Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 15:36 

BL egyenes kieséses szakasz, ahol nem lehet lébecolni:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 16:00 
Heroes Team

Adler: Pont erre gondoltam... 15 perc után a fűben fetrengve keressük a tüdőnket... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 20:04 

ez nem az Inter Milan, olyan meze csak Titinek van.............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 10 pén., 23:04 
Heroes Team

Bizony, de itt Cassano az isten!!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy még 7 nap! :lol:

További jó játékot!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 21:17 

Hali!

1 kérdés: A hősválasztás ugyanúgy lesz mint tavaly? Mert csak annyi olvasható a szabályzatban, hogy " 1 hőssel 1 vártípuson belül csak 1x harcolhatsz!!! " Ettől még nem lenne kötelező azzal lenni, akit az elején kiválasztasz magadnak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 21:56 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Igen, úgy lesz, mint tavaly... :roll: Ebben nem történt semmi változás... :shock: És azt hiszem nem is lesz, hacsak a többség nem ezt akarja... :roll:

Zolirobi: Nekem van néhány hiányom a H5 támadás mappokban... Nem találom pl. a Titi elleni térképemet... Ahogy átnéztem, szerintem más map is hiányzik... :roll: Megnéznéd? Köszi előre is!

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 22:06 

bogpista:
bárki lehet a főhősöd, de aki 1x volt egy meccsen, az többet nem lehet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 22:09 

Adler írta:
bogpista:
bárki lehet a főhősöd, de aki 1x volt egy meccsen, az többet nem lehet.

Mint azt fentebb olvashatod nem! Csak saját várból származó lehet, amit az elején ki kell választani! Ugyanis ez volt tavaly is! Látod milyen jó, hogy megkérdeztem? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 23:10 

dehogy, nem kell várfüggőnek lenni, szerintem félreértetted.
vagy én:)
de akkor nagyon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 10:59 
Heroes Team

Vologya írta:
Zolirobi: Nekem van néhány hiányom a H5 támadás mappokban... Nem találom pl. a Titi elleni térképemet... Ahogy átnéztem, szerintem más map is hiányzik... :roll: Megnéznéd? Köszi előre is!

Jöttem én ios kötekedni jószerivel! :oops:

Lenne 1 Oltári nagy kérdésem, szintén H5 támadás ügyben.

A szabályzatben van 1 olyan nyitópont, miszerint "A játékot a H5 1.5-ös változatával játsszuk, a térképek is ilyen változatúak lesznek!"

A mentéseket megnézvén pedig felfedeztem 1 dolgot!

Maeve nevű hősnek történt 1 javítása nemtom mikori peccsel, miszerint visszahozták a valóságba, 1 szóval az 1.5-ös változatban maeve nem rendelkezik alapból Tactics képességgel már, ennek ellenérte UGYANÚGY BE LETT NEKI RAKVA KÜLÖN SZERKESZTÉSSEL ALAPBÓL A TACTIC SKILL! Kérni szeretném ( ha már ilyen idkolási reforomolások vannak errefelé) ennek a cselekedetnek a megindoklását, miszerint miért lett mégis adva Tactic, mikor már nincs nekije! ( Jelzem a listában is tévesen van, de reméltem, hogy csak el lett felejtkezve a kijavításától! )

Szeretnék erről mielőbb választ kapni a szervező/mappkészítő részéről!

Jelzem ez 3 csapatot érint ( Csizu, Mugger, Vologya) mivel ők Maevét választották be főhősnek! ( És gondolom leleszek hurrogva is, merthogy már megvannak a mappok, ami kizárja a módosítást gondolom!)

(pls. mért vacakol a fórum, nem tudja vki?? tegnap este írtam ezt az üzit :? )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 12:05 

Jou írta:
Vologya írta:

Jöttem én ios kötekedni jószerivel! :oops:

Lenne 1 Oltári nagy kérdésem, szintén H5 támadás ügyben.

A szabályzatben van 1 olyan nyitópont, miszerint "A játékot a H5 1.5-ös változatával játsszuk, a térképek is ilyen változatúak lesznek!"

A mentéseket megnézvén pedig felfedeztem 1 dolgot!

Maeve nevű hősnek történt 1 javítása nemtom mikori peccsel, miszerint visszahozták a valóságba, 1 szóval az 1.5-ös változatban maeve nem rendelkezik alapból Tactics képességgel már, ennek ellenérte UGYANÚGY BE LETT NEKI RAKVA KÜLÖN SZERKESZTÉSSEL ALAPBÓL A TACTIC SKILL! Kérni szeretném ( ha már ilyen idkolási reforomolások vannak errefelé) ennek a cselekedetnek a megindoklását, miszerint miért lett mégis adva Tactic, mikor már nincs nekije! ( Jelzem a listában is tévesen van, de reméltem, hogy csak el lett felejtkezve a kijavításától! )

Szeretnék erről mielőbb választ kapni a szervező/mappkészítő részéről!

Jelzem ez 3 csapatot érint ( Csizu, Mugger, Vologya) mivel ők Maevét választották be főhősnek! ( És gondolom leleszek hurrogva is, merthogy már megvannak a mappok, ami kizárja a módosítást gondolom!)

(pls. mért vacakol a fórum, nem tudja vki?? tegnap este írtam ezt az üzit :? )

Vologya: az észrevétel jó, a Titi vs Vologya és Titi vs Zolirobi mapok valóban kimaradtak, pótoltam is, és elküldtem mailben.

Jou: a te problémád már bonyolultabb, és érdekes, hogy eddig senki nem vette észre a hibát, pedig sok-sok kézen áthaladt az árlista. Az 1.1 patch logjában, a sok változtatás között megleltem a következőt:
- Maeve hero Tactics removed.
Az 1.1 verzió megjelenése óta már 2 támadásverseny lezajlott, így valóban nem tudok mindenkinek megfelelő döntést hozni. Maeve árába a tactics skillt is beszámoltuk, többek között azért lett drágább a többi hősnél. Irtam levelet Vologyának, hátha van valami tippje, bár olyan érzésem van, hogy ezt a támadást még a régi 1.0-s Maevekkel fogjuk lejátszani. Mindenkinek és mindenki nevében kérek érte bocsánatot, legközelebb nagyobb odafigyeléssel szerkesztem át az árlistát. Egy skill viszont még nem dönti el a csatát, főleg akkor, ha az ellenfél brutális unikornisokkal nyomul előre :wink: Mint mindig :wink:
Üdv: zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 12:21 
Heroes Team

Robi, akkor ha az 1.1 pach írja, hogy Maevéről lekapcsolták a tacticsot, akkor elméletileg nem kéne szerepeljen az árlistában sem, hisz az 1. támadás 1.3 alatt, a 2. támadás sajnos szabályellenesen 1.3 alatt ment, 1.41 helyett ( kivétel Vologya), ez iménti pedig 1.5 ben megy! tehát ha 1.1 ben lekapcsolták, akkor alapból nem kelett volna neki sohasem.

Mellé 2 kérdés:
1. Táborban szeretnék pár javaslatot tenni + kis konzíliumot tartani a H5 listáról, szabad majd??

2. Milyen térképszerkesztőben készítetted a mappokat?? ( 1.5 alatt alapból nincs neki tactic, magyarul látnod kelett volna hogy vmi nem stimmel ezzel a hőssel :shock: )

zolirobi írta:
...a te problémád már bonyolultabb, és érdekes, hogy eddig senki nem vette észre a hibát...

Szerinted más foglalkozik a H5-tel ennyire?? :? Ezen a téren sajnos észrevettem, hogy mást nem izgatja mi van, vagy hogy mi nincs!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 12:26 

Majd kérünk oktatást a mesterektől a táborban! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 12:42 
Heroes Team

Sziasztok!

Én pont ellenkező előjellel reklamáltam, a 15 mentésemből 4 -ben Maeve leány felháborító módon NEM kapott tacticot! :) :) :)
Afene se gondolta volna, hogy vírusos képességcsökkentéssel büntette a UBISOFT. :) :) :)

Zolirobi: Szerintem pont Vologyától nem kellene véleményt kérned ez ügyben, mivel érdekelt a dologban. S mivel Ti lektoráltátok az árlistát is + a szabályokat is, bizonyára Rád marad a döntés.

Én mindenesetre ha jár, mind a 15 mentésemben kérném a skillt, ha meg nem, úgy természetesen az egyikben sem!!!

Köszi és Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 16:38 

http://zolirobi.tvn.hu/Maps+.zip
A javított és Titi két hiányzó mapja.

Vologyának tudnia kell a döntésekről szervezői mivoltából adódóan, mégha nem is ő hozza meg őket. Értesítettem, hogy ebben a támadásban a "luck" felkiáltás már a verseny előtt bejött neki, a Maevek TACTICS SKILLEL KEZDENEK. Mint az árlista egyik összeállítója, végleges döntést hoztam :). Tudom, hogy ez valószínűleg nem a legokosabb, de ha már egyesek 2100 aranyat fizettek érte, megérdemlik ezt a skillt. A jövőbeli árlistákban reformokat tervezek végrehajtani, alaposan át akarom őket nézni, hogy többé ne fordulhasson elő ilyen vitázás. Egyelőre még csak azt nem tudom, vajon érdemes-e átváltani a HoF kiegészítőre. Végül is még lesz idő tanácskozni, előttünk áll még az egész tábor.
Üdv: zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 17:06 
Heroes Team

zolirobi írta:
...Mint az árlista egyik összeállítója, végleges döntést hoztam :). Tudom, hogy ez valószínűleg nem a legokosabb...

Zolirobi: 2 dolgot figyelembe kell venni: 1. ez egy ultrafriss gamé, 2. itt szintén nehéz jó döntést hozni! Amire én hívtam fel a figyelmed olyan dolog, ami szem előtt volt, mégse vette észre senki 2 támadás alatt! Táborban meg majd úgyis lehet tanácskozni persze, csak BB-n ugye nem voltál múltkor, ezért azok a dolgok lettek átnézve, amik ott esedékesen előfordultak ( pl. a javított Gaiting, Vologyának köszönhetően)

Amit meg Mugger mondott, az meg olyan hiba, amit frissen kell orvosolni, és jogosan is persze! :) hibák mindig voltak, vannk és lesznek is majd még, mint bárhol máshol! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 20:48 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosnők és Harcosok!

Még kicsivel több, mint 3 nap és megyünk táborozni!!! :D A táborba 12-14 óra között illetve később (este 20.00 óráig) lehet érkezni, előtte ne nagyon menjen senki! :shock: Hosszabbítót ne felejtsétek otthon!!! :) Aki ígért focilabdát és vízbe való labdát, azt se felejtse otthon! :) Gyakoroljatok és készüljetek szorgosan... :wink: Este, ha mindenki megérkezett, 2vs2 párok sorsolása, pályák, programok ismertetése és a háló összerakása lesz a program... :P És lehet lazulni a szombati 2vs2-re... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 21:52 

Gépeket is hozzatok ne csak hosszabbitót:)

Aki tudja telepitse fel a Call of Duty és a Call of Duty: United Offensive játékot és a patcheket 1.5, 1.51
csak azért, hogy az esti, éjszakai "Gyertek gecók" minél hamarabb elkezdődhessenek, elhozom én is a játékot, patchet illetve a pályákat, csak igy gyorsabb, s akinek kedve van az jöhet lövöldözni, s van Berlin is:)
Vologya, ha Szerbiában kötsz ki azt azért jelezd:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 22:11 
Heroes Team

Adler: sajnos az OFF gaméhez nem találtam meg a kieg lemezemet, szal én kérni fogom a tied konfigját! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 13 hétf., 22:36 

ja igen
és mindenki 1.4 Heroes t rakjon fel, hogy ne kelljen buzerálni a mappokat, ha esetleg összekerül két 4.0 verzió.
Megfér az is a gépen, de elhozom azt is:)

Off game, kiegészitő lemez is lesz, sőt Gfm mod is, csak azt nehezen tudom konfigurálni.
több, mint 2gb a játék, ugy készüljön mindenki, akit érdekel, elfut 128 rammal is, meg 64mb kártyán. (csodát azért ne várjon, max 800*600)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]