Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 20:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Wumpus: Sajnos letölteni hivatalosan már nem tudod, csak illegálisan vagy ha van valaki, aki letöltötte korábban, esetleg kiírja neked CD-re vagy DVD-re, ez legális... :roll:

Ba$ka: Nem szép dolog illegálisan hozzájutni (vásárolni!) bármilyen játékot! Szép dolog, hogy nem írtad ide, honnan a lemez, de azért én ezt a dolgot a helyedben nem reklámoznám, főleg nem itt a fórumon! :?

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 21:24 

Szia Vologya!
Biztos nem tudsz valami oldalt ahol le lehet tölteni a demóját vagy a Béta tesztjét?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 21:31 

Wumpus írta:
Szia Vologya!
Biztos nem tudsz valami oldalt ahol le lehet tölteni a demóját vagy a Béta tesztjét?

Ha tudna, már írt volna!
Hivatalos demo meg még nincs is!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 23:32 

Vologya jót derültem a "nem szép dolog" hozzászólásodon :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 12:16 

Ba$ka írta:
Meg van a Heroes 5 :D:D:D:D:D
itt a kép a hitetleneknke teljes verzió !!
Csak így tudtam megszerezni :D
de nem mondhatom meg hogy honnan vettem.

http://www.kepfeltoltes.hu/060318/Heroes5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mi ez, valami rossz áprilisi tréfa. De ha mégsem, esetkleg cserét ajánlok. A The Godfather linkjét a Heroes V linkjéért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 10:01 

Hát igen, ezzel én is finoman bánnék!! Nem nagyon híresztelném. Én még legutóbb március végét hallottam a megjelenésnek.
A DEMO NINCS MEG VALAKINEK?????? Aki esetleg el tudná juttatni nekem???? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 14:19 

vond írta:
Na hi Embörök!

Petros utólagos engedélyével felteszem az újonnan bemutatott Academy hősöket. :wink:
Némelyikük brutálisan néz ki, mit ne mondjak... :D

Elvették a kenyerem 8) . Köszi Vond, hogy felraktad, én most el vagyok havazva a munkával így nem volt időm időben frissíteni, de megígértem Muggernek, hogy összeállítok egy Heroes V bemutatót, hogy az is fejlődjön a menük közt. Már el is kezdtem a hősök bemutatásával, de most kis szünetet kell tartanom a sok munka miatt. Addig is szolgálok egy új hírrel, az UBI soft webshop lapján már elő lehet rendelni a játékra. Nagyon igényesen van csomagolva:

Super Collector HEROES V

Úgyhogy érdemes lesz még kicsit várni az eredeti verzióra, Heroes fanoknak meg kötelező darab! Szép napot mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 14:50 

Helo mindenkinek!

Akit érdekel a H5 Beta Test verziója, az innen letöltheti: http://www.frazpc.pl/b/133636

700 mega körül van, starforceos védelemmel, de semmi gond, a www.fileplanet.com -on regisztrálni kell és ott adnak kódot hogy játszani tudjál.Ja és a fileplanet es neveddel és jelszavaddal kell belépni.

Röviden a verzióról: 2 pálya van benne. Egy 4 személyes és egy 2 személyes. Plusz van benne csata külön, ami annyiból áll hogy 4 fajból lehet választani egy hőst ( mindegyiknél van bőven lény) és le kell játszani a csatát. Ami hátránya ennek a verziónak, hogy ha valaki játék köben kilép, nem tudunk játszani tovább, és újra kell kezdenünk.

Remélem lesznek magyarok is most már hogy "tesztelni" lehessen.:)

Hibát egyébként nem találtam a játékban, nagyon állat, arról nem is beszélve hogy néz ki. Szerintem már most is kiadhaták volna.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 17:08 

egy gond van az aranyos Star Force csapata szépen le védte ***************** aktivációs kóddal.
Lehet még olyat szerezni? Ha igen akkor írjátok már meg mailban hogy honnan szedjek baskax@vipmail.hu ha már nincs és van valakinek felesleges akkor is küldjétek el m@ilban.
Thanks, Ba$ka

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 19:29 

Hát sztem az open-betába direkt beleraktak még pár hibát, hogy az ember ne tudjon vele teljes értékű játékként játszani. Nekem mindenesetre így is tetszik. Megvan az az érdes szépsége, mint minden HoMM-nak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 19:34 

Szia Aragorn88.
Nem tudsz valami honlapot ahol le lehet tölteni a Heroes 5-nek a Beta tesztjét?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 14:30 

Üdv. Mindenkinek!
Petros valószínűleges távolléte miatt, engedjétek meg, hogy felpakoljam az újonnan bemutatott Sylvan hősöket...

Íme a felhozatal:

Anwen
http://www.mightandmagic.com/ss/Syl-Anwen1.jpg
Anwen defends the woods and their flora and fauna with a zeal remarkable even by Elven standards. Self-exiled in the trackless forests of Irollan, she cares deeply for them and has become their recognized protector. Woe be to the foe who would damage the forest or those who protect it -- when Anwen is summoned to war the Goddess Sylanna fights by her side, and her wrath falls like a storm upon those who would injure that which she loves.

Dirael
http://www.mightandmagic.com/ss/Syl-Dirael1.jpg
Hovering wasps, circling hornets, busy honeybees -- from childhood Dirael found these tiny flying creatures beautiful and fascinating, like precious buzzing jewels. She was so enamored that she became a Druid, to better delve into their lore and understand their mysteries. Eventually she responded to the call of the Harmony and went to war, and now she serves Sylanna by summoning hordes of her favorite creatures to sting and harass the enemy.

Ossir
http://www.mightandmagic.com/ss/Syl-Ossir1.jpg
Ossir is an experienced tracker and a prodigy with the bow; arguably the best shot in a nation famed for its talents in archery The respect he commands made him a natural choice when King Alaron was looking for officers, though Ossir would have preferred to remain in his beloved forests. All doubts were dispelled after his first battle, however, as his troops clearly benefited from his leadership.

Talanar
http://www.mightandmagic.com/ss/Syl-Talanar1.jpg
Talanar was the only survivor of one of the brutal attacks on The Day of the Tears of Fire. Seeing hundreds of his kinsmen die staggered the young warrior and filled him with an insatiable rage that returns whenever he sees his brethren fall in battle. His zeal for revenge is so great that it passes to those who are near him; the greater the losses suffered by his troops, the fiercer they become.

Vinrael
http://www.mightandmagic.com/ss/Syl-Vinrael1.jpg
Vinrael has two attributes that make him valuable to the Elves – he is unusually observant, and he has seen more hours of battle than any other Sylvan warrior. His keen eyes, and those of his falcons, rove constantly before, during, and after a battle, studying all the elements of troops, tactics, and terrain. Analyzing both his own and the enemy’s actions, he learns enormously from both sides' successes and errors.

Wyngaal
http://www.mightandmagic.com/ss/Syl-Wyngaal1.jpg
Wyngaal started his life as a scout and hunter, but anger against those who would upset the Sylvan Harmony turned him into a warrior. He relies heavily on the knowledge of his early years, however, and is ever pondering pitfalls, traps, and surprises. Any enemy troops that face Wyngaal and his forces are unlikely to get the upper hand, as Wyngaal's alertness and experience give him a definitive edge.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 20:02 

A hősökből méginkább látszik, hogy mennyire elmentek a Disciples 2 elfjei felé... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 21:14 

Volt már szó a varázstárgyakról?
Nem hiszem, én biztos nem hallottam még róluk.

Ezen az oldalon megtaláltok minden H5-ös lényt leírással és varázstárgyakat is képekkel! Érdemes megnézni!
http://www.maps4heroes.com/heroes5/artefacts_eng.php

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 13:27 

Üdv néktek!

Szvsz nem lesz probléma az V. résszel sem 8) ,igaz kicsit félek, hogy valami nagy hibát fognak elkövetni :(, de a remény hal meg mindig utoljára :shock:. Nekem tetszik mind a III. és a IV. rész is. Igaz viszont, hogy mind a ketőben van valami amit én másképp csináltam volna (de ez Én vagyok :shock:). A képeket, videokat és a fórum álltal ismert dolgok miatt szerintem olyan nagy gond nemlehet :). Feltéve ha a készítők ügyelnek a kinézetre(grafika), zene(+efektek), játékmenet(kezelhetőség,történet), megfelelő MI és nem utolsó sorban ezen egészek optimalizálásával. :wink:
Várhatoan azért az V. rész is megfoga osztani a Heroes társadalmat mint ano a IV. rész tette. :?

Ui: ezuton kérném meg azokat a honfitársakat akik külföldi oldalakról másolnak be dolgokat azok gondoljanak azokra is akik nem beszélnek angolul :wink:

Itt van egy remek honlap, de ezt szerintem minden fan tudja (igaz angolul , de azért a képek szépek) http://www.heroesofmightandmagic.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 13:07 

na mivan, mikor jelenik meg a hivatalos demo illetve játék? van hivatalos fix dátum?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 18:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

manci_hu: Sajnos nincs info a demoról, a játék nem hivatalos források szerint 2006. május 19-én jelenik majd meg, de mivel hivatalos megjelenési dátum nincs, ezért egyelőre ez csak találgatás! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 18:39 

Hi mindenkinek!

Felszeretném kelteni a figyelmet egy dologra:

Ha beléptek a mightandmagic.com-ra akkor az angyal fején egy dávid csillag van :lol:

Egy kis easter egg :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 31 pén., 10:38 

Sziasztok! Ismét két új hőssel ismerkedhetünk meg a Heroes V-dik részéből. Ezúttal egy Inferno és egy Dungeon hős látott napvilágot:

Deleb One of the generals charged to refit Kha-Beleth's prison to better suit his own needs, the demoness Deleb developed an intricate knowledge of machines. Nicknamed "Meat Grinder" by her detractors, Deleb puts unquestioning faith in her own engines of war rather than trusting to fickle Demon troops, whose loyalty is a constant balance between terror of their masters and terror for their lives.

Lethos Lethos is considered a very useful ally due to his ability to win a battle before it starts. Though he has served many decades, his intimate knowledge of the more exotic poisons and diseases remains undimmed. Enemy troops approaching the field may feel the effects of Lethos's spells and concoctions even before the fighting begins; wise enemies have been known to start their attack by retreating.

Dopizol! Természetesen gondoltam azokra is akik nem tudnak angolul, ezért elkezdtem lefordítani a hősök leírását, úgyhogy a Heroes5 menü alatt már magyarul is olvashatjátok tulajdonságaikat, csak még egy kis türelmet kérek! Addig is kellemes időtöltést a Heroes-zal, ilyen esős időben nincs is jobb kikapcsolódás :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 31 pén., 16:15 

Köszönöm néked Petros a magam és az angolul nem tudok nevében :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]