Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 18 kedd, 14:22 
Heroes Team

Hellblood írta:
Sza!

A homm5.tvn.hu-n levő Wogos képek(várakról), hogyan készültek?

Részemről fogalmam sincs, gondolom egy (vagy több) a grafikában járatosabb személy készítette. Amúgy (és most egy kis reklám) itt
http://newtown.nm.ru/
és itt
http://www.daugavpils.udens.lv/newtownwww/eneng/town.htm
találsz róluk infot (ugyanaz mindkettő, bár az első linkről az orosz oldalt megnyitva egy-két helyen több info is van a készülő játékról)
Én nekem csak annyi szerepem hogy ismerem az oldalt és gyakran szoktam visszanézni oda hátha frissítenek valamit, a képeket is így találtam anno

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 19 szer., 10:32 

Köszi a segítséget!

Legközelebb már azt is tudni fogom, hogy nem itt kell feltenni a kérdéseket, eddig nem tudtam, bocs. Mégegyszer köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 19 szer., 18:04 

Phoebus: egyébként, ha oldalt a Heroes 3 Leírásokra kattintasz, ott a Shadow of Deathre, akkor ott is ott van:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 15:32 

Lenne 2 kerdesem a WOGal kapcsolatban.
Meg csak most toltottem le, ugyhog ymeg nem probaltam, ma fogom meg csak felrakni.

De a scriptek automatikusan benne lesznek, az osszes?
Olvastam, hogy letezik hozza random map generator, ez igaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 20 csüt., 17:18 
Heroes Team

TomAce írta:
Lenne 2 kerdesem a WOGal kapcsolatban.
Meg csak most toltottem le, ugyhog ymeg nem probaltam, ma fogom meg csak felrakni.

De a scriptek automatikusan benne lesznek, az osszes?
Olvastam, hogy letezik hozza random map generator, ez igaz?

A scriptek valóban benne lesznek, de csak egy alapbeállításon, és amennyiben egy valóban WOG-os játékot akarsz játszani, akkor érdemes a scripteket a saját szád-íze szerint beállítani, amit a játékból simán megtehetsz a "WoG Options" - nál (igaz kell egy kis angol tudás, plusz próbálgatni kell a dolgokat mert elsőre nem minden derül ki egyértelműen)
A 2. kérdésed az számomra kissé ködös, hisz már az alaphoz is van random map generátor. Illetve mikor a játékban rákérdez (ha úgy van beállítva) hogy akarod-é WOG-osítani a pályát. Azonban ha te olyan random map generátorra gondolsz ami speciális scripteket, objektumokat (bár alapból is vannak újak) tartalmaz, mint egyes előre megírt pályák, na hát én olyanról nem halottam.
A telepítéshez meg ha nem menne: A vezérlőpult/Területi és Nyelvi Beállításokban a magyart, át kell éllítani angolra, és utána indítani a telepítőt. Miután vége nyugodtan vissza lehet állítani magyarra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 9:34 

jitay írta:
A scriptek valóban benne lesznek, de csak egy alapbeállításon... A 2. kérdésed az számomra kissé ködös, hisz már az alaphoz is van random map generátor...

Szia koszi!
Kozben felraktam es elsore nagyon bejon!:)
Alapjatekban random map generator? Soha!, csak az AB-ben!, nem?, nekem legalabbis tutira:)
De a Woghoz is jar random map generator,megtalaltam:)

WOG kerdesek:
-hogy lehet lerombolni a varat?
-mithrilt hol latom?
-upgradelem az egysegeket "3. szintre", de nem mindegyiket lehet!, sot a legtobb csak a szaporulatot noveli meg, eddig amit fel is tudtam upgradelni, az a Castle-bol a Monk volt.
-van egy lista vhol a tenylegesen updatelheto egysegekrol?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 10:16 
Heroes Team

Bocsika azért írtam alapot mert én SOD-dal kezdtem, és azután csak a WOG jött.
Vár rombolás: Először is be kell kapcsolni a scriptet (bár lehet, hogy már alaból be van, ezt már nem tudom). Ehhez: WoG Options - WoGify Settings... - Demolish town buildings by right click (jobb oldalt). Ezután már értelemszerűen Mikor egy hőssel benn vagy várban jobb klikk a lerombolni kívánt építményen, és ha elég tápos a hősöd, illetve elég sereg van bála akkor rákérdez hogy akarod-e lerombolni (persze itt is van egy sorrend hogy mi-mire "épül", és csak olyan sorrendben lehet lerombolni). Naponta kb 2-4 építményt lehet lerombolni (ha jól emlékszem), ha mindent leromboltál, megjelenik a szellemműhely (vagy mi) amit csak a 7.napon tudsz lerombolni (illetve kivásárolni belőle a ghostokat), és utána lehet újjáépíteni a várat
Mithril: jobb katt a "Kingdom Overview" gombon. (WoG Options - Map Options... - Mithril Display)
Upgrade: Wog Options - Map Options... - és itt az Extended Creature Upgrades-t kipipálni (ha azt szeretnéd, hogy bármely lény bármely várban upgradelhető legyen, ha fel van építve a megfelelő szint akkor az Universal Creature upgrades-st is ki kell pipálni)
Mindez megvan angolul a Heroes főkönyvtárának a "WoG Features.htm" nevű fájlában leírva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 10:31 

jitay írta:
Mindez megvan angolul a Heroes főkönyvtárának a "WoG Features.htm" nevű fájlában leírva.

Koszi az infokat!:), akkor ebben mindetn megtalalok majd:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 13:46 

Egyet áruljatok el nekem, légy szíves! Milyen trükkökkel lehet felédesgetni a gépre a WOG-ot (XP Sp1, Heroes 3 SoD + patch 30-32), mert ismerkedésem vele itt kapott léket? Melyik file-t érdemes lehúzni hozzá, és honnan? Van valami trükk (a nyelvet már próbáltam átállítani angolra, úgy sem ment a dolog)? Ima Bill gateshez előtte? Vérrel való monitoröntözés? Ilyesmi? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 14:09 

üdv All!

nekem is lenne 1 kérdésem:

mikor lesz már végre WOG támadásverseny???

üdv.sco

WOG foreva...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 14:30 

scoundrel írta:
üdv All!

nekem is lenne 1 kérdésem:

mikor lesz már végre WOG támadásverseny???

üdv.sco

WOG foreva...

Majd amikor megszervezed és lebonyolítod :) A HT már többször is hangoztatta, hogy semmi nemű új kezdeménynek nem állja útját, ha az ötletgazda véghez is viszi. Tehát sco. előtted a pálya. :wink: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 21 pén., 15:03 

Beorn the Shapeshifter írta:
Egyet áruljatok el nekem, légy szíves! Milyen trükkökkel lehet felédesgetni a gépre a WOG-ot (XP Sp1, Heroes 3 SoD + patch 30-32), mert ismerkedésem vele itt kapott léket? Melyik file-t érdemes lehúzni hozzá, és honnan? Van valami trükk (a nyelvet már próbáltam átállítani angolra, úgy sem ment a dolog)? Ima Bill gateshez előtte? Vérrel való monitoröntözés? Ilyesmi? :lol:

Nyelv/region sttings, mindkettőt állítsd át.
És innen szedd le:
http://www.strategyplanet.com/homm/wog/download.shtml

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 2:55 
Heroes Team

Ha valakit esetleg érdekel, ide felraktam a wogban (is) megtalálható lényeket, illetve azok fejlődési táblázatait, hátha valakit kedvet kap a wofhoz, látva a lények új spec tulajdonságait.
http://homm5.tvn.hu/Creatures/creatures.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 10:58 

Üdv!

Tegnap letöltöttem a Wod 3.58-as verzióját, meg új csataháttereket. Hamarosan felrakom, kedvet kaptam hozzá, főleg az egyre több, jobb lény miatt. Főleg a sorci, és a werewolf érdekel. Remélem nem lesznek olyan telepítési gondok vele, mint régebben.
A sivatagos vár mikor lesz elérhető?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 11:12 

Jitay!

Ez nem kevés! Eddig nem tudtam sokat a WoG-ról, csak amennyit itt lehetett olvasni. Ezek szerint minden lény TP-t gyűjt, szintet lép, amitől nőnek az értékei, ráadásul kap egy csomó új szkillt? Ez tök állat!!! És hogy lehet egymásba rakni a lényeket. Pl. van egy adag 7. szintű Archerem, akkor hogyan rakok melléjük frissen vásárolt Archereket? Lehet őket keverni? Vagy külön slot? Ha két osztag Archerem van, akkor azok minden csatában azonos TP-t kapnak, vagy attól függőt, hogy mennyit sebeztek / öltek / ügyeskedtek össze?

Bocsi a sok kérdésért, de télleg érdekel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 11:51 
Heroes Team

Először is: Hellblood
Nemrég raktak ki a hivatalos oldalra (http://newtown.nm.ru/) 1 videót (mivel még csak most vettem én is észre ezért nem tudom még mi van bennük)
Viszont a rossz az, hogy a linkek rapidshare-sek (az egyik nem), ha meglesznek felnyomom valahová, de addig is:
Standard minőség
http://rapidshare.de/files/5562574/Clip_002_03.wmv.html vagy http://bars.hut1.ru/heroes_3/Heroes359.rar
Jobb minőség:
http://rapidshare.de/files/5563778/Clip_002_02.wmv.html

De hogy mikor jelenik meg :?: Hamarosan :!: Ahogy már egy jó ideje ígégetik.

Akkor Beorn:
Igen a lények TP-t kapnak annak güggvényében, hogy mennyit és milyen erősségű lények ellen harcoltak. Minél erősebb lényeket gyűr le az ember annál hamarább fejlődnek a lényei is (Ami gép esetében sajna nem így működik mert nála akkor is fejlődnek ha csak áll, vagy legalábbis nekem ez a gyanúm, így hát a gépnek igen hamar lesznek fejlett lényei, aztán szevasz-tavasz)
A fejlettebb lényeket nyugodtan össze lehet rakni kevésbé fejlettekkel (pl: ahogy írtad 7. szintű Archert - 1. szintűvel) de akkor az eddigi TP "eloszlik" a megnőtt lényeid között. Illetve ha teszem azt 100 db 11-es (legfejlettebb) szintű Archerhez hozzáraksz mondjuk 10 db fejletlen Archert akkor az nekik meg se kottyan, és mindegyik 11-es szintű lesz. Viszont ha teszem azt, ezt fordítva csinálod és 10 db 11-es szintűhöz pakolsz 100 alapot akkor mindegyik alapszintűvé degradálódik vissza.
Amúgy ha Shifttel pakolod egybe a lényeket akkor alul lehet látni hogy változik meg a szint, így látod hogyha pl még egy lényt hozzápakolsz az eddigiekhez akkor azok bizony visszalépnek 1 szintet. És néha ezért érdemes külön-külön slotba pakolni az egyforma lényeket, hogy a kevésbé fejlett "beérje" fejlettebb társát (bár közben az is fejlődik, ha csak nem 11es szintű :) )
Egyébb: kicsit beleolvastam a hivatalos oldalon lévő interjúba, de abból semi fontosabb nem derül ki, mindenre csak azt mondják hogy még nem biztos így nem akarnak nyilatkozni (ilyen a pl lesz-e új varázslat? Válasz talán, de egyáltalán nem biztos) Amúgy nagyban folynak a tesztelések, pályaírások, scriptelések etc.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 11:55 

Thx!

Egyre jobban kezdem fájlalni, hogy az istennek sem sikerült felinstallálnom. No mindegy, hátha az újabb verzió felhasználóbarátabb lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 12:18 

Felrakjam majd? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 12:37 

Nem fogják megcsinálni Woghoz az Ab legelső változatában levő Forgeot?
Meg lehet esetleg szerezni valahonnan azt a változatot?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 25 kedd, 14:38 
Heroes Team

Hellblood írta:
Felrakjam majd? :D

Ne gonoszkodj Hell :D mert ha egyszer seregeink elindulnak, visszaűznek téged a pokol fenekére, és akkor majd nézhetsz :twisted:
Na csináltam egy kis leírást a WoG telepítéséhez, remélem hasznos lesz és segít még a te nagy bajodon is Beorn. (Amennyiben valaki csinál belőle doc vagy pdf fájlt, úgy áldásom rá, nekem nincs kedvem azokkal bíbelődni). Ettől többet sajna, így nem tudok segíteni.
Tehát itt az elérése: http://homm5.tvn.hu/WoGSetup/wog_setup.htm
Talán még annyi, hogy egy frissen telepített Heroes-ra raktam fel az akkor lehúzott WoG-ot.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]