Sziasztok!
Most én is írok egy terjedelmesebb beszámolót.
2vs2: Gepy-vel szerintem egész jók voltunk, mákunk nem sokszor volt, mivel Gepy mindig megkapja a termelő artikat és nekem is kijutott belőlük. Kőtalicska, fatalicska, mindenféle gyűrű nálunk volt. Adleréket legyőztük mivel Gepy kapott implot és így le tudta győzni Adler Tazarját.
Utána Teki is átjött, őt én győztem le.
A következő meccs 2much és Zizi ellen volt. Ők nagyon jók voltak mi meg kevésbé, én személy szerint végig csöveztem a pályát. (én is megtanultam ezt a hasznos kifejezést

) Az utolsó csoportmeccset Boti és Megamikor ellen vívtuk. Botiék nagyon jó taktikát dolgoztak ki, a kardot a szigetről kiszedték előlünk utána meg már nem volt nehéz dolguk.
A körbeverés miatt sorsolás döntött, és a szerencse mellénk állt így a
3-4. helyért játszhattunk Nimbus és Vologya ellen. Ez egy igazán jó meccs volt nagyon élveztem. Mindkét pár jól játszott azonban Nimbuséknak bejött a vezércsel. Vologya nagyon jól nyomta! Negyedikek lettünk aminek nagyon örülök.
1vs1:
1.Titi vs Gepy, Fortress vs Castle(ellenséges szomsz.): nekem egész jó dolgok jöttek be, többek közt a recanter és Gerwulf-nak 47-es defense volt, így nyerni tudtam, kb. a 3. hét 3.napján ütöttem át
2. Titi vs Szotyi, Castle vs Fortress(hidak): nekem bejött a lightning nyaklánc, Szotyi a 2. héten átjött és le tudtam győzni mivel a chain-t nem tudta nyomni
3. Titi vs Ssth, Necro vs Dungeon(utak): Ssth nagyon gyors volt és már a harmadik héten nálam volt. A skilljei jobbak voltak de a csata meglepően szoros volt. A 600 csontvázam elég kemény volt, és Ssth-nak 1dragonja
maradt a végére. Jó meccs volt!
4. Titi vs Zizi, Stronghold vs Rampart(föld alatti háború): izgalmas meccs volt, a főcsata teljesen kiegyenlített volt (végre nem voltak brutál dolgok egyik oldalon se

A törpéi kétszer rezisztálták a meteort, neki resurrectje volt de valahogy nyertem a végén.
5. Titi vs Vologya, Rampart vs Dungeon-ebbe nem vagyok biztos, de Volgya biztos tudja, neki fel vannak írva a dolgok(erők csatája): az egész pálya egy nagy droid war volt, szinte csak droidok harcoltak egész
ido alatt, ő jobban játszott ás megérdemelten nyert
6. Titi vs 2much4me, Dungeon vs Dungeon(uj vilag), 2much jól játszott én meg csöveztem, simán nyert
7. Titi vs Teki1986, Stronghold vs Necro(nyugat vs kelet), ez is egy jó meccs volt szoros volt a csata, Teki elementálokkal és animate-tel nyert
8. Titi vs Werul, Fortress vs Inferno(merlin), hamarabb kivettem a reliceket a szigetről, és bevetttem a középső várat, bejött az implo és így nyerni tudtam
9- Titi vs Adler, Stronghold vs Castle(észak vs dél): jó game volt adler átjött és sikerült legyőznöm, a behemótok nagyon durvák voltak
(1 nappal korábban raktam föl a reliceket

)
10. Titi vs Megamikor, Dungeon vs Rampart(ez sem biztos)(páratlan uralkodó): én ezt a pályát is végig csöveztem, Megamikor meg jól játszott és jókat dobott neki a gép, ezért simán nyert
11. Titi vs Karesz, Rampart vs Castle(át a sivatagon): Karesz átjött a 2. hét végén és elkapta a főhősöm, de elmenekültem, utána mentem és sikerült győznöm
12. Titi vs Nimbus, Necro vs Inferno(desert war): együtt fejlődtem Nimbussal, de ő kifosztotta az utopiat én meg nem így jobb skilljei voltak, és a főcsatát simán nyerte
13. Titi vs Kady,Castle vs Castle(en vs te): ezen a mapon a 2. hét 2. napján volt a főcsata, elkaptam a középen kolbászoló hősét a full sereggel
14. Titi vs Boti, Dungeon vs Necro(a kihivas): Az esélytelenek nyugalmával játszottam és jól is, de Boti nagyon jó volt és a jobb skilljeim ellenére lenyomott. Ja volt 1000 skeleton warriora a 4. héten
15. Titi vs Jou, Fortress vs Dungeon(relic guard): itt nagy pechem volt, két relic előtt is egy mozgásponttal állt meg a főhősöm, így Jou fel tudta szedni őket (kanna+gladius), a varázslatai is jobbak voltak, jól is játszott és nyert
16. Titi vs Karesz, Castle vs Rampart(homokóra): ez sajnos fel kellett adnom, mert az első héten bebuktam a főhősöm és az angyalt
Na ennyi volt, talán egy kicsit hosszú is lett
Titi