Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 17:01 

Imperator01 írta:
A locked undergrundbol kilehet valahogy jönni?Esetleg tényleg zárt, azért nem lehet-.- Határidő van? Mikorra kell visszakuldeni ,hogy mivel leszünk?

Ha megnézed a versenykiirást, akkor látható, hogy az első forduló most kezdődik. Tehát ketyeg az óra. Az, hogy Lacáék azt írták, hogy minél hamarabb azt jelenti hogy még ma. Maximum holnap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 17:38 

most buktam egy akkorát, mint Rottenbiller
nem akarom az ellenfelem érdemét megkérdejelezni, mert hasonló esetben én is igy jártam volna el:)
double buildinggel mi a helyzet, mehet ?
mert a mappokon lehetséges, a tábori mappokon meg nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 20:24 

Laca, tegnap délután én is elküldtem a várválasztást Neked.

úristen Adler, lehet, hogy vétettem a szabályok ellen? :o 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 06 hétf., 20:49 

Sziasztok!

Ahol a map beállítások engedik lehet húzni a második várat is!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 0:34 

Sziasztok!

Megvolt az OB. nyitómeccse! :)

Petrus (Stronghold - Crag Hack) vs. Laca (Tower - Neela)
Részemről a pálya vegyes érzelmekkel indult. A +6 kardot védő master geniek verték a csapatom 90%-át a 2. napon :), a refugeekat csupa könnyű lény védte (titán, ősi maci, arkangyal, black dragon) De mindazonáltal úgy éreztem jól haladok, az értékeim sokáig jobbak voltak Cragénál. Később jöttem rá, hogy mennyi időt pazaroltam el a föld alatt történő kóborlással, és a taktikám is sántított. Petrus természetesen jól tolta, mindemellett hozta a kondát is magával, a vizen +5 all, a relicje +4 all volt! Így amikor Crag értékei brutális magasságokba emelkedtek, kicsit becsináltam, azt hittem már az utópiát fosztja. (3.hét legeleje)
Ezért merészen én is úgy döntöttem, hogy megyek utópiázni, féltem, hogy jön át és nem lesznek értékeim... :( Az utópia előtti lvl7-ről meg is feledkeztem, nekem green dragonokat adott a map, viszonylag kis veszteséggel sikerült gyaláznom őket (-1 naga :( ) Köv körre mentem az utópiába, nem voltam szerencsés, és este lévén már fáradt is voltam, Neela elbukott az utópiában... :(
Utólag megnéztem, elég gyér volt! (+10 vért, resist csizma, +2 all) Valószínűleg ha kihozom is elbukom a brutális Craggal szemben!

Üdv: Laca

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2006 nov. 07 kedd, 0:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 0:39 

Csa,

Thx a meccset Laca, makom volt, eleg ocsmany.... :lol: Vizen utolso artifact relic, hat.... utana be is tamadtam 10 arch debilt (aka Fifi), 8 tundramadar perec. Town portalt tanitott egy hos Cragnek, utana mar nyomult mindenfele. Szegeny Laca bebukta a topiat, mert a greenek moralt kaptak-igaz Nimbus???

Na thx megeccer es GL a kov. korben :twisted: (Gl nekem is :lol: )

udv,

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 9:07 
Heroes Team

Lacánál szerintem még a Redek is! :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 18:07 

petrus írta:
Csa,

.... utana be is tamadtam 10 arch debilt (aka Fifi)

petrus

Ezt megjegyeztem :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 23:22 

Fifi imadlak, no para :lol:

udv,

Petrus

p.s: inkabb mindenki kuldje be a xaros valasztott varak listajat! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 2:17 

azért néha jó látni, hogy vannak mappok, ahol egyformán járnak az agyak
Nemesis igazi Tower dömping:)

One must fall mappon az egész kék brigád Castle:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ?
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 2:36 

Üdv!

lehet hülye kérdésnek fog hangzani de mivel még sosem voltam se BB-n se táborban, azért felteszem:

Mikortól illetve mi számít elementálos győzelemnek???

pl ha én megidézek mondjuk 100-200-at egy csatában, a segitségükkel megnyerem, majd felélesztek valakit és végül leverem az ellenfelem utso egységét, akkor az mi??

vagy pl, mi van akkor ha valaki elmenekül a főcsatából ugy hogy ellenfelének csak elementáljai vannak...?

lehet hogy ti már vágig rágtátok ezeket többször, de nekem nem tiszta:)

remélem egyértelmű válszokat fogok kapni:)

előre is köszi

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ?
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 3:02 

Bozso84 írta:
Üdv!

lehet hülye kérdésnek fog hangzani de mivel még sosem voltam se BB-n se táborban, azért felteszem:

Mikortól illetve mi számít elementálos győzelemnek???

pl ha én megidézek mondjuk 100-200-at egy csatában, a segitségükkel megnyerem, majd felélesztek valakit és végül leverem az ellenfelem utso egységét, akkor az mi??

vagy pl, mi van akkor ha valaki elmenekül a főcsatából ugy hogy ellenfelének csak elementáljai vannak...?

Az elementálos győzelem az az, amikor CSAK az idézett elementálok maradtak minden más lény elpusztult és az ellenfél minden lénye elhalálozik. Ekkor vége a csatának és 2:1 lesz az eredmény.
Ha felélesztel valakit, akkor az már nem elementálos győzelem, hanem rendes.
Elméletileg el lehet menekülni a csatákból.
Ha a felek megegyeznek, hogy végső csata, akkor a fair játékos nem menekül el. De az elmeneküléssel óvatosan, mert nem csak az első körben van hit&run! És 1 hit&run automatikus vereséget jelent.
Ha úgy menekülsz el, hogy az ellenfélnél csak elementál van akkor nem hal meg a hős, hanem meg lehet venni a tavernába. Így folytatódhat a küzdelem tovább.

Kérdések:
Bármelyik hőst választhatom az elején? Teszemazt Tower esetén indulhatok mondjuk Solmyrral? És ha igen meddig fejleszthetem? Van-e ennek korlátja?
Ha azonos várak lesznek egy-egy pályán, akkor mindenképpen rdm hős induláskor, vagy lehet egyezkedni okosba?
Mi van olyankor, ha több óra játék után az egyik fél azt mondja:, hogy bocs de halaszthatatlan dolgom akadt fejezzük be máskor. És utána nem sikerül időpontot egyeztetni a határidőn belül. A folytatásnál lehet-e kérni új játékot? (természetesen csak annak aki még játszott volna előzőleg)

Most ennyi jutott hirtelen eszembe. Várom a szervezők álláspontját.

p.s.: Nem véletlen, hogy az első csoport játékosai adták meg leghamarabb a várak listáját. Remélem a többi csoportnál is hamar fény derül mindenre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 3:17 

Sziasztok!

Nem akartam az előző hozzászólásba írni nehogy átsiklódjon a szeme mindenkinek.
A hit&run szabályhoz szeretnék 1 kitételt csatolni, illetve véleményezésre felvetni.
Tudniillik azt, hogy mi van olyankor, ha a csata sokadik körében, mikor már alig vannak lények az egyik fél kezd és feléleszti teszem azt az arkangyalait és se szó se beszéd fizet és lelép. Ilyenkor hp veszteséget nem okozott mégis jogosulatlan előnynek érződik.
Ti hogy látjátok ezt a kérdést. Mivel ugye ez online itt nem kell időkeret nem fontos a főcsata-nincs elmenekülés szabály ---> kivéve persze, ha a szervezők beleteszik.

Nos?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 6:40 

ezt értem és köszi a választ, de...

lehet csak nekem tűnik furcsának, de hogy lehet nem elementálos győzelemnek minősíteni azt, ha valaki CSAK úgy tud csatában maradni és ezáltal nem meghalni, hogy elementálokat idéz 100-ával...mind1 mennyit, de ha nem elementálozna, akkor veszítene??
:D

ez valahogy annyira ellentmondásos nekem...

mert milyen már, hogy valaki mondjuk megidéz egy csatában 800 elementált, majd a végén feléleszt valamit, leveri az utso egységét az ellenfelének és akkor az nem elementálos győzelem???
akkor mi????
:lol:

nemtom, de ha ez tényleg így van és nyilván hiszen Te írtad ezt Bogpista, akkor nem kéne vagy nem akarjuk/akarjátok újra gondolni?

vagy ez úgy jó ahogy van szerintetek??

hm?

várom a válaszokat

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 8:16 

Ugy jo, ahogy van Bozso.....

Az arkangyalos elesztes peldaja meg nem hit and run, tok mindegy, hogy fair vagy nem, vkinek resurrect van, akkor azt kapott, simple as that, ne bonyolitgassuk mar ennyire....... :roll:

Udv,

Petrus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petrus 2006 nov. 08 szer., 9:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 8:51 
Heroes Team

Hali!

Látom jó páran sokkal figyelmesebbek voltak mint én...
Van két map ahol nem lehet húzni kastélyt a dragon mellé, mindkettőn dragonos várral vagyok... :oops: A táboros, BB-s berögződés megbosszulta magát... így jártam. :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 11:14 

"p.s.: Nem véletlen, hogy az első csoport játékosai adták meg leghamarabb a várak listáját. Remélem a többi csoportnál is hamar fény derül mindenre."

papíron ugye hétfőn kezdődött a bajnokság, én vasárnap hajnalban jelentkeztem, vasárnap este meg már elküldtem a várválasztást, pedig nem vagyok a játék professzora :) ezzel a késlekedéssel másoknak is ártanak a delikvensek :? mi van akkor, ha két hétig nem küldi be mindenki a csoportból? akkor mindenkinek lesz egy csúszó fordulója... :( úgyhogy hajrá 3-as csoport! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 11:34 
Heroes Team

Javítás a Locked Underground: az egyik a piros várban bent maradt az implo (a map készítője eredetileg tiltja a slowt, és az implot), valamint az alsó világ bal alsó sarkában lemaradt egy shrine (bless).
Köszönöm Petrusnak az észrevételt.

Lacáéknak elküldtem a javított mapot.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 11:54 
Heroes Team

bogpista írta:
Sziasztok!

Nem akartam az előző hozzászólásba írni nehogy átsiklódjon a szeme mindenkinek.
A hit&run szabályhoz szeretnék 1 kitételt csatolni, illetve véleményezésre felvetni.
Tudniillik azt, hogy mi van olyankor, ha a csata sokadik körében, mikor már alig vannak lények az egyik fél kezd és feléleszti teszem azt az arkangyalait és se szó se beszéd fizet és lelép. Ilyenkor hp veszteséget nem okozott mégis jogosulatlan előnynek érződik.
Ti hogy látjátok ezt a kérdést. Mivel ugye ez online itt nem kell időkeret nem fontos a főcsata-nincs elmenekülés szabály ---> kivéve persze, ha a szervezők beleteszik.

Nos?

Petrusnak ellent mondva egyértelmű Hit&Run!
A szabály ugyanis az, hogy ha adott körben te már varázsoltál meg kell adni a lehetőséget a másiknak is, hogy varázsoljon (persze ha nem él vele az az ő baja, a lehetőség a lényeg). Az lényegtelen, hogy milyen varázslatot süt el valaki, chaint, remove obstacklet, vagy éppen ressurrectet.
(Az természetesen, engedélyezett, ha pl. az Arkangyal feléleszti a Zeolotokat, majd utánna a saját championja jön akkor el lehet menekülni, hiszen nem a hős varázsolt)

Bozso: Azért nem elementálos győzelem a végén való élesztés, mert az elementál tulajdonképpen egy erős támadó spell. Ilyen erővel elnevezhetünk implos, chaines, lightningos győzelmeket is...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 08 szer., 12:02 

Nimbusnak igaza van, de nem tudja mirol beszel :lol: Egyebkent ja en is ugy ertettem, hogy ha csata vegen resurrect miutan az ellenfel utott meg varazsolt etc. akkor lelephet.... nem az elejen...

udv,

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]