Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 22 hétf., 15:10 

Hát nem is tudom kissé bizarr a kinézetük, hogy mit ne mongyak.
Amúgy egész tűrhetőek a képek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 22 hétf., 15:43 

Sziasztok!

A képkoncepciók ugyanolyanok mint a H5-ben. Nem igazán jönnek be.
A griff kimondottan ronda szegény. Az angyalutánzat pedig szintén nevetségesen néz ki. A marksman + a Sentinel azok jók. Az a naplovas se jön be nekem. A necróknál a lich kimondottan hülyén néz ki :D A vámpír az elfogadható, a szellem + a csont az jó. A Ghoul lett a legjobb, bár a grave ghoul már túlcicomázott. Ez a Lamasu vagy mi a szösz szegény elég gagyi lett viszont. Inferno: Ez a lávaember vagy micsoda (juggernaut) elég érdekes. A kutya tetszik, de a cerberust mindig elrontják. Most is. A Pit-eket nem kommentálom, mert Trunks egyből kimoderálná :D A Tormentor úgy néz ki mint egy piros Alien :) Az Excruciatort azt szintén nem minősítem :) Itt az upgradelt lény onnan ismerhető fel, hogy jobban kipirosították, nem sok fantázia van bennük. Minden lényre igaz. Elég gáz lett ez az inferno így... Rettegve várom a többit. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 22 hétf., 16:02 

Hát ez az utolsó infernós lény tényleg nagyon ronda pedig énaztán szeretem a bizar dolgokat de ez a lény nem az Infernóba való.
Amúgy összességében tetszettek a lények főleg a Nekróké ott egyedül a szellemet nem csípem.
Az Infernó kb a succubusig tetszett de onan elk...ták a succubusnak elvileg dögösnek kellene lennie de ez inkább úgy néz ki mint egy transzfesztita :lol:
az utánna következő 2 lény pedig borzalmas semmi fantázia nincsen bennük.
A Haven lényei bejönnek ha csak az alap lényeket vesszük de a fejlesztettek közűl egyedül a Naplovas meg az a Teréz Anya amelyik néz ki valahogy és még a lándzsás és ijász is elviselhető de az Angyal és a Griff fejlesztett változatai borzalmasak :evil:
De úgy összességében tetszettek a legtöbben volt fantázia némelyik meg szép volt úgy h én bizakodom. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 22 hétf., 17:40 

However, though many think they have the wit, devotion, and power needed to achieve this desirable status, in reality many of the pretenders end as lesser Incubi/Succubi (servants, sex slaves, etc…).
Micsoda sztorikat kapunk ide. :lol:
Mar igy elgondolkoztam, h. melyik inferno leny hasznalhatja oket ilyen celokbol. :roll: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 22 hétf., 19:45 

Ezt a Breeder dolgot inkább nem kommentálnám. Akkora h*ny*s, hogy ennyit sem ér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 23 kedd, 15:59 

hahakocka írta:
http://www.facebook.com/MightandMagic#!/photo.php?fbid=469265529587&set=a.439962139587.208802.161184829587

Az összes eddigi lény közül ez tetszik a legkevésbé. Úgy néz ki mint valami mutáns földönkívüli, a pokol színeibe beszínezve. Icipicit emlékeztet engem még a HoMM4 Venom Spanwn-jára is. Ocsmány... talán más játékba illene, a Heroes-ba nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 23 kedd, 19:22 

Pedig nagyon aranyos :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 23 kedd, 19:34 

Pedig azon kevesek egyike, amiben vmi eredetiseg. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 23 kedd, 22:07 

Legalább próbáltak valami újat mutatni. Most láthatjuk, hogy a démon fajtája milyen elvetemült tud lenni :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 24 szer., 11:25 

No megálljatok lesz még ******bb is.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1184829587

A Haven utolsó lénye.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 24 szer., 14:25 

Ez ilyen Fény elementál féleség. Érdekesség, hogy a Nekró várban és itt is lesz 3-3- női/nőies egység . :) (nekróknál A szellem, a Lamaszú, a Pókasszony, Embereknél pedig a papnő, az Angyal és ez az új egység)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 24 szer., 15:22 

Ez az utolsó egész jó lett és még egyedi is.
Alig várom már h bemutassák a 4.fajt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 24 szer., 19:31 

Nekem nagyon bejön a Haven uccsó lénye, van benne eredetiség :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 24 szer., 19:31 

Szerintem is nagyon jó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 24 szer., 20:28 

Úgy hiszem az Emberek vára ezzel a picit elfesebb designal arra mutathat, hogy a 4. faj nem az elfek lesznek vagy ha igen akkor Wood elfek. Így inkább a Dungeonre vagy főleg Academyre tippelek.

Ez az utolsó lény is elég elfes lett hasonlít a Pixiere picit a fény elementál és a naplovas is elfes páncélt kapott ,a képeken a vár is kívülről elfes házakkal van tele.

Jövő héten talán már bejelentik elvileg az utolsó 2 népet. December elejére ígérték.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 24 szer., 21:46 

Szerintem a dungeon lesz majd, vagy esetleg egy teljesen ismeretlen vár :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 25 csüt., 10:09 

Meglepodnék, ha nem az Academy lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 25 csüt., 10:34 

http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=34094

Itt felsorolják rangsor szerint az eddigi 3 nép lényeit és minden jellemzőjüket faji és egységenkénti képességeiket jelmondataikat, jellemzőket. azt is miben a legjobb 1-1 frakció mire érdemes gyúrni. Milyen varázslatokat használ általában stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 25 csüt., 11:01 

A 4. factionről biztos, hogy régebben is előforduló, az 5. lesz teljesen új.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy valószínűleg az Academy lesz a 4., de lehet, hogy csak azért, mert a sorozat legutóbbi 2 darabjában elég nagy szerepet kaptak.
Összefoglalva az eddigi várakat:
A Necro nagyrészt olyan, amilyen volt. A Lamasu szerintem jó ötlet, a pókasszony nálam nem igazán Champion (bár ez a másik kettőre is elmondható kinézet alapján), bár sokan odavannak az átváltozó képességéért. A Lidércért piros pont, végre nem az elhízott zombit látjuk, de a fejlesztése nem túl ötletes.
Az Inferno ugyan elég sok új lényt kapott, de továbbra is az egysíkú, agyatlanul előremenő stílus jellemző rájuk. A fejlesztések a legkevésbé ötletesek szerintem, mindegyik vagy jobban ég vagy tüskésebb, mint az alap. A succubus szerintem jobb lett volna Elite egységnek, akár a Tormentor helyett. Az infernonak szerintem nem feltétlenül kéne embertelen ocsmányságok tárházának lennie (aka Tenyésző, Kínzó), mert minden létező fineszt, stílust eltüntet a frakcióból.
A Havennel a legnagyobb bajom egyrészt az emberi vonal háttérbe szorítása (a Core egységek mind emberek, Elite+Championban van egy), másrészt a might-magic egyensúly eltolása erőteljesen a mágia felé, ami szerintem egyetlen HOMM játékban sem volt jellemző a Haven/Castle várakra, és ahogy a hősöket meg a leírást elnézem, a Haven faji képessége továbbra is erősen Might szagú. A lényötletek mindezektől függetlenül a leginkább elviselhetők (a pap nőiesítéséért nagy piros pont), de a fejlesztések továbbra is ötlettelenek, ennyi arannyal minden fejlesztett Haven egységnek 2-3x annyiba kéne kerülnie, mint az alapnak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 25 csüt., 12:01 

Sajnos ellent kell mondanom az előttem szólónak sztm úgy egészében igenis jól sikerültek a lények bár abban egyetértek h az Inferno lett a leggyengébb a lények fele ronda a fejlesztések ötlettelenek bár ez a többi népre is igaz viszont amit a legkevésbé értek az az h miért kellett átrendezni ilyen mértékben a várat?
A Pit Fiend nálam nem Champion a Juggernaut viszont az, a Breeder nem elit a Succubus viszont az és a Hellhound pedig nem a leggyengébb egység nálam a maniac az.

A legjobban sztm a Necrók sikerültek egyedül a szellem kinézete nem tetszik és akárki akármit mond nálam a Pókasszony igenis Champion :wink:

A Havennél sztm jó ötlet volt h eltolták kicsit a mágia irányába így felrázták ezt az ellaposodott várat bár stm itt lehetett volna átrendezgetni az egységeket úgy ahogy az Infernóban de végülis nekem így is megfelel.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]