Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 19 kedd, 1:19 

wiky0816 írta:
stevieg18 írta:
az utolsó mágusvár neve Al Safir emlékeim szerint, azt nem is tudod átalakítani, ha helyesen működik a játék.

ez jó hír, viszont akkor sem tudom mit nem csinálok jól! :( hol lehet az a narancs játékos....aki miatt itt időzöm....

Amennyiben jól emlékszem, mint ahogy írták is: nem kell az utolsó várat átváltoztatni. Ha jól rémlik, miután odaértél; látod elmenekülni az egyik teleporton Cyrust, na azon menj utána. Nekünk volt egy olyan bugunk, hogy a teleportra víve a kurzort nem jelent meg a "ló" jel, hanem csak a "piros kör áthúzva", de attól még kattints rá és menj bele! :)

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 19 kedd, 11:47 

Idézet:
a kezdővárad mellett van a hajógyár, belemész, és 1000 aranyért valamint 10 fáért veszel egyet.
a végigjátszásra pedig ne teljesen támaszkodj, csak támpontot ad. sőt, van pálya, ahol szinte használhatatlan az ostoba szövegvezetés miatt.

Nekem nincs a kezdő váram mellett hajógyár. Akkor most az én játékom más? Van egy partom, de hajógyár az nincs. Ilyenkor mit tegyek? 1.5-ig van frissítve csak. 1.6-nál nem indult a játék és újraraktam, így csak 1.5-ig frisseltem. Vagy ez nem számít? Alapból is kéne hajógyáramnak lennie?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 19 kedd, 15:18 

Ha mindkét tárgy Markalnál van és megvan a 20 sanyi, és nincs vége, akkor gáz van.
Restartot vagy cheatet tudok ajánlani.

A vándorosnál igen, magától ott kellene lenni a hajógyárnak (nem emlékszem már, hogy várból vagy külső kikötő), és mivel ez már az 1.0ban is így volt, nem hiszem, hogy a patchcsel kéne hogy gond legyen.
Ha nagyon nem megy, megpróbálhatod azt is, hogy felhúzod a 2. szintű tornyot, ha jól emlékszem, beadja a hajó idézést.
Sajnos ez elég fontos, mert ha nem versz be 2. hétre 1 várat (és hát a veremurak miatt elég gyér a választási lehetőséged), akkor a gép olyan szinten kiépíti a várait, hogy bármennyi szerencsével és Avengerrel is lehetetlen leverni a háromszoros túlerőt (pláne, hogy resud sincs).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 19 kedd, 17:29 

Hát akkor nektek lehet valami más játék van meg, mert elkezdtem végigjátszás videókat keresni hozzá, és a kedves külföldi emberkénknek sincs az angol verzióban hajógyára. Megnézem ő merre kalandozott, hátha úgy jutok valamire. Nem nagyon értem, hogy egyik helyen van egyiken meg nincs, de biztos hajógyár nélkül is meg lehet csinálni. Egy különálló szigeten van hajógyár, a második lépcsőnél. Csak oda eljutni majd 2 hét, plusz nem mindegy merre hajózol. mert sok helyen át sem lehet jutni a másik szigetekre.

Megnéztem a videókat, és magában a várban van hajógyár, így már menni fog. Nem tudom eddig miért nem tűnt fel, hogy van benne ilyen... XD

Azért köszike az eddigieket, mostantól jobban figyelek az ilyenekre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 19 kedd, 20:15 

444Tibi írta:
wiky0816 írta:
stevieg18 írta:
az utolsó mágusvár neve Al Safir emlékeim szerint, azt nem is tudod átalakítani, ha helyesen működik a játék.

ez jó hír, viszont akkor sem tudom mit nem csinálok jól! :( hol lehet az a narancs játékos....aki miatt itt időzöm....

Amennyiben jól emlékszem, mint ahogy írták is: nem kell az utolsó várat átváltoztatni. Ha jól rémlik, miután odaértél; látod elmenekülni az egyik teleporton Cyrust, na azon menj utána. Nekünk volt egy olyan bugunk, hogy a teleportra víve a kurzort nem jelent meg a "ló" jel, hanem csak a "piros kör áthúzva", de attól még kattints rá és menj bele! :)

Köszönöm szépen a segítséget,próbálkozom,aztán majd kiderül,hogy sikerül-e így vagy újrakezdem a játékot! :D Jelzem majd,hogy milyen ügyes voltam! :D

Ééééllljjeeennn! :lol: :lol: :lol:
Sikerült! Nagyon köszönöm, csak oda kellett menni az egyirányú monolit kapuhoz és vége a játéknak,hogy nekem ez miért nem jutott az eszembet...mert a "lovacskát" nem láttam csak a tiltást.......na újabb pálya,újabb izgalmak! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 24 vas., 14:17 

Szevasztok kérlek valaki segítsen hogyan kell szétszedni a csapatokat egyesével akár amikor át szeretném adni a másik hősnek ....
Előre is köszönöm... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 24 vas., 17:52 

Mindegyik Heroes részben, ha lenyomod a SHIFT gombot és átteszed a lényt. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 24 vas., 20:32 

Nagyon szépen köszönöm így jobb lesz minden ::))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 26 kedd, 11:47 

Hello!

H5 HoF utolsó pálya(nem az elakadtam részbe írom mert csak tanács kell és valószínű újrakezdem :wink: )

Kérdés:
1. Ylaya-nak hasznos lehet a dark magic? (Bábjátékos és frenzy miatt kérdezem bár kétlem hogy Tolghar királynak ne lenne tömeges megtisztítása)
2. Ylaya korántsem olyan erős mint az alapjátékban Realag volt. Emp. Implo csak 1600 körül sebez ami elég gáz :S Megpróbáltam minnél erősebbre vinni most Lv. 27 de gyengén sebez.Kb milyen erős varázslatai kellene legyenek?

Még kicsit szórakozom aztán újrakezdem úgysem túl hosszú kampány.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 26 kedd, 16:18 

Drash írta:
Hello!

H5 HoF utolsó pálya(nem az elakadtam részbe írom mert csak tanács kell és valószínű újrakezdem :wink: )

Kérdés:
1. Ylaya-nak hasznos lehet a dark magic? (Bábjátékos és frenzy miatt kérdezem bár kétlem hogy Tolghar királynak ne lenne tömeges megtisztítása)
2. Ylaya korántsem olyan erős mint az alapjátékban Realag volt. Emp. Implo csak 1600 körül sebez ami elég gáz :S Megpróbáltam minnél erősebbre vinni most Lv. 27 de gyengén sebez.Kb milyen erős varázslatai kellene legyenek?

Megmondom őszintén, hogy én az utolsó pályán Ylayát kb. csak "karavánnak" használtam miután a felszínre feltörtünk, ugyanis relatíve sok lényt vesztettem felfele jövet és nem volt utánpótlása igazán. (Pontosabban volt egy vár, ami Dungeon volt, de mire az meglett már full felesleges volt.) Akiket használtam az Freyda és Wulfstan volt. Wulfstannal a helyőrségeket nyomtam le, Freydával pedig a végén a csatát, addig pedig ő volt, aki a pirosakat nyomta le. Duncan még abból a szempontból jó volt, hogy eszméletlen sokat lépett, így vele is lehetett rendesen bóklászni.

Szóval szerintem - bár Ylaya a kampányhős - nem ő a legfontosabb, messze sem az utolsó pályán. De persze ettől te csinálhatod teljesen másképp!

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 27 szer., 10:02 

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene a Heroes 4 The War of the lords 2 edited pályájához!
Nem találom sehol a Káosz mágia könyvet, pedig csak azzal engednek át egy kapun! A térképszerkesztőben hol kell rákeresni, h megtalálhassam?

köszi
rolandinnyu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 27 szer., 10:48 

444Tibi írta:
Drash írta:
Hello!

Kérdés:

Megmondom őszintén, hogy én az utolsó pályán Ylayát kb. csak "karavánnak" használtam miután a felszínre feltörtünk, ugyanis relatíve sok lényt vesztettem felfele jövet és nem volt utánpótlása igazán. (Pontosabban volt egy vár, ami Dungeon volt, de mire az meglett már full felesleges volt.) Akiket használtam az Freyda és Wulfstan volt. Wulfstannal a helyőrségeket nyomtam le, Freydával pedig a végén a csatát, addig pedig ő volt, aki a pirosakat nyomta le. Duncan még abból a szempontból jó volt, hogy eszméletlen sokat lépett, így vele is lehetett rendesen bóklászni.

Szóval szerintem - bár Ylaya a kampányhős - nem ő a legfontosabb, messze sem az utolsó pályán. De persze ettől te csinálhatod teljesen másképp!

Köszönöm a segítséget, közben megoldódott a dolog. Lénycserével és taktikusabb csatával sikerült lenyomni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 27 szer., 16:48 

h5-ben mi történik az outtro-ban? valami miatt nem jött be a kép, csak hang volt, de azért mégegyszer nem szeretném végigszenvedni ezt a nem túl könnyű mapot. valaki leírná?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 28 csüt., 14:44 

stevieg18 írta:
h5-ben mi történik az outtro-ban? valami miatt nem jött be a kép, csak hang volt, de azért mégegyszer nem szeretném végigszenvedni ezt a nem túl könnyű mapot. valaki leírná?

Tessék. :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=xYHemiRnQbA

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 28 csüt., 15:52 

444Tibi írta:
stevieg18 írta:

LoooooL
Kösz :wink:
mondjuk angolul nem nagyon tudok, a játékban lett volna felirat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 29 pén., 0:14 

stevieg18 írta:
444Tibi írta:
stevieg18 írta:

LoooooL
Kösz :wink:
mondjuk angolul nem nagyon tudok, a játékban lett volna felirat?

Na ezt már passzolom, de szerintem nem. Rég játszottam már! :)

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 30 szomb., 12:29 

A magyarban biztos :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 30 szomb., 13:29 

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám a Vándor kampány 3. küldetésében. Elkezdtem a végigjátszás alapján a játékot, megy is minden, már két helyőrséget bevettem, 2 váram van és hatalmas seregem. Egy gond van, hogy nem Findan fejlődik a lila harcos végett, hanem az a hősöm, aki védi ez 1. váramat, és a pálya végeztével ugye el is tűnik. Az összes varázslatot tudja, feltámasztás, fény szava, stb. Már bevittem Findant is a várba, védje ő, de egy fikarcnyit sem fejlődött, így kihoztam, és elindultam a 2. helyőrség felé, ott is csak a manavisszanyerést tudtam megtanulni, semmi fénymágiát, vagy valami hasonlót.

A játék véhéig lesz még esélyem fejleszteni Findant, hogy meglegyenek a varázslatok? Mert lassan indulok az ellen felé, és hát nem tudom mennyi van még vissza a pálya végéig, lesz időm és persze elég harc hogy fel tudjam fejleszteni?

Mivel nem válaszolt még senki, így leírom, hogy megrekedtem, elértem a szintkorlátot nuku tudással, szal elölről kezdtem. Most Én vagyok a várban és egy másik hőst vettem hogy menjen a másik várat meghódítani. Sajna nem sokat fejlődtem, és amilyen balszerencsés vagyok, mindkét várban a feltámasztás varázslat van, szal a fény szava ugrott, pedig nagyon szuper kis varázslat. Az a helyzet, hogy nem tudom mit lenne érdemes a hősömön fejleszteni, hogy megtanulhassa az 5. szintű varázslatokat. Van gyakorlott bűbájosságom, de az csak 3. szintig enged. A vásárolt hős tanító, de nem igazán tudom, hogyan működik a varázslat átadás, csak úgy magától?

Köszike!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 03 szer., 15:25 

Ahhoz, hogy 5. szintű fény varázslatokat tanulhass, expert fény mágia kell. Semmi más módon nem elérhetőek.
A tanító úgy működik, hogy ha a két hős találkozik, akkor magától mindegyik megkapja az olyan varázslatokat, amiket tudhatna (megvan a szükséges képzettsége), ez a része teljesen automata.

Mindenképpen gondold meg nagyon Findan képességválasztását, mert a 4. pályán nincs várad és más hely se, ahonnan varázslatot tudnál szerválni. Ha meg az 5.en elkezded húzni a varázstornyokat, akkor
1. nagyon, de nagyon sok időt veszítesz
2. nem lesz elég nyersanyagod.
Szóval a 2. vagy még inkább a 3. pályán kell feltápolnod Findant.

Egyébként sajnos az új hős bennhagyása és fejlesztése a legjobb módszer, Findan talán 4 szintet ha tud lépni a pályán, és ha az új hőssel indulsz foglalni, akkor túl gyenge lesz ahhoz, hogy kis veszteséggel verje be a helyőrségeket.
Ergo, ha nem jó képességekkel érkezik a pályára, lehet, hogy a 2. vagy 1. pályától újra kell kezdeni a játékot :( Persze nincs kötelező szabály, csak ajánlott lehet max, mert az utolsó pálya tényleg nem könnyű.

Még annyit, hogy ne becsüld alá a Resut. Az 5. pályán olyan mennyiségű seregek lesznek ellened, neked pedig annyira kevés katonád, hogy
1. évekig üthetnéd őket Holy Shittel, mire elfogynának, nem is beszélve arról, hogy a bányák és nyersanyag kupacok őrei nem mindig Necro meg Info lények
2. muszáj lesz a lehető legtöbb egységet életben tartanod, ehhez pedig nincs jobb eszköz a Feltámasztásnál
Sajna Findan fejlődése (leginkább a befolyásolhatatlan elsődleges pontokra gondolok) nem teszi lehetővé, hogy olyan egyszemélyes fegyver legyen, mint Raelag pl., neki muszáj a seregére támaszkodnia, mert az Avenger Luck, Attack, esetleg Enlightenment képességek, amik könnyen elérhetőek, erre alkalmasak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 aug. 03 szer., 15:50 
Heroes Team

NoCukor

Belépett: 2011 Aug 03

Hozzászólás elküldve: 2011 Aug 03 Sze, 10:56:11
Hozzászólás tárgya: Misztikus mindentudás

Sziasztok!
Így a Heroes 6 előtt újra kezdtem a Heroes 5.öt. A Tribes-nél tartok. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám Zehírrel megszerezni a Misztikus mindentudást? Valaki tudna egy linket, ahol le van írva mit kell pontosan fejleszteni?
Köszi

Drash

Belépett: 2011 Jún 03

Hozzászólás elküldve: 2011 Aug 03 Sze, 11:45:34

Szia!
Start menü/ Heroes V Tribes of the East/ rajongói tartalom / Képzettségkerék

Esetleg ugyanez angolul :)

Remélem segíthettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]