Üdv Bátor Harcosok!
Adler, Bozso84: Csak egy hasonlat volt, nem jutott más az eszembe!

Lehet, hogy nem a legjobb volt!

Bozso kösz a jókívánságaidat a táborral kapcsolatban!
Mindenki: Átnéztem a H3 árlistában mindent, kicsit lehet, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja a dolgoknak... De egy dolog biztos... Nem merem ezt az új stack dolgot bevállalni a versenyre (bocs Laca, Kertics), mert kicsit jobban belemélyedve nem érzem teszteltnek, kiforrottnak... Lehet, hogy rosszul látom és nem kellene aggódnom, de én jó versenyt szeretnék, nem lefutottat...

Lehetőség szerint a legkisebb módosítást akartam végrehajtani, ezért csak az utolsó oldalon a stack dolgok kapcsán változtatok kicsit (nem lehetne eltörölni?

Több gond volt már eddig vele, mint az összes árlistával összesen!

):
Az extra felár: Különálló feláras lényért minden esetben kell felárat fizetni, stackenként egyszer! Amennyiben egy feláras lényt főseregként használsz fel a csatában, a főstack után nem kell plussz felárat fizetni. Főseregnek a lényekre költött arany min 51%-át meghaladó összegből vásárolt lény számít! A csatában csak annyi mellékstackba teheted a feláras lényeket, ahányra befizettél!!!
Pl#1: Veszel sereget + 5 Master Genie-t, akiket egyesével tervezel bevetni, hogy varázsolgassanak: Ekkor 5-ször kell befizetned a felárat.
Pl#2: Veszel Ghost dragon sereget: egyszer sem kell befizetned, feltéve, ha nem bontod szét őket. Ha a vásárláskor nem fizettél felárat, akkor a csatában már nem bonthatod szét a csapatot!!!!
Pl#3: Veszel 150 Ogre Magit, és szétszeded őket 1+149 alakban. Ekkor egyszer kell befizetnek az összeget, mivel csak egy mellékstackkod van. A csatában bárhogyan feloszthatod őket, amennyiben max kétfelé osztod a bandát.
Remélem ez így senki eddig összerakott csapatát sem befolyásolja érdemben és a táborban egy jó versenyt fogunk tudni játszani! Javaslom, hogy ha legközelebb hasonló mértékű változás történik az árlistában, tegyük közzé ide a fórumra, hogy mindenki meg tudja nézni, esetleg véleményezni és az árlista készítői illetve a verseny szervezői hozzák meg ezek kapcsán a végső döntést...

Elnézést mindenkitől a kelemetlenségekért! Várom a csapatokat! Baráti üdv!