Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 24 pén., 12:13 
Heroes Team

Sziasztok!

Vologya: Én nem hinném, hogy befértem volna az első 6 -ba a H3 támadásban! :lol: Vagy ha mégis, az roppant nagy csoda...:lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 24 pén., 13:59 

Mindenkinek köszi a játékot és gratulálok a legjobbaknak a sikeres szerepléshez!

Külön örülök, hogy a gondolkodás nélkül leadott csapataim nem lettek utolsók, és még a legerősebbek közül is gyűjthettem skalpokat!

Egy kis ború a derűre: amint az éjjelig maradók emlékezhetnek, valaki lelökte az asztalról Sorcy laptopját. Szerelőhöz kell vinnie. Pontosan nem tudjuk, hogy mi és mekkora lehet a baja, de van miért aggódnunk. Sorcy azon a gépen dolgozik, úgyhogy nem mindegy.
A becsületes lelökőt kérjük, hogy Sorcynál jelentkezzen pár óra múlva, ha Sorcy vércukra kicsit helyére áll.
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 24 pén., 16:32 

Hali,

A BB nagyon jó volt a szokásos támadásos időbeli csúszások ellenére.

De a becsomagolt laptopom asztalról való leugrálása nem tett boldoggá.
Tünetek:
Csak aksiról megy a gép (kb 1,5-2 órát aztán lehet 2-4-et tölteni). Amikor hálózatra rakom, vagy csak simán hálózatról üzemeltetném kikapcsol. :evil:
Becsületes laptopot ugrásra bíztató akár itt, akár privátban jelentkezhet bűnbánatot tanusítani. :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: laptop
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 24 pén., 18:14 

Én áltam a legközelebb a laptophoz.
Most arrol a laptoprol beszélünk ami a kupák asztalára let lerakva?
kb 2 m volt köztem és a laptop között.
Vagy is szerintem roszul let oda téve és lecsuszot vagy tévedek.

Remélem megjavul...

syk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 24 pén., 18:55 

Hello!

Még ilyen sem volt szerencsére, hogy valakit anyagi, és szellemi (bár az már volt) kár érjen támadáson.
Remélem az illető (ha nem közvetlenül a fizika törvényei játszottak közre) jelentkezik, és hozzájárul Sorci gépének megjavításához.
Remélhetőleg vinyó nem sérült meg. Legnagyobb baj az lenne, ha munkagép is.

Előre is gratula a dobogósoknak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 24 pén., 21:56 

Fogalmam nincs honnan esett le. Vagy a nagy asztalon volt, ahol előtte játszottunk is rajta, vagy a kupásasztalon.
A kupás esélyesebb, mert ott állt halomban a cuccom indulás előtt, és akkor zakózott a tiptop laptop.

Ha 2m-re álltál tőle Syoke, akkor sok közöd nem lehetett hozzá. Nem voltam ott pont. Csak annyit tudok amit meséltetek róla, meg hogy nem megy az a nyüves gép.

Hell, hozzájárulást nem várok ha egy szellem is volt. Jobban bosszant hogy sz0ph@tok majd a szerelővel. Nem terveztem eljárni a világvégére a géppel.
Legfőképp kidühöngeni szerettem volna magam. Persze, úgy hogy ki ne moderálják! :twisted:
Vinyó jónak tűnik, legalábbis a délutáni 2 órás adatmentésakcióm sikeresnek tűnt. Maj még folytatom aztis.

TH, a lebeszélt OB meccset le tudom játszani, asszony gépére felzúztam a heroest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 25 szomb., 20:48 

Üdv skacok!

A legjobb 4 között a következő párosítás alakult ki:
Csizu - Jou
Teki - Ssth

Saját meccseimről később írok pár sort, most örülök hogy nyitva tudom tartani a szemem.
Kíváncsian várom, ki nyerte a BB-t :wink:

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 26 vas., 0:09 

Gratula a bajnoknak Tekinek!
Valamint gratulálok Jounak a második helyezéséhez és Csizunak is a negyedik helyhez.

Hosszabb élménybeszámoló majd később.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 26 vas., 0:41 
Heroes Team

Sziasztok!

Egy gyors végeredmény:

1.Teki
2. Jou
3. Ssth
4. Csizu
5-8.: Titi, Süni, NG, Dragon

Gratula Tekinek, és a további helyezetteknek is.
Részletesebb beszámoló később.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 26 vas., 15:04 

Üdv!
Ha jól emlékszem, még nem szavaztam a lucky unlucky versenyszámra:
Lucky: Ssth (no comment)
Unlucky: Teki (h3 támadás nem jött össze neki, 1vs1ben pedig sose kapott jó hőst az első napokban (kivéve NG ellen :D ) inferno gyakran beköszönt és még sorolhatnám...

Csizu, légyszi majd írd ki melyik mapon játszottátok a döntőt 1vs1ben

Gratulálok Tekinek, úgy gondolom megérdemelte a bajnoki címet...

Készítettem pár képet, kinek küldhetem el, aki hajlandó felrakni az oldalra?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 26 vas., 17:14 

Ördögi Irányítás, ezen a mappon volt a döntő. Nagyon vicces map volt, főleg hogy a droid harcok folyamatosak voltak szinte és több időt vett el mint a rendes harcok. :)

Köszönöm a gratulációkat, én úgy gondolom hogy kihoztam magamból a legtöbbet, nem hibáztam egyszer sem és próbáltam az ellenfelek hibáit kihasználni. PL. Ssth pandoráját kiszedtem, NG ellen a relicet stb.

Szavaznék én is Lucky: Ssth (no comment amiket művelt, csak ideje lenne már megtanulnia csatázni is :D ) Unlucky: Bozso (Egy erős csoportból esett ki, ahol hajszálon múlott a továbbjutás)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 26 vas., 20:16 

Teki1986 írta:
próbáltam az ellenfelek hibáit kihasználni. PL. Ssth pandoráját kiszedtem, NG ellen a relicet stb.

nem mondanám hibának, mivel simán kivehettem volna, de Jeddite kicsit eldöntötte a játszmát

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 27 hétf., 15:18 
Heroes Team

NG: Ez a "simán kivehettem volna..." című szöveg már pár éve lejárt... :lol: :lol: :roll: :twisted: Kivehetted volna, ha odaértél volna Teki előtt... de nem! :lol: :lol:

Itt használnám ki az alkalmat:

GRATULA TEKI! 8)

Hol vannak már azok az idők, amikor az első táborodba menet kérdezgettél a kocsiban, h "Hány hőssel érdemes indulni?", meg "Milyen mapok lesznek?" stb... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 27 hétf., 16:00 
Heroes Team

Sziasztok!

Szeretném megköszönni a szervezőknek a munkáját, én nagyon jól éreztem magam a támadások napján. Külön öröm volt Kaylamoy és Syoke megismerése, ezek után el tudom képzelni, hogy a jubileumi BB -re minden eddiginél több támadó jelentkezik majdan!

Gratulálok a győzteseknek és a helyezetteknek s nem kevésbé az összes résztvevőnek. :lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 27 hétf., 21:40 

Hellotok!

Először is szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy ismét összehozták a Budapest Bajnokságot és a társaságot. Másodszor egy kis élménybeszámoló.

H3 támadásban kiváló seregem luck hiánnyal küzdött. Egyedül 2much és Mugger volt, ahol tényleg bejöttek a dolgok. A többiek ellen olyan unluckom volt, hogy én nem is írnék semmit róla.

1vs1ről is csak annyit, hogy ha nekem bejön egy jó hős, akkor az nem jelent semmit. Ezért nem értem miért írja mindenki, hogy milyen mákos voltam hogy bejött Alamar. Teki ellenem lehet kiszedte a pandorámat, de én meg kiszedtem a relikemet a szigeten és középről is. Aztán az utópiája sokkal jobb volt. Ezáltal nem az döntött, hogy nekem ressurect volt, mert neki ott volt a sentinel és miatta nem tudtam megütni. Itt az döntött, hogy Teki jobban csatázott. Le kellenne szokni arról, hogy ha az ellenfélnek bejön Crag Hack, Alamar vagy Tazar akkor rögtön feladják lelkiekben egyesek; pedig semmit se jelentenek önmagukban, mert a gép nagy valószínüséggel kompenzálja majd. Én merem állítani még sose kaptam ki azért, mert az ellenfélnek jobb hőse volt...

Végső soron gratulálni szeretnék mindenkinek, mert igen színvonalas versenyre sikeredett a mostani. Külön dícséret illeti meg a részemről Syoke-t, mert az általam lenézett csapatával nagyon szépen helytállt a h3 támadásban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 27 hétf., 22:39 

Az tény hogy egy jó hús nem garancia a győzelemre de nagy fegyvertény pl. hogy az ellennek biztos van resuja vagy egyéb finomsága. A másik hogy én Ignatius-al vertem meg th Alkin-ját szóval messze nem a hős számít. Valamint ha jól emlékszem Bozso Jenova tanúi nevezetű hőssel alázott meg. :D Meg szerintem teljesen más ha tényleg feladja az ember vagy csak a szája nagy. Én is veszettnek éreztem amikor Alkin 20-as deffel szaladgált a 2. héten amikor az én értékeim messze 10 alatt voltak. De próbáltam kihozni a meccsből mindent és sikerült is.

Jah és nálam nem csak a hősök miatt vagy lucky, hanem relic találás paralizis jókor jó időben, artik minősége stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 27 hétf., 23:11 

Th:
Kezdőhősöd ellenem Alamar volt, majd CH lett a főhösöd.
Később még Deemer is beköszönt, de ez engem nem tört le annyira mint amennyire mutattam :D
Gurnival jól haladtam, csak egy volt a baj, h a gép nem kompenzált :P
Skillekben jött minden ami kell
2.vár stronghold, 3. pedig inferno ahol a csodálatos counterstrike inferno vari
Legalább 8 hőst vettem akiket dismisseltem, hogy hátha kapok lvl4 speckóst, de nem jött :)
A két relikkel se lettem volna beljebb...
Ha elkaplak ugyanúgy el tudsz menekülni a tactics miatt...
4.3nál bent voltam középen, azt hiszem nem rossz, Tekiék 2.1.3nál csatáztak...

NG:
Én pont láttam azt a kört amikor kivehetted volna az egyik (vagy mindkettő) reliket, de inkább megálltál a cursed groundon, hátha megtámad ott (? :D ), ez volt szvsz a legrosszabb lépés...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 0:01 

Süni írta:
NG: Én pont láttam azt a kört amikor kivehetted volna az egyik (vagy mindkettő) reliket, de inkább megálltál a cursed groundon, hátha megtámad ott (? :D ), ez volt szvsz a legrosszabb lépés...

igen, direkt csináltam, mert ott lett volna egyedül esélyem, varázslat nélkül (dacára annak, hogy +3 volt a morál és luck), de mivel 2 kocka széles volt ott a terep, nem tudtam elállni Teki útját - nem átkozott területen meg olyan mindegy, hogy nálam van-e a Gladius és a Cuirass
(jó, utólag belátom, hogy ki kellett volna venni őket és megállni az átkozott terepen, aztán legfeljebb a zsűri döntetlent ítél :))

"Le kellenne szokni arról, hogy ha az ellenfélnek bejön Crag Hack, Alamar vagy Tazar akkor rögtön feladják lelkiekben egyesek; pedig semmit se jelentenek önmagukban, mert a gép nagy valószínüséggel kompenzálja majd." - hát nekem a gép elfelejtette kompenzálni :D (2x berserk, sorrow és asszem counterstrike, vmint a level 3-4 artifact: resistcsizma, pénzeszsák, küklopsz tunika)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 0:50 

Jó hát van hogy nem kompenzálja, vagy úgy hogy nem tudjuk kihasználni, de az esetek többségében mégis. Süni ellen mondjuk tényleg nem sok esélyt adott a gép arra hogy kikapjak.

Teki: Ignatius szerintem nem rosszabb hős, mint Alkin. Nem volt gorgonom és ha a kezdő skilleket nézzük, akkor inkább tacticnak örültem volna, nem pedig armorernek; akkor a lövős lényeket hipp-hopp be lehet verni. A paralizálásnál feltételezem arra gondolsz, hogy Titi mindig mondta, hogy kihúzott a bajból. Nos Titi erősen túlzott és általában semmi jelentősége nem volt. A végcsatában ellened mikor tényleg kellett volna, egyszer nem jött. Neked ellenben ott volt a resist pont a devilnek meg az efreet sultánnak. Az artiaim meg nem voltak jó leosztásúak. Néha kaptam értelmes dolgokat, de azt ne mond más nem..., arról nem tehetek ha az ellenfél nem vett ki mindent vagy nem black marketelt. Neked például nem hiszem, hogy panaszod lehetett volna az artiaidra, mégse írom be hogy luckos voltál...

ui: mi az a küklopsz tunika?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 okt. 28 kedd, 2:37 

TH ha nem vetted volna észre épp melletted érveltem...

Egyébként én nem mondom magam luck-osnak, én mindig a maximumra törekszem amit a pályából ki lehet hozni és ennyi. Általában sikerül is, ha ez nem elég megnyerni a meccset akkor így jártam, ha elég akkor pedig örülök a fejemnek. Igazából akkor értelmezni kéne hogy ki kaphat lucky díjat és ki unlucky-t, mondjuk kapot resut? vagy mert 1 hpja maradt az ellenfélnek? Az emberek többsége csak a hasára üt ilyenkor és mond egy nevet ha kikötünk bizonyos alapokat akkor lehet hogy tudnánk javítani az igazságon.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 265 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]