Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 10:03 

Szia Adler!

Kérlek ne haragudj hogy nem kerestelek még meg,kicsit elvoltam csúszva az idővel.Ha a hotmail-es e-mail címemre írtál akkor azt nem kaptam meg mert nem használom azt az e-mailt,de ha a másikra akkor nemtudom de nem érkezett meg :cry: :cry: Kérlekvegyél fel MSN-re,ha van,és akkor ott tudunk beszélni.Ha nincs akkor írj egy e-mailt a metwolf@freemail.hu -ra köszönöm.
És mégegyszer ne haragudj. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 11:39 

jaj
dehogy haragszom
nem azért irtam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 12:55 

Sziasztok!

Úgy látom ebben a fordulóban sem aktivizálta magát senki hamarjában. Ebből a fordulóból is eltelik lassan 1 hét és sehol 1 eredmény. Többen kérdezték miért nincs 5 forduló. Pontosan ezért nincs, mert hiába kértem, hogy ne halasszák az emberek a meccseiket az utolsó pillanatokra, ez nem talált fogékony gamerekre. De semmi gond nincs ezzel, előzetesen is 4 forduló volt betervezve. Akkor lehetett volna 5 forduló, ha mindenki siet lejátszani a partit és marad rá idő egy 5. fordulóra. Persze van még elég idő a meccsek lejátszására. GL mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 13:15 

mi lejátszottuk
necro vs necro

ellőttem tehát a félelmetes nekro brigádot:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 14:55 

Én is játszanék, csak nincs ellenség!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 21:01 

Kedves Fórumozók!

Én is írtam e-mailt Veryape-nek de nem válaszolt. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 11:15 

Sziasztok!

Tegnap végre eljött a nagy nap, és a várva-várt mecscet végre lejátszottam Ssth-val! Igaz az elmúlt hetekben megpróbáltam többször is feladni a gamet, mert egyszerűen nem volt időm játszani, Ssth nem engedte... :roll:
A játék nagyon jó volt, jól éreztem magam, kár hogy így éjszakába nyúlóan kellett lejátszani, kicsit már fáradt voltam közben... Persze ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy kikaptam, Ssth szokás szerint szenzációsan játszott! Sajnos egyszer újra kellett indítani, mert valamiért kifagyott, ez igazából nem zavart, mert a váram mellett másodszor is +6 kard volt... :D
Arlach jól haladt, kis szerencsével minden összejött neki, a második hét második napján blackek segítségével veszteség nélkül lett meg a +5 all kard, a vizen +4 all pajzs volt. A cuccokat szándékosan nem raktam fel rá, hátha Ssth elbízza magát a legalább 10-zel jobb értékeivel... :P
A gondok ott kezdődtek amikor a második héten közölte, hogy megvan neki a földkönyv (veszteség nélkül 8) ), már tudtam jönni fog át...
Kénytelen voltam menni az utópiámba és a greenek ellen... A greenek két blackemet vitték el :(, az utópia fullos volt, lényeges veszteségem nem volt! (szandál, resist csizma, +4 att/def vért, tűzkönyv)
Keményen készültem a küszöbön álló ütközetre, a kedvemet fokozta, hogy Ssth elmondása alapján minimumos utópiák voltak bent! :D
Aztán megérkezett, a behemótjaimat valahol a harmadik hét negyedik-ötödik napján verte le, megindult felém...
A váramba húzódtam az agyontápolt Christian elől, megostromolt!
Neki 10 Arkangyi, nekem 5 black... A többi lényem egész jó volt, értékeink hasonlók, az övéi kicsivel jobbak, nem számottevően. Ami egyenlőtlenné tette az ütközetet, hogy neki 600 felett manája volt, nekem csak 470...
Így hiába bontottam le szinte mindenét a végére egy elemental wart nem bírtam volna, igaz nem abba buktam bele, hanem elnéztem valamit... :D
A végeredményen nem változtat! GRAT SSTH!!! Szép volt!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 15:20 

Hellotok!

Kösz Laca, azért tudtam ,hogy annyira béna nem vagy ,hogy a második héten minden skillem +10el nagyobb legyen. :P Második hét hetedik napján kiszedtem a földkönyvet, majd rögtön town portal és még aznap bementem középre. Harmadik hét első napján az egyik utópia (minimumos-viz könyv). Harmadik hét második napján második utópia (minimumos-+10 knowledge sisak). Aztán harmadik nap vertem a behemacikat, majd az egyik dungeon várban szerencsésen dupláztam a manámat :P Negyedik vagy ötödik napra betámadtam a várába. Jó kis csata volt.

Érdekességek: Az utópiám adott két kannát... :shock:
Laca ott bukta el ,hogy Dungeot választott...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 20:41 

Miért volt rossz választás a dungeon?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 10:27 

Mert Drága a Sari és csak késve tudja húzni a második várban, első héten tuti nem. Aztán ha alapbol van ressurect, akkor meg fel se tudod támasztani. Amint levertem a Blackeket onnantól nyertem. Ő meg hiába implózza az én lvl7emet, ha folyton feltámasztom...
Valamint nem tud olyan gyorsan haladni mint egyéb várakkal...

...szerintem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 10:29 

Valóban gyerünk ne hagyátok, hogy csökkenjen az érdeklődés. Csak ez a forduló és jön az egyenes kieséses rendszer :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 17:06 

ezért toltam Castle el, 21 arkangyal:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 16 vas., 14:59 

Minden jó, ha a vége jó... a negyedik meccsemen végre nem nekem kellett jelentenem az eredményt bogpistának :)
Csak az a baj, hogy a végére jöttem bele... na, talán a BB-re kicsit összeszedem magam. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 17 hétf., 13:46 

sok gyakorlás
ez a lényeg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 17 hétf., 18:40 

Adler írta:
sok gyakorlás
ez a lényeg

Így igaz, sok gyakorlás. És mikor már eleget gyakoroltál, akkor le kell ülni még egy kicsit gyakorolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 17 hétf., 21:32 

Sziasztok!

Sajnálattal kell konstatálnom, hogy a játékkedv kezd eltompulni. 3 nap van vissza a 4. körből és mindösszesen 3 pár játszotta le a meccsét. Ez igen sajnálatos számomra. Pedig volt 2 hétvége is ebben a fordulóban és sokan hagyták az utolsó pillanatokra a játékot, sőt van olyan aki még az időpontot se tudja a meccsről. Az egyenes kieséses rendszerben szigorúan fogom venni a dolgokat, ha sokáig húzza-halassza majd 1 pár a gamét, akkor kiírok 1 időpontot és akkor le kell játszani. Aki nem lesz ott az vesztett, ha mindkét fél hibádzik kisorsolom majd a meccset.
A továbbjutásról még annyit, hogy itt a csoportmeccsek végeztével azonos pont esetén az egymás elleni eredmény számít.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 19 szer., 12:22 

megállt az élet?
se Lords, se online verseny, mi történt? nincs net?
főleg ezt kéne nyomni, többekközt jó edzés a bb re, másrészt kiszúrás azokkal akik komolyan vették/veszik.

load/save is van a világon, ha 1x nem fér bele

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 20 csüt., 0:07 

Ne tessék elégedetlenkedni:
Élménybeszámoló:

Lejátszottam utolsó csoportmeccsemet is, ahol Merlin volt az ellenfelem!
Úgy döntöttem, hogy ellövöm a Rampartot, hősöm természetesen Mephala volt! Merlin Stronghold, Gundula mellett döntött!
Mephala elég jól fejlődött, egyetlen problémát a nagyon nehézkesen, utolsó pillanatban bejövő earth magic jelentette!
A Cartographert hidrák védték ezért viszonylag hamar bevettem és nyomon követhettem Merlin játékát! Nyugalommal szemléltem köreit, és ehhez igazítottam a haladásomat; kényelmesen kivettem a +3 all nyakéket, majd egy +2 speed köpeny nyújtotta jelentős segítséggel megvertem az arkangyalokat is a 3. hét közepén, szinte veszteség nélkül! A váramban impló várt, találtam mellé egy föld gömböt is! :) Persze jól elbénáztam és nem volt hozzá wisdomom! :D
Mivel Merlin közben a Resurrectért indult kénytelen voltam megindulni minél előbb! Kiszedtem a minimumos utópiámat (fekete orb, dragonbone greaves, gemet adó gyűrű, harcos mellszobor... röhej...) Ezután bementem középre a jó előre megtervezett úton, majd a ghostok mögül kiszedtem a +3morál/luck amulettet és a +12 kardot... A harmadik hét utolsó napján nyitottam ki Merlin kapuját, de nem mentem beljebb, így sikerült elkerülni a figyelmét, és nem vett észre, közben Gundula visszaérkezett a tengerről...
A negyedik hét első napján az utánpótlás felvétele után bevettem a fővárát elég könnyedén, majd pár droidot küldtem a másvilágra. Közben Gundula megkapta a negyedik hétig tartó populációt és feltápolt manaügyileg is! A negyedik hét második napján érkező plusz lényeket is leszállítottam Mephalának, majd bevettem Merlin másik várát, aztán megtámadtam Gundulát.
Értékekben sokkal jobb voltam (28/17/21/11) és mivel Gundulának (13/15/15/11) kevés manája volt, sejtettem, hogy nem bírja majd a feltámasztással.
Az első körben rezisztáltam valami gonoszságot, majd kapott egy mass slowt, morál jött ahogy kell, aztán a köv kör elején mass blessel indítottam, ennek a körnek a végére lényegi ellenállás nem maradt... A behemótok ugyan kaptak egy resurrectet, de ez sem volt elég, a hamradik körre a könyörtelen Mephala minden ellenállást felszámolt!
A meccset nagyon élveztem, köszönöm a játékot!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 21 pén., 13:22 

Karesz adj valami életjelet! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 21 pén., 13:37 

Most lett újra nete. Keresd MSN-en.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]