Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: nem vágom
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 09 kedd, 13:12 

Figyu kéne nekem segitség!nem vágom hogy mikor tudnék neten játszani vkivel meg hogy hogyna is kell?meghogy nyáron vannak e versenyek és hogy 12 évesen lehet e jelentkezni???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 09 kedd, 16:15 

elodv írta:
H3- T.S.O.D - Retrieving the Cowl

Már legalább 10x futottam neki, de egyszerűen túl gyorsan erősödik az ellenfél, mire az én hősöm annyira megerősödik, h a kapuknál lévő 7. szintű sárkányt legyőzze, addig az ellenfél már 2x-3x erősebb sereggel jelenik meg...

HELP PLZ!!!! :idea:

Az az mikor Ramparttal vagy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 09 kedd, 17:11 

Sziasztok
Új vagyok az oldalon és nagyon szeretem a heroes 3-t az 5-t.Senkit nem akarok megsérteni de a IV nem tetszik.
Az lenne a problémám hogy a heroes V alapjáték és a tribes of the east is szépen működik LAN-on.De az Armageddons blade az nem.A CD nem eredeti.Host-olni lehet de Join-olni nem.Segítsetek kérlek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 09 kedd, 17:27 

Ugyanazon verzioju jatekokrol van szo biztosan?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 10 szer., 10:33 

noname írta:
elodv írta:
H3- T.S.O.D - Retrieving the Cowl

Már legalább 10x futottam neki, de egyszerűen túl gyorsan erősödik az ellenfél, mire az én hősöm annyira megerősödik, h a kapuknál lévő 7. szintű sárkányt legyőzze, addig az ellenfél már 2x-3x erősebb sereggel jelenik meg...

HELP PLZ!!!! :idea:

Az az mikor Ramparttal vagy?

Igen, az, Gem vs. határtalan mennyiségű nekrotetű talán 2 topiával a föld alatt, de lehet, hogy csak eggyel.
Én is kb. ezen a pályán hagytam abba a SOD kampányokkal való vesződést (mondjuk én azért, mert közben rákattantam a H4re :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 10 szer., 16:24 

noname írta:

Szerintem igen.De azt hol tudom megnézni........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 10 szer., 22:26 

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam itt, de most újra problémám lett a woggal. Talán tudtok segíteni.

A HOMM 3 complete változat van fent, olyan amit installálni sem kellett, hanem bemásolni és már működött is.

Letöltöttem hozzá az oldalról a legújabb wogot, mert szerettem volna újra feleleveníteni. De sehogy sem sikerül feltenni.

Nyelvet angolra (egyesült államokbeli és az egyesült királyságbelit is kipróbáltam) állítottam, kicsomagolni is ki tudtam a saját csomagolójával, de amikor az installra kattintok nem történik semmi.

Tudnátok nekem segíteni? Nagyon nagy segítség lenne.

Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 11 csüt., 6:15 

zsc: ha megfelel, küldöm neked a sajátomat, az enyém a 3.58f, míg az oldalon, ha jól emlékszem, csak a 3.57 van fenn. Vagy beírod a google-be, hogy allinone 3.58f, akkor kiad egy-két oladalt, ahonnan leszedheted.

Nekem viszont nagy segítségre van szükségem.
kék halál... De, csak a heroes 3-mal van a problémája. Időközönként bejön a kék képernyő és kész. Más játékkal nincs probléma. Ma takarítjuk ki, lehet, hogy por okozza, vagy másik lehetőség a videókártya.
GeForce Fx 5700-asom van, de ehhez openGl hardver fríssitésként 5200-ast tudtam fel rakni, lehet ez is hiba. Nem tudna valaki egy olyan linket, ami 5700-hoz való hardver fríssitést tartalmaz vagy valakinek nincs egy telepítője, amit áttudna küldeni? Én próbáltam keresni, de nem találtam...

Előre is köszönöm a segítséget

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 11 csüt., 6:27 

aragorn1455 írta:
noname írta:

Szerintem igen.De azt hol tudom megnézni........

Readme.txt, Patch.txt ilyesmit keress.

T-Rex írta:
zsc: ha megfelel, küldöm neked a sajátomat, az enyém a 3.58f, míg az oldalon, ha jól emlékszem, csak a 3.57 van fenn. Vagy beírod a google-be, hogy allinone 3.58f, akkor kiad egy-két oladalt, ahonnan leszedheted.

kék halál... De, csak a heroes 3-mal van a problémája. Időközönként bejön a kék képernyő és kész. Más játékkal nincs probléma. Ma takarítjuk ki, lehet, hogy por okozza, vagy másik lehetőség a videókártya.
GeForce Fx 5700-asom van, de ehhez openGl hardver fríssitésként 5200-ast tudtam fel rakni, lehet ez is hiba. Nem tudna valaki egy olyan linket, ami 5700-hoz való hardver fríssitést tartalmaz vagy valakinek nincs egy telepítője, amit áttudna küldeni? Én próbáltam keresni, de nem találtam...

Inkabb azt mondd, h. milyen windowsot hasznalsz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítség kérés
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 11 csüt., 13:58 

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy meg lehet-e csinálni azt a H5 Silver Edition-el ,hogy ne keljen mindig a cd-t használni hozzá?Szóval,hogy cd nélkül tudjak játszani vele! :D Előre is köszönöm a segítséget.
Triska

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 11 csüt., 15:02 

Trsika: Tölts le hozzá egy no-cd crack-et, csak a lényeg az, hogy a játékod verzió száma egyezzen a crack verzió számával. Pl: a Heroes 5 topiknál a baloldalon a HoF kieg-nél lévő "Patches..." fülnél van egy no-dvd crack a 2.1-es veziójú játékhoz. Arra vigyázz, ha nem megegyezik a crack, akkor nem tudsz lényeket vásárolni, késik a hang, nem tudsz hotseatozni... Saját tapasztalat.

noname: WinXp-t használok, eddig semmi baja nem volt, ugyanazt használja a netes gépem is és ott nincs kék halál :cry:

Viszont kell egy egy openGl-es támogatás, mert annélkül nem megy egy-két játék (SW: Knights of the old republic 1-2, spellforce 2, sacred [Nem reklám :D ])

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 11 csüt., 18:56 

T-Rex írta:

Szia T-rex! Köszönöm az infot, megpróbálom megkeresni és telepíteni ezt a verziót. Jelentkezem nemsokára hogy sikerült-e vagy sem :)

T-Rex írta:

Kipróbáltam, leszedtem, ugyanúgy meg sem nyikkan ha rákkattintok. Van esetleg még valami más ötlet is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 11 csüt., 19:43 

Sziasztok

Uj vagyok itt, es most jatszom eloszor HOMM al nevezetesen az 5 el kezdtem, az elso(kiralyno) gyakorlopalyanak a negyedik reszeben brightwood elfoglalasa utan megtalaltam a lebeges csizmajat, beraktam a felszerelesek koze de sehogy se akar atmenni a lerombolt hidon Izabella, segitsetek!! hogyan kell felvenni, vagy mit kell tenni?

Koszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 11 csüt., 22:34 

Hardocsike: Tedd a lebegés csizmáját a hős tárgyainál a lábára és utána működni fog.

zsc: Van elég helyed? Milyen Windows-t használsz, mert Win7-nél nem biztos, hogy műkődik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 11 csüt., 23:02 

zsc írta:
Kipróbáltam, leszedtem, ugyanúgy meg sem nyikkan ha rákkattintok. Van esetleg még valami más ötlet is?

Szerintem egyszerűen az a gond, hogy nem látja a WOG telepítő, hogy ott a gépeden a H3 mivel nincs is telepítve a gépre.

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 12 pén., 1:34 

zsc: Hova bontottad ki a WoG-ot? Próbáld meg a Heroes 3 mappán belül található UPDATE mappába kibontani, onnan elkéne tudnia índitani, még akkor is, HA nem telepítetted a játékot, csak másoltad.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 12 pén., 10:54 

Simán külön WOG mappát csináltam neki és a gyökér / HOMM 3 könyvtárba bontottam ki őket. Csináljak egy UPDATE mappát, próbáljam meg azzal? Van valakinek tapasztalata "nem telepített csak másolt" HOMM3-mal, hogy azzal is működik? Én is arra gondoltam hogy azért nem tudom telepíteni mert maga a játék telepítését sem találja.

Ja igen, winXP-m van sp3-mal. És tutira van elég helyem. A maradék 300 Gb csak elég neki :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 12 pén., 11:12 

T-Rex!Köszönöm a segítséget!Nagy vagy!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 12 pén., 19:55 

Hardocsike írta:
Sziasztok

Uj vagyok itt, es most jatszom eloszor HOMM al nevezetesen az 5 el kezdtem, az elso(kiralyno) gyakorlopalyanak a negyedik reszeben brightwood elfoglalasa utan megtalaltam a lebeges csizmajat, beraktam a felszerelesek koze de sehogy se akar atmenni a lerombolt hidon Izabella, segitsetek!! hogyan kell felvenni, vagy mit kell tenni?

Koszi

...és ne a hídon akarj átmenni; azon sosem fog! Inkább mellette a vizen. :wink:

Fejtörés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 12 pén., 20:29 

Na szereztem telepíthető HOMM3-at is. A probléma ugyanaz maradt. Most már komolyan nem értem mi van. A wog installra kattintva meg sem nyikkan. Valaki tudna küldeni egy biztosan működő verzióról egy linket?

Egy pontos leírás sem ártana, mert nem értem mit kellene még átállítani. ****** idegesítő.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]