Üdv!
Ma újabb meccset sikerült lejátszanom.
Süni vs
Bogpista
Edric vs
Pyrre
Two Way Destiny
Első nap Edric és Drakon között vacilláltam, előbbire esett a választás. (pedig a beastmasterekben alig csalódtam eddig...

)
A gorgonoknál megszenvedtem, kaptak 2 morált, én semmit, így azért megszedtek. A vízre Sylviát küldtem ki, +5 sp, talán egy +2 def. pajzs ami jött, a többit xp-nek bedaráltam. 2.hétre sikerült mindent kiszednem az utópián és a szandálon kívül, így sem lett valami durva a főhősöm, plusz a dungeon váramban szereztem inferno-t és resut. A rendkívül ostoba főcsövesemnek a víz és a tűz mágiát erőltette a gép, víz lett belőle, földre számítottam volna 17 szint alatt, de végül estates meg expert wisdom amit kihoztam a legutolsó szinteken
A championok ellen is megszenvedtem, kb 10-es értékekkel, utópiába minden mozdítható csöves mellett vittem az arkot, meg a lovast. Egy 3masból ezeket kaptam: resist csizma, TH, +4/4 sp/knowledge sisak.
Ekkor igencsak megrémültem a 3.hét 2.napján ez azt jelentette hogy esélyem sincs beverni a középen lévő kannát, és Pista ellen sem kergethetek hiú ábrándokat. Találtam egy tűz gömböt, aztán beáldoztam sok artimat xp-re, és 1.3.4-nél bementem középre, miután láttam, hogy Pyrre is ott van.
Hozzáteszem cure sehol sem volt nálam.
Nekem ezen a mapon minden minimumos volt (kivéve medusa stores és utópia) de artik terén sem voltam túl szerencsés, nem a lehető legigazságosabb pálya, és ezzel finoman fogalmaztam

.
A gold sarik levettek 4 lovast (1már az utópiában behalt) meg a csöveseket. Felvettem a libraryt és megtámadtam ...
Edric 16 16 18 13
5 ark 1 champion, 49 archer, 15 zealot, 41 royal griff, 103 pikeman, 19 crusader
Pyrre 16 20 12 14
5 ark 6 champion 55 marksman, 15 zealot, 36 royal griff, 6 wyvern, 20 crusader
Még 2 nap kellett volna hogy minden egységem fejlesztett legyen
Nekem nem volt taktikám, Pista előre tolta minden egységét, egy 4-es kupacra elnyomtam a 300-as infernot , ő mass haste, de nem kapott morált, se luckot, én miután üthettem, 2 morált kaptam... A 2.körben még egy jött.
2.körben nála a griffek, 5 ark maradt, ekkor féltem, hogy kapok valamit az arcomba, de egy magic arrow jött, én nyomtam a resut az arkra és sikerült nyernem végül...