Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 312 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 12:19 
Heroes Team

Hali!

A támadás mizériához pár szót én is hagy fűzzek… Bár én még a hétvége előtt jeleztem, hogy nem kívánok részt venni a tornán, mégis úgy érzem részem van a kialakult perpatvarban…

Előjáróban azt leszögezném, hogy mind Vologyát, mind Lacát barátomnak tekintem és még csak véletlenül sem akarom egyiküket sem megbántani.

Sokan támadtátok Lacát, hogy miért ment el Szegedre este… nos ez főleg nekem volt köszönhető, mivel én az egész napomat kedvesemmel és Laca barátnőjével töltöttem. Ami tulképp nem lett volna probléma, csak ezzel Lacában óriási lelkiismeret furdalást okoztam, és nem utolsó sorban „fegyvert” adtam Laca barátnőjének kezébe… Ennek eredményeképpen Laca abban a tudatban, hogy este visszaérkezvén lenyomhatja a maradék meccsét bejött velünk, ill. Kerticsékkel Szegedre, ahonnan 11 óra magasságában visszaérkeztünk. Ekkor szembesült Laca azzal a ténnyel, hogy ki lett zárva… Ezt picit ilyen szemmel is meg kell kicsit vizsgálni… nem csak 2much szemével… aki még most is úgy érzi, hogy Laca megérdemelte a kizárást, az finoman fogalmazva sem empatikus…

Mindezek után azt mondom zárjuk le ezt az értelmetlen vitát… Vologya hozott egy rossz döntést ez tény (ahogyan Mugger is írta)… Laca is hibás játékos szemszögből, ez is tény… meg nem történté tenni nem lehet…
Azonban nincs értelme ezzel beárnyékolni ennek a nagyszerű tábornak az emlékét! Tanuljunk belőle… legközelebb majd jobban figyelünk…

Természetesen a táborról is írok egy rövid beszámolót, amint időm engedi!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 12:24 

Na csá.

Mint szenvedő alany szeretnék Vogyi védelmében felhozni valamit.
Vogyola nem dönthetett jól, jól sarokba lett szorítva. Igaz szidtam érte, mint állat, de így utólag nem hinném, hogy ez az ő sara.
A játékosok fele ígyis-úgyis rosszul járt volna. A kérdés az, hogy ki húzza a rövidebbet azért, mert valamilyen okból nincs végigjátszva egyesek játéka.
(az másik kérdés, hogy ki mi miatt ült a kispadra)

Biztosan tanulni fog belöle a szervezőség, és következő alkalommal mindenki korrektebbnek érezheti majd a döntésüket, ha már ez is a szabályzatban lesz.
Mindenesetre vitatkozni lehet róla, hogy kinek kellett volna 2 pontot osztani, vagy nem.

na csá:
Sorceress Master

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 12:34 
Heroes Team

Sziasztok!

Könyörgöm nem lehetne az ÉN versenyzői döntésem, hogy le akarom -e játszani a meccseimet valakivel (és esetleg megverem) vagy se???
Emberek, a pályán elért eredményt utólag ignorálni, azért mert van akivel NEM játszottam, lehet, hogy magyarázható a többi aktív player lelkivilágának sárba tiprásával, de nem jogos!!!
Mondhatnám azt is, hogy én ott voltam a megadott helyen a megadott időben s NEM tudtam lejátszani a fennamaradó néhány meccsemet s ezért zárjuk már ki a többieket (ugye Ssth!!! :lol: ), de nem teszem, nem is lenne jogos, de legalább annyira nem jogos a diszkvalifikáció sem!!!

Nos én asszem tényleg nem érdemes több szót vesztegetni az egészre, én elfogadom Vologya döntését, de egyetérteni vele nem tudok, s rosszul éreztem volna magam, ha nem tudom kiírni magamból, most megtettem,
és ezzel be is fejeztem!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 12:53 

Na akkor a feladás/kizárás. Én azt szeretném KÉRNI, hogy aki indult a h2 támadáson az legyen olyan tökös gyerek és küldje vissza a lejátszott összes csatáját merugyanishogy

10 meccs után már látszott, hogy nem lehetek bennt a díjazott első hatban mégis végignyomtam (azért mentem!) míg más ilyen indokkal nem fejezte be a meccseit. Ez nem jó.

Én is, mint mindenki, a Vologya által készített sorsolás alapján kezdtem a meccseim, az elsőt Kadyval. Két hosszú meccsen, vért izzadva nyertem (arkangyallal mindig kezdett + feltámasztott), örültem. Később tudtam meg, hogy Kady kiszállt, ellene mindenki 2 pontot kap, az is aki nem játszott vele. Ugye nem kell leírnom, hogy mennyire nem ugyanaz a 2-2 pont.

Sok tornán indultam és soha nem nyertem (sokszor ez már az elején látszott) de MINDIG visszaküldtem a mentéseimet lehetett az h2-h3-h4 támadás vagy bármi más. Ha játszunk, tiszteljük meg a játékostársainkat azzal (a pályakészítőket, szervezőket nem is említve) hogy nem rontjuk el a játékukat. Köszönöm és Laca, Megamikor fel a fejjel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 13:32 

Ehhez a témához én is jó példa vagyok. Teljesen az esélytelenek nyugalmával lejátszottam az összes meccsemet holott tudtam hogy úgyis kikapok. De mégis loptam pontokat igaz Sensei? :) Egy jó megoldás hogy közzé tesszük a csapatokat és akkor mindenki megmondja ki ellen nem akarja lejátszani és akkor ennyival kevesebb pálya lesz. :) De ez lehetetlen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 14:34 
Heroes Team

Hali!

Ígértem én is egy rövid élménybeszámolót, íme:

2vs2:
Ssth, Szotyi: Nagyon jól ment minden… jól haladtunk Vologyával… egészen a 2. hét 5. napjáig, amikor is felhúztam a varázstornyaimat és nem kaptam semmit (legerősebb varázslatom a lightning volt…) ami miatt az utópia megoldhatatlanná vált a 2. héten. Ezután a főhösöm 3. napig ott rostokolt az utópia előtt várva az erősítést… (eccerűen nem tudott már mit csinálni…) Eközben azonban Ssth legyúrta az utópiáját (ő kapott resurrectet) és 3. hét 1. napján már középen volt… ezzel nyerve 2 napot velem szemben, ekkor okosan Ssth nem felém (én ekkor még ízekre szedtem volna 2 kör alatt Malekithjét :wink: ), hanem Vologya felé vette az irányt… Itt követtük el a végzetes hibát Vologya cimborámmal, arra számolva, h Malekith nem ér be a várába, bent maradt, azonban éppen, hogycsak de odaért… Emiatt Ssth megkapta Vologya összes tárgyát… és összeségében, kb. +10-12 all-al jött el Vologyától. Szotyit még lenyomtam, de a megerősödött Ssth-val már nem bírtam…
Jou, Hitehagyott: Négyőnk közül én voltam a leggyorsabb, Átmentem Hitehagyotthoz, csatáztunk, ő elmenekült, majd megjelent Jou, akivel egy jót csatáztam, de őt is sikerült megvernem, végül Hitehagyottat a várában vertem meg. Vologya ekkorra már kiszedte a másik utópiát, és full sereggel és az enyémnél erősebb heroval döngette Jou területének kapuját…
Karesz, Werul: Karesz keményen nyomta, de Werultól nem sok támogatást kaphatott, és végül nem bírt el kettőnkkel.
3. helyért Gepy, Titi: Titiéknek nem jött ki olyan jól a lépés, és így viszonylag símán nyerni tudtunk. Hozzáteszem, hogy számámra Titi volt a tábor meglepetés embere! Nagyon jól jáccott, sőt nem kevés embernek okozott meglepetést!

1vs1:
Ahol kikaptam (0-3):
Zizi: Nagyon jól jáccott Zizi, és kivételesen minden összejött neki ellenem, sőt még recanterem sem volt :lol: :lol: ! Az utsó csatában végül a ressurect döntött… (amit én egyetlen egyszer sem kaptam meg a táborban, kivétel a Merlines mapot, ahol a Ressurrect ki van rakva, persze itt meg volt a spell a váramban is :roll: )
Megamikor: Ellene baromi érdekesen indult a játék. Először és utoljára voltam pirossal, ami annyira megzavart, h pl. elfejtettem lépni az első körben (Ssthval beszélgettünk :lol: :lol: ), szerencsére Mega volt olyan rendes és újra kezdtük a mapot. Azonban nem sok sikerrel… 2. napon bebuktam Gundulát az aranybányánál…az a csöves még el sem tudott menekülni… Ezt kihasználva Mega lerusholt a 2. héten (bár ebben több tényező is segítette) és megérdemelten győzött.

Ezenkívül volt összesen 3 X-es meccsem Ssth, Vologya, és Boti ellen, ill. egy 2:1-es elementalwar győzelmem Gepy ellen.
Ssth elleni meccsem valóban idegölő volt… Hiába voltam a gyorsabb, erősebb a szerencse több ízben is Ssth-t segítette… és végül egy oda-visszavágó után megegyeztünk ez döntetlenben.
Boti ellen nagyon érdekes meccset vívtam, ahol végül, bár egy esetleges elementalwart én nyertem volna, megegyeztünk egy döntetlenben, mivel ez a végeredményen már nem változtatott volna…

A döntőben a 2. héten egy napon belül bebuktam 2 dragont és ezért feladtam… Az egyik egy maxos dragonfly hive-ban hagyta ott a fogát… három 18-as légysereg morálozását követően, majd megtámadtam egy (elvileg) sima gorgonos sereget, amiben 7 db Mighty is volt, amik ugyan kaptak egy ligthningot, de a maradék morált kapott és megfújta a sárkányt… No itt azt mondtam, h ebből mára elég volt…

Nemtom kiírta korábban, hogy tök jó volt ez a hősválasztásos dolog… és hogy így változatos hősök ellen lehetett jáccani… (ha jól emléxxem vmi Nimbus nevű fószer volt… :lol: :lol: ) hát biztosan így van de nekem valahogy a kelleténél több Mephala, Tazar és Malekith jött szembe…
:shock:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 15:16 

Nimbus írta:

Sokan támadtátok Lacát, hogy miért ment el Szegedre este… nos ez főleg nekem volt köszönhető, mivel én az egész napomat kedvesemmel és Laca barátnőjével töltöttem. Ami tulképp nem lett volna probléma, csak ezzel Lacában óriási lelkiismeret furdalást okoztam, és nem utolsó sorban „fegyvert” adtam Laca barátnőjének kezébe… Ennek eredményeképpen Laca abban a tudatban, hogy este visszaérkezvén lenyomhatja a maradék meccsét bejött velünk, ill. Kerticsékkel Szegedre, ahonnan 11 óra magasságában visszaérkeztünk. Ekkor szembesült Laca azzal a ténnyel, hogy ki lett zárva… Ezt picit ilyen szemmel is meg kell kicsit vizsgálni… nem csak 2much szemével… aki még most is úgy érzi, hogy Laca megérdemelte a kizárást, az finoman fogalmazva sem empatikus…

Ezek szerint nem jött át, amit mondani akartam. Lacát megértem, ő korrekt feladó. Ebben a barátnős szituban valószínűleg ugyanezt tettem volna.

Másrészt Laca feladása már csak azért is közömbös számomra, mivel vele lenyomtam a meccset és 2-0-ra nyertem, sőt egy két mightos seregnek gondot okozott volna Laca, ami nekem ugye jó...

Harmadrészt ő nem "kiszúrás szaggal" tette amit tett, azt illetően a véleményem Ssth és Gepyével azonos. (mernék a mesteremnek ellent mondani?! :lol: )

Mugger sajnos ebben nem értünk egyet. Ez van. Vologya tényleg sarokba volt szorítva, és dönthetett, hogy kinek kedvez. Aki lejött egy napra és akkor sem nagyon foglalkozik az egésszel, vagy aki már egy hete ezt gyúrja.

Szeretném, ha észrevennétek, hogy nem csak rólam van szó, engem a legtöbb feladás nem érintett, sőt ha nem adják fel annyian, akkor talán a sok mightos sereg egyike másika megveri az éllovasokat, ami megint csak az egyszerű, pontleső, empátiamentes és persze rossz indulatú lelkemnek jó.

Nimbus írta:
Mindezek után azt mondom zárjuk le ezt az értelmetlen vitát…

Úgy legyen!

Előbb utóbb én is írok hosszabb beszámolót.

Ssth, vagy neten? Tudsz játszani jövő hét vagy utána?

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 15:38 

Üdv!

Gratula Vogyinak a tábor szervezéséért, olyan volt mint amilyenre számitottam, nagyszerü. Nem hiába öt éves tapasztalat áll mögötte.
Szerintem a heroes táborok évről évre jobbak, és a mezőny is egyre kiegyenlítettebb lett. Például idén Werulnak is volt három győzelme!!.
A régi táborozókkal öröm volt találkozni újra és az újjak is nagyon jó fejek voltak, remélem még vellük is fogok találkozni az elkövetkezőkben.
A tábori támadásra visszatérve Vologya tökéletesen szabályosan járt el.
Minden versenyben ha egy versenyző vagy csapat nem tud megjelenni vagy felad háromnál több meccset, akkor azt a versenyzőt/csapatot automatikusan kizárják és az eredményeit törlik.
Muggernek abban igaza van hogy azzal játszik akivel akar, de ha nem játszik csak néhány emberrel és a többi ellen feladja akkor az eredményeit törlik és a versenyből kizárják.
Ezek a szabályok nyilvánvalóak, nem hiszem hogy úrja kéne kitalálni őket és külön leírni mindenki számára.
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 15:59 

Sziasztok!

Néhol örömmel, néhol bosszankodva, néha kis irigységgel olvastam az edigi élménybeszámolókat, hozzászólásokat. A Laca ügyhöz annyit fűznék hozzá, hogy telefon is van a világon, fel lehetett volna hívni és erről tájékoztatni, vagy előtte ezt neki megmondani. Mivel ő abban a hiszemben tért vissza, hogy még lejátszhatja a meccseit. Így lett volna tisztességes. A részletek és körülmények nem érdekelnek, ezért kérek mindenkit ne is kezdje tovább ragozni.
A 2vs2 biztos érdekes lehet. Bár én még csak olyan 2vs2-t játszottam, ami fél napig tartott, így nem tudom milyen lehetett.
Botinak szívből gratulálok az elsöprő győzelméhez. Meg kell mondjam, hogy ezt előtte nem gondoltam volna. Ne értsd félre Boti mester, nem a te heroes nagyságodat vontam kétségbe (1 mp-ig se), hanem a torzítóan átalakított mapok miatt hittem azt, hogy rengeteg körbeverés alakul majd ki. De tévedtem és gratulálok. Várjuk továbbra is az élménybeszámolókat, mert meg kell mondjam azért ennél nagyobb volumenű beszámolókra számítottam. Na majd ha aludtatok rá 1-et, 2-őt.
Minden jót!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 19:08 

Egy érdekes dolog ragadt meg bennem a táborral kapocsolatban, szerencsére élőben nem került rá sor.
Szóval mi lett volna ha pl. találkozik két "droid" hős, Szotyinak a mondásával élve, és mind a kettő alapszintü might-os hős könyv nélkül, ami egyáltalán nem szokatlan, és tegyük fel mind a kettőnél van 1 db. boszorkány. Ugye ezek minden körben amikor rajtuk a sor visszaszívják az életpontjukat , de egymáson nem sebeztek volna többet 5-8 damage-nél. Ilyenkor ki nyerte volna meg a harcot :shock: , vagy ha pl. fenn van az egyik hősön a bilincs? :twisted: Akkor azt a végtelenségig játszhatták volna?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 19:18 

Nem volt ilyen szóval ne fáraszd magad. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 19:52 

Sziasztok!

Meglepve olvastam az egész napos hsz rengeteget! Remélem nem haragszotok ha egy utsót reagálok a dolgokra! :roll:

Arról van csak szó, hogy mielőtt elmentem úgy volt, hogy este lejátszhatom a megmaradt meccseimet! Ha egyből arról van szó, hogy ezzel bukom a dolgokat, akkor egy szavam sem lett volna!
Másik oldalról pedig annyit, hogy Ssth, nem 8 meccsem volt hátra amikor megérkztem, hanem mindössze 5!!! Nem tudom pontosan mi zajlott amíg nem voltam ott, de úgy vettem észre, hogy a többiek szívesen lejátszották volna velem a fennmaradt meccseket! Szerintem éjfélre meg is lett volna, de ha csak fél egyre akkor mi van? Biztos vagyok benne, hogy 2 előtt senki sem feküdt le! (talán Muggert kivéve :lol:)
Egész nap arra törekedtem, hogy előre jáccak meccseket, hogy estefelé legyen egy kis időm kolbászolni... :?
Én még 6 kor is egeret szorongatva ültem a kihalt gépteremben, de egyedül nehéz lett volna harcolni... :( Aztán egy "kis" késés miatt ki lettem zárva...
Sensei: nem arról volt szó, hogy nem bírtam egy napot végigjátszani, hanem arról, hogy döntenem kellett!!! Döntésemben pedig közrejátszott az (is), hogy Vologyától kedvező választ kaptam!!!! (persze Vologya nem így emlékszik... :? )

No, száz szónak is egy a vége! Vologya egész héten melózott, fáradt volt és biztos ideges is! Én nem rossz döntésnek gondolom (persze egyet nem értek vele!), de egy előzetes jelzés, vagy egy megeresztett telefon hatására könnyebben dolgozta volna fel érzékeny lelkem a dolgot! :roll:

Nimbus, kedves barátom! Nehogy már magadat okold! És ezt mondtam már az asszonypajtimnak is - akinek azóta lelkiismeretfurdalása van - én döntöttem úgy hogy veletek megyek! Nagyon jól éreztem magam és nem bántam meg! A kizárás ugyan szarul érintett, de csak egy játék... Ha lesz legközelebb Heroes tábor igyekszem ott lenni és megpróbálom "végigszenvedni" ezt a iszonyúan fárasztó egy napos támadást! :) Remélem így Sensei is megnyugszik... :roll:

Vologya: Bocs a reggeli hszért, nem akartalak megbántani! Sőt amennyiben akkor is módomban áll majd - ha te is úgy akarod - szívesen bonyolítom a köv tábor támadás versenyét! Persze szigorúan a tapasztalt támadásos srácok támogatásával és segítségével!

Üdv mindenkinek! És gratula a helyezetteknek és minden résztvevőnek! A szombat estét leszámítva nagyon jól éreztem magamat és örülök, hogy az eddig csak képekről visszaköszönő hirózos társadalmat személyesen is megismerhettem! ;)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 18 hétf., 23:51 

Üdv harcosok!

Én nagyon élveztem az egészet, igaz "csak" a támadásokra mentem le Szegedre!
Tényleg nagyon jó volt, a szállás, a fürdő, a játék, azaz az egész! Nekem ez volt az első komoly megmérettetésem. A két nap alatt többet tanultam a Heroes-ról mint előtte két hónap alatt. Ennyi jó játékos egy helyen nagyon jó dolog. Én úgy éreztem a "kicsik" tanultak a "nagyoktól", de a "nagyok" is komolyan vették a "kicsiket". Remélem mindenki érti mire gondolok.

Szóval, nagy élmény volt!!!!!!

:mrgreen:

Üdv

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 3:11 

tényleg király volt.......minden

ami a meccseket illeti (csak röviden, mert összefolyik az egész):
2vs2
én egyetlenegy csatát sem nyertem, amit a csapat elért,azt Teki érte el, én minden meccsen buktam.

1vs1
ez volt az igazi, mindenki mindenki ellen, jobb eredményre számitottam,de erős volt a mezőny, s most ez sikerült, buktam az összes olyan csatát,ahol full seregek álltak egymással szemben, a behemotok 2x aláztak meg igy, de nem egyszerű módon (Titi, majd Teki a rájátszásban), a legőrültebb hajszát SSTH ellen nyomtam (normális adag whiskey segitségével),de a 45 defense hamar végetvetett a karrieremnek.
Ellenben az összes győzelmem úgy született, hogy sikerült elkapni az ellenfelet ill. engem probált meg elkapni a másik.
A szerencsére nem panaszkodhatom, jöttek a relicek a vizen, volt csizmám, kesztyűm rendesen, a legmákosabb a Sivatagi háború( aka Desert War) itt a csizma mellé, a billincs is bejött, valamint Sensei volt oly kedves besétálni a csapdába:)
Boti és Nimbus ellen sajnos nagyon nem ment, igy esélyem sem volt a nyomukba érni, Titi serege brutális volt, a hero is..........

összeségében örülhetek a 6. helynek, s köszönöm, hogy ott lehettem, igyekszem jövőre is résztvenni.............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 9:41 

Sziasztok!

Most van egy kis időm, úgyhogy írok egy hosszabb összefoglalót.

Először is, a tábor nagyszerű volt. Bár volt pár embernek kisebb kakaskodása, köztük egyszer nekem is (nem, nem Lacával). Vologya egyszerűen nagyszerű munkát végzett. A résztvevők mindegyike hihetetlenül jó fej, segítőkész és jó játékos volt.

Sokat tanultam. Tudom mi az a Dendroid csel, a törpe trükk, és a Wight húzás. Azt is tudom, hogy kell csövezni és f.tyizni.
Amikor Botit először néztem, csak röhögtem, hogy ilyen nincs. Nagyon jól játszik, két perc alatt többet tanultam, mint addig összesen a táborban. A következő nagy röhögés a Boti vs Szotyi fogócska volt. Remélem azóta Boti megadta Szotyinak az 5 rongyot, amit Szotyi Boti silójára költött…

Még 1 vmi: szerencse a lényeg egy szint után.

2v2: Zizi-t kaptam párnak. Nagyon jó játékos, de sajnos tényleg nem
volt szerencsénk. Első meccsünkön kikaptunk Botiék ellen, pedig Boti seregét nullára vertem, csakhogy később már volt neki bilincse és 160elementál per kör. Erre nem volt megoldás.

Gepyéket mindkét utópia kiszedésével meg tudtuk verni.

Adlerék ellen pedig mindketten elcsesztük. Sorsolással végül a 7ik helyért játszottunk (körbeverés volt a csoportunkban) ahol szintén kikaptunk. Szegény Zizi szét lett berserkelve, én meg a600-as magic arrowok miatt kaptam ki a cursed groundon.

1v1: Zizi (Christian vs Caitlin), Én vs Te, bár az elején szerintem jobban álltam, jobb volt a varis hősöm szinte minden skillje, a +3 allt is felvettem (ő nem), az ő utópiája hatványokkal volt jobb, azután már nem volt esélyem.

Vologya, HIdak, Gurnisson vs Elleshar: Vogyi nem ment be középre, én igen, ezért jóval skillesebb lett a hősöm, recanter ellenére nyertem.

Werullal funos meccset nyomtunk, bár a végén, amikor elkapta a hősöm, nem mondom, hogy nem paráztam.

Gepy, Föld alatti háb., Neela vs Gurnisson: Találtam egy Gold Dragont, amivel a hősöm végigszáguldozott mindenhol és a 3 hét 1. napján beütöttem a várában. Szegénynek csak talicskái voltak.

Teki, Erok csatája, Sorcha vs Zydar: Gyorsan felszedtem lennt a +5 kardot, lett arch devilem, stb, mivel Teki tekert át, készülni kellett. Ekkor jött viszont Tekinek az Arkangyal +5, ami miatt nem keveset paráztam. Az utolsó pillanatban lett implom, ami Zydar 37es powerével és +3-as, piacon vett speedjével eltörölte az angyalokat.

Titi, Uj világ, Shakti vs Dace: Én mentem át, kicsit jobb cuccaim voltak, így nyertem.

Nimbus, Ellenséges szomszédok, Mephala vs Christian: A lenti könyvtárat, kannát és utópiát (Titi szerint) 2 nappal gyorsabban szedtem ki. Az utópia nem volt épp tápos. Megnéztem a hősét, és hátradöltem. Tengeren talált egy +5 all kardot, és mivel variban jó voltam, biztos, ami biztos egy recantert is, erre jött a maxos utópia. A csata már értelmetlen volt, mindezek ellenére a gyorsaságom miatt elégedett vagyok ezzel a meccsel, függetlenül az eredménytől.

Megamikor, Nyugat vs kelet, Styg vs Thorgrim: Döntetlenre adtuk a dolgot, bár nem volt earth magicje, nekem igen, és még a sentinelsét is elloptam.

Karesz, Merlin próbatétele: feladtam meccs nélkül.

Adler, Sivatagi háború, Malekith vs Galthran. Sokan előre egyetéreztek velem, most már én is értem miért. Adler elkapott középen. Muszály kimenni ugye. Nem kaptam se anti magicet, se animatet. **** fing necro. Ez van, Adler pár klasszissal jobban ismeri a mapot.

Boti, Páratlan uralkodó, Mephala vs Pyre. Itt is nagyon gyorsan haladtam, de elkövettem azt a hibát, hogy tudva, h lesz racanterem, nem választottam wishdomot. Mindenesetre a 3-ik hét elején középen a libraryban voltam, Boti elmondta, hogy naná, hogy kiszedte az utópiáját. Na mondom itt vmi nem stimmel, járjunk utána. Középről Pyre 2 nap alatt pont belépett az Utópiába, amit Mephala kintről szurkolhatott végig. Jó cuccai voltak benne, és egy csomó demont is csináltam. A középső könyvtárba sem engedtem be, viszont felszedte az én kannámat, én már kaptam az utópiájában. A főcsata nálam volt. Megvert, amit kicsit nehezen értek +5 relic előnnyel pláne. Boti az Boti, hiába. Erre a meccsre is büszke vagyok. Senki más nem tudta Boti utópiáját kiszedni.

Jou, Át a sivatagon, Neela vs Gundula: Sima előnyből sima loss lett, mivel otthon hagytam a spelljeim, pedig még town portalom is volt.

Kady, É vs Dél, Shakti vs Edric: Gyorsabb voltam, majdnem lenyúltam az ő +5 all kardját is, de elkapta az enyveskezűt. Mégis jobb cuccaim voltak, ő még az összes questet sem tudta hozni, az időhiány miatt.

Szotyi, Kihívás, Shakti vs Mephala: Azonos napon értünk középre, de mivel az ő oldalán van a library és a vipő, így ennyi előnye és egy új varázstorony cuccai voltak mellette. Viszonylag siman vert a mester.

Ssth, Relikviák őrzői, Elleshar vs Ayden: A mesterem villámgyors volt, én meg buktam a főhősöm.

Gepy feladta az uccsó meccset.

Várom a következő versenyt,

Üdv,
2much4me

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SenSei 2005 júl. 19 kedd, 9:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 9:47 

NAgyon szeretném megköszönni a segítséget, amit a Karesz meccsének feladása után kaptam. Minden érintett azonnal pozitívan reagált, amiért különösen hálás vagyok, és nagyon, nagyon köszönöm! Végül a dolgot táboron kívülre sikerült tennem.

Nagyon köszönöm Sorceressnek a fuvarajánlatot, és Kadynak és az édeasapjának, hogy végül ők vittek pillanatok alatt haza. Nagyon sokat segítettek ezzel!

Külön öröm volt számomra, hogy három adu ász is Mephalát illetve Malekithet választott ellenem. (Boti, Nimbus, Adler)

A nagymenők ellen nagyon koncentráltam, de hiába. Az akkori játékommal azért elégedett vagyok. Boti utópijája is jó emlék.

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 9:58 
Heroes Team

Hali!

2much: A kannát és a könyvtárat lehet, hogy két nappal korábban szedted ki, de valamilyen oknál fogva mégis én mentem át hozzád hamarabb (igaz csak 1 nappal)... :wink: Lehet, h télnyleg tanultál vmit a fütyizésröl, és a csövezésröl is... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 13:17 

Nimbus írta:
Hali!

2much: A kannát és a könyvtárat lehet, hogy két nappal korábban szedted ki, de valamilyen oknál fogva mégis én mentem át hozzád hamarabb (igaz csak 1 nappal)... :wink: Lehet, h télnyleg tanultál vmit a fütyizésröl, és a csövezésröl is... :lol: :lol:

Hát igen. Azért nem mentem át, mert tudtam, hogy gáz van. Láttam, hogy Mephala 42-es defense skillel bír és azt hiszem azt is mondtad, h recanter is van. Ezek után kb semmit nem csináltam, csak még egy két helyre elmentem (+1 att, def és egyéb fontos dolgok) és csao. Amugy meg amikor átjöttél már én is ott voltam.

Jó meccs volt na.

Üdv, 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 15:32 

Sziasztok bátor harcosok! :P

A tábor ismét kegyetlen jó 8) volt és végre megtaláltuk az "igazán ehető hambit árusító büfé"-t is. :wink: Végre nem voltam sérült, így mehetett a foci. Most Sorceress bátyókám
Köszönjük Vogyolának a sok fáradozást! :)

Nehéz lesz így zöldágra vergődni kizárás vagy nem kizárás témában. :? Természetesen én sem akarok megbántani senkit.
Tippeim:
- Ha valaki azt mondja, feladja a le nem játszott meccseit valamiért, azt bírjuk rá empatikus, emberi, normális eszközökkel, hogy megtegye. Ha nem megy, akkor csak azokat a küzdelmeket kelljen lejátszania, amelyeken az ellenfelének jó helyezése múlhat. (Itt említeném Megamikor esetét. Így is úgy is nyert volna, csak ő elementálokat varázsolt a végén és nem ressurection hegyeket nyomott el, mert nem tudta, hogy nem szabad. Ne mondjátok, hogy "a szabály nem ismerése nem menti fel". A vesztes igenis beismerheti ilyenkor, ha a győztesnek igaza van! A vesztes már úgy sem tud pontot menteni, legalább legyen fair.)
- Ha valaki a játék előtt adja fel, az legalább hívja meg egy sörre a szervezőt, a pályaösszerakót (és akár engem is :wink: ).
- Ha valaki segít valakinek a támadás közben... nem is tudom... nekem is segítettek már, de én odaígértem a pontot az ellenfelemnek, nehogy ezen múljon a helyezése (jó lenne, ha más is képes lenne ezt tenni ilyenkor). Persze könnyű úgy pontot eladni, hogy nekem nem sokat számít... (erre is csak azt tudom mondani, hogy próbáljuk meg fair módszerekkel kiötleni, mi is legyen)

Próbáljunk nem marakodni, hanem tanulni a dolgokból! :idea:

Egyébként én sem játszottam le minden meccsemet. :roll:

üdv,
LordShaba

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 19 kedd, 21:02 

Sziasztok!

Most én is írok egy terjedelmesebb beszámolót.

2vs2: Gepy-vel szerintem egész jók voltunk, mákunk nem sokszor volt, mivel Gepy mindig megkapja a termelő artikat és nekem is kijutott belőlük. Kőtalicska, fatalicska, mindenféle gyűrű nálunk volt. Adleréket legyőztük mivel Gepy kapott implot és így le tudta győzni Adler Tazarját.
Utána Teki is átjött, őt én győztem le.
A következő meccs 2much és Zizi ellen volt. Ők nagyon jók voltak mi meg kevésbé, én személy szerint végig csöveztem a pályát. (én is megtanultam ezt a hasznos kifejezést :D ) Az utolsó csoportmeccset Boti és Megamikor ellen vívtuk. Botiék nagyon jó taktikát dolgoztak ki, a kardot a szigetről kiszedték előlünk utána meg már nem volt nehéz dolguk.
A körbeverés miatt sorsolás döntött, és a szerencse mellénk állt így a
3-4. helyért játszhattunk Nimbus és Vologya ellen. Ez egy igazán jó meccs volt nagyon élveztem. Mindkét pár jól játszott azonban Nimbuséknak bejött a vezércsel. Vologya nagyon jól nyomta! Negyedikek lettünk aminek nagyon örülök. :D
1vs1:
1.Titi vs Gepy, Fortress vs Castle(ellenséges szomsz.): nekem egész jó dolgok jöttek be, többek közt a recanter és Gerwulf-nak 47-es defense volt, így nyerni tudtam, kb. a 3. hét 3.napján ütöttem át
2. Titi vs Szotyi, Castle vs Fortress(hidak): nekem bejött a lightning nyaklánc, Szotyi a 2. héten átjött és le tudtam győzni mivel a chain-t nem tudta nyomni
3. Titi vs Ssth, Necro vs Dungeon(utak): Ssth nagyon gyors volt és már a harmadik héten nálam volt. A skilljei jobbak voltak de a csata meglepően szoros volt. A 600 csontvázam elég kemény volt, és Ssth-nak 1dragonja
maradt a végére. Jó meccs volt!
4. Titi vs Zizi, Stronghold vs Rampart(föld alatti háború): izgalmas meccs volt, a főcsata teljesen kiegyenlített volt (végre nem voltak brutál dolgok egyik oldalon se :) A törpéi kétszer rezisztálták a meteort, neki resurrectje volt de valahogy nyertem a végén.
5. Titi vs Vologya, Rampart vs Dungeon-ebbe nem vagyok biztos, de Volgya biztos tudja, neki fel vannak írva a dolgok(erők csatája): az egész pálya egy nagy droid war volt, szinte csak droidok harcoltak egész
ido alatt, ő jobban játszott ás megérdemelten nyert
6. Titi vs 2much4me, Dungeon vs Dungeon(uj vilag), 2much jól játszott én meg csöveztem, simán nyert
7. Titi vs Teki1986, Stronghold vs Necro(nyugat vs kelet), ez is egy jó meccs volt szoros volt a csata, Teki elementálokkal és animate-tel nyert
8. Titi vs Werul, Fortress vs Inferno(merlin), hamarabb kivettem a reliceket a szigetről, és bevetttem a középső várat, bejött az implo és így nyerni tudtam
9- Titi vs Adler, Stronghold vs Castle(észak vs dél): jó game volt adler átjött és sikerült legyőznöm, a behemótok nagyon durvák voltak
(1 nappal korábban raktam föl a reliceket :!: )
10. Titi vs Megamikor, Dungeon vs Rampart(ez sem biztos)(páratlan uralkodó): én ezt a pályát is végig csöveztem, Megamikor meg jól játszott és jókat dobott neki a gép, ezért simán nyert
11. Titi vs Karesz, Rampart vs Castle(át a sivatagon): Karesz átjött a 2. hét végén és elkapta a főhősöm, de elmenekültem, utána mentem és sikerült győznöm
12. Titi vs Nimbus, Necro vs Inferno(desert war): együtt fejlődtem Nimbussal, de ő kifosztotta az utopiat én meg nem így jobb skilljei voltak, és a főcsatát simán nyerte
13. Titi vs Kady,Castle vs Castle(en vs te): ezen a mapon a 2. hét 2. napján volt a főcsata, elkaptam a középen kolbászoló hősét a full sereggel
14. Titi vs Boti, Dungeon vs Necro(a kihivas): Az esélytelenek nyugalmával játszottam és jól is, de Boti nagyon jó volt és a jobb skilljeim ellenére lenyomott. Ja volt 1000 skeleton warriora a 4. héten :!:
15. Titi vs Jou, Fortress vs Dungeon(relic guard): itt nagy pechem volt, két relic előtt is egy mozgásponttal állt meg a főhősöm, így Jou fel tudta szedni őket (kanna+gladius), a varázslatai is jobbak voltak, jól is játszott és nyert
16. Titi vs Karesz, Castle vs Rampart(homokóra): ez sajnos fel kellett adnom, mert az első héten bebuktam a főhősöm és az angyalt

Na ennyi volt, talán egy kicsit hosszú is lett :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 312 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]