Üdv Bátor Harcosok!
Gepynek köszönhetően felkerültek az 5. Heroes Mugger Emlékverseny képei, valamint a Heroes3 és Heroes5 támadások végeredményei. (Látom már észrevettétek...) Az 1vs1 torna végeredménye, valamint a Mr. Lucky és Mr. Unlucky személyének kihírdetése 2 héten belül várható.
Köszönöm, hogy részt vettetek és örülök, ha ismét jól éreztétek magatokat. Sajnálom, hogy a hangszálgyulladásom miatt nem hallathattam a LUCK, MORÁL bekiabálásaim, de talán majd legközelebb.

Én is írok egy kis beszámolót a 2 támadás élményeimről:
Heroes5 Támadás: Tudtam, hgy jó a csapatom és reménykedtem benne, hogy a csatatéren is tudok bizonyítani. Jól indítottam, Warheart-ot és Magixot is sikerült legyőznöm. Mindenki csak mondogatta, hogy lehetett ilyen ******* csapatot összerakni...

Én meg csak mosolyogtam... Végülis csak 2 pontot vesztettem, mindkettőt kisebb figyelmetlenségből és az ellenfélnek jövő moráloknak köszönhetően... Így elég nagy fölénnyel nyertem a tornát, aminek nagyon örültem.
Heroes3 Támadás: Itt is jó volt a csapatom, de voltak jobbak, ezt jól tudtam. A cél az volt, hogy 3-6. hely között végezzek. Ez végülis sikerült, bár ha HUNLorcs ellen nem hibázok, akár még 3. is lehettem volna. A végére nagyon elfáradtam, a 4. hely megfelő az elvárásaimnak.
Gratulálok a bajnokoknak és a helyezetteknek. Baráti üdv!