Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 31 szomb., 14:32 

rt: A fő fegyver valószínűleg úgysem a gólemek lesznek, bár meg kell hagyni, jól fel van tápolva a támadóértékük, főleg, ha kapnak egy igaz hatalmat, meg még lehetséges valami áldás. Ugyanakkor támadásra nem a legjobbak, még úgy se, ha mellé ott van az iszonyat jól ütő nyílvető – de ne felejtsük, a ballisztát nem kell szétlőni, ha valaki meg akarja nyerni a játékot. Hosszú és idegőrlő csatákra lehet számítani rt ellenfeleinek.

Sorceress: Az izomcsapatok mintapéldája, nagyon okosan megtámogatva mágiával. Íjászok reszkessenek, megkapják a szakértő zavartságot, majd vakarhatják a fejüket, vagy amit éppen akarnak. Akinek pedig az nem tetszik, az kapja a villámot, a mérget vagy a sárkányok szájából a lángcsóvát. A kérdés tényleg csak az, hogy manával mennyire fogja bírni, mert az viszonylag kevés van. Illetve szerencsétlensége, hogy erős ártó mágusok nem igazán találhatók.

Ssth: Égjen a tűz, és vele minden. A parti maga ugyan nem olyan veszett nagy létszámú, és lassú is, mint egy reumás csiga, ráadásul valószínűleg nem is lesz egy morálbajnok, viszont akinek nincsen valamilyen tűzellenállása, az nagyon gyorsan ropogósra fog sülni, ugyanis mind a veremurak, mind Nathir avatott ismerői a tűzmágiának, ráadásul manával is jól fogják bírni. Annak van jó esélye, aki jó gyorsan rommá veri a pokolfajzatokat, ami azért nem lehetetlen.

Szilupa: A vérszívók visszavágnak. Egész sokan vannak, és hihetetlenül nagyot ütnek, ráadásul nem is kapják vissza és még mázlisták is. A maradék résszel lehet taktikázni, nagy lények ellen jól jöhet a lidérc, a lícs a háttérből varázsolgat, amíg bírja. A vakítás is sokat számíthat, könnyen kiveheti az ellenfél legjobbját a csatából. A sok közepes erejű csoportra szedett csapatokra is tud válaszolni, a legjobb ellenszer talán a pusztító mágia és az irtózatos lassítás lehetne ellenük.

Teki1986: A kellemetlen nagyon enyhe szó ide. Még a leggyorsabb csapatoknak is nagy fejfájást a nyomorító, lassító dárdások özöne. Főleg, még ha dupla ennyi lesz belőlük. A mázli nagyot sokat segíthet, nem mintha amúgy nem lenne nagy esély a működésére. Amitől félhet, azok főleg a griffek, és, ha nem ugrik fel a mágiaellenállás (amire nem kis esély van azért), bármilyen amortizáló varázslat.

Titi: Ez a csapat inkább izomerőre épülő, bár ez nem meglepő, ha Helmarról van szó. Válogatott támogató varázslatok, valószínűleg elég jó erővel, teljesen sík terep, hogy minél gyorsabban elérhessék az ellenfelet a sárkányok (íjászok ellen kitűnő), fűrészelni nem érdemes őket, szétlőni meg a fentebb említettek miatt nem nagyon lehet. Szerencse és ezzel mágiahárítás nincs, de hát elementálokról beszélünk.

Vologya: Bizony, bizony, ki is akar szembe menni egy minimum 60-as védekezésű tánnal? Nem csodálom, ha nem tolonganak a jelentkezők. Szerencséje van, szóval hiába kicsi a tán sebzése, nagyot üt (főleg 40 fölötti támadással), ha szétszeded a csapatot, mindegy, a villámcsapás úgyis elér. Aki túléli az első két-három csapást, annak lehet ellene esélye. A kérdés annyi, hogy lesz-e ilyen.

Zsombor: Izmozás a javából. Szerencse és vezetés, még ha a hős nem is a legfelkapottabbak közül való, ha ezek beütnek, akkor az bárkinek megpecsételheti a sorsát. Szépen felöltöztette a hőst ereklyékkel, már csak az eredményt várjuk. Az angyalokon kívül a többi körülbelül ballaszt, de legalább távol maradhat a tűzvonaltól. Ekkora HPvel és sebzéssel jó kérdés hogy mit lehet kezdeni, mert még varázslatokkal se biztos, hogy komoly hatás érhető el.

Végére értem. Egy Spring of Eldritch Renewal rámférne, annyi szent, remélem, a minőségen nem látszik meg. Jó játékot mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 31 szomb., 14:33 

Necro-t randommal nem adhat, csak ha beválasztod. Jebuson nem erős, többin tiltani kell. Fmg-t nem ellenőrzöd, szinplán betartod :D Támadás adatlapért elnézést, véletlenül a tesztverziókat küldtem el, azért maradt sok kocka üresen. TP Fly DD tiltott, max 1 lvl7 dwell legyen szabály.

Süni, 1 k csontod akkor lesz ha harmadik hét végén törsz ki (vagy akkor se, nekem mostani WC meccsen izmosan van 400 131en, jó mondjuk elhullott első héten a 2 sárkány meg 2 lovasdwellben) :P :P

Hja, és no joiners no joiners :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 31 szomb., 22:48 

nekem most XL pályán 100 feletti démon lesz 3.héten, és ezen a héten is fogok kitörni
rohadtul függ attól, mennyire jó a kezdőtereped, meg mennyire vagy jó játékos :lol:
összes csontit bebukni, azért... :P

úgyh ha szorgalmasan gyűjtögeted a csontikat , elég sok lehet belőlük :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 01 vas., 2:17 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Frechaut: Köszönjük az elemzéseket a többi támadó nevében is! :wink: A táborban kiderül a helyezések alapján, hogy mennyire jól láttad a csapatokat és ki mennyire irányította jól a csapatát illetve a szerencse mennyire állt mellé... :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 01 vas., 18:05 

Miután több verseny lesz, itt az idő, hogy a szabályokat letisztázzuk, a tisztázatlan kérdéseket megoldjuk.
Leirom, amiket én ismerek, fókuszban a 2vs2; 1vs1.
Ha valami másképpen van, hiányzik, akkor majd javitás, pótlás.

Általános szabályok, mondhatni versenyszabályok:
- vártípus választás, 1vs1 ben minden várral lenni kell, mielőtt újra lehet választani ugyanazt a várat.
- főhős, akivel egyszer már volt az adott játékos, azzal nem lehet újra főhőst játszani.
- mindenki játszik mindenki ellen.
- limitált játékidő, ennek betartása mindenki érdeke, külön tekintettel a végcsatás drámákra, ami a 10. Táborban már legyen kerülendő.

Ingame szabályok:
(magyarázat nem lesz, mindenki van annyira rutinos, hogy tudja, mi mit jelent)
- no red rush
- no 4th level és log hero as main
- no hit and run (lelépni csak azután lehet, hogy az ellenfél lépett)
- no diplo
- no bugok (leirás a Vologya féle emailben).

Minden más lehetséges, amit a térkép enged, lesz olyan, ahol fullba húzható a másik vár, akkor azt is lehet.

Random map
- lásd fenn
- no necro ( tehát a várválasztás stratégiát úgy kell alakiítani, hogy a necro ne jusson a random mapra)
- no joiners
- na cartographer
- no fly
- no dd
- no armageddon
- no hill fort

dwellingek, főleg lvl7 még egyenlőre nem letisztázott dolog, én engedném, egyrészt azt el is kell foglalni, megvenni, upgrade, a Jebuson kívül a többi templeten ehhez IMF segitség kell vagy Master Card.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 01 vas., 20:23 

Korrekt leírás Adlertől

Nagyon sok dolgon múlhat kb egyenlő tudűsú playerek között, h a jebuson ki nyer
Utópia mit dob (ezek szerint az összes könyv angel wings ...stb használható? ) milyen dwellek alapterületen, varázslatok terén hogy áll az ember, cons, hives-ból mennyi jut, pattintás
Dungeon a PoS miatt élvezhet előnyt, nekrót én legszivesebben nem tiltanám, mert a csontit rengeteg dologgal lehet kompenzálni (az előbb leírtakból bármivel)
Börtönből mondjuk kapok egy 10.szintű hőst, kinevezhetem főhősnek?
Ha meg 3db lvl7-es dwell jön, ki kell venni első héten mind, legfejjebb a társ besegít... Ezt azért át kellene gondolni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 01 vas., 21:23 

Süni írta:
Korrekt leírás Adlertől

Utópia mit dob (ezek szerint az összes könyv angel wings ...stb használható? ) milyen dwellek alapterületen, varázslatok terén hogy áll az ember, cons, hives-ból mennyi jut, pattintás
Dungeon a PoS miatt élvezhet előnyt, nekrót én legszivesebben nem tiltanám, mert a csontit rengeteg dologgal lehet kompenzálni (az előbb leírtakból bármivel)
Ha meg 3db lvl7-es dwell jön, ki kell venni első héten mind, legfejjebb a társ besegít... Ezt azért át kellene gondolni :)

Angel wings nem használható, mert a fly tiltott! A levegőkönyv esetén sem lehet DD-t és Fly-t használni, mint ahogy az armageddont sem lehet hiába adja be a torony, vagy a könyv vagy esetleg tekercs. Mivel itt általában több utópia van akár a saját területeden is, így a relicek milyensége nem okozhat gondot, hiszen 1 relic akár többször is felbukkanhat...
Jebuson a Dungeon nem olyan erős, hiszen van hogy a dragont se tudja felhúzni 1. héten ha nincs alapból hárpia. De dungeont kaphatsz második várként is, ahol fel tudod húzni a PoS-t. De nem akkora bónusz Jebuson, hogy tiltani kellene. Aki 1. héten 3 lvl7-es dwellinget el tud foglalni az meg is érdemli, hogy húzhassa. Ne legyen korlátozás dwellingekben szerintem. A börtönös hősök is használhatók.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 01 vas., 21:47 

Süni írta:

Látszik, hogy nem játszottál randomon mostanság. Én volt hogy a második hónap első hetében 33 Akciós macival kikaptam jebuson. Nem számítanak ezek, kompenzálja a gép valamivel a dolgokat mindig. Meg kell találni mi az és ki kell használni.
Angels wing értelemszerűen tiltott. Bogpista leírta miért.

Adler leírása korrekt kivéve, hogy fixen is no joiners van (lvl 1-2 lényeket leszámítva)
A Necrot randomon akkor nem tiltjuk, mert nem akkora előny.
A random mapok csak jebuson fognak zajlani előre láthatólag.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 01 vas., 23:08 

Csak Jebus? Szerintem azért legyen más is, de nekem végülis mindegy.
Ha lesz Balance vagy Panic, akkor necro azokon tiltott legyen.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 0:17 

fix mappokhoz azért nem irtam, mert elviekben be van állítva, még a ToH classic mappokon sem volt jellemző, hogy beálljon akárki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 02 hétf., 18:48 

Th: 33 macival kikaptál, én meg előbb nyertem 130 démonnal VBMF ellen:)
nehéz volt lebontani a 8 blacket,3goldot, dehát nem vagyok formában, sőt... nem is ismerem a játékot :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 03 kedd, 8:16 

Azt hiszem, itt az ideje érdeklődni: mikorra várhatja a nagyérdemű a támadás térképeket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 03 kedd, 18:57 

Pár fontosabb kérdésem lenne a táborral kapcsolatban....
Mert mindenki a szabályok-ról,meg egyebekről beszél... :D
Elöször is lessz e COD éjszakánként :?:
Köv.: lessz e Poker?
És ki lessz a kameramen az esti foci meccseken? :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 03 kedd, 19:26 

Karesz hozzászólásáról jut eszembe.
Mivel kevesen leszünk 1v1-en, ezért azt üzenem Dragonnak, hogy idén nem fogja megúszni a focit, mert kell minden ember :P
Szóval hozz magaddal rendes cipőt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 03 kedd, 19:55 

A legjobb az egész táborban a foci meg a 2v2, a többi már csak hab a tortán, legalábbis nekem :lol:
Tavaly elrúgtam a labdát Th elől, belémrúgott, neki fájt, én meg nem színészkedtem, és ő kapott szabadrúgást :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 03 kedd, 20:35 
Heroes Team

ssth írta:
Karesz hozzászólásáról jut eszembe.
Mivel kevesen leszünk 1v1-en, ezért azt üzenem Dragonnak, hogy idén nem fogja megúszni a focit, mert kell minden ember :P
Szóval hozz magaddal rendes cipőt :)

Vettem a lapot, oké, igyekszem! ^^ :P

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 03 kedd, 21:00 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

COD biztosan lesz és poker is... Vettem zsetonkészletet bagóért... :P A kameraman pedig én leszek és a sípmester is... Sajnos a bokaszalag szakadásom nem úgy javul, ahogy kell, ezért a focit nem biztos, hogy be tudom vállalni... :oops: De majd még meglátjuk! :wink: A H3 és H5 támadás térképek pedig péntekre várhatóak... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 03 kedd, 21:08 

Vogyi:Remélem azért csocsóban beállsz a kapuba.. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 8:19 
Heroes Team

Karesz írta:
Vogyi:Remélem azért csocsóban beállsz a kapuba.. :D

Üdv Bátor Harcosok!

Karesz: Ez természetes! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 aug. 04 szer., 8:51 

Süni írta:
Tavaly elrúgtam a labdát Th elől, belémrúgott, neki fájt, én meg nem színészkedtem, és ő kapott szabadrúgást :D

Ezért a beírásért idén is lerúglak majd :lol: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 430 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]