Jou írta:
Vologya írta:
Zolirobi: Nekem van néhány hiányom a H5 támadás mappokban... Nem találom pl. a Titi elleni térképemet... Ahogy átnéztem, szerintem más map is hiányzik...

Megnéznéd? Köszi előre is!
Jöttem én ios kötekedni jószerivel!
Lenne 1 Oltári nagy kérdésem, szintén H5 támadás ügyben.
A szabályzatben van 1 olyan nyitópont, miszerint "A játékot a H5 1.5-ös változatával játsszuk, a térképek is ilyen változatúak lesznek!"
A mentéseket megnézvén pedig felfedeztem 1 dolgot!
Maeve nevű hősnek történt 1 javítása nemtom mikori peccsel, miszerint visszahozták a valóságba, 1 szóval az 1.5-ös változatban maeve nem rendelkezik alapból Tactics képességgel már, ennek ellenérte UGYANÚGY BE LETT NEKI RAKVA KÜLÖN SZERKESZTÉSSEL ALAPBÓL A TACTIC SKILL! Kérni szeretném ( ha már ilyen idkolási reforomolások vannak errefelé) ennek a cselekedetnek a megindoklását, miszerint miért lett mégis adva Tactic, mikor már nincs nekije! ( Jelzem a listában is tévesen van, de reméltem, hogy csak el lett felejtkezve a kijavításától! )
Szeretnék erről mielőbb választ kapni a szervező/mappkészítő részéről!
Jelzem ez 3 csapatot érint ( Csizu, Mugger, Vologya) mivel ők Maevét választották be főhősnek! ( És gondolom leleszek hurrogva is, merthogy már megvannak a mappok, ami kizárja a módosítást gondolom!)
(pls. mért vacakol a fórum, nem tudja vki?? tegnap este írtam ezt az üzit

)
Vologya: az észrevétel jó, a Titi vs Vologya és Titi vs Zolirobi mapok valóban kimaradtak, pótoltam is, és elküldtem mailben.
Jou: a te problémád már bonyolultabb, és érdekes, hogy eddig senki nem vette észre a hibát, pedig sok-sok kézen áthaladt az árlista. Az 1.1 patch logjában, a sok változtatás között megleltem a következőt:
- Maeve hero Tactics removed.
Az 1.1 verzió megjelenése óta már 2 támadásverseny lezajlott, így valóban nem tudok mindenkinek megfelelő döntést hozni. Maeve árába a tactics skillt is beszámoltuk, többek között azért lett drágább a többi hősnél. Irtam levelet Vologyának, hátha van valami tippje, bár olyan érzésem van, hogy ezt a támadást még a régi 1.0-s Maevekkel fogjuk lejátszani. Mindenkinek és mindenki nevében kérek érte bocsánatot, legközelebb nagyobb odafigyeléssel szerkesztem át az árlistát. Egy skill viszont még nem dönti el a csatát, főleg akkor, ha az ellenfél brutális unikornisokkal nyomul előre

Mint mindig
Üdv: zolirobi