Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 16 csüt., 20:10 

Aragorn88 írta:
Összességében ez egy igazán szuper előzetes volt

Szerintem ezzel a véleményeddel egyedül lehetsz. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 16 csüt., 21:13 

bogpista írta:
Aragorn88 írta:
Összességében ez egy igazán szuper előzetes volt

Szerintem ezzel a véleményeddel egyedül lehetsz. :roll:

A hibákat és a hiányokat leszámítva szerintem is egész jó (sőt a H4-et magasan veri), bár az academyvel még mindig nem vagyok teljesen kibékülve... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 16 csüt., 22:22 

Sziasztok!

Leszedtem a bétát, próbáltam kódot regisztrálni, már nem lehet. Kerestem neten is hátha van, de nem találtam, ha esetleg valaki megszánna eggyel azt megköszönném, csak a hot seatben szeretnék a várakra vetni pár pillantást: kanka_rofl@hotmail.com

előre is köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 0:18 

Balee írta:
A hibákat és a hiányokat leszámítva szerintem is egész jó
Ha kiszűröd a hibákat + a hiányosságokat nem is marad semmi. Ez a sz@r amit kiadtak ez nem tetszhet egy igazi heroes fannak. De egy nem heroes fannak se nagyon, mer amit én láttam az nagyon siralmas. Én már lemondtam róla. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 10:56 

Sziasztok,

csatlakozom bogpistához, ez így nem lesz az a játék amire a heroes-os spílerek várnak. Nekünk a h3 az alapmű, és hogy csak a magam nevében beszéljek én egy olyan folytatásnak örültem volna, ami visszatér a h3 alapokra, és inkább a grafika update és 1-2 új ötlet bevezetésére koncentrál. Nem kell 3d meg egyéb kísérletezgetések. A heroes3 egy szinte tökéletes STRATÉGIAI játék, és ez így jó, ahogy van. Szerintem amíg nem jön ki olyan folytatás ami ennek a résznek a nyomdokain jár addig csak ez marad a versenyek (on és offline) tárgya. (ne legyen igazam, de tartok tőle, hogy ez nem fog változni a későbbiekben sem...) :) :(

Üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 11:38 

john c írta:
A heroes3 egy szinte tökéletes STRATÉGIAI játék.

Szerintem a "szinte" szót nyugodtan kiveheted a mondatodból... :D :wink:

Nos, én még azért kicsit bízom az 5-ben, hogy azért annyira rossz nem lesz, mint ahogy azt sokan gondolják...

Mondjuk, van pár dolog nálam is, ami -már a képekből/videókból ítélve- sem tetszik. Ilyen pl. a várak kidolgozása. Ha már egyszer annyira erőltetik a 3D-t, miért lettek ennyire centrikusak? Lehettek volna kb. ugyanolyan felépítésűek, mint a 3-ban, csak térben... sztem sokkal szebbek, és főleg átláthatóbbak lennének...
...Nahh mindegy, ezen már úgysem fognak változtatni, esetleg a 6-ban. :D :wink:

Ami viszont leginkább tetszik -így az első pár blikkre-, az a képzettség/képesség rendszer.
Nézegettem a http://www.heroesofmightandmagic.com-on őket, s azt kell mondjam, nagyon jól sikeredtek. Nagyon sok, és jó kombinációs lehetőség rejlik bennük...

Ezeken kívül persze lehet felhozni rengeteg pozitívumot, s negatívumot is... de ezek jó részét már úgyis hallotuk, ismerjük...
...s azt se feledjétek, hogy ez -amivel sokak már játszanak-, egy "beta", teli bugokkal, kijavítandó, nem végleges dolgokkal...

Én azt mondom, várjuk ki a végét...
Sokaknak be fog jönni, sokaknak pedig biztos, hogy nem... :roll:

...azért csak türelem! :wink: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 12:46 

Szerintem a H3 mint a heroes sorozat összes része nagyon messze van attól hogy tökéletes legyen. Ezt ugy merem álitani hogy játszottam mind a 4 résszel és a bétával is.
Szerintem az eddig megjelent legjobb körökre osztot fantasy stratégiai játékok közül a tökéleteshez a legközelebb álló a Master of Magic. De még ez se tökéletes de messze jobb mint a heroes sorozat annak elenére hogy nincs multi opció és XP alatt nem nagyon hajlandó müködni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :(
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 13:02 
Engem csak az zavar, hogy minden screenshoton azt látom, hogy minden iszonyat közel van, csak hogy látszon a szép grafika... de könyörgöm ez nem fps! Mit lehet látni a pályából ilyen közelségű nézőpont mellett?? Félek tőle, úgy jár mint a többi ilyen széjjel3dzett játék, hogy nem lehet eléggé távol tenni a nézőpontot, hogy beláthatóbb legyen a map... Anélkül pedig ez nem lesz heroes3 folytatás... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 13:04 

larzz: Megnyugtatlak elégé ki lehet zoomolni csak a bétában ettől iszonyatosan bereccsen a gép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 13:13 

Garvey írta:
Szerintem a H3 mint a heroes sorozat összes része nagyon messze van attól hogy tökéletes legyen. Ezt ugy merem álitani hogy játszottam mind a 4 résszel és a bétával is.
Szerintem az eddig megjelent legjobb körökre osztot fantasy stratégiai játékok közül a tökéleteshez a legközelebb álló a Master of Magic. De még ez se tökéletes de messze jobb mint a heroes sorozat annak elenére hogy nincs multi opció és XP alatt nem nagyon hajlandó müködni.

Egy olyan játék amiről alig hallot az ember, nem hiszem hogy jobb lenne! Minden embernek más az izlése! (persze ezt hozzá kell tennem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 13:25 

Garvey: Master of Magic megakirály! Próbáld Dos-Box-szal, úgy fut! Nagyon megnyerő a 19"-os monitoron! :lol: (Sorry az offért!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 17:39 

Na ma ha csak 1,5 óra erejéig is de kipróbáltam.
Emberek hová lett a HOMM feeling?!?! :shock: :twisted: :evil:
Áhh eszem f.om megáll de komolyan....
Mostanában miert van az a tendencia hogy minden kedvenc játékomnak a folytatása vmi extra gagyi lesz?:(
Egyedül pár éve a WC3 ami nem okozott nekem csalódást a SC folytatását ugye hiába várjuk az Age3 felejtős,(a 2 vel multiztam pár 100 at a 3 al sztem az életbe nem fogok)Civ sorozat háááát....nem rossz annyira a 4 de többet vártam,és igen...Nekem a HOMM sorozatból is mindmáig a 3 az etalon félek az is marad :roll:
Ahogy nemtom ismeri e vki a Panzer sorozatot,na abból is az 1 az vmi istenkirály,főleg a javitott verziója amiben uj egységek vannak+kivettél belőle a hibákat,aztán a többi része...egyre csak rontottak rajta.
Komolyan az összes játékkészitő bekaphatja a rúdrágom 10 ből 10 fogorvos ugyis ezt ajánlja. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 17:59 

Bogpista, és mindenki aki az ő véleményét osztja, én is csak azt tudom mondani, hogy ez egy beta, örüljünk, hogy kipróbálhatjuk (már aki... :roll:), a hibákat, hála az eltolt megjelenésnek, talán sikerül mind kiküszöbölni. Viszont nem szabad így állni minden újításhoz, ami véletlenül nem egyezik a mindenki által (általam is) agyon dícsért harmadik résszel. Mit szeretnétek? Heroes 3-at 3D-ben? Akkor meg az lenne a baj, hogy "semmi újítás, ráadásul jobban eszi a memórát, mint a 3, úgyhogy játszok inkább azzal"... Nem tagadom, van ami kifogásolható (academy, várfelépítések, némely várzene), de hogy nincs benne a "Heroes feeling", az tévedés, én rögtön megéreztem, szóval inkább úgy fogalmaznék, hogy van aki érzéketlen rá, hogy észrevegye... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 18:44 

Balee írta:
Bogpista, és mindenki aki az ő véleményét osztja, én is csak azt tudom mondani, hogy ez egy beta, örüljünk, hogy kipróbálhatjuk (már aki... :roll:), a hibákat, hála az eltolt megjelenésnek, talán sikerül mind kiküszöbölni. Viszont nem szabad így állni minden újításhoz, ami véletlenül nem egyezik a mindenki által (általam is) agyon dícsért harmadik résszel. Mit szeretnétek? Heroes 3-at 3D-ben? Akkor meg az lenne a baj, hogy "semmi újítás, ráadásul jobban eszi a memórát, mint a 3, úgyhogy játszok inkább azzal"...

Hát tudod én vártam volna újításokat. Nézd meg a topic elejét mennyi jó ötlet volt itt felhalmozva. A skillrendszer nem rossz, de elférne ott még pár slot. a négyzetes csatatér visszalépés. Mikor harcoltam nem lehetett eldönteni ki mennyire erős. Simán ütöttem pár devilt, előtte meg leszoptam pár mókustól. Ezeket reggelig lehetne sorolni. Ezeket nem hiszem hogy fél év alatt ki tudnák küszöbölni, ha cirka 3-4 év kellett nekik ehhez a selejthez. A 3d meg a látvány az fontos egy fps-nél vagy egy élethű szimulátornál, de ki a fenét érdekel egy stratégiánál? Ráadásul ronda.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2006 feb. 18 szomb., 13:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 19:09 

Gondoltam, hogy nem tudlak meggyőzni, azt nem is mondom, hogy az 5. rész jobb a 3.-nál, de a 4.-nél határozottan jobb, és ez a pozitív tendencia talán elég lesz arra, hogy a 6. rész legyen minden idők legjobb Heroes játéka (ha egyáltalán lesz :roll:).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 20:13 

A 3d meg a látvány az fontos egy fps-nél vagy egy élethű szimulátornál, de ki a *** érdekel egy stratégiánál? Ráadásul ronda.[/quote]

Hát ez az elsősorban erre céloztam csak Baleenak ezekszerint nem tűnt fel a dolog pedig igen sok példával illusztráltam :lol: :roll:
És nekem igenis hianyzik belőle a játékélmény egyelőre.AMi vagy megvan vagy nincs nehogymár nekem kelljen keresgélni vagy belemagyarázni :o Nem zárom ki hogy majd később meglesz de egy biztos:
:Ez nem lesz egy love at the first,mig a 3 igen.
Azért persze reméljük a legjobbakat.... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 22:29 

Hi mindenkinek!
Egy KOS-nál/FRP-nél valóban nem nagyon számít a grafika.De most már az emberek(főleg gyerekek) a grafikára és a vérszomj-ra hajtanak.Ez így van a játékteszterekkel és a játékgyártó cégekkel is.Ubisoft is(illik tudni hogy nem az első sorban áll a game kreálásban) elsősorba akar kerülni.De ha ezt elakarja érni akkor grafikai és fear-i téren is alkotnia kell.Szinte látom a jövőt.Tudom a godfather 1000-szer fogja űberelni homm5-öt.Miért:
1.Vérszomj, gyilkolászás van a játékba
2.Grafika felér a FABLE grafikájával!
Az ubisoft is próbál ezekre gyúrni de a homm fanok örjöngései nem túlzottan engedik hogy ezt megtegyék.3DO esetében is ezt mondhatom, csak ők a túlzott morbid dolgokat kihagyták a game-böl!1998 ha abban az időben lennénk akkor azt mondanánk:"Ennek a homm3-nak a grafikája elkápráztatja a szemeimet"
Ezért lett nem játékélményes a homm4!Ha vesszük a videókat meglehet figyelni a vért.A mai időben ha valamit megakarnak "felnőttesíteni" a címében/alcímében szerepel a shado vagy a dark szó(vagy ezek szinonímái).Ha jó tudom a homm5-nek még nincs alcíme.De ha egyáltalán lesz akkor biztos szerepelni fog benne a sötét szinonímái.
Várom a homm5-öt X-BOX-ra és remélem nem követik a mai idők játékkreálóinak gondolatait!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 10:08 

Hi
Adjon valki pls egy ingyenes linket ahonnan letom szedni a heroesV-töt!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 10:58 

Fifi, egyetértek. Manapság a véres, brutális játékok sokkal népszerűbbek, mivel nem kell bennük gondolkodni, és a bal egérgomb nyomkodásával is látványos célt lehet elérni. Viszont aki az értelmes, nehéz játékokat szereti, az játszik stratégiai játékokkal, meg RPG-kkel, kalandjátékokkal stb. Nekik pedig nem feltétlen lényeg a grafika. Osztom azt a véleményt, hogy a Heroes 5-nél nem a grafikára kellett volna rámenni, nem lett volna baj, ha nem teljesen 3D-s (én amúgy se vagyok oda az ilyen stratégiákért), de ez van, ezt kell szeretni, nem lett olyan jó, mint amilyenre vártunk, de az én véleményem az, hogy a 4. részhez képest javult, és ez mindenképp bíztató jel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 12:43 

fifi írta:
Hi mindenkinek!
Egy KOS-nál/FRP-nél valóban nem nagyon számít a grafika.De most már az emberek(főleg gyerekek) a grafikára és a vérszomj-ra hajtanak.Ez így van a játékteszterekkel és a játékgyártó cégekkel is.Ubisoft is(illik tudni hogy nem az első sorban áll a game kreálásban) elsősorba akar kerülni.De ha ezt elakarja érni akkor grafikai és fear-i téren is alkotnia kell.Szinte látom a jövőt.Tudom a godfather 1000-szer fogja űberelni homm5-öt.Miért:
1.Vérszomj, gyilkolászás van a játékba
2.Grafika felér a FABLE grafikájával!
Az ubisoft is próbál ezekre gyúrni de a homm fanok örjöngései nem túlzottan engedik hogy ezt megtegyék.3DO esetében is ezt mondhatom, csak ők a túlzott morbid dolgokat kihagyták a game-böl!1998 ha abban az időben lennénk akkor azt mondanánk:"Ennek a homm3-nak a grafikája elkápráztatja a szemeimet"
Ezért lett nem játékélményes a homm4!Ha vesszük a videókat meglehet figyelni a vért.A mai időben ha valamit megakarnak "felnőttesíteni" a címében/alcímében szerepel a shado vagy a dark szó(vagy ezek szinonímái).Ha jó tudom a homm5-nek még nincs alcíme.De ha egyáltalán lesz akkor biztos szerepelni fog benne a sötét szinonímái.
Várom a homm5-öt X-BOX-ra és remélem nem követik a mai idők játékkreálóinak gondolatait!

HoMM XBoxra? Szerintem az nem fog konzolra kijönni. Sajnos az Xbox, meg a PS nem igazán tud mit kezdeni a stratégiai játékokkal.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]