Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 14 kedd, 17:50 

Remélem tudtam segíteni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 14 kedd, 18:40 

Sziasztok!

SEGÍTSÉG!!! MINDENKIHEZ!

A Vándor hadjárat utolsó pályályán vagyok, ahol azt az idióta Nyikolájt kéne kicsinálnom!
Nem hallgattam a végigjátszásra és nem haladhattam gyorsan, hiszen kevés hadsereggel nem mennék semmire.
Szép lassan gyarapítottam a seregeimet és foglalgattam el a várakat.
Mikor Nyikoláj szigetére értem már eszement serege volt, és ott vigyorgott a csapatában több ezer sárkány!
Mit tegyek?
Léteznek kódok a Heroes V.-höz, ami olyan könnyen beírható mint a Heroes III-nál és IV.-nél?
Vagy kezdjem újra a pályát és haladjak gyorsan? De akkor meg nincs elég hadseregem!
Segítsetek! Nagyon dúrva eddig eljutni és itt megrekedni!!!

Köszönöm előre is a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 14 kedd, 22:10 

Szerintem nem friss patch van a gépeden ha jól tudom akkor van nála 200sárkány. Nálam pl. 60csontsárkány és 20 zöld sárkány volt ,mert én is sokáig húztam. Végül Sandro köpenye és a Puppet Master megoldotta a gondot. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 15 szer., 10:34 

Köszi a választ!

Tegnap mind az öt patch-t fel telepítettem a gépre.
Újra kellett kezdenem a pályát, mert a már elmentett játéknál mindig lefagyott, mikor az ellenfél került sorra.Gondolom ez amiatt van, mert még a javítások feltelepítése elött lettek elmentve.
Majd megfogadom a tanácsod és beszereztem én is a köpenyt.
Úgy döntöttem, hogy ismét csapatokat szerzek először, nem fogom elkapkodni.
Remélem, nem fog megint csalni a játék és nem vár 30000 sárkány Nyikolájjal!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 15 szer., 17:03 

Misi írta:
Sziasztok!

SEGÍTSÉG!!! MINDENKIHEZ!

A Vándor hadjárat utolsó pályályán vagyok, ahol azt az idióta Nyikolájt kéne kicsinálnom!
Nem hallgattam a végigjátszásra és nem haladhattam gyorsan, hiszen kevés hadsereggel nem mennék semmire.
Szép lassan gyarapítottam a seregeimet és foglalgattam el a várakat.
Mikor Nyikoláj szigetére értem már eszement serege volt, és ott vigyorgott a csapatában több ezer sárkány!
Mit tegyek?
Léteznek kódok a Heroes V.-höz, ami olyan könnyen beírható mint a Heroes III-nál és IV.-nél?
Vagy kezdjem újra a pályát és haladjak gyorsan? De akkor meg nincs elég hadseregem!
Segítsetek! Nagyon dúrva eddig eljutni és itt megrekedni!!!

Köszönöm előre is a segítséget!

Hali

A gamedir/profiles könyvtár autoexec.cfg fájlját nyisd meg és írd hozzá a következő sort:
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes

Utána játék közbe a ~ gombbal elő hozhatod a konzolt és beírhatod a kodókat amiket itt találsz http://www.x-cheats.hu/pc/h/heroes_of_m ... d_magic_v/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 15 szer., 21:17 

Hi!

arra azért kiváncsi vagyok, meddig érdemes patch-elni a HoF-ot. ugyebár 2.1-es verzióm van, és nemrég előjött egy sokkal nyugtalanítóbb bug a 3. pályán (amiben Freydának Duncant kell elfognia, az is a címe, hogy DUNCAN, persze 1. kampány, azaz Haven). Hét elején már eleve 1-gyel kevesebb egységet vehetek a váraimban (3 db haven vár), mint amennyi a tényleges szaporulat, tehát pl. lovagból csak 3-t a 4 helyett (castle-vel, persze), és a többinél is így tovább. Ez még nem nagy baj, de napról napra egyel kevesebbet tudok csak venni, amíg le nem nullázódik, pl. ugye a hét 4. napján lovagból már nem tudok venni, priest 6-4 db, stb. Ez azért már ölég nagy szivacs! Szerintem bug, mert 1x sem figyelmezetett semmi, hogy Duncan-hez maradnak bizonyos szinten lojálisak a várak, amiket elfoglalok tőle, és ennél a pályánál még el tudnám viselni, mert pénzem mint a tenger, tehát elkezdem megvenni az egységeket, oszt jónapot... de később ez nagy cumi lesz (kivéve, hehehe, ha az AI is így jár, és várbeli fölényben kezd, de nem erre akarok apellálni...)

JÁRT VALAKI MÁS IS ÍGY A HOF-FAL??????????????????????????????

pls help.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 22:44 

Sziasztok légyszi segítsetek Heroes III kampányban elakadtam

A Magyar neve Börtönök és Ördögök 3 hónap alatt el kell foglalnom Steadwick várát megprobáltam gyorsan de mire át vereked a Garissonon és ott a vár esélyem sincs a veszteségek miatt mer így is erős az ellenfél ha megpróbálom feltápolni seregem mire oda érek hihetetlenűl erős lessz a válaszotokat előre is köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 15:58 

Geronimo írta:
Sziasztok légyszi segítsetek Heroes III kampányban elakadtam

A Magyar neve Börtönök és Ördögök 3 hónap alatt el kell foglalnom Steadwick várát megprobáltam gyorsan de mire át vereked a Garissonon és ott a vár esélyem sincs a veszteségek miatt mer így is erős az ellenfél ha megpróbálom feltápolni seregem mire oda érek hihetetlenűl erős lessz a válaszotokat előre is köszönöm

Szia!

Ez a pálya már sokaknak gondot okozott :) A megoldást pedig az előző pályán kell keresni. Ott ugyanis feltápolsz maxig 4-5 hőst, megépíted a Dungeon várakban az összes varázstornyot, és megatnítod nekik a varázslatokat. Ha szerencséd van, akkor kapsz fly-t vagy dimension doort, ha nem, az sem baj. 5 erős hőssel már nem lesz gond elindulni a harmadik pályán és gyűjtögetni. Csak a Dungeon várat fejlesztsd, ne foglalj el semmilyen lénytermelőt(!!!), a red dragon cave-t viszont még az első héten be kell venned, ami a dungeon vár alatt van. Meg kell építeni a portal of summoninget, és akkor második hétre három red dragonod van, amivel már beveheted a piros összes várát, amelyeket nem védi garrison. A harmadik hónapra pedig ár lesz annyi egységed a dungeonban, hogy egy erős warlock leüsse Steadwicket. Ha meg dimension doort is kaptál, akkor a garrisonban sem kell harcolni, avárnál meg már lehet varázsolni. Sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 14:21 

Megprobálom és köszönöm a segítséged

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 18:14 

Most nem a saját gépemet használtam, így elment a H2 (mert az én gépemen nem megy el).

Nekem segítség kellene az Archibaldos hadjáratban! A 2. pályán,a Barbár inváziókban a Warlock várral vagyok, és a Barbár hős mindig megtámad!

Netán a Warlock helyett a Barbarian-t vagy a Necromancer-t válasszam?

A sima Scenario-k közül a Broken Aliance-t megoldottam 6-szor is, szóval mindegyik néppel egyszer.

Szóval szerintem a Knight és a Necromancer a legjobb várak.

A Barbarians pályán szóvaé a Necro-t válasszam?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 23 kedd, 19:11 

hello!

először játszom végig a Heroes V-t és a mágus kampány utolsó előtti pályájánál elakadtam. másodszorra próbálkozom és ott a gond, hogy miközben játszom és viszem a 3 hőst, a türkiz játékos kivégzése közben Izabella elkezd kószálni a térképen és minden alkalommal megtámad. nos ha nem nyerem meg a csatát egyik főhősöm elvész (így az egyik kritérium miszerint Godricnak, Findannak és Zehirnek túl kell élni nem teljesülhet), mégis megy tovább a játék. ha viszont kivégzem Izabellát is, akkor mire elérem a fővárat a végén, nem lesz ott senki és üresen elfoglalom, kiírja hogy a kék játékos is veszített, nem maradtam már csak én, a piros. ettől függetlenül vígan kószálhatok a pályán, nem történik semmi. na akkor most mi a szent sz@rt csináljak? :evil:
kösz előre is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 15:44 

Áthoztam Fater kérdését a megfelelő topicba:

Hali!

Tudna valaki segíteni? A Heroes 5 hadjáratban "A Vámpírúr" pályát nem tudom befejezni. Mire lenne valamekkor seregem, Nyikolájnak már 12000 ijász csontváza van. Hiába követem a leírást az sem segít, szerintem ez irreális. Van aki már meg tudta csinálni?

Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 16:21 

háát ez igen nehézkes mer tudomásom szerint ez a része bugos a játéknak tudtommal valameik patch megoldja ezt a gondot egyébként

de ha patchek után se menne nem tudom akkor nem tudom csalással is próbálkozhacc még

A gamedir/profiles könyvtár autoexec.cfg fájlját nyisd meg és írd hozzá a következő sort:
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes

Utána játék közbe a ~ gombbal elő hozhatod a konzolt és beírhatod a kodókat amiket itt találsz

http://www.x-cheats.hu/pc/h/heroes_of_might_and_

Tisztelettel Geronimo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 27 szomb., 8:58 

Hello

A H5 Tribes jatekaban a 2-ik campagne elso palyajanal ahol 3 honap alatt el kell foglalni Iluma nadin varat, elekadtam. Nem tudom hogyan jutok oda, megkoszonnem ha valaki tudna segiteni, hogy hol az atjaro.
Koszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 29 hétf., 9:09 

Valóban gáz van azzel a pályával. Ugyanis a kétirányú átjáróhoz egy kulcs két felét kellene összerakni, csakhogy a kulcs alsó fele (ha jól emlékszem) a fasorban sincs.
Itt akadtam el én is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 09 pén., 9:44 

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám Tribes of the East kiegészítővel.
The will Asha kampány Heart of Darkness pályáján akadtam el.
Mindent elfoglaltam és minden vár az enyém, de észak-keleten van egy híd, melynek kapujában egy kék csapat ál, s mögött egy elementál-szerű valami. Ezen nem tudok átjutni, s meg sem tudom támadni.
Tud valaki segíteni? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 09 pén., 10:03 

Nem volt időm mostanában Tribes-ozni, de ha van egy kis angol tudásod akkor íme itt a segítség, térképpel, helyre kis képekkel:)

http://celestialheavens.com/viewpage.php?id=119

Sok sikert.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 09 pén., 10:52 

Kinyírtam az orgyilkost is, sőt azt a démon izét is leromboltam és így sem enged át a kapun!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 nov. 09 pén., 18:08 

Keszits annyi host amennyit lehet. Minden var mellett a jobb oldalan amit elfoglaltal (4 darab) van egy oltar feleseg es mindegyikbe tegyel bele egy host, kiveve a fohosodet, amit vigyel a hidra. Ahogy a negyedik host is belerakod abba az oltarfelebe, megnyillik a kapu elotted. De vigyazz a varban piszok eros katonasag van.
Udv. Sasi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 27 csüt., 0:36 

SziasztoK!

Elakadtam a Haeven utolsó kampányában.
Valaki megmondaná, hogy hol van a könyv? Mert nagyon nem találom.

Kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 454 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]