Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 11:54 

hmm, lehet újra elkezdem nézegetni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 12:01 

sok értelme azért nincsen:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 14:21 

Ja :) Van elég baja az embernek, nem hiányzik hogy még megtudja hogy az ellenfélnek 3 egyforma vára van, vagy egy dungeon :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 14:33 

Szia mindenki,

eddig nem irogattam ide, de úgy látszik muszáj lesz :D .
Először is Adlert szeretném méltatni, aki maximális fair playről tett tanu bizonyságot kétszer is. Továbbiakban pedig az Avlee ellentámadással kapcsolatban a tapasztalatlanságom, meg a kiváló száolási tudásom döntött. Az X-dik héten megvoltak az arkangyalaimés ha nem megyek be középre, akkor pont 1ö me is lett volna. Sajnos elszámoltam magam, és azzal az eggyel amit ott elvesztettem, csak 9 lett, és tehetetlenül vártam a következő hetet, ami persze már nem jött el, mert közben Adlar összeszedte a szükséges anyagiakat és sikeresen upgradelte angyalai.
Legközelebb nem leszek ilyen bugyuta. A következő hétre már be is jelenteném a támadási szándékomat Avlee ellen.

Más . Laca bármikor amikor egyeztetni tudunk.

Player

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 14:41 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 02 pén., 22:59 

ArchConan írta:
Player: azért nem lesz mindenki ilyen nagyvonalú, mint Adler volt! Én szoktam gyakran restartot/loadot adni, de ha valaki kilép a főcsatából vagy a főcsata előtt, akkor utána nálam nincs reklamálás! Volt már erre példa...

Ami a view town bugot illeti: sok pályán azért hasznos. Land of Gianten ha mindketten megszerzitek a második várat, akkor meg lehet határozni pontosan az ellenfél helyzetét, mert a várak fixek a pályán. Monolith Barronson, ahol szintén fix várak vanna elszórva a pályán, szintén hasznos infóhoz lehet jutni vele, bár mivel 2 infernó és 2 rampart vár van, 100%-os biztonságot nem ad. Ezzel együtt én nem biztatnék senkit a bug használátára. Expert view earth-szel ugyanígy hozzájuthatunk ezekhez az infókhoz, sőt még ennél többhöz is! Érdemesebb és sportszerűbb azt használni.

Sportszerübb, ha nem hasznalja, mégis mindenki hasznalja, te is:d:d Te irtad nem én! Következmény asdasd! bug használata tehát nem tiszteséges, mégis lehet használni! Söt, aki ismeri hasznalja is:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 03 szomb., 1:09 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 03 szomb., 3:26 

ArchConan írta:
Egy csomó bug van, aminek a használatát nem is lehet bizonyítani csak sejteni, hogy használta az ellenfél. Van aki bevallja, hogy ismeri és felvilágosít róla másokat (legyen esélyegyenlőség akkor!), más meg büszkén hirdeti, hogy ő aztán soha, aztán közben meg ezerrel... Egyébként meg ha valaki azt mondja, hogy nem használja, de közben mégis, arra sem lehet rábizonyítani semmit! Úgyhogy én ilyen kérdésekben eléggé szkeptikus vagyok.

Muggernek is elmondtam előző BB előtt milyen bugokkal lehet számolni meg is tiltotta ezek használatát (bár ki tudja, hogy így volt-e és nem megint csak a saját emlékezetem csal-e meg...). A vár megnézése egy elég ártalmatlan bug és szerintem mindenki használja is, aki ismeri. Ennél vannak durvábbak is, de akinek az 'ingyenes' artifact felszedése is 'bug', tény, hogy annak a szemében ez is halálos bűnnek tűnhet. Az egészet a múltkori gyanusítgatások elkerülése végett írtam be. Nevezetesen, hogy ne rögtön az ellenfelet kezdjük el kérdőre vonni, hogy ez vagy az honnan és miből van, ha valamire nem jövünk rá egyedül. Easy Rider is előbb kérdezett, mint gondolkodott..., de ő legalább nem ment tovább a kérdésnél.

Ha unatkozol a hétvégén, és engem szeretnél kötekedés céljából 'megtalálni', akkor csalódást kell okoznom, mert nem leszek elérhető! Ezt a 'bugok használata' témát már korábban kimerítették az egyik előző BB-vel kapcsolatos témánál, ott megtalálod kinek mi volt a véleménye erről. Remélem nem megint két oldal lesz teleírva olyasmivel, aminek semmi köze a Lords topikhoz!

Nem akarok vitatkozni:P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 03 szomb., 9:14 

Üdv!
Imperátor,akkor mikor játszuk le a meccsünket?
Én ma fél 3ig érek rá,jelezz vissza minél előbb
Vagy fél 6tól kezdenénk este,amit még nem tudok biztosra mondani,ez délben fog kb eldőlni
Süni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 03 szomb., 13:01 
Heroes Team

Sziasztok!

Sajnálom, hogy offolnom kell, de mivel ebben a topikban keletkezett az a bejegyzés, amire válaszolok, sajna máshova nem tudom írni! :)

ArchConannak:

Idézet az 5.BB szabályzatából, amit természetesen MINDEN versenyző megkapott:

"1. Bugtiltás:
TILOS A JÁTÉK BÁRMILYEN BUGJÁNAK (HIBÁJÁNAK) KIHASZNÁLÁSA!!!
Mivel még a játék 1.4 –es verziójában is van jónéhány, elsősorban multiplayer játékban használható bug (hiba), ezért aki ezt (ezeket) használja, automatikusan kizárja magát a további játékból!!!
Ezekről a bugokról itt olvashatsz bővebben:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/fo/sa ... /bugs.html"

Szerencsére nem volt szükség a szabály alkalmazására, de minden szívfájdalom nélkül kizártam volna azt, aki bármelyiket is használja.

További jó LORDS -ozást mindenkinek.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 03 szomb., 14:02 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 20:15 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 20:41 

Dragon megtámadott Coroniuson,

Barbárok (Yog 15,11,11,5) vs Tower (Theodorus 5,4,11,9)
Főcsatára 2.1.3-nál a Tower legmesszebbi várában került sor.
Dragon pénzhiányban szenvedett végig a játék során, így egyedül a 80 magija jelentett feladatott, hogy lebontsuk.
Yog hatalmas erőfölényének nem tudtak ellenállni a varázslók, és simán megvédtem a területet.

Ellentámadás:Tidewater

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 22:40 

Hali!

Playerrel lejátszottam az ellentámadást Ajiton! Neki jött Alkin, míg az én főheróm Jabarkas lett! A nyílvetőt elfelejtettem neki átadni :D aztán buktam 2 madarat is mert luzerkedtem, jött két lvl4 speces hős, de scholarom nem volt, az átjárómat viszont giantok védték. 1-2-1nél be is mentem, 6 giant, no titan, bent aztán kisöpörtem pár hiveot, egy consit, vertem az utópia előtti hidrákat is amikor Player is betört, így inkább nekimentem, asszem 4 10 3 2 volt ő, én pedig kb. 17 8 4 3, ugyan spell bookom nem volt, de nálam 4 angel, 19 wyvern, 2 maci és a ballista képezte a haderőt, a túloldalon ezzel szemben 2 angel, 18 wyvern, 1 hidra állt. Player a kesergő vég előtt feladta, így az új lord ajiton Iona!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 04 vas., 23:06 

.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 3:30 

Hali!

Jou megtámadott Icelandián!
Most nincs erőm részletezni, nyertem. Ellentámadás: Eelcoast.

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 7:59 

Karesz megtámadott tegnap Infernal Jungle-n
Délután kifejtem majd,Karesz feladta egy idő után, Crag Hack 2 hét alatt tápolt igazán,és a fortress sereg nem tudott volna mit kezdeni az előretörő barbárokkal :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 14:20 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 18:28 

Tehát
Karesz-Tazar-Fortress vs Süni-Crag Hack-Stronghold
Az első két hét elég gyászosan indult,a mellettem lévő castle várat nem tudtam bevenni,Deemer keserítette Cragat,2 macimat elintézte
Öröm az ürömben,hogy egy csizmával lettem gazdagabb,közben logistic is jött :)
3. héten húztam a pénzes épületeket + a fortress váramban wyvern épületet citadellel egyetemben,a következő hét elején 3 szürke macival végre likvidáltam Deemert,expert ballistic nem jött rosszul ebben a csatában
Bevettem a castle várát is,és siettem a pack greenhez a fortress váram mellé,17 thunder,5 ősi maci 8 wyvern,gnoll,lizardmen,ezekkel nekimentem a greneknek,szinte semmit nem buktam,kifosztottam az összes dragon fly hiveot,felvettem a roc dwellt,majd Crag száguldozott a thunderekkel..
A library előtt 10 macit könnyedén vertem,a ballista körönklént 2 macit vett le :lol:
Még egy +3,3 nyakláncot is felszedtem,majd seregeimet pack green ellen szedtem össze,a 2 all artiért
Összejött,2 nap múlva Crag ott virított full sereggel+ 16 wyvernnel az utópia előtti arkangyalok előtt
Ekkor az értékei:
25 20 7 13
Tazart láttam,hogy merre kószál,de nem mertem betámadni...
Tazar így állt
10 21 7 10
Seregét viszont pénz hiánya miatt nem tudta kivenni
Így Karesz feladta a gamet...
Megvédtem a földemet hála égnek :)
Sajna Conan nem tudsz hozzáfűzni ehhez kritikus megjegyzést
áááá :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 05 hétf., 18:40 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]