Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 289 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 12:28 
Heroes Team

Hali!

Vogyikám! Ne vedd ennyire a szívedre, Cimbora! Nem ér annyit az egész, hogy ennyire felhúzd magad! (Én prédikálok, holott én is hajlamos vagyok, ilyenjellegü kirohanásokra :oops: .) Szal a lényeg, hogy tudjuk, hogy Te senkivel nem akarsz kitolni, és hogy mindig a közösség érdekeit nézed. Boti, Ssth, Adler és többiek (köztük én is) csak okoskodva próbáljuk kitalálni a tutit... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 12:45 

Vologya megcsinálja a mappokat, s mi ahhoz tartjuk magunkat, ez legyen a helyes út.
vagyunk olyan jók, hogy tudjuk játszani, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 13:06 
Heroes Team

Hali!

Na ha már minden meg van vitatva akkor már megkérdezhetem, hogy mi a végleges szabály/játékmód/stb.,vagy hol nézzek ezeknek utána? (mert ez nekem még kínai, ugyanis soha nem játszottam online jatekot heroes-sal[na jó egyszer, de azt se fejeztük be és nem volt külön szabály]. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 13:25 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Jou: Hamarosan, június 10-15 között megy majd egy tábori mail mindenkinek, abban lesz szabályismertetés is, de kedves heroes fanatikus társaim (Nimbus, Adler, ssth, Sensei) biztosan leírják neked ide is a főbb szabályokat! (Bár azt hiszem Megamikor korábban ebben a topicban kérdezte ugyanezt és akkor Adler válaszolt is neki... Keress visszább ebben a topicban!) Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 14:08 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A versenyekkel kapcsolatban kérném a véleményeteket.

2vs2 versenyben ugye majd mindenki küld nekem egy számot 1 és 999 között (vagy a támadás csapatával együtt vagy csak simán emilben június 15 és 25 között, de a tábori mailben erre is kitérek majd!), ezt felszorozzuk egy általam már kitalált számmal és az utolsó 3 számjegy alapján kialakul egy sorrend és ezek alapján alakítjuk ki a párokat. Úgy terveztem, hogy a párok 2 csoportban fognak küzdeni és a csoportban mindenki megküzd mindenkivel (ez 3 meccs). Aztán a csoportok 1. helyezettjei küzdenek az 1-2 helyezésért, majd a 2. helyezettjei a 3-4 helyezésért, a 3. helyezettek az 5-6 helyezésért és a csoport utolsó párjai a 7-8 helyezésért. Úgy gondoltam, hogy a számok felszorzását úgy, mint tavaly együtt csináljuk meg a táborban, mikor mindenki ott lesz! Ez így fair szerintem...

Az 1vs1 versenyben sokat gondolkodtam, mivel mindenki mindenki ellen játszik, nem tudom a svájci rendszernek tényleg van e értelme... A kollégám tavaly csinált csak a táborra egy random sorsoló programot, amit mivel mindenki mindenki ellen játszik, jól lehetne használni. Muggerral kisorsoljuk a pályák sorrendbeliségét, amit beírok a programba, majd beírjuk a neveket is és előttetek fog zajlani ez a sorsolás is! Mit szóltok? Ezzel és a 2vs2 lebonyolítással kapcsolatban kérném a véleményeteket! Csak építő jellegű hozzászólásokat várok!!! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 14:22 

Sziasztok!

Vologya, bocs, de a lvl 3 dwelling elkerülte a figyelmem. :oops: :oops:

Üdv, SenSei = 2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 22:10 

A 2v2 lebonyolítás jó bár lehet hogy így nem lesz teljesen igazságos a sorrend. Attól függ ki hova kerül. De nem tudtam kitalálni jobbet. :) Pedig gondolkoztam rajta. Ha eszembe jut valami majd szólok. Javított pályákat ki linkeled mert akkor azon játszok nem a régin.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 04 szomb., 4:09 

a svájci azért tetszett, mert akit legyőztem, annak utánna drukkolhattam, hogy nyerjen, segitve engem:))
+ elekrülendő a pontegyenlőség, mert ugye akkor igencsak gondban leszünk.

Ha simán csak játszunk, s győzelem 1 pont, vereség 0, akkor előfordulhat pontegyenlőség, s itt nincs gólarány, max. egymás elleni eredmény.

Mindenképpen támogatom a mindenki mindenki ellent, sokkal jobb,mintha csoportokban játszanánk.

A pályák:
ha jól emlékszem a körökhöz tartozó mappokat is a Táborban sorsoltuk ki, ha ennek van jelentősége. Igaz megcsinálhatod előre is:)))))

Igen, én is kérem a update mappokat, lassan elkezdem a felkészülést, BB2 ota nem játszottam egyet sem.(igaz, technikai problémáim vannak, s szétbasz az ideg)
Délelőttönként - hétfőtől - várom a gyakorolni vágyókat, a nem xp-s gépen megy vigan a zone, de bekapcsolom majd az msn-t is.

2vs2:
ebbe nem szólok bel, ehhez nem értek, mint kiderült tavaly.
itt semmi vármegkötés nincs, igaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 04 szomb., 12:22 

Mi lessz a 2v2 -ben ha a csoportban mondjuk 3 csapat között körbeverés van, és ugyanannyi a pontszámuk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 04 szomb., 12:26 

Mondjuk a fenti hozzászólásom nem volt éppen építő jellegü de ha 3 csapat azonos pontszámmal áll az 1-3 helyen akkor nehogy már sorsolással döntsük el hogy ki játsza a döntőt. Én akkor már inkább az egyenes kiesés mellett szavazok.
Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 04 szomb., 16:53 

BB2 sem volt.
De ne legyen sorsolás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 05 vas., 20:33 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Boti, Adler: Körveverés esetén ott a Szétlövés map. Ez már a BB2-n bevált! :wink: Hamarosan megy ez is a tábori mail-lel együtt... (péntek körül szeretném küldeni, a módosított mappokkal együtt!!!) :wink: Tehát van megoldás a körbeverésre is! :shock: Egyébként a győztes 3 pontot, a vesztes 0 pontot fog kapni. Pontazonosság esetén pedig az egymás ellen játszott eredmény a döntő! Így fog kialakulni a végső sorrend... :D
2vs2-ben 4 várat fogsz kilőni előre, amivel nem akarsz lenni és a másik 4-gyel nyomod végig a 4 meccset! Azonban a párok egy pályán azonos várral nem lehetnek! :shock:
A pályák sorsolását Muggerrel együtt a tábor előtt fogjuk kisorsolni! :D

Sensei: Semmi gond! Megbocsájtó vagyok! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 05 vas., 20:39 

miután nincs döntetlen, tök mindegy a győztem mennyi pontot kap:))))))))))))))))))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 9:31 

Sziasztok!
Nekem a 2vs2-höz lenne egy javaslatom.
Ne sorsolás döntsön.
Sokan már ismerik egymást, biztos tudják kivel szeretnének együtt lenni (mert pl jól megértik egymást). Aztán itt vagyok pl én, aki senkit sem ismer személyesen, de egy rövid elsőnapi ismerkedés (akár a vonaton) alapján még pénteken eldöntenénk, hogy ki kivel lesz. Akivel senki sem akar lenni, a végén mindenképpen kap egy harcostársat. :)
Hogy elkerüljük azt, hogy két nagyon erős játékos legyen együtt, mert ők azt szeretnék, lennének kiemelt versenyzők, akik nem lehetnének együtt. Nekik mindenképpen a tömegből kellene választaniuk.

Ez azért lenne jó, mert nehéz olyan játékossal együtt lenni, akivel alapvető stratégiai kérdésekben homlokegyenest ellenkező a meglátásunk. Már ha van ilyen.

(kicsit hülyén hangzik ez a szöveg, meg sok a szóismétlés, de remélem emészthető)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 9:45 
Heroes Team

Heyho!

Azért érdekes kérdést vetett fel Megamikor... bár én más szemszögböl nézném a dolgot. Nevezetsen azt szeretném ha pl. Boti erös társat kapna, és nem "bankot"... a tavalyi táborosok értik mire célzok :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 10:31 

De a banknak is kell valakivel lennie. :) Egyébként a Boti társaként neki az volt a feladata. Nem biztos hogy jobban járunk ha egy erős társat kap. Max nem egyedül öli meg az ellenfeleket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 10:36 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Szerintem a 2vs2 pár sorsolásában is a szerencse fog dönteni. Mint a Heroesban soxor... :? Ennél jobb megoldást, hogy írsz egy számot 1 és 999 között, majd egy számmal beszorzom és az utolsó 3 számjegy szerint sorbaállítom, még nem adott senki! :shock: Így hiába beszélnek össze azok, akik együtt akarnak lenni és egymáshoz közeli számot adnak meg, hiszen úgyis más szám fog kijönni a felszorzás miatt, tehát bunda lehetősége kilőve!!! :shock: Várom a javaslataitokat, mert azt nem támogatom, hogy ott válasszon párt magának mindenki, mert ebből csak vita lesz már a tábor elején! A táborozók közül néhányan remélem magukra ismernek és tudják, hogy miről beszélek! :wink: Egyébként a kiemelést mi alapján tegyük meg? Hiszen nem mindenkinek megy annyira a 2vs2, mint az 1vs1... Igaz Adler? :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 10:48 

Altar-ok kivannak véve a pályákról? Vagy csak hiba?

Adlert nem kell bántani szívesen leszek vele megint. :) Csak rossz 2 napot fogott ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 11:03 

A sorsoláshoz annyit fűznék hozzá, hogy a szorzás az túl egyszerű művelet, ahhoz, hogy ne lehessen befolyásolni, de ehhez járatosnak kell lenni a matematikában. (sajnos én nem vagyok járatos). De úgy gondolom, hogy ha köbgyököt vonnánk és megnéznénk a tizedes vessző utáni első 3 számjegyet és azt rendeznénk sorba, ott már nem lenne apelláta.

Vagy mondok jobbat: az excell egyik oszlopába felírjuk a neveket ábécésorrendbe, a mellettelévőbe pedig beillesztünk egy randomfüggvényt (nullától egyig) a számok majd eldöntik a sorrendet. Itt mindenki kap egy számot 1-16-ig. Az összesorsolásokat meg előre meg lehet csinálni, csak ott még számok fognak szerepelni nevek helyett.

De nem akarom, hogy így legyen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 06 hétf., 11:39 

megamikor: nem hiszem, hogy valaki is apellált a szorzásos randomizáció ellen. A támadásnál is így volt. Egyáltalán nem tudod variálni, mivel fogalmad sincs mivel lesz megszorozva. Teljesen jó megoldás. Igaz, a random fgv. alkalmazása is célravezető, de így sincs ezzel gond.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 289 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]