Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 02 kedd, 23:33 
Heroes Team

Üdv!
Ez egy legális út,az hogy a game nem legális,az meg a magánügyed...
A baj valószínüleg az,hogy visszatöltöttél,és a Heroesod úgy érzékelte,hogy az adott kampányt NEM vitted végig.Ennek kiküszöbölésére van ez a segítség,amit a 3DO által is elismert H3Trio oldalról lehet leszedni.
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: roe
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 03 szer., 15:06 
Heroes Team

Valaki tud olyan mentést küldeni, amivel IMPOSSIBLE fokozaton lehet nekikezdeni a roe kampányoknak? alapból nálamnem enged nehézséget váltani...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: roe
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 03 szer., 17:40 

damagepy írta:
Valaki tud olyan mentést küldeni, amivel IMPOSSIBLE fokozaton lehet nekikezdeni a roe kampányoknak? alapból nálamnem enged nehézséget váltani...

Ha minden igaz, akkor csak az 1.0-ás verzió alatt lehetett megválltoztatni a kampányok nehézségét. A megoldás tehát szerintem: uninstall Roe, kampányt elkezdeni, menteni, majd utána fel a path-ot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 03 szer., 21:43 

Lzo: Amint megnéztem ezeket az elmentéseket, mindjárt rájöttem, mit rontottam el. Miután egy kampányt végigvittem, sosem töltöttem be azt az állást és úgy álltam neki a következőnek, ezért a gép úgy vette, hogy mindig elölről kezdtem a játékot :D . Túl a h4-hez vagyok szokva, ott ilyesmi nem volt, mindjárt kipipált egy hadjáratot és úgy is hagyta, ha kész volt, nem kellett visszatöltögetni semmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 03 szer., 22:49 
Heroes Team

Üdv!
Valami ilyesmire gondoltam,örülök,hogy megoldódott a probléma!
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 05 pén., 1:40 

Végigböngésztem a fórumot, de nem találtam megoldást a problémámra.
Eddig WinME alatt játszottam a H4-gyel, de át kellett állnom XP-re.
Sajnos ettől "eltünt" minden hang, nem segít az újratelepítés sem.
Ha valaki tud megoldást, kérem jelezze, mert nem tudok este elaludni, ha nem játszottam 1-2 órát :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 05 pén., 15:00 

Csak a H4 csinál ilyet, vagy minden más is?

DiLaen

U.I. Ugye rendszergazdai jogokkal rendelkezel, amikor H4-et játszol?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 05 pén., 15:20 

Csak a Heroes4, a Heroes3 pl. zenél, meg a Warcraft 3 alatt is vannak hangok.

A WinXP induláskor nem kérdezi, hogy miként akarok belépni, egyszerűen elindul, de bármit meg tudok változtatni, illetve telepíteni, ezért gondolom rendszergazdaként vagyok benne.

Mormota

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 12 pén., 9:29 

Sziasztok! Lenne egy problémám! A The Lone Knight nevű pályát csinálom, azt amit állítólag csak ketten tudtak megcsinálni. Ez azért van, mert olyan nehéz, vagy mert a végén megint közbeszól a heroes. Ez egy nagyon inteligens játék, mert ha nyerésre áll, akkor inkább lefagy. Na aki ismeri a pályát annak mondom: Má a barnáknál vagyok, a titánosnál. Nincs is semmi baj, ha csak mászkálok, de ha véletlenül megverem valameik hősét, vagy elfoglalom az egyik várat, a következő homokóránál lefagy. Ha visszamegyek egy napot, és nem bántom, akkor simán megy tovább. Mivel egy nap alatt nem tudom elfoglalni az összes várat, ezért most nem tudom befejezni a játékot, pedig már a finishben vagyok. Ha valakinek van ötlete, az légyszi írjon, mert a játékidő szerint má több mint két éve megy a bunyó, és nem akarom előröl kezdeni. Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 12 pén., 9:31 

Bocsi, elfelejtettem leirni, hogy shadow van a gépen :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 26 pén., 8:44 
Heroes Team

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ami a gépemmel történik az így normális-e vagy sem.
Először H3ROE-val játszottam a net-ről letöltött magyarítással.
Működött is elég jól (kisebb bizonytalanságokkal).
Ekkor fedeztem fel ezt az oldalt. Egy más probléma miatt a fórumon javasoltátok a patch-t, amit fel is raktam. Most viszont alig magyarít valamit.
Elszúrtam? Próbáljam újra?
A memória bővítés (a letöltésekből) mire jó?
Segít-e valamit?
Aztán letöltöttem egy csomó pályát a "térképek" közül és néhány nem fut (Haxawar, Vadászat, Vortex anomalia) Miért pont ezek?
Ha van valakinek ötlete kérem segítsen.

Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 26 pén., 11:27 
Heroes Team

Bakos Zsolt írta:
Sziasztok!

Nem tudom, hogy ami a gépemmel történik az így normális-e vagy sem.
Először H3ROE-val játszottam a net-ről letöltött magyarítással.
Működött is elég jól (kisebb bizonytalanságokkal).
Ekkor fedeztem fel ezt az oldalt. Egy más probléma miatt a fórumon javasoltátok a patch-t, amit fel is raktam. Most viszont alig magyarít valamit.
Elszúrtam? Próbáljam újra?
A memória bővítés (a letöltésekből) mire jó?
Segít-e valamit?
Aztán letöltöttem egy csomó pályát a "térképek" közül és néhány nem fut (Haxawar, Vadászat, Vortex anomalia) Miért pont ezek?
Ha van valakinek ötlete kérem segítsen.

Köszi!

Szia!
Ha Restoration of Erathia-d van, akkor a "Letöltések" menüben található magyarosítást csak simán nyomd rá a frissen telepített (minden patchtől mentes) ROE-ra (FONTOS!!!: A magyarosítás EVM-es heroes-hoz lett készítve, ha írt/gameres/.. cd-d van, akkor nem fog menni! Ez esetben még be kell szerezned először egy 1.0-->1.1-es patch-et, azt rátolni és utána telepíteni a magyarosítást)
Ha gamer-es ROE-d van, ott előfordulhatnak bizonytalanságok, ha EVM-es van és csak a magyarosítást rakod rá, akkor minden gond nélkül működnie kellene a multinak is és a tőlünk letölthető ROE pályáknak is.

A memória egy kiegészítőcsomag, ha a heroesoddal multizni szeretnél, akkor én nem ajánlom, mert akkor tényleg nem lesz "stabil" a játékod. (Multin ROE 1.4 kell, vagy magasabb verziós HIVATALOS kiegészítők, de azokból is mindegyikre szükséges a legújabb patch)

Üdv,
Menyus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 26 pén., 14:23 
Heroes Team

Kösz Menyus!

Már csak az a kérdés, hogy a szükséges patch-t hol lehet beszerezni, ha jól néztem végig a letöltések között nincs.
Vagy ez nem hivatalos?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 28 vas., 11:30 

Nem tudja véletlen valki hogy honnan tölthetem le a heroes of might and magic legelső részét :?: :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 28 vas., 12:21 
Heroes Team
Heroes Team

Kiskoko írta:
Nem tudja véletlen valki hogy honnan tölthetem le a heroes of might and magic legelső részét :?: :?: :?:

http://heroes.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=202

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 28 vas., 17:38 

Mi az oka annak hogy mikor a HOMM4 Winds of War expansion-t felrakom akkor recseg-röcsög +mindent csinál a játék :?: sgítaég plííz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: S.O.S...HoMM3...S.O.S...
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 31 szer., 10:42 

Sziasztok!

Valki meg tudná mondani, hogy:
1. az Adventure Map Spells-eket hogy búbánatos francba tudnám aktivizálni(ld. Fly, Water Walk, Visions, View Air...)?
2.Miután az obeliszkek zaklatása után kijött a kirakó és elmentem az x-re, mit csináljak, hogy meg legyen a cucc, bármi legyen is az?

Köszike: BerzerkerBoy :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: S.O.S...HoMM3...S.O.S...
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 31 szer., 11:11 

BerzerkerBoy írta:
Sziasztok!

1. az Adventure Map Spells-eket hogy búbánatos francba tudnám aktivizálni(ld. Fly, Water Walk, Visions, View Air...)?
2.Miután az obeliszkek zaklatása után kijött a kirakó és elmentem az x-re, mit csináljak, hogy meg legyen a cucc, bármi legyen is az?

Köszike: BerzerkerBoy :?:

Üdv újdonsült Fórumhuszár!
1. Az adventure map nézetben a jobb oldali gombok között találsz egy kis könyvet ábrázolót. Megnyomod és voila. Vagy "bemész a hősödbe" :lol: rákattintasz a varázskönyvére és alul látsz két kis fület. Az egyiken kardok keresztben a másikon ha jól emléxem zászló. A zászlóra kattintva az adventure spelleket nyomja ki, a kardokra kattintva meg a combat spelleket.
2. Várj egy napot az X helyén, hogy a hősödnek maxon legyen a mehetnékje... :D Aztán a fent említett gombsorból válaszd a zászlót azon belül pedig a Dig vagy Ásás felirathoz tartozó gombocskát... (attó függ hogy magyarított vagy ánglis H3-ad van...) :shock:
Ennyi.
Üdv,
Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: S.O.S...HoMM3...S.O.S...
HozzászólásElküldve: 2004 márc. 31 szer., 11:18 

BerzerkerBoy írta:
Sziasztok!

Szinte félve írom le (hátha elrontom), hogy a spelleket a lovag kiválasztása után a jobb oldalon a várak listája alatti adventure spells gombot benyomva használhatod. A két gombsor közül a jobb oldaliban van, az alja felé.
Az X-re állva várd meg a következő kört, aztán a lovagot kiválasztva az áttekintő térkép alatti bal oldali gombsorban (kb. az adventure spells mellett) az adventure options-ön belül a Dig for artifact gomb.
Megkapod a cuccot (alapból grál) és kifogy a lovag a lépésből.
Ha grált kaptál, vidd el bármelyik (a kedvenc) váradba és a lovaggal belépve kapsz egy kérdést, kb.: Itt akarod felépíteni a grail structure-t?; válaszolj igennel és megkapod. (+5000 gold/day, +50% creature, bonus).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 01 csüt., 18:07 

Sziasztok.Nem tudom letölteni a Heroes 5 demót , mert kiírja , hogy a lap nem jeleníthető meg.Miért van ez?Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]