Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 02 hétf., 17:09 

Sogroon írta:
Kérdés:
Miért van az, hogy a commander-em csak elementálokat idéz és nem harcol?
Valamit nem kén bepipálni vagy épp be kéne?

Hello!
A paladin is? Az biztos, hogy annak harcolnia kellene. Ha az is, akkor nem tudom, de lehet, hogy olyan commandered van, ami nem tud harcolni. Más ötletem nincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 02 hétf., 17:18 

Astral spirit-tel és aszem brute-tal néztem. Majd megnézem újra.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 02 hétf., 17:25 
Heroes Team

Ha jól emlékszem az elementálos commanderem csinált ilyet, és vmelyik wog beállítástól tette ezt. Ha jól emlékszem az enhanced commander volt ekkor bepipálva. Próbáld meg megváltoztatni ezt hátha (ja vhol a "skills,monsters,heroes..." menüpont alatt van)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 19:40 

jitay írta:
Megjelent a készülő 3.59-eshez egy új kép
Kép
Vagy nagyban:
http://homm5.tvn.hu/wog_town_06.jpg
meg egy új oldal
http://195.114.45.19/newtownwww/eneng/news.htm

Megtiszteltetés lenne abbahagyni a fakezást?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 04 szer., 20:58 
Heroes Team

Na figyu :?
Amennyiben kiderül hogy az általam felrakott kép fake sztem én leszek az első aki szól és elnézést kér. DE ha vennéd a fáradságot és rákattintanál az alatta lévő linkre (nem a ...jpg-re) akkor a hivatalos honlapra kerülnél. Magát az infót, a képpel együtt az általam ismert legjobb (értsd legtöbb új infot tartalmazó) oldalról szedtem (http://heroes.ag.ru) És mivel az oroszok eléggé benne vannak a WOG készítésében, ezért úgy gondolom hogy saját levesükbe nem köpnek és nem fognak valótlan infot megjelentetni.
Amúgy meg nagyon nem szeretem ha valaki a herossal viccelődik és ezért ezt én is kerülöm.
Nah most egy kicsit kipöfögtem magam. Ezért így utólag elnézést kérek, mert senkit nincs szándékom se leszólni, se kioktatni.
Jah, és bocsi hogy OFFoltam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 05 csüt., 17:28 

jitay írta:
Na figyu :?
Amennyiben kiderül hogy az általam felrakott kép fake sztem én leszek az első aki szól és elnézést kér. DE ha vennéd a fáradságot és rákattintanál az alatta lévő linkre (nem a ...jpg-re) akkor a hivatalos honlapra kerülnél. Magát az infót, a képpel együtt az általam ismert legjobb (értsd legtöbb új infot tartalmazó) oldalról szedtem (http://heroes.ag.ru) És mivel az oroszok eléggé benne vannak a WOG készítésében, ezért úgy gondolom hogy saját levesükbe nem köpnek és nem fognak valótlan infot megjelentetni.
Amúgy meg nagyon nem szeretem ha valaki a herossal viccelődik és ezért ezt én is kerülöm.
Nah most egy kicsit kipöfögtem magam. Ezért így utólag elnézést kérek, mert senkit nincs szándékom se leszólni, se kioktatni.
Jah, és bocsi hogy OFFoltam

Már mikor az előző képek kikerültek a ForumPlanet-re, ott helyben néhány csávó elmagyarázta a hibákat, amik miatt ez biztosan FAKE!
Ha kiderülne hogy mégse, akkor viszont ÉN leszek az első aki elnézést kér!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 06 pén., 11:57 

Hali! Infók a commanderekről: az astral spirit télleg csak varázsol, akármit csinálsz, de a brute-nek nem kéne, mert az ellenre nem tud varázsolni( csak védőmágiája van). Egyébként a megoldás egyszerű, jobb klikk a defend gombra és ott beállíthatod minden lénynek, hogy mit is csináljon, úgy mint a H4-ben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 16 hétf., 15:07 

Hahó!

Feltettem a 3.58-as WoG-ot és ezzel mentem neki a mostani SOD versenypályáknak (mindenféle wogifikáció nélkü, csak lustaságból, mert így nem kell betenni a cd-t).
Tapasztalatok:
- a várakban lehet venni Commandert, de ha mentesz, az eltűnik. Gondolom, ez nem azért van, hogy támogassuk a visszatöltés nélküli játékot :(
- ellenben baromira örültem neki, hogy visszatért egy, a H2-ben szeretett funkció. A lénykiszedők szépen gyűjtögették a heti termést, így amikor a második hónap végén elfoglaltam egy Pyre-t, kiszedhettem vagy 15 Firebord-ot! Bár ez még inkább jól jött akkor, amikor a Rust dragonokat vettem be. :D :D :D
Ez főként azért jó, mert így az AI is fel tudja turbózni magát a pályán való bóklászás közben, így már az első hónapotól kezdve nagy csatáim voltak. Én mindenkinek javaslom, hogy kipróbálja, nagyon jót tesz a játéknak, ha a váraktól messze is tudsz jelentős erősítést felvenni, nem kell visszagyalogolni a várba, és nem kell hőskaraván sem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 17 kedd, 9:02 

Ha wog alatt játszol, de nem wogifikálsz, akkor a wogos szabályok lépnek érvénybe, kivéve azokat, amiket a wogifikálással állítasz be. Tehát skilleket lényeket, artifactokat nem módosít, de például a lények kapnak xp-t. A commander meg nekem nem szokott eltűnni, ez valami helyi bug lehet. Azért érdekes,hogy tudtak csinálni egy olyan játékot, ami minden gépen máshogy fut, és így egy teljesen egyedi játékot kapsz. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 19 csüt., 23:29 

bimanc: az hogy egy program miden gépen máshogyan fut ez sajnos nem érdekes vagy egyedi eset. Ugyhivják a legismertebb ilyen programot hogy Windows

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Á!
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 19 vas., 16:42 

Szóval van saját topikja? Valaki leírná mik az új lények a WOG-ban. Nagyon kiváncsi vagyok de idáig nem sikerült telepíteni a simát se sajna. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 20 hétf., 11:50 

No, emberek! Úgy látom énrám van it szükség. A WOG azért fut minden gépen másként, mert nem állítotok be semmit a WOG options menüben. A programnak van egy default beállítása, mint minden programnak általában. Ez nem bűn. Az, hogy ELŐSZÖR milyen pályát töltesz be, az fogja utána meghatározn az érvényben maradó beállításokat. Ugyanis, ha scriptelt pálya az első, amit elindítasz rajta, akkor a scriptelt beállításokat bementi a saját defaultjába, mert úgy könnyebb neki futtatni, ha mentesz és újra betöltöd. Utána az ÖSSZES! beállításokat ugyanúgy fogja betölteni minden pályán, akármilyen H3 verzióból származik is az adott map. Ezalól csak a WOG-os pályákba beillesztett scriptek jelentenek kivételt, mert azok - értelemszerűen - felülírják a gép által futtatott defaultot - de csak addig, míg azzal az egy szem pályával nyomulsz.
Ez a helyzet. Úgy lehet ellene védekezni, hogy amikor belépsz a pályakiválasztós menübe, a felső sarokban van egy WOG-options gomb. ott megjelennek egy 5 fülből álló panelen a WOG ÖSSZES BEÁLLÍTÁSAI!!!
Azokon jó végigmenni. A WOG-os lényeken kívül mindennnek a leírása megtalálható benne. (jobbegérgomb) Ami nem derül ki első olvasásra, ki kell próbálni, mi az, és ha tetszik, meghagyod, ha nem, kikapcsolod.
Ezt ajánlom mindenkinek. Ja (bár azt gondolom, ez mindenki számára egyértelmű lesz:) Az így beállított opciókat célszerű elmenteni, mert így tartós állapotokat biztosíthatunk magunknak. Ha a beállításokon váltotatunk, a nem scriptelt pályák még mentett állapot újrabetöltésekor is új módon fognak működni. (Egyszer csináltam olyat, hogy egy ROE-s pályán a 14. hónapban maára maradt egy 56. szintű hősöm a csatában megfogyott a haderő. jött az AI és lehentelt. viszonylag kis, de az én centaurjaimnál erősebb sereggel) Betöltöttem a pályát WOG-ban és bekapcsoltam a Commandert. Megjelent a hősnál egy 6300 HP-s hierophant és szétddobála a koszos kis dögöt.) És elégedett voltam, nem kellett kicsit több, mint egy évet újrajátszani.
So, in WOg, we trust,
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 20 hétf., 12:50 

Na ebben igazad van "mester" :wink: de én igazából arra gondoltam, hogy előfordulnak bizonyos hibák a programban. Ezek megjelenése és jellege eddig nem egyezett meg a különféle gépeken látott játékokban. Hm lehet hogy a scriptek miatt van, de gyanus a csata közben, adventure cave-ben, körök között bejövő fagyások és kilépések. Télleg azt nem tudod , miért tölt annyit kör végén?

Tomcsics: ha nem tudod telepíteni nézd át a tanácsokat amiket itt az oldalon találsz, biztos menni fog. Egy kis kedvcsináló hozzá: troll:regenerálódik körönként, nagyon jó ütő egység, arctic, lava sharpshooterek: jo kis íjászok, metamorph: csata elején bármivé át tud változni( hp alapján) utána azzá alakul amit megölt, mumia: curse-öl, Sylvan centaur: az elf és a paci utódja, dracolich: 800 hp-s csontsárki, a lich lövését hazsnálja, peasant: no comment. :D
Ez korántsem teljes lista. Igazából még fele sincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 20 hétf., 14:00 

Hello!

Meamorph? Soha nem hallottam még róla, milyen kiegészítőben szerepel :?:

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 20 hétf., 18:19 

Bimanc!
A lassú betöltésnek sok oka lehet. Amit én a saját gépemen plussz időnek tudok be a SOD-hoz képest, az az, hogy a wog, mivel muszáj neki, minden nap, és főleg hét elején végig kell hogy nézzen egy rakat a SODban passzív beállítást, pl:
1. Az eagle eye/learning (nem tudom pontosan) skill után napont kap xp-t a karakter, meg kell néznie, hogy a hős/a lényei/a commander nem lépett-e szintet.
2. az eagle eye miatt hetente tanul új varázslatot a hős. ezt is végignézi.
3. van olyan az estates skillnél, hogy a hős minden szintje után kap naponta a játékos x aranyat.
4. be lehet állítani, hogy a kitermelt lények létszáma naponta nőjön 4%-ot. Ezt is szorozgatni kellhet.
5. a heti lény-bónuszt mindennap be kell állítania az összes adott lényen, ami a térképen van.
6. minden peasantért naponta ad egy aranyat.
7. az emblem of cognizance a hét elején mindenlény után, ami a hősnél van, ad 15 pénzt
És még jónéhány olyan skill meg artifact van, ami így naponta berheli a játékmenetet. Ezek nyilván időbe kerülnek, mert mindennap változó értékek, nem tudja a pálya betöltésekor egyszerre kiszámolni. A SOD ehhez képest szinte semmit nem kellett, hogy csináljon az egyes körök végén. Ezeket az adatokat mindet el kell mentenie az autosave-ba.
A fagyások, kilépések nem mindig, de gyakran a script-bugok miatt vannak. Nekem gyakran írja ki, hogy kevés a virtuális memória. pedig a wognál papíron kétszr káromszor nagyobb mem-igényű programok is bőven elmennek a gépemen. Ez is biztos valami ilyen zizi. De még a régi SOD-os gyári cd-vel is előfordult ilyesmi, igaz, sokkal ritkábban.

Balee!
A metamorph is a WOG-optionsban lelhető fel, csak be kell kapcsolni, hogy engedélyezze. Nézd végig egyszer az egészet, csomó mindenre rá lehet jönni.
Sidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 20 hétf., 18:23 

DarthSidious írta:
Balee!
A metamorph is a WOG-optionsban lelhető fel, csak be kell kapcsolni, hogy engedélyezze. Nézd végig egyszer az egészet, csomó mindenre rá lehet jönni.
Sidious

Kösz a segíséget!

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 21 kedd, 11:04 

Hm igy már logikus, de nem hiszem el hogy nem lehetne ugy megcsinálni, hogy ne legyen ekkora töltési idő. :cry: A várakozásról jut eszembe, játszottátok a Konyhakő c. pályát? Jó poén.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 23 csüt., 15:41 

Csá lehet h lámának fogok tűnni :oops: de mi az a WOG????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 23 csüt., 16:05 

Spyke írta:
Csá lehet h lámának fogok tűnni :oops: de mi az a WOG????

Nem vagy láma pár nappal ezelött én se tudtam mi az :D
A wog egy nem hivatalos ingyenes kiegészítő ami rengeteg hőst, szörnyet és egyéb dolgot ad a programhoz. Ez mindíg fejlődik és most fog megjelenni a legújabb verzió ami a koborló lények helyett végre egy teljesen új 10. népet kap a játék.
Nos ennyi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 01 pén., 19:56 

Csalán!Nekem a H3 megvan de az a címe hogy The ........ of ........
lelehet rá szedni a WOGot? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]