Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: install probléma
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 18:25 

Hello, van valaki aki win 7 alatt játszik h3 complet-tel? Nekem nem sikerült feltennem a gépre, pedig elvben telepitettem egy kiegészitőt a rendszerbe, ami xp kompatibilissé teszi. elvben....
Igaz, már azt is hibának irta a telepités előtt, hogy a 2 giga ram nem felel meg a minimális 32 mb-nek....
Lehet, hogy már nem uj a kérdés, de nekem az, mint ujszülöttnek a régi vicc! Ha van megoldás, tudassátok velem, lécci!
előre is kösz!
Djimmy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 19:47 

T-Rex írta:
Milyen verzióról, melyikre?

közben megoldottam, felpeccseltem 1.6-ig. de azért köszönöm kérdésedet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 14 csüt., 23:34 

Nekem is az 1.6 van meg és semmi problémám nincs vele :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 15 pén., 12:59 

Sziasztok!
H5 TOE : Mágusoknál hogy kell elérni a Misztikus mindentudást?? mert amit az oldalon olvastam az az alapjátékra vonatkozik(pl itt a ködfal helyett Ördögűzést ajánl fel, fagyos acélt az istenért nem akarja behozni stb.) Memória mentorral szöszölök már reggel óta, de nem akarja beajánlani :( Valaki vmiféle infót, segítséget! vagy ha esetleg volt már ez a kérdés, irányítsatok:)

thx

David

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 15 pén., 14:38 

Szaid írta:
Sziasztok!
H5 TOE : Mágusoknál hogy kell elérni a Misztikus mindentudást?? mert amit az oldalon olvastam az az alapjátékra vonatkozik(pl itt a ködfal helyett Ördögűzést ajánl fel, fagyos acélt az istenért nem akarja behozni stb.) Memória mentorral szöszölök már reggel óta, de nem akarja beajánlani :( Valaki vmiféle infót, segítséget! vagy ha esetleg volt már ez a kérdés, irányítsatok:)

thx

David

Szia, elvileg a start menüben az Ubisoft/Heroes V - Tribes of the East/Fans Content mappában elérhető a skillwheel, itt bármit meg tudsz nézni.
Ami kell a wizard ultimate-hez: sorcery:arcane training/counterspell/arcane excellence; war machines: catapult/remote control/tremors; enlightenment: intelligence/wizard's reward/mentoring. Nálam angol nyelvű heroes van fenn, de gondolom beazonosíthatóak a képzettségek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 15 pén., 15:08 

Nagyon hálás vagyok!
Köszönöm Adam!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 15 pén., 15:47 

Egy orosz skill wheel-nél már gázosabb beazonosítani :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 16 szomb., 2:40 

T-Rex írta:
Nekem is az 1.6 van meg és semmi problémám nincs vele :D

ezzel már nekem sincs, de először az 1.2ig csináltam meg, és elkúródott, és kicsit bepánikoltam. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 17 vas., 15:44 

Sziasztok!
H5-ben szeretném egy barbár hőssel kifejleszteni az Abszolút vértombolást, de ez az oldal csak a vért :evil: mb :evil: lással kapcsolatos barbárképzettségeket teszi közzé, pedig van még néhány, csak nem tudom, milyen előfeltételek kellenek hozzájuk. Tehát mik ezek a képességek, és hogyan tanulom meg :?:

Epic Rap Battles of History on Youtube!!!! Very fun!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 17 vas., 17:37 

HELP!!!!!!!!! Amikor két lovag között osztom el a sereget nem tom h kell megfelezni egy lényt. Arra gondolok h a főlovagnak marad minden a másiknak meg csak 1 darab az adott lényből. HEROES 5ről van szó. köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 17 vas., 18:09 

szajmon28 írta:
sziasztok, nem tudjátok a TOE-hez nem létezik játékból elérhető skill-wheel?

Szia!

Itt találsz!
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520
http://h5mods.nm.ru/3.0/Doc_Skills_3_0_2.rar

kimikimi írta:
HELP!!!!!!!!! Amikor két lovag között osztom el a sereget nem tom h kell megfelezni egy lényt. Arra gondolok h a főlovagnak marad minden a másiknak meg csak 1 darab az adott lényből. HEROES 5ről van szó. köszi

Nyomd meg a shiftet miközben áthúzod a lénycsoportot egy másik ablakba. (A ctrl segítségével meg ugye lehet lövős egység esetén közelharciként támadni, vagy a vérfúriánál így nem rohan vissza)

TorNiol írta:
Sziasztok!
H5-ben szeretném egy barbár hőssel kifejleszteni az Abszolút vértombolást, de ez az oldal csak a vért mb lással kapcsolatos barbárképzettségeket teszi közzé, pedig van még néhány, csak nem tudom, milyen előfeltételek kellenek hozzájuk. Tehát mik ezek a képességek, és hogyan tanulom meg

A játék mappájában is van egy skillwheel, illetve a hsz.-em fentebbi részében linkelt skillwheelen is meg tudod nézni.

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 18 hétf., 20:40 

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
H5 alapjátékban Nekromanta kampány: 3. Az Invázió
pályán nem tudok továbbjutni, pedig elvileg minden feladatot megcsináltam,kivétel Cyrust nem értem utol és nem öltem meg, valamint az utolsó vár amit elfoglaltam még nem Nekromata vár (és nem tudom,hogyan váltsam át azzá,mivel a játék még nem ajánlotta fel...)
Nem tudom mit kell tennem, hogy végig érjek a pályán,erős vagyok,van pénzem,már minden vár az enyém,a bányák és egyebek is,a térképen már csak olyan foltok hiányoznak amiket elvileg nem is tudok megközelíteni az emberemmel mert hegy stb. ...

Miiittt csináljak???

Köszi:
Wiky

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 18 hétf., 21:21 

Amennyiben megvan a hatalom botja, bemész a mágus várakba és a rendszer felajánlja, hogy átformálod-e a várakat, Cyrussal emlékeim szerint nem feltétel megküzdeni.

Remélem sikerülni fog a küldi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 18 hétf., 21:42 

Most játszom a Heroes V-tel, és a Vándor 2. küldetésénél kicsit elakadtam. Vagyis megy meg minden, igaz folyton visszaveszik a váraikat a démonok, meg az enyémet is bevették közben, de sebaj, majd kezdem megint elölről.

Nekem az lenne a gondom, hogy elolvastam a végigjátszást. Gondoltam ha azt követem nem kell egyik vártól a másikig rohannom. Abban az van, hogy a föld alatt 2 várhoz tudok eljutni. Na csak 1-hez. Meg hogy az első 2 hétben menjek hódítsam meg a jobb felső sarokban lévő várat. Szálljak hajóra. De milyen hajóra? Nincs is hajóm. Ahhoz fel kell mennem az egyik szigetre, és az nem két hét. De ha már lenn vagyok, akkor beveszem a középső várat, így logikus.

Szóval ha meg tudja nekem mondani valaki, hogy a játék elején hol kapok én hajót, amivel a szigetre mehetek, akkor azt nagyon megköszönném. Vagy ha valaki adna pár tippet merre érdemes mennem, hogy ne szerezze meg a piros az én váramat. Mert jelenleg 2x kezdtem már újra, mert bevette a váram. Nekem meg maradt az ő vára. Nem túl jó felállás XD..

Köszike!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 18 hétf., 22:22 

wiky0816 írta:
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
pályán nem tudok továbbjutni, pedig elvileg minden feladatot megcsináltam,kivétel Cyrust nem értem utol és nem öltem meg, valamint az utolsó vár amit elfoglaltam még nem Nekromata vár (és nem tudom,hogyan váltsam át azzá,mivel a játék még nem ajánlotta fel...)
Nem tudom mit kell tennem, hogy végig érjek a pályán,erős vagyok,van pénzem,már minden vár az enyém,a bányák és egyebek is,a térképen már csak olyan foltok hiányoznak amiket elvileg nem is tudok megközelíteni az emberemmel mert hegy stb. ...

Miiittt csináljak???

Köszi:
Wiky

igen, a bottal kell áttranszformálni a mágus várakat nekromantává.
ezenkívül szerezned kell 1000 csontvázat/íjászt, valamint 20 csontsárkányt. ezután le kell ütnöd északkeleten 3 helyőrséget, majd ha megvannak a lények és a tárgyak átmész és megnyered a pályát.
Cyrus-t azon egyszerű oknál fogva nem éred utol, mert a 4. pályán kell vele végezni :wink:

gayana18 írta:
Most játszom a Heroes V-tel, és a Vándor 2. küldetésénél kicsit elakadtam. Vagyis megy meg minden, igaz folyton visszaveszik a váraikat a démonok, meg az enyémet is bevették közben, de sebaj, majd kezdem megint elölről.

Nekem az lenne a gondom, hogy elolvastam a végigjátszást. Gondoltam ha azt követem nem kell egyik vártól a másikig rohannom. Abban az van, hogy a föld alatt 2 várhoz tudok eljutni. Na csak 1-hez. Meg hogy az első 2 hétben menjek hódítsam meg a jobb felső sarokban lévő várat. Szálljak hajóra. De milyen hajóra? Nincs is hajóm. Ahhoz fel kell mennem az egyik szigetre, és az nem két hét. De ha már lenn vagyok, akkor beveszem a középső várat, így logikus.

Szóval ha meg tudja nekem mondani valaki, hogy a játék elején hol kapok én hajót, amivel a szigetre mehetek, akkor azt nagyon megköszönném. Vagy ha valaki adna pár tippet merre érdemes mennem, hogy ne szerezze meg a piros az én váramat. Mert jelenleg 2x kezdtem már újra, mert bevette a váram. Nekem meg maradt az ő vára. Nem túl jó felállás XD..

Köszike!

a kezdővárad mellett van a hajógyár, belemész, és 1000 aranyért valamint 10 fáért veszel egyet.
a végigjátszásra pedig ne teljesen támaszkodj, csak támpontot ad. sőt, van pálya, ahol szinte használhatatlan az ostoba szövegvezetés miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 18 hétf., 22:27 

stevieg18 írta:
wiky0816 írta:
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Miiittt csináljak???

Köszi:
Wiky

igen, a bottal kell áttranszformálni a mágus várakat nekromantává.
ezenkívül szerezned kell 1000 csontvázat/íjászt, valamint 20 csontsárkányt. ezután le kell ütnöd északkeleten 3 helyőrséget, majd ha megvannak a lények és a tárgyak átmész és megnyered a pályát.
Cyrus-t azon egyszerű oknál fogva nem éred utol, mert a 4. pályán kell vele végezni :wink:

Igen ezt én is olvastam és így is csináltam eddig a pontig,nem értem,hogy miért nem jutottam még túl ezen a pályán, megvan az 1000 csontváz a 20 csontsárkány a bot is,a 3helyőrség is az enyém, a hőssel ki be járkálok a várba (akinél a bot van) és mégsem ajánlotta fel a vár átalakítását! :(
Na még megyek és megnézem, hátha jobb belátásra bírom...... :D
Ja a gyűrűm az nincsen meg (a 3.tárgy),mert Cyrus azzal lépett le.... :(

Köszönöm a segítséget! :)
Wiky

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 18 hétf., 22:29 

Markal gróffal mentél be vagy Izabellával vagy más hőssel a városba?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 18 hétf., 22:30 

az utolsó mágusvár neve Al Safir emlékeim szerint, azt nem is tudod átalakítani, ha helyesen működik a játék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 18 hétf., 23:12 

T-Rex írta:
Markal gróffal mentél be vagy Izabellával vagy más hőssel a városba?

Markallal és vele is foglaltam el a várat,mégsem kaptam meg a lehetőséget az átváltoztatásra.....most is próbálkoztam de semmi, van vhol egy narancs játékos aki nem mozog,de a térképen sincs rajta sehol......ha nem lehet átváltoztatni a várat,akkor oks....de mit csináljak még?! Merre menjek? Nektek mit ajánlott fel......eddig minden jól működött......most meg itt vesztegelek feleslegesen! :(

stevieg18 írta:
az utolsó mágusvár neve Al Safir emlékeim szerint, azt nem is tudod átalakítani, ha helyesen működik a játék.

ez jó hír, viszont akkor sem tudom mit nem csinálok jól! :( hol lehet az a narancs játékos....aki miatt itt időzöm....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 19 kedd, 0:40 

Ezt a pályát, én másodszorra kezdtem előlről mert hasonló problémám volt. De, ezt már az oldalon leírt végigjátszás szerint csináltam.
Próbáld meg te is újra :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]