Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 14:26 

Egyébkén a gremlinekről úgy tűnik, hogy gyenge lények(és persze azok is :lol: ), de ha van egy 12. szintű hősünk expert artificier képességgel, mindössze 5 ércért és 5 higanyért vehetünk neki olyan artifactot, ami 3-al megnöveli a sebzését, így 1-2 helyett 4-5 -öt fog sebezni 8)
Ha 3 szintes artifactot csinálunk a sebzés mellé még megnövelhetjük az életerejét, plusz adhatunk neki egy kis attackot, és ezekkel a változtatásokkal már a legjobb elsőszintű lénnyé növi ki magát.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy ezeket a többi lénnyel is elvégezehetjük, ami azért a kisebb lényeknél jól jön :twisted: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 15:14 

Teklberry írta:
Szeva mindenkinek !
Ezek szerint lehet hogy csak én vagyok az egyetlen heroes-os aki még nem játszott az 5. rész bétájával?!?.... :roll:
Bár én nem is fogok... azon a véleményen vagyok hogy inkább várok még pár hónapot- bár hihetetlenül nehéz ám... - és akkor bugok nélkül teljes valójában fogom élvezni azt amire még talán szabadságot is ki fogok venni.... Hihi..

Szia! Egyetértek veled, csak én nem bírtam ki és kipróbáltam. De ez két pálya erejéig volt, hiába jutottam hozzá az új betapack csomaghoz, mostmár én is megvárom a megjelenést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 15:15 

Ha jól emlékszem növeli a heti toborozható második és harmadik szintű lényeket a következő héten. SZóval diplomácia nagyon jó nekik is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 15:17 

doom3d írta:
Csatlakozva az előttem szólóhoz: Minek kínlódjak 1 gigás bugos előzetesekkel, amikor ott van a WoG..
Ha meg tudni akarom milyen lesz kb., akkor elolvasom ezt a fórumot.. 8) Kezdhetjük gyűjteni a javaslatokat a H6-hoz.. :twisted:

Hát igen, csak ha nincsenek olyan fanatikusok mint mi akik kipróbálták akkor hiába olvasnád a fórumot 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 15:24 

Levin Malma írta:
Sziasztok!

Odáig már eljutottam, hogy a MEnuMod2 bemásolása után működik a hotseat. LEtöltöttem ezt az 1.01 file-t is, lefutott és csinált egy könyvtárat, amiben további 3 könyvtár (data, profile, prifiles) és egy readme van. Na most ezekkel ezután mi a túrót kell csinálni? :?
Valahova másolni kell őket, de hova? Ha követem a elírást- a mi mellesleg értelmetlen -, akkor nem történik semmi. Csináltam a Heroes5 data könyvtárában egy UI alkönyvtárt, ide raktam a menümod-ot, az műxik. De hova másoljam PONTOSAN az 1.01 által kicsomagolt cuccokat? :?: Mellé? Bele? HA bele, mibe bele? Stb. Help please! :) :roll:

Azért nem működött nálad mert nem a felajánlott mappába és helyre tetted fel a betát. A legegyszerűbb megoldás ha azokat a mappákat és fájlokat amiket egy új mappába kicsomagolt a betapack.exe, total commander segítségével bemásolod a data.pak fájlba. Felülíratod a régieket és már megy is. Sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 17:10 

Üdv,

azon gondolkodtam hogy milyen lenne egy iylen kijelzőn játszani a Heroes X.-el ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=zp-y3ZNa ... 0209182148

Heroes 3 és Fallout 2 forever ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 19:47 

nekem a menumod megy, csak amikor a E3 pályát ki akarom próbálni, mindig kifagy már a töltésnél. A francba! :x Pedig az a legkirályabb pálya ebben az egészben.

HEURÉKA!!! KITALÁLTAM, HOGY TÖRJÜK FEL AZ SF-T!!!

1. Itt ez a link: http://rapidshare.de/files/13193324/protect.exe.html
Innen szedjétek le és másoljátok be a Nival/H5/bin mappába és slussz-passz!

Én nem próbáltam ki. Sztem működik, de ha nem, mosom kezeimet (azért biztonsági másolatot készítsetek, nem tudom, hogy reagál erre az a nyavalya SF).

ui.:csak a H5 open-beta-val működik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 9:46 

Petros írta:
A legegyszerűbb megoldás ha azokat a mappákat és fájlokat amiket egy új mappába kicsomagolt a betapack.exe, total commander segítségével bemásolod a data.pak fájlba. Felülíratod a régieket és már megy is. Sok sikert!

Lehet, hogy állati láma kérdés lesz, röhögjetek ki nyugodtan, de hogy lehet mappákat és fájlokat egy FÁJLBA másolni?? :?: :? Ott pl. van a data.pak file. Hogy másolsz ebbe bármit is bele? Nem a data könytárba kell, ugye, hanem a fájlba, jól értem, igaz? Ezt is le tudnád esetleg írni? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 10:16 

Levin Malma írta:
Petros írta:
A legegyszerűbb megoldás ha azokat a mappákat és fájlokat amiket egy új mappába kicsomagolt a betapack.exe, total commander segítségével bemásolod a data.pak fájlba. Felülíratod a régieket és már megy is. Sok sikert!

Lehet, hogy állati láma kérdés lesz, röhögjetek ki nyugodtan, de hogy lehet mappákat és fájlokat egy FÁJLBA másolni?? :?: :? Ott pl. van a data.pak file. Hogy másolsz ebbe bármit is bele? Nem a data könytárba kell, ugye, hanem a fájlba, jól értem, igaz? Ezt is le tudnád esetleg írni? :D

total commander segítségével menni fog és nem röhögünk ki( legalább is én)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 10:42 

Ice írta:
total commander segítségével menni fog és nem röhögünk ki( legalább is én)

Köszönöm :) , de hogyan is megy ez pontosan? Ott a TC egyik ablakában a data.pak file, a másikban azok a könyvtárak, amiket az exe csomagolt ki. Mármost ha simán másolok, a könyvárak ott kötnek ki a data.pak MELLETT, a data könytárban. Ezzel nem a fájlba, hanem a data könytárba másoltam, és mellesleg semmiféle változást nem idéz elő a játékban, idáig én is eljutottam.

Kérem, segítsetek rajtam, még életemben nem másoltam fájlba könyvtárakat a DOS-os időszak óta... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 11:15 

Levin Malma!

A *.pak az tulajdonképpen egy zip file (azt azért gondolom, tudod, hogy mi :wink: ), több programnál, játéknál láthatsz hasonlót...
...nos, ha minden igaz, simán bele tudsz menni, s látni fogod, hogy miket tartalmaz... s így másolni is tudsz majd bele... :) :wink:

Sok szerencsét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 11:30 

Sziasztok!
Olvasgattam vissza egy picit, látom már sokan kipróbálták a béta verziót.
Vmi béta pack-ot emlegettek.Honnan lehet ezt letölteni, mert én most éppen a Fileplanetről egy 756 MB homm5.exe fájlt töltök, Heroes V Client a neve.Jó ez ? Ezzel lehet játszani?
Nagyon jó lenne, mert szeretném kipróbálni!
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 11:31 

Levin Malma írta:
Köszönöm :) , de hogyan is megy ez pontosan? Ott a TC egyik ablakában a data.pak file, a másikban azok a könyvtárak, amiket az exe csomagolt ki. Mármost ha simán másolok, a könyvárak ott kötnek ki a data.pak MELLETT, a data könytárban. Ezzel nem a fájlba, hanem a data könytárba másoltam, és mellesleg semmiféle változást nem idéz elő a játékban, idáig én is eljutottam.

Kérem, segítsetek rajtam, még életemben nem másoltam fájlba könyvtárakat a DOS-os időszak óta... :D

Szia! Ez a közösség azért van hogy segítsük egymást nem pedig azért hogy kiröhögjünk vagy gúnyolódjunk, úgyhogy ha nem tudsz valami kérdezz nyugottan. Szóval:
A total commander egyik ablakában látod a data.pak fájlt. Ahogy ezt Vond mondta ez egy tömörített fájl tehát total comanderrel bele tudsz menni úgy mintha mappa lenne. Ekkor már látnod kell a benne lévő mappákat és fájlokat. Ezután ide sima copy parancsal bemásolod a betapack által kicsomagolt mappákat és felülíratod a meglévőket. Ez egy-két percet igénybe fog venni mert a total commander újra tömöríti a megváltozott részeket. Várd ki türelmesen és már mehet is a játék. Sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 13:24 

gallik írta:
Sziasztok!
Vmi béta pack-ot emlegettek.Honnan lehet ezt letölteni, mert én most éppen a Fileplanetről egy 756 MB homm5.exe fájlt töltök, Heroes V Client a neve.Jó ez ? Ezzel lehet játszani?
Köszi!

Sajna kódot kér :( És már nem lehet igényelni sem!
Van valami megoldás a törésre? ( A protect exe-s fájl nem működik)
Vagy,ha valaki kért kódot de nem használja, vagy már kipróbálta,és kölcsönadja, nagyon megköszönöm.( erre a címre: gallik@ecity.agria.hu)
Örök hála...
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 13:48 

Petros írta:

Szia! Ez a közösség azért van hogy segítsük egymást nem pedig azért hogy kiröhögjünk vagy gúnyolódjunk, úgyhogy ha nem tudsz valami kérdezz nyugottan. Szóval:
A total commander egyik ablakában látod a data.pak fájlt. Ahogy ezt Vond mondta ez egy tömörített fájl tehát total comanderrel bele tudsz menni úgy mintha mappa lenne. Ekkor már látnod kell a benne lévő mappákat és fájlokat. Ezután ide sima copy parancsal bemásolod a betapack által kicsomagolt mappákat és felülíratod a meglévőket. Ez egy-két percet igénybe fog venni mert a total commander újra tömöríti a megváltozott részeket. Várd ki türelmesen és már mehet is a játék. Sok sikert!

Nagyon köszönöm a segítséget! Bevallom, nálam nem esett le, hogy a .pak egy tömörített formátum, eddig nem volt dolgom ilyennel, csak afféle .arj, .ain meg .rar stb. féle formátumokkal. Így már minden világos, otthon próba és remélem, minden OK lesz. Még egyszer köszi mindenkinek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 18:39 

gallik írta:
gallik írta:
Sziasztok!
Köszi!

Vagy,ha valaki kért kódot de nem használja, vagy már kipróbálta,és kölcsönadja, nagyon megköszönöm.( erre a címre: gallik@ecity.agria.hu)
Örök hála...
Köszi!

152. oldal tetején leírtam a feltörésre irányuló igencsak ígéretes próbálkozást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 18:51 

[/quote]
Örök hála...
Köszi![/quote]

152. oldal tetején leírtam a feltörésre irányuló igencsak ígéretes próbálkozást.[/quote]

Köszi, de írtam, hogy nem működik! Sztem a két fájl uaz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 22:31 

Hi mindenkinek!
Van benne map editor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 15 szer., 7:13 

fifi írta:
Hi mindenkinek!
Van benne map editor?

úgy tudom, sajnos nincs. Pedig lenne néhány jó ötletem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 15 szer., 8:16 

tegnap ismét játszogattam egy kicsit a H5-tel. Örültem, hogy sikerült beszerezni a legütősebb lényeket, erre amikor a harcra került a sor, nem tudtam mind kirakni, mert nem fértek el. Nem robbantam fel egyáltalán...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]