Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 9:29 
Heroes Team

Helyettem is lécci!!! :D:D:P

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 12:28 

Kapusoknak hozok kesztyűt, bonusba, a bíró jó ötlet.

COD -t hozom én, eredeti játék, nem kell vele szarakodni, felrakjuk mindenkinek, aztán toljuk.

Kady rámkérdezett a WoW ban, hogy mikor lesz a tábor, azt hittem leesek a székről:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 14:07 
ISTEN

sziasztok!

néhány tecnnikai kérdés a táborral kapcsolatban:
- miért szerepelnek a tourney map-on a lényes pandorák és miért hiányzik közülük a castle? melyik játékos lesz a támadó?
- milyen szabályok vonatkoznak a battlefest versenyen a black dragon blokkok áttörésére?
- milyen mély a vízilabda helyszínén a víz?
- milyen szinten rúgjátok a bőrt?

kösz: bic, kiki, szilupa

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 14:27 

kiki írta:
sziasztok!

néhány tecnnikai kérdés a táborral kapcsolatban:
- miért szerepelnek a tourney map-on a lényes pandorák és miért hiányzik közülük a castle? melyik játékos lesz a támadó?
- milyen szabályok vonatkoznak a battlefest versenyen a black dragon blokkok áttörésére?
- milyen mély a vízilabda helyszínén a víz?
- milyen szinten rúgjátok a bőrt?

kösz: bic, kiki, szilupa

-A pandorák a várak közti erőkülönbséget hivatottak kiegyenlíteni. Mindenki amivel van, azt felveszi. A castle nem kap kombinációt mert így is baromi erős.

-A kék játékos a támadó fél.

-A battlefestet megmondja aki ért hozzá.

-én majdnem belefulladtam amikor Nimbus elúszott mellettem és jött utána a cunami, de amúgy kb nyakig ér nekem, szal egy átlagembernek mellig
:D

-ki se lehet mondani szinten, azért nem mi nyertül a VB-t mert épp heroesoztunk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 14:38 

battlefest:
szerintem elég egyértelmű, autocombat mindenütt, kivéve mikor az ellenfeleddel csatázol.
Nem olvastam el, lehet nem igy van, mikor én játszottam ezt a versenyt, akkor mindent lehetett, de valószinű, dd, fly most nincs.

foci:
vannak a soványak, meg a kövérek, a soványak nem annyira gyorsak, hogy a kövérek le ne ütközzék őket, s nem is annyira technikássak, hogy lefocizzák a kövéreket,ellenben a kövérek hamar fáradnak, ja és van Titi, aki nemcsak ért a focihoz, hanem tud is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 15:17 
Heroes Team

...ééés mindig az a csapat nyer akinek a kapujában Vogyola véd... nem tom van-e összefüggés... :roll: :lol:

Kedves Trunks, ha én vmit két részben akarok beírni, akkor két részben írom be, légyszíves ezt tiszteletben tartani! Rám ne fogd már, hogy "floodolok"...:roll: :roll:

A vizilabda pálya egyik végében elég mély a víz a kapu előtt még nekem is alig ér le a lábam... a másik végén meg kb. derékig ér, de az átlag mélység az amit Dreegar mondott. Ja és a Tsunami azt érintette igazán rosszul aki azt gondolta, hogy nem az enyém lesz a labda... :lol: :lol: 8)

Húúúú de irígykedem rátok... :shock: :shock: na sebaj majd a pálmafák árnyékában, valami koktélt szürcsölgetve gondolok rátok!! :lol: :lol:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2010 aug. 05 csüt., 10:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 15:25 

most magadat ámítod?:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 16:07 
ISTEN

sziasztok!

- tourney ok
- battlefest: a kérdésnél itt arra gondoltam, kötelező-e áttörni a blokkot, és csak gyűjtögetni addig, amíg az ellenfél elvégzi a piszkos munkát
- vízilabda ok, csak ne legyen hideg a víz. és hullámozást se tegyen :lol:
- éreztem, hogy fociban is profik vagytok. visszük a stoplis szerkót.

b,k,sz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 17:03 

Battlefest-en én speciel nem értem a fekete blokk lényegét. Ha az a cél hogy mindenki szedje össze a saját területét majd amikor végeztetek összecsaptok, akkor az unalmas szerintem. A másik lehetőség, hogy bármikor és bárhol lehet főcsatázni de csak 1x. Ha épp az ellenfél úgy gondolja hogy átnéz a te területedre akkor nyugodtan. DD nem tiltott fly igen. Egyébként meg kb. no rules. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 17:33 

ssth írta:
Süni írta:
Nagyon sok dolgon múlhat kb egyenlő tudűsú playerek között, h a jebuson ki nyer
Utópia mit dob (ezek szerint az összes könyv angel wings ...stb használható? ) milyen dwellek alapterületen, varázslatok terén hogy áll az ember, cons, hives-ból mennyi jut, pattintás
Dungeon a PoS miatt élvezhet előnyt, nekrót én legszivesebben nem tiltanám, mert a csontit rengeteg dologgal lehet kompenzálni (az előbb leírtakból bármivel)
Börtönből mondjuk kapok egy 10.szintű hőst, kinevezhetem főhősnek?
Ha meg 3db lvl7-es dwell jön, ki kell venni első héten mind, legfejjebb a társ besegít... Ezt azért át kellene gondolni :)

Látszik, hogy nem játszottál randomon mostanság. Én volt hogy a második hónap első hetében 33 Akciós macival kikaptam jebuson. Nem számítanak ezek, kompenzálja a gép valamivel a dolgokat mindig. Meg kell találni mi az és ki kell használni.
Angels wing értelemszerűen tiltott. Bogpista leírta miért.

Adler leírása korrekt kivéve, hogy fixen is no joiners van (lvl 1-2 lényeket leszámítva)
A Necrot randomon akkor nem tiltjuk, mert nem akkora előny.
A random mapok csak jebuson fognak zajlani előre láthatólag.

Ssth:
Azért nekem tapasztalatlan játékosnak vannak aggályaim. Gondolj bele, első héten tegyük fel kiveszel 2db lvl7es dwellt, 2.héten simán bemehetsz középre, ennyi erővel már a másikhoz is, miközben mondjuk Rt csak pislog, hogy neki miért csak 2 green dragonja van :) Az ilyen eltérések elvehetik az ember kedvét...

Fociban meg te szoktál bohóckodni a pályán nem én :lol:

Nimbus:
Lesz még ennek böjtje hidd el nekem... :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 17:47 
Heroes Team

Teki1986 írta:
Battlefest-en én speciel nem értem a fekete blokk lényegét. Ha az a cél hogy mindenki szedje össze a saját területét majd amikor végeztetek összecsaptok, akkor az unalmas szerintem. A másik lehetőség, hogy bármikor és bárhol lehet főcsatázni de csak 1x. Ha épp az ellenfél úgy gondolja hogy átnéz a te területedre akkor nyugodtan. DD nem tiltott fly igen. Egyébként meg kb. no rules. :)

Üdv Bátor Harcosok!

Teki1986: Az eredeti Battlefest térképet így szerkesztették, ezért is játszunk így rajta. Ha jól láttam, DD és Fly is tiltva van, de még utánanézek. Miért lenne unalmas, ha összegyűjtheted a sereged és a végén végcsatáztok? Lehet, hogy valaki szerencsésebb, több lényt gyűjt, ez a kihívás, hogy így is le tudod e győzni, nem? :wink: Azt pedig hogy gondoltad, hogy 1x lehet főcsatázni valahol a pályán? Ha valaki elmenekülhet, akkor az nem főcsata... :shock: Szerintem... Egyébként pedig mindkét félnek be kell ütni a blokkot és utána lehet főcsatázni... Bár ha valaki türelmetlen és mindkét blokkot bevállalja, az sem tiltott... :roll: És kb. no rules tényleg... :P Barát üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 18:10 

Teszem azt én 1 héttel előbb végzek a területemmel mint a másik most akkor ott dekkoljak az átjárónál és várjak rá? Az 1 csata elmélet azért jött hogyha valaki átmegy a másikhoz akkor azzal vállalja hogy csatába is keveredik, nem pedig elmenekül a sereggel és folytatja tovább. Ha én le akarom rusholni akkor nem tehetem meg? Ha nem akkor felesleges a 30 black úgyis full sereggel mész neki majd a végén.

Idézet:
Egyébként pedig mindkét félnek be kell ütni a blokkot és utána lehet főcsatázni... Bár ha valaki türelmetlen és mindkét blokkot bevállalja, az sem tiltott...

Most akkor be kell ütni vagy, nem?

Én azért támogatom hogy átlehessen menni a másikhoz idő előtt mert sokkal szélesebb taktikai lépéseket kínál, mint a nézzük meg mit dobott a gép összeszeded a lényeid és reméled hogy az ellennek kevesebb jött össze.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 18:24 

kiki írta:
sziasztok!

- vízilabda ok, csak ne legyen hideg a víz. és hullámozást se tegyen :lol:
- éreztem, hogy fociban is profik vagytok. visszük a stoplis szerkót.

b,k,sz

-Stoplist ne hozzál...gondolom senki sem akar sérülést.
-A víz nem lessz hideg csak egy kicsit nedves.... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 18:37 

Teki1986 írta:
Teszem azt én 1 héttel előbb végzek a területemmel mint a másik most akkor ott dekkoljak az átjárónál és várjak rá? Az 1 csata elmélet azért jött hogyha valaki átmegy a másikhoz akkor azzal vállalja hogy csatába is keveredik, nem pedig elmenekül a sereggel és folytatja tovább. Ha én le akarom rusholni akkor nem tehetem meg? Ha nem akkor felesleges a 30 black úgyis full sereggel mész neki majd a végén.

Idézet:
Egyébként pedig mindkét félnek be kell ütni a blokkot és utána lehet főcsatázni... Bár ha valaki türelmetlen és mindkét blokkot bevállalja, az sem tiltott...

Most akkor be kell ütni vagy, nem?

Én azért támogatom hogy átlehessen menni a másikhoz idő előtt mert sokkal szélesebb taktikai lépéseket kínál, mint a nézzük meg mit dobott a gép összeszeded a lényeid és reméled hogy az ellennek kevesebb jött össze.

Hjam, simán menjünk át és zúzzuk le az ellent, amíg gyalogolunk majd kitalál vmit...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 21:10 

battlefest:
mi a bánat ez a blokk? a bfest nem arról szól, hogy gyüjtögető életmódott folytatva, egyszer csak csatázok valakivel, teljessen más.
2. hét 3 napja előtt nincs semmilyen csata felek között, utánna meg ahol akarnak, felesleges valami himihumi blokkot berakni, ja és csak egy csata van, mert - ha jól emlékszem - ott a bilincs a játékosoknál, amit kötelező használni, az nyer, akit a végén kiir a gép.
ne találjuk fel a puskaport, ha már Nimbus feltalálta.

foci:
stoplisban nem játszunk, mert vagy a füves-göröngyös pályán toljuk vagy a teniszen, bár ezt az utóbbit valami igazi barom fel szokta locsolni.
nem tudom mekkora spiller vagy fociban, de azért itt igazi világsztárok játszanak, szinte minden poszton.
Ime a Heroes FC:
Vologya - a csapat legbiztosabb pontja, a Kapus, hogy mindent kivéd, az alap
Bogpista - betonvédelem + kalandozás a középpályáig
Jou - söprögető, miatta nem játszuk a lestaktikát, csere kapus
Ssth - a pályán csak th, minden poszton bevethető, expert lövő kedv
Süni - középpályás, elég jól csinálja amit csinál, birja is szuflával
Titi - tkp poszton az ász, de ha kell visszjön védekezni is, a leggyorsabb játékos, expert stamina
Karesz - támadó ill. csatár, a meg nem értett tehetség, aki képes a legesélytelenebb helyzetből is gólt rúgni, s igaz az ellenkezője is
Adler - támadó, olyan, mint egy levezetni járó világsztár valahol az Emirátusokban, mindent tud a fociról (fejben) a kivitlezésbe azonban már belecsúszik a 3P
Dreegar - feltörekvő tehetség a középpályán, plusz 15kg sokat lenditene pályafutasán, ebben a csapatban
Dani - az ifjú titán, akinek van még mit tanulnia
Pumpás - van Bommel, csak ebben a csapatban játszik

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 22:23 

Adler írta:
battlefest:
mi a bánat ez a blokk? a bfest nem arról szól, hogy gyüjtögető életmódott folytatva, egyszer csak csatázok valakivel, teljessen más.
2. hét 3 napja előtt nincs semmilyen csata felek között, utánna meg ahol akarnak, felesleges valami himihumi blokkot berakni, ja és csak egy csata van, mert - ha jól emlékszem - ott a bilincs a játékosoknál, amit kötelező használni, az nyer, akit a végén kiir a gép.
ne találjuk fel a puskaport, ha már Nimbus feltalálta.

Amit mi játszottunk az a kettőnk által kitalált szabály volt. Csak hogy viccesebb legyen fűszereztük. pl. 1 2 7 -ig lehetett lényeket felszedni utána nem (ezzel biztosítva hogy ne szedje fel mindenki a saját lényeit), a csatában 1 varázslatot csak 1x lehetett használni, a csata időpontjáig nem támadhattuk meg egymást stb. Ez egy kicsit más a mostani szabályoktól, de ha nincs no rules akkor konkrétan írjuk le, ha van akkor lehessen bármit csinálni megkötés nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 05 csüt., 10:09 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Még 1x felhívnám a figyelmet arra, hogy ezt a BATTLEFEST térképet így kaptam, én nem változtattam rajta semmit, nem tettem be Black Dragon blokkokat. Ez már így volt a térképen. Még holnapig találjátok ki, hogy min legyen módosítva, mert utána már úgy játszunk rajta, ahogy van, utána már nincsenek módosítások... Lehet 1 hőssel is nyomni, úgy még gyorsabb és kivehetjük a blokkokat vagy lecsökkenthetjük 210 helyett mondjuk 70-re, hogy hamarabb lehessen ütni... 1.2.7-ig nem lehet átmenni, utána mindenki azt csinál, amit akar... És ha szeretnétek, lehet bilincs a hősnél és akkor a végcsata kérdés nem kérdés, főleg, ha 1 hőssel toljuk... Vélemények? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 05 csüt., 10:24 
Heroes Team

Adler: Kissé savallom, hogy a Heroes FC keretéből kihagytál olyan ászokat mint:
Teki, Sorci, Csizu, Lord Shaba, Boti, Nimbi :oops: :P
Jójó egyik-másiknak max. kispad jár az idén, de azért ne írjuk le őket! :D:D

Trunks: Mondtam, h ne lihegd túl ezt a moderátor témát, mert az Etikett 189. cikelye alapján olyan pofont lenyomok, hogy azt aztán nem tod kimoderálni... ;)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 05 csüt., 10:37 

Vologya írta:
Lehet 1 hőssel is nyomni, úgy még gyorsabb és kivehetjük a blokkokat vagy lecsökkenthetjük 210 helyett mondjuk 70-re, hogy hamarabb lehessen ütni... 1.2.7-ig nem lehet átmenni, utána mindenki azt csinál, amit akar... És ha szeretnétek, lehet bilincs a hősnél és akkor a végcsata kérdés nem kérdés, főleg, ha 1 hőssel toljuk... Vélemények? Baráti üdv!

Szerintem 1 hőssel toljuk és legyen nála bilincs. Ez jelentősen meggyorsítja a dolgokat, mert egyébként szerintem félő, hogy kicsúszunk az időből. Vannak néha kiegyensúlyozott végcsaták, amik nagyon el tudnak húzódni. Így biztosabb.
Szerintem kicsit le lehet csökkenteni a blokkokat is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 05 csüt., 10:38 

Nimbus írta:
Adler: Kissé savallom, hogy a Heroes FC keretéből kihagytál olyan ászokat mint:
Teki, Sorci, Csizu, Lord Shaba, Boti, Nimbi :oops: :P
Jójó egyik-másiknak max. kispad jár az idén, de azért ne írjuk le őket! :D:D

Trunks: Mondtam, h ne lihegd túl ezt a moderátor témát, mert az Etikett 189. cikelye alapján olyan pofont lenyomok, hogy azt aztán nem tod kimoderálni... ;)

Nimbus bácsi: Az általad említett Looser FC-t Adler értelemszerűen kihagyta... a kispadosok ide jutottak :lol:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]