Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 21 pén., 17:48 

Imperator01 írta:
Karesz adj valami életjelet! :lol: :lol:

Életjel....... :lol: mostmár vagyok szombaton le is nyomjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 22 szomb., 12:50 

Lejátszottuk a meccset Lzo-val.
Fortress társaságában bíztam a hidrák titkában. :)
3. hét 1. nap kiszedtem az utópiát. Sajna 1-es volt így csak egy lion shieldet kaptam. Majd egyből föld alá és térképet megszereztem és 3. nap első sátor 6. nap a második sátor és a nyakék is megvolt. 4. hét első napján már középen volt a főhősöm is. Majd a könyvtár meglátogatása után elindultam Lzo felé. A vára előtt kijött és megtámadott. 500 csonti volt a főserege. Hozzá kell tenni hogy Necro volt a másik váram ahol megtanulta Tazar az implot. Enélkül nem nyertem volna. Mind a 2-en első körben implot nyomtunk enyém 2000 körül sebzett övé kb. 3000 mivel volt gömbje is. Én először a sárkányokat nyomtam le ő a mighty gorgonokat. Egy új taktikát alkalmazva lerohantam a licheit és elzártam az utat a csontiknak. Köv. körben nyomtam egy mass hastet, így minden lényem gyorsabb lett az övéinél. Ezután a hídrákat leimplózta. De fogytak a lényei kivéve a csontik. Kövkörben kapott egy implot a csontija amitől kb. 50 maradt. Animate deadet használt de kevés volt mert egy újabb impló elvitte szegényt és közbe a többi emberét is megöltem. Szép játék volt de szerintem a csatában nem sok esélyed volt.

Ugye én lettem az első? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 22 szomb., 15:32 
Heroes Team

Szia!
Mivel nem hibáztál a csatában ,nem volt sok esély,attak29-22,def 24-22 neked...A Tactics sokat jelentett,nélküle szoros lett volna.Midjárt a nyakamon volt a sereg...Az Implo kellett azért nagyon!Szerintem Te vagy az első,én pedig megnyertem a lehetőséget,hogy Ssth-val megmérkőzzek :D .
Még úgysem játszottunk!
Jövő héten visszavágó a BB-n :D !
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 0:00 

Sziasztok!

Ismét egy élménybeszámolóval jöttem!

Lejátszottam első egyenes kieséses meccsemet Energy ellen! Mivel sokan dícsérték őt, nagyon felkötöttem a nadrágomat és úgy döntöttem, hogy minden felesleges kitérőt félrehagyva átrohanok hozzá minél előbb és meglepem!
Mindketten Castle-t választottunk, Energy Edric mellett döntött, míg én Caitlinnbe helyeztem bizalmamat.
Tervem egész jól működött, igaz a tombot kiszedtem és két küldetéstárgyat is, bányákat csak a szigeten lévő védelem nélkülieket foglaltam el. Két kört lámáztam a váram mellett, de a 8. napra meglett az ark, így Caitlin felvrtezve lvl2 spellekkel (:D) és 3 arkkal indult meg déli irányba, csak ekkor foglaltam be a második várat is, amelyet egy rakás serpent fly védett... A két küldetést beváltottam, majd bevártam a tengerről érkező artikat (köztük +5 bunkó) és a teljes mértékben kitermelt két hetes populációt! A Redeket a 2. hét 7. napján pár pikeman és egy nyílvető veszteséggel megoldottam, és miután a teljes sereget átvettem a kisegítőktől átmentem ellenfelem területére! A főhősét egy mozgás híjján nem értem el, ezért egy droidot küldtem a másvilágra...
A főhősével Energy a várába húzódott így a 3. hét 1. napján ostromra kényszerültem! Mivel az értékeim jobbak voltak és a seregem is nagyobb volt, az ostrom rövid volt, hamar elvérzett! Caitlin 16/4/15/10 volt, Edric 9/8/2/3, Energy kicsit szétszórtnak tűnt nekem, nagyon izgult, elfeljetette felvenni a +5 all kardot is... :(
Ez esetben biztosan izgalmasabb és véresebb harc lett volna! Köszönöm a játékot, én nagyon élveztem! :)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 1:07 

biztos csak számomra rejtély, hogy melyik mappon kell lejátszani az egyenes ági meccset...........felhomályositasni valaki???

Ha jól látom HZsolt az ellenfelem.....................

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 2:11 

Adler írta:
biztos csak számomra rejtély, hogy melyik mappon kell lejátszani az egyenes ági meccset...........felhomályositasni valaki???

Ha jól látom HZsolt az ellenfelem.....................

Ezek szerint akkor nem kaptad meg az Emailomat. A honlapot is frissítem hamarosan. Valamit elnézhettél, mert az ellenfeled Imperátor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 11:12 

hát nem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 13:53 

Annyira izgultam es faradt voltam ,hogy hibat hibara halmoztam.eleve rossz tactikat valasztottam a palyara.A kuldetesek helyett a 2.het elso napjan az all skill5os kardot szedtem fel.Hiba.Amit raadasul a elfelejtettem felrakni,a focsataban.Iszonyat rosszul jatszottam,Laca viszont jol tolta.Megerdemelten nyert.Sok sikert Laca a tovabbiakban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 14:42 

Köszi! :)
Számomra azért volt meglepő az egész mert én is hibáztam párat és Bogpista elbeszéléséből (délelőtti meccsetek) azt a következtetést vontam le, hogy ez elég is lesz a vereséghez... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 18:24 

tudj meg valami Laca. tegnap bbre gyakoroltam.A tied volt a 4edik meccsem aznap.Minden hajtottam.Es kozben zenet hallgattam es tancoltam...mert az segit a gondolkodasban nekem(amugy regebben tancos voltam).Ezert mire veled jatszottam nagyon elfaradtam...biztos ez lehette az oka h nem nyujtottam a maximalis teljesitmenyt :D Lesz meg alkalmam visszavagni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 19:25 

Igen. Tegnap én is játszottam Energy ellen. Mingyá megnézem melyik map... Versenyfutas az ellenseggel. Nagyon gyors volt, már a 2. héten áttört 14 feketesárkányon és ott termett nálam. Castléval rohamozott, én a strongholdot próbáltam megszeretni. Ahogy kell én meg is támadtam ahogy ott termett. Kis csihi puhi, az arkok és macik befürödtek, ő elmenekült. Neki lvl2-es spellek voltak - Ice bolt (330 sp), nekem csak lvl1-es :) magic arrow. Volt valamelyik gömböm, így 250-et sebzett. Aztán rá két napra újra feltűnt, azonban elkövette azt a hibát, hogy az arkokat csak később küldte Orrin után. Megrohamozta a váramat és bevette. Ezt követően én támadtam vissza és én kerültem ki győztesen a csatából. Ha az arkok nála lettek volna nembiztos, hogy én nyertem volna. Nagyon érdekes és jó kis meccs volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 27 csüt., 19:49 

Nem tudom hogy játszuk le fifivel a meccset de ha ugyanazt csinálja majd mint most akkor soha. 5. nap után eltűnt és egy lépés tartott neki kb. 15 percig. Mostanában nem lesz időm a BB miatt sem. Szóval Pasz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: helyosztó
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 28 pén., 19:18 
Üdv,

Részemről mehet az Lzo által javasolt helyosztó, én bennevagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 28 pén., 20:56 

Haj!

Én is támogatom Lzo ötletét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 28 pén., 23:03 

Sziasztok!
Én is támogatom az ötletet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 16:02 

sziasztok, nem lenne valakinek kedve játszani velem egyet lehetőleg még ma?
skype playerkehu
emil playerke@freemail.hu
player

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 30 vas., 14:52 

Teki1986 írta:
Nem tudom hogy játszuk le fifivel a meccset de ha ugyanazt csinálja majd mint most akkor soha. 5. nap után eltűnt és egy lépés tartott neki kb. 15 percig. Mostanában nem lesz időm a BB miatt sem. Szóval Pasz.

bocsi Teki!

A gép kidobott mindig 5 vagy 4 internet explorer esablakot így kidobott az asztalra.Ezért írtam hogy mentsd el hogy következő napokban majd játszunk mert addigra megjavítom a gépet.

Ismét bocsi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 7:44 

Sziasztok!

Most, hogy a BB keltette heroes élményhullámok kezdenek az amplitúdójukból veszíteni, kérném az illetékeseket tessenek koncentrálni erre a versenyre is. :) Ez a hét van és slussz. Jelenleg az a gépem, amin a versenyt vezettem meg az MSN van úgy tűnik, hogy kipurcant, így jelenleg emailban vagyok csak elérhető a hétvégéig. Így aki lejátsza a meccset ott tudja elküldeni az eredményt. Ha sok eredmény érkezik, akkor megoldom valahogy erről a gépről a frissítést, egyéb esetben csak a hétvégén frissül a honlap. Remélem lesz mit frissítenem :) Kokozd bocs, de azért nem jelentkeztem hétfőn később, mint amit fent is olvashatsz, hogy behalt a windóz és nem sok híja volt hogy kidobjam az ablakon a p.-ba. Tehát hajrá!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 16:05 
üdv,

semmi gond, gondoltam hogy valami kozbejott.
ajánlom ezt a nyugalmi álláspontot másnak is aki fel szokta kapni a vizet egyből ha a partnere nem jelenik meg. :shock:
de ha csak emailban vagy elerheto e hét végéig és már csak ez a hét van akkor emailba játszuk le a meccset? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 7:16 

kokozd írta:
de ha csak emailban vagy elerheto e hét végéig és már csak ez a hét van akkor emailba játszuk le a meccset? :twisted:

Majd füstjeleket eregetünk. :) A csak email az msn-re vonatkozott. Illetve annak hiányára.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]