Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 28 vas., 20:33 

Gratula Dreegar! :)

Engem az érdekelne, Th kivel játszott előbb, Titivel vagy veled?

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 28 vas., 21:42 

Ő Titivel, én Shivával : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 29 hétf., 21:30 

Sziasztok,

OB meccs, New world map

Titi (Inferno, Sandro) vs Ssth (Necro, Galthran) 3-0

Bizony nem elírás, tényleg Sandro volt a főherom. Kitaláltam hogy varázslós hőssel leszek, mert open map, hamar átmegyek és levarázsolom, nehogy sok csontija legyen. Sandro volt a legjobb varázsló, igaz hogy mindennap dismisselni kellett a csontikat, de megoldottam :) Jól fejlődött és jól haladtam vele. 121-nél beütöttem a saját lvl6os lényemet ami középre vezet, középen katasztrófális volt mind a két lvl3as arti, kicsit elszomorodtam de mentem tovább :), 123-nál már Th-nál voltam. Kicsit meglepte, hogy ilyen hamar átjöttem minden ész nélkül, ennek hatására zavar támadt nála a seregátadásoknál :)
3 devillel és 6 efreettel és 180as ice bolttal sikerült kétszer is levernem Galthrant, egyszer sereg nélkül, majd egy nappal később sereggel :)

Köszi a gamet!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 30 kedd, 10:58 
Heroes Team

titi írta:
...minden ész nélkül...

Túl sokat ültél Pumpás mellett, szerintem... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 30 kedd, 21:01 

Sziasztok!

Two way Destiny

Süni (Castle) - Bogpista (Castle)

A meccs nem indult túl jól, a bányákat wolf raiderek védték, mivel 3 castle hősöm jött (igaz abból csak egynél volt archer :?) Nem akartam sokat bukni, ezért inkább a gorgonoknak mentem neki. Látszódott hogy rég játszottam, mert rosszul álltam fel, így jól megszedtek a bikák (15 pikás 6 archer) Pyre-t választottam második nap főhősnek. (Nem fejlődött rosszul, igaz föld az nem jött, csak az alapon kívül offence+air+tactic a wisdomot nem láttam értelmét beválasztani 12. szintnél, így még archerym lett.) Elég sok dolgot későn vettem észre. Közte a másik várat őrző 15 marksmant is :) De sok időt nem vesztettem vele. Nem dobott túl jókat fortuna kisasszony erre a meccsre. A vizen jött spyglass meg +1 kristályköpeny, a tombból necróamulett :shock: Egyedül a szigeten lévő +6 pajzs volt értelmes. A második váram stronghold lett, így nem sok varázslatra számíthattam. Kirajzolódott bennem, hogy 131-nél kiszedem az utópiámat, hátha kapok valami értelmes varázstárgyat. A sárkányodú minimumos volt és fekagömböt adott... :roll: Se kardom, se sapim nem lett a végére. 133-nál bevertem a goldok orrát, de előtte a championokat, mivel akkor láttam meg, hogy szandált őriznek :) így tettem 1 kitérőt. Középen a pendant af courage volt, gondoltam hasznát vehetem. Ekkor félbehagytuk, mert késő volt tegnap, így ma folytattuk.
Nem volt hosszú a mai nap, Süni egyből meg is támadott középen.
Edric volt a főhőse. Varázslatok miatt nyert. Ő Dungeont kapott második várnak, abban felhúzta lvl4-ig, ott resu és infernot kapott. Az infernohoz tűzgömböt is kapott.
Edric: 16 16 18 13
Pyre: 16 20 12 14
Kaptam egy 300-as infernot, ami lefelezte 3 lényemet is. Én csak mass hastét tudtam, bíztam a luck-morálban, de semmit nem kaptam. Süni 3-at is. Az arkot megbontottam, de akkor resuzta, innentől el is dőlt végleg. A második vár varázslatai döntöttek Süni javára, nekem a stronghold miatt erre esélyem se volt. GG.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 nov. 30 kedd, 21:15 

Üdv!

Ma újabb meccset sikerült lejátszanom.

Süni vs Bogpista
Edric vs Pyrre

Two Way Destiny

Első nap Edric és Drakon között vacilláltam, előbbire esett a választás. (pedig a beastmasterekben alig csalódtam eddig... :P )
A gorgonoknál megszenvedtem, kaptak 2 morált, én semmit, így azért megszedtek. A vízre Sylviát küldtem ki, +5 sp, talán egy +2 def. pajzs ami jött, a többit xp-nek bedaráltam. 2.hétre sikerült mindent kiszednem az utópián és a szandálon kívül, így sem lett valami durva a főhősöm, plusz a dungeon váramban szereztem inferno-t és resut. A rendkívül ostoba főcsövesemnek a víz és a tűz mágiát erőltette a gép, víz lett belőle, földre számítottam volna 17 szint alatt, de végül estates meg expert wisdom amit kihoztam a legutolsó szinteken :lol:
A championok ellen is megszenvedtem, kb 10-es értékekkel, utópiába minden mozdítható csöves mellett vittem az arkot, meg a lovast. Egy 3masból ezeket kaptam: resist csizma, TH, +4/4 sp/knowledge sisak.
Ekkor igencsak megrémültem a 3.hét 2.napján ez azt jelentette hogy esélyem sincs beverni a középen lévő kannát, és Pista ellen sem kergethetek hiú ábrándokat. Találtam egy tűz gömböt, aztán beáldoztam sok artimat xp-re, és 1.3.4-nél bementem középre, miután láttam, hogy Pyrre is ott van.
Hozzáteszem cure sehol sem volt nálam.
Nekem ezen a mapon minden minimumos volt (kivéve medusa stores és utópia) de artik terén sem voltam túl szerencsés, nem a lehető legigazságosabb pálya, és ezzel finoman fogalmaztam :P .
A gold sarik levettek 4 lovast (1már az utópiában behalt) meg a csöveseket. Felvettem a libraryt és megtámadtam ...

Edric 16 16 18 13
5 ark 1 champion, 49 archer, 15 zealot, 41 royal griff, 103 pikeman, 19 crusader

Pyrre 16 20 12 14
5 ark 6 champion 55 marksman, 15 zealot, 36 royal griff, 6 wyvern, 20 crusader

Még 2 nap kellett volna hogy minden egységem fejlesztett legyen :)
Nekem nem volt taktikám, Pista előre tolta minden egységét, egy 4-es kupacra elnyomtam a 300-as infernot , ő mass haste, de nem kapott morált, se luckot, én miután üthettem, 2 morált kaptam... A 2.körben még egy jött.
2.körben nála a griffek, 5 ark maradt, ekkor féltem, hogy kapok valamit az arcomba, de egy magic arrow jött, én nyomtam a resut az arkra és sikerült nyernem végül...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2010 dec. 01 szer., 17:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 01 szer., 15:54 

Tegnap este visszaolvastam a topik elejét, jókat derültem, azon, ahogy Petrus oltogatta a Th-t, Bozso nagyon szerette volna ha DD, meg Fly is engedélyezett a térképeken, vagy sikerült az első pro játékost levernem, Sorcy személyében a One must fall mapon, necroval... :)

Sokkal élénkebb volt a fórum akkor :P

Karácsony előtt jó lenne, ha minél több meccset lejátszanátok, ne hagyjuk az utolsó pillanatra őket, amondó vagyok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 01 szer., 17:56 

Ma ráérek egy OB-re.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 03 pén., 17:49 

Jó látni hogy van aktivitás. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 03 pén., 21:44 

Üdv!

Battle for Honor 2

Süni Fortress Tyraxor vs Jou Castle Crag Hack

Első nap Wystan kapott föld mágiát, de valamiért Tyraxor szimpatikusabb volt. Gond nélkül bevertem az aranybányát a 2.nap, aztán pedig középre irányítottam a droidokat, összesen 7 hősöm volt, közülük egy pedig elindult hajókázni. 3.szinten a főhős kapott föld mágiát, de csak 8.szinten lett expert, addig sikerült kiszednem a vízről a ládákat, törpe kincstárat, kriptát is, ám a trottyosok ellen buktam 2 wyvern-t, annyit moráloztak :( .
Ez kissé lelombozott, de 2.hét 4.napján bevertem 9 fejlett küklopsz harcost a +6 def. pajzsért, majd másnap a 17 unikornist is levettem a szandálért. Library előtt a 18 oroszlán sem okozott gondot, majd az alvilági pandora felé vettem az irányt. Talán 3.4-nél sikerült felvennem, buktam 2 legyet, és az 5.napon eljött a főcsata ideje.

CH 12 4 4 4
60 marksman, 120 halbardier, 15 zealot, 20crusader

Tyraxor 17 20 9 7
56 lizard warrior, 8 wyvern monarch, 5 hydra, 20 greater basilisk, 126 gnoll marauder, 4 gorgon(2.héten gorgon +5volt, de már erre a lényre nem jutott lóvé :P) 34 dragon flies

Jou egy mass haste-tel indított, előre jött az íjászokon kívül mindennel, ezek után elnyomtam a slowot, és ő már nem tudott többet lépni, mert kaptam pár morált.... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 04 szomb., 16:03 

Holnap délelőtt, mondjuk 10től vevő vagyok egy OB meccsre!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 04 szomb., 18:38 

Adler vs Dave
Dungeon vs Necro
? vs Vokial
Insanity
Mostmár nagyon elegem van ebből a mapból.Első héten nem nagyon részletezném mi történt,kb megvolt minden amit terveztem,castle és minden dwelling,5.nap quest arti,sziget,jobb alsó aranybánya megvolt,megöltem egy droidot és nem vesztettem hőst.121nél tomb dobott egy legion artit,122nél megtámadtam a hidrákat és leverték az egész seregem,a hős még véletlenül se kapott volna earthot,minek az...Artilleryt meg luckot ajánlgatta állandóan,persze így nem tudtam jelentős veszteség nélkül leverni a hidrákat és itt feladtam...
Soha többet nem játszok ezen a mapon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 04 szomb., 19:30 
Heroes Team

Úgy látom lassan senki se tud földmágia nélkül játszani 1 tapodtat se :) Lassan eljutnak a meccsek odáig hogy attól függ nyersz é hogy van e földmágiád, vagy nincs :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 04 szomb., 20:31 

Én inkább még nem tudok anélkül játszani,majd egyszer megtanulok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 04 szomb., 23:28 

Jou írta:
Úgy látom lassan senki se tud földmágia nélkül játszani 1 tapodtat se :) Lassan eljutnak a meccsek odáig hogy attól függ nyersz é hogy van e földmágiád, vagy nincs :(

senki sem mondta Dave-nek hogy azonnal meg kell ütni a hidrákat, ha ennyire sietni akar, akkor ráfázik...
föld mágia nélkül aki meg nem képes jól játszani...hát nem csak az expert slow elnyomásáról szól a heroes :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 04 szomb., 23:42 

Igen,rá :)
Hát majd szép lassan megtanulom a dolgokat,nem vagyok veterán,csak lelkes amatőr...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 05 vas., 0:35 

:D
én basic földdel ütöttem meg, 6 oroszlánnal, nem tudom látta e Dave, de utánna mozdult rá a dobozra és adta fel.
Nem húztam dragont az első héten, kényelmessen jöttem mentem, az aranybányát csak a 2. héten vettem észre, elfoglalni nem volt esélyem, mert végetért a játék.
Ja, Bakelit volt a goré, hozta amit kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 05 vas., 0:55 

Hát evvan,majd Csizu ellen jobban teljesítek,ami majd kell is :shock: :lol: Meg még sok luck,morál...Ami mostanában nem nagyon van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 05 vas., 22:10 
Heroes Team

Hello,

AdS nem reagál az üzenetemre, lejátszanám vele a partit, ő következik a sorban.

Többiek közül ki és mikor érne rá? Privát üzenetben keressetek meg lécci és megbeszéljük.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 dec. 11 szomb., 20:41 

Legyőztem Lordhaartot.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]