcsán a végső döntést... :roll: Elnézést mindenkitől a kelemetlenségekért! Várom a csapatokat! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 19:13 

nincs is csapatom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 20:56 
Heroes Team

Nimbus írta:
...
Jou: Én ezt nem érzem poénnak! :roll: :?

Bocsi, ha megsértettelek, de a poén " "-között értenedő! Egyébként tényleg nem vicc, de alkalmas stratégiai támpontként szolgálhat(ott volna) egyesek kezében ez a rendszer!

A változás az én véleményem szerint (szóval számomra) elfogadható! Sok változást nem eszközöl ki nálam! A tisztelt Vezérigazgató csapatában nem lesz így változás?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 21:16 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Jou: Titkos info következik... A Vezérigazgató Úr csapatában nincs változás... :roll: :wink:

Adler Bátyó: Lehet hamarabb érkezni, addig be lehet vásárolni a Tescoban vagy lehet egyet sörözni a leérkezés és a barátok kedvéért! :wink: És azért, mert nincs csapatod, azért az általam korábban itt az oldalon kért infókat attól még elküldhetnéd... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 16:26 

Főhős tipusidegen hero is lehet, azaz lehetek pl. Rampart és Gundulla?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 20:08 

Sziasztok!

Jól olvasom a szabályzatot hogy normálon játszunk? Úgy tudtam eddig hogy hardon nyomjuk majd. Szerintem is legyünk minden várral, az csak jót tesz a gamenek.
Egy kérdés az 1 vs 1 -hez: a Giant Waron miért van olyan kevés maci és hidra az átjáróban? Szerintem jobb lenne ha 50 lenne, mint az eredeti mapon, de ez csak magánvélemény.
A Támadáshoz: én nem értek hozzá, szóval nekem mind1 hogy mik a szabályok, a csapatommal megint nem fogok sok vizet zavarni :)

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 20:22 

Titi: Valamit félreolvastál, a játék hardon lesz resource-korrekcióval.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 20:34 
Heroes Team

Adler írta:
Főhős tipusidegen hero is lehet, azaz lehetek pl. Rampart és Gundulla?
ás

Igen Adler, a legjobb tudásom szerint lehet idegen a főhero, vagyis lehet ilyen párosítás!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 21:07 

First Aid skill mennyibe kerül? 100? És experten megkapom vagy nem?
Gyorsan mondjátok meg, meg ma jöttem meg este és holnap utazom el és nem lesz időm módosítani a dolgokon... :cry:

Amúgy a seregem expert fun sereg lesz :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 21:57 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Adler Bátyó, Jou: 1vs1-ben minden várhoz azonos hőst lehet csak választani! Tudomásom szerint ez nem változott... :shock:

Ssth: A First Aid skill valami miatt kimaradt, ezért úgy gondolom, hogy ezt nem lehet használni... :roll: 2nd skilleket csak Basic szinten lehet vásárolni, kivéve a használhatatlanokat, amiket Experten megvehetsz 100 aranyért... :shock: A következő árlistába remélem a First Aid skillt Laca és Kertics Mesterek beteszik majd... :roll:

Titi: Tudomásom szerint a Giant Waron az eredeti térképet használta Ssth, talán Ő tudja majd megmondani, hogy miért annyi csak a maci és a hydra... :roll:

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2006 júl. 24 hétf., 20:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]