Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 13 szer., 18:16 

Nagyon is jó az a Coflux vár részben azért amit már irtak róla részben azért mert ha ne adj isten meglesz a Grál akkor az összes varázslat megtanulható még azoknak is akik nem rendelkeznek a megfelelő wisdommal. Ezenkivűl a lényei immunisak nem egy szivató varázslatra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 13 szer., 21:45 

Szerintem teljesen pályafüggő, melyik vár a legjobb. Azok a pályák, amelyek nyersanyagban szegények, és kb van rajtuk egy ore és wood mine, a többi pedig nehezen megszerezhető, ott a legjobb a stronghold és a fortress. A fortressben a 6-os lényig ki lehet mindent fejleszteni wood és ore segítségével, a strongholdban pedig az 5-ig. Példának okáért egy dungeonban vagy towerben csak a 2, illetve 3 szörnyekig lehetne ilyen feltétekkel fejleszteni. Azokon a pályákon, ahol sok a nyersanyag a dungeon és a tower éri meg. Azokon a pályákon, ahol mindenből van egy kicsi, ott a többit. A többi várra az jellemző, hogy kevésbé zabálják a különleges anyagot, de nem olyan igénytelenek, mint a két harcosvár. Tehát a legjobb vár a pályától függ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 27 szer., 10:41 

A 4-ben a Rend a király!!!
A dzsinn mágiájával ill. a rendmágiákkal az ember szó szerint hülyét csinálhat az ellenfélből. Vártámadásnál a dzsinn kulcsfontosságú, és még azelőtt leszedi a lövős lényeket, hogy azok körülnézhetnének, hogy kit üssenek :twisted: Ezenkívül az ai általában ki sem jön a várból, így addig a dzsinnel csinálok pár titánt és beküldöm azt, így semmit sem vesztek a csata folyamán(sőt! ha van a hősömnek teleportálása, még azt a fáradságot sem kell vennem, hogy besétáljak a várba 8)).
Ha mi védjük a várunkat a három lövős egység(persze ha elegendő mennyiség áll rendelkezésünkre - és általában ez így van - legalábbis nálam) gyakorlatilag legyőzhetetlen.
Egyszóval tower és rend mindjörökké :twisted: :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 27 szer., 13:04 

Hát igen, a 4ben a legtöbb vár igen satnya lett. Főleg ez az összevont Nekró+Infrenó kombó :x
Nekem már ez a szférás felosztás sem tetszik.
ERŐLTETETT! :evil:

A 3ban nekem is a Conflux a kedvencem, de főleg nem a tápossága miatt, hanem mert igazán hangulatos. Bár igaz, ha megvan az Armagedon, akkor elég a Fire+Earth+Psyhic elementál + a főnix, és akkor már kevés stratégiára van szükség.

Második helyen nállam a Tower és a Nekropolis.

A Strongholdot és a Fortresst meg én sem szeretem, pedig nagyon hangulatosak ezek is... csak nem magic várak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 9:45 

Kitt írta:
Szerintem teljesen pályafüggő, melyik vár a legjobb. Azok a pályák, amelyek nyersanyagban szegények, és kb van rajtuk egy ore és wood mine, a többi pedig nehezen megszerezhető, ott a legjobb a stronghold és a fortress. A fortressben a 6-os lényig ki lehet mindent fejleszteni wood és ore segítségével, a strongholdban pedig az 5-ig. Példának okáért egy dungeonban vagy towerben csak a 2, illetve 3 szörnyekig lehetne ilyen feltétekkel fejleszteni. Azokon a pályákon, ahol sok a nyersanyag a dungeon és a tower éri meg. Azokon a pályákon, ahol mindenből van egy kicsi, ott a többit. A többi várra az jellemző, hogy kevésbé zabálják a különleges anyagot, de nem olyan igénytelenek, mint a két harcosvár. Tehát a legjobb vár a pályától függ.

Nagyon tetszik ez a megközelítés, erre én még nem is gondoltam, pedig elég rég nyomom a H3at.
Csinálok is egy ilyen pályát: S-es vagy M-es, 4 személyes, mindenkinél van fa és kő, de a többi csak a földalatt vagy hasonló, szóval osztozkodni kell majd rajta a többiekkel (vagyis lényeg a nem osztozkodás :D )
Majd felteszem valahova és belinkelem ide.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 20:19 

Szerintem mindegyik vár nagyon jó,csak tudni kell vele játszani! :D
A rampart,dungeon,stronghold trió szentem a legjobb. A fortress,castle,tower,necro négyes nem rossz, lehet velük játszani, közepesen erősek. :) Az inferno és a conflux szerintem a 2 leggyengébb vár. A rampart, dungeon mind varázslatilag, mind erőben kiválóak, míg a stronhold roppant izmos, gyors, mind 3 vár hősei kiválóak. (mephala, kyrre, gunnar, malekith, dessa, crag hack hogy csak a legjobbakat említsem :D ) A fortresst szeretem mert hangulatos és erős és tazar!
A castle jó bár egy kicsit unalmas, hiányízik belőle a level5 guild. A tower nagyon jó bár elég drága és nincs igazán jó hőse. Csak a neela, de ő nagyon jó! :) A necro nem rossz bár a morál hiány engem zavar. Egyébként nincs vele semmi baj, csak van nála jobb, ez igaz a tower, castle, fortress hármasra is. :) Az infernot nem szeretem mert nem tok vele játszani, ettől még lehet jó. A varázslatai jók, és a hősei se rosszak, bár roppant drága vár. A conflux nagyon drága és elég lassan fejlődik, de azzal se tok játszani. A hősei jók és a lényei is durvák, de szerintem lassú az egész vár. Ez az én véleményem a várak erejéről! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 04 csüt., 22:11 

Üdv,

átnézve a témát úgy tűnik, hogy mindenki csak a lényekre és a hősökre koncentrál, pedig van még egy fontos tényező ebben a kérdésben, mégpedig, hogy milyen speciális építmények húzhatóak fel az adott várban. Ez szerintem a Dungeont az egyik, ha nem a legerősebb várrá teszi. Hogy miért? Két válaszom van: mana vortex és mindenekelőtt artifact merchant, higgyétek el a gyakorlat mondatja velem, hogy mindkettő sorsdöntő tud lenni egy multis csatában, amit sajnos saját bőrömön kellett hogy megtapasztaljak Szotyi bácsi ellen nemrégiben :).
Tehát ne hagyjátok az "egyéb" adottságokat sem figyelmen kívül, amikor erről vitáztok.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 04 csüt., 22:27 

A mana vortex sajnos tényleg egy táp dolog. Szerintem el is szúrták vele a készítők, nem tesztelték eléggé. Simán kiváltja az expert intelligenciát, így arra semmi szükség. A Heroes 4-ben már sokkal kisebb a szerepe, itt viszont a harcokat eldöntheti. Az artifact merchant multiban lehet, hogy jó, de van még a towerban és a confluxban, azonkivül a gép ellen nem éri meg. Sokba kerül és a gép sokkal előbb felépíti valamelyik várában, így várhatunk amég lesz benne valami. Impossible fokozaton ez 3 hónap. Akkorra meg megnyerem a játékot. Az épületeknél szerintem a confluxos magic university, a toweros library és az infernos castle gate is jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 04 csüt., 22:32 

John C 1 dolgot kifelejtett a Dungeon említésénél, mégpedig a Portal of summoning jelentőségét. Ez multi pályákon is (főleg ahol van 7. dwelling) óriási előnyt jelenthet, de használható offline is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 04 csüt., 22:54 

A végén megfejtjük a legjobb vár titkát: a dungeon.:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 05 pén., 1:21 

bogpista írta:
John C 1 dolgot kifelejtett a Dungeon említésénél, mégpedig a Portal of summoning jelentőségét. Ez multi pályákon is (főleg ahol van 7. dwelling) óriási előnyt jelenthet, de használható offline is.

De jó, hogy felhoztad ezt a témát!
Már rég meg akartam kérdezni, de csak most jutott újra eszembe a hozzászólásod miatt, hogy a Portal of summonigra rákérdezzek.

Tehát a kérdés: Ha több külső lénytermelőm van, akkor mi alapján dönti el, hogy épp melyik lény kerül bele? Erre még nem jöttem rá. Vagy véletlenszerű az egész? Semmi logikát nem látok benne, bár lehet, hogy van, csak én nem látom...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 07 vas., 12:39 

xtem a tower a legjobb!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 07 vas., 19:37 
Heroes Team

Freemy írta:
bogpista írta:

De jó, hogy felhoztad ezt a témát!
Már rég meg akartam kérdezni, de csak most jutott újra eszembe a hozzászólásod miatt, hogy a Portal of summonigra rákérdezzek.

Tehát a kérdés: Ha több külső lénytermelőm van, akkor mi alapján dönti el, hogy épp melyik lény kerül bele? Erre még nem jöttem rá. Vagy véletlenszerű az egész? Semmi logikát nem látok benne, bár lehet, hogy van, csak én nem látom...

Én szerintem teljesen véletlenszerűen adja, hogy melyik lényt lehet kivásárolni. De ha nem, akkor nem csak te nem látsz benne logikát. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 0:34 

KTibsza írta:
Én szerintem teljesen véletlenszerűen adja, hogy melyik lényt lehet kivásárolni. De ha nem, akkor nem csak te nem látsz benne logikát. :D

Akkor ezek szerint jól gondoltam. Kb. annyi logika van benne, mint az Inferno várban autógyár :lol: , tehát semmi! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 9:18 

Sziasztok!

Nagyon hasznos dolog a Portal of Summoning (PoS ezentúl).

Érdemes egy mapnéző kóddal körbenézni a pályán, ha Dungival vagy persze, és belőni nincsen-é esetleg Dungeon típusú, lehetőleg minél magasabb szintű dwelling (Labyrinth, Manticore Lair, avagy Dragon Cave) és csak egyet célszerű befoglalni ezekből, illetve ha több u.olyan van akkor többet természetesen.

Ez azért okos megoldás, mert sztm sokkal poénabb, ha PoS-ból megvan teszemazt egy sárkinca, map dwellingből mégegy éés a várban megépített Dragon Cave-ből 2 a Castle miatt plusz egy a külső dwelling miatt... az ugye heti 5!!! És akkor még csak egy Dungi várról beszéltem!!! Manticoca :lol: esetén ez a szám heti 9, Minótata :D esetén pedig 13!!!

Szóval a Dungeon - épp ezért, de nem csak ezért - nagyon táp dolog. Egyébként, ha nem Dungival vagyunk akkor érdemes Dungi városra vadászni, ugyanis ha jól tudom a PoS-hoz NEM kell erőd!!! Tehát térképkukkantó kóddal becélzunk egy Dungi várost és már cuppanunk is rá, persze csak akkor, ha van a mapon külső dwelling! Mert ugye ezt el lehet játszani más lénnyel is... :twisted:

Éljen a Dungeon! :D Megyek is haza játszom is egy dándzsönöst. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 9:49 

A legtöbb pályán viszont nincs normális, használható dwelling, így ott fölösleges a portal of summoning. Különben hasonlít a 4-es creature portalra, de az jobb. Szerintem is véletlenszerűen adja a lényeket. Ez bizonyítja az is, hogy ha visszatöltjük a hétvége előtti állást, más lény jelenik meg, mint utána. Így akinek kedve, meg ideje van, töltögethet addig, amég jó lénye nem kapható. Jól lehet használni az egyik legjobb armageddon pályán, a brave new worldön, ahol rust dragon és crystal dragon odú is van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 11:19 

8) sziasztok!
Ne égessétek már magatokat! A Castle a legjobb ez nem is kérdés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 11:54 
Heroes Team
Heroes Team

Most komolyan srácok: aki azt mondja hogy van legjobb vár
a Heroes 3-ban Az égeti magát!
Ha ötvenszer nem, akkor egyszer se tárgyaltuk ki a különböző
témákban a különböző várak előnyeit és hártányait.
Sok pályán erős várak labdába se rúghatnak gyengébb
várakkal szemben, akkor mitől lesz egy vár legjobb? :idea:
Sok hasznos dolgot írtok ebbe a topic-ban, de maga a téma
neve értelmetlen.

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 13:10 

Egyetértek az előttem szólóval. De azért én is elmondom a véleményem:

Nekem a Conflux, a Tower és a Necropolis tetszik a legjobban. A magic hősök igazán jó varázslók, és főleg az első kettőben "gyakran" bejön a Town Portal, a Dimmension Door vagy a Fly, amikkel igencsak lehet alázni az ellent.

De a nagyon kedvencem az a Conflux, nekem nagyon hangulatos, valahogy odavagyok az elementálokért, meg ott a magic university és szvsz itt a legbrutálabb a grál. Sajnos a hősöknen nem nagyon van jó speckója, ezért aztán mindig Brissát veszem fel, aki csak haste-et tud ugyan, de legalább csini. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 16:06 

No udv ujra! :)

"Tapasztalt" Heroes játékosként gondoltam én is hozzászolok!Megfigyeltem hogy sok elöttem hozzászolo mondja hogyha bejön ez vagy bejön az varázslatnak,no de könyörgöm 1jo pályán az ilyen varázslatok el vannak tiltva vagy csak 1 bizonyos várban lehet megszerezni,vagy küldetésként ! Igy ez már eleve ki van lőve,persze aki random map-eket szeret játszani random várakkal,annak egészségére,ha én meglátok a mapeditorban 1 random várat,hát igen nagy valoszinüséggel törlöm is,mivel ez tükrőzi a befektett munkát,ezáltal a pálya minőségét is!
Másik észrevétel,szerintem nincs legjobb vár,csak béna játékos,aki nem tudja kihozni a várbol a maximumot !
És a harmadik észrevétel,ami csak 1 reagálás az elöttem szolohoz és minden coflux imádohoz,hogy az elementálokat NEM lehet feléleszteni,és ez pedig oriási hátrány.... amit igyekeztek ateremlődő lények mennyiségével és sebességével kompenzálni több kevesebb sikerrel...
A grál,lehet neked bármiylen varázslatod,ha az ellenfélnél ott az orb of inhibiton (asszem kb igy irják :roll: ) ,a féy és dim. door varázslatokat pedig egyenesen utálom,tönkreteszik az egész pályát,klikkelgetni minden hulye tud,de taktikusan mozogni 1 mocsaras talajon már csak sokkal kevesebben !
Szerintem a conflux vár csak rokabőr volt hogy ki lehessen adni még 1 kieget !
A várak hangulata... ,nekem nicns kedvenc váram,mivel szinte minden vártipushoz találtam olyan pályát amivel érdemes játszani,sok pálya ezen bukik el (többek közt) valahogy nem megfelelő vártipus választanaka történethez,és nem élezik ki a végigjátszást a várban rejlő lehetőségekre,amivel a jo játékosok tisztában vannak!
Végeredményben véleményem szerint igaza van Manticore-nak,és akinek még mindig csak 1 vár áll közel a szivéhez az játszon még 1 kicsit,jo pályákkal és más vártipusokkal,mindet meg lehet kedvelni és adott helyzetben mindet utálni lehet,ettől olyan nagyszeru ez a játék ! :)

Heroes 3 és fallout forever! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]