Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jún. 23 szer., 12:32 

Valamelyik opciónál nem müködik direkt!
Egy másiknál viszont igen, ha jól emlékszem, akkor az universal upgrades-sel müködik és a másikkal, mert volt már több ezer szellemem:), amik csata után is megmaradtak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jún. 23 szer., 16:14 

"Grok nem jelent igazán nagy kihívást."

Hazudtak, a végigjátszásban. Grok nak a TOE (heroes 5)- ben a Zehires hadjáratban, egy hatalmas serege van, amit nem lehet legyőzni.... Nincs e valami ötlet arra, hogy győzzem le őt? Segítséget kérek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: impossible
HozzászólásElküldve: 2010 jún. 25 pén., 12:28 

üdv. mindenkinek
3do el tetszett ****** a h3 complette játékot mivel
a dungeon várban szereplő malekith hőst nem lehet legyőzni
ha megszerzi a 4.szintű varázslatok közül
az (armagetdown)-t valaki segítsen ezt kiküszöbölni mi a hős ellenfele :?
eddig csak ugytudtam h találtam 1 varázstárgyat ami az 1-4 szintű
varázslatokat nem engedélyezi :? de ez 100/1 pályán van
válaszotokat előre is köszi ;) sys

Moderálta: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 jún. 25 pén., 12:46 

Írd le a pálya nevét légyszíves.
Ha azon a pályán össze tudod rakni az "armor of the dragon father"-t, akkor az megvéd minden(!) varázslattól.
Vagy csinálhatod azt, hogy a főhősőd seregével egyetemben meg nyolc másik felesleges hős 1 lénnyel. hátha rájuk pazarolja a manáját, csak ugyanabban a körben kell támadnod. Esetleg még a többszörös túl erő segíthet.

Remélem ezek az ötletek jól jönnek. :wink:

T-Rex

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 02 pén., 18:08 
Heroes Team

roi

Belépett: 2010 Júl 02

Hozzászólás elküldve: 2010 Júl 02 P, 14:28:15
Hozzászólás tárgya: Hogy kell megcsinálni a Kreegan szövetsége című pályát ?

Ez a pálya a heroes 3-ban van, aki tudja az segítsen!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 03 szomb., 18:38 

"Az oroszlán sisak nagyon hasznos mivel így nem lesz negatív morálod" . Na persze...
Nem tud valaki olyat, ami a lények moráljait növeli?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 03 szomb., 22:26 

Vár védésnél kocsma.
Kaland térképen némely látogatható hely, emlékeim szerint a skarlát hattyú tava is ilyen.
Vagy pedig a hadvezetés képesség

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 05 hétf., 10:20 

Nem tud vki egy heroes 3 végigjátszást?????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 05 hétf., 11:55 

A heroes 3-hoz csak csalások vannak, végigjátszás nem létezik jelen esetben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 05 hétf., 21:07 

A HEROES V ben menyi a maksz szint amit hőssel ellehet érni
én 40 gondoltam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 05 hétf., 22:23 

Emlékeim szerint 40, de nem vagyok benne oly biztos :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 06 kedd, 14:55 

Segítsetek légyszíves!!Letöltöttem a heroes 4 et és lanba szeretnék játszani feltettem a kiegészítőt.De szerver kreálásnálDirectplay hibát ír ki.Hamachival játszanék vele..Ez mit jelent hogy directplay hiba és hogy lehet megoldani???,Előre is köszönöm. :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 06 kedd, 22:24 

Lehet, hogy a hamchival lesz a probléma javaslom, hogy telepítsd újra, hátha megjavul. Nézd meg, hogy a két gép tud-e rendesen csatlakozni egymáshoz. Ennél többet, így nem tudok mondani. Talán még annyi, azért nem tudsz vele rendesen játszani, mert crackelted. De az is lehet, hogy egy patch megtudja javítani a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 09 pén., 17:35 

Helló!

Remélem olvassa ezt valaki. Nagyon felhúzta most az agyam az 5. rész. Az 5. kampány első küldetésén vagyok. Amikor a határokat kell védeni. Várni kell a démon sereget biara vezetésével. De már lepörgettem 6 hónapot és meg se mozdul. Bugos vagy valamit nem csináltam meg valamit? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 09 pén., 18:48 
Heroes Team

Hali!

A végigjátszást már elolvastad :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 09 pén., 20:23 

Sziasztok!

Egy pár hete elkezdtem végigvinni a HeroesV kampányát (most fejeztem be az alapjátékot, és kezdtem el az első kiegészítőt)
Hogy őszinte legyek, maga a történet nekem most eléggé kusza. Gondoltam, lehet találok itt pár lore-gurut, aki segít eloszlatni a fekete ködöt :-)

Szóval, nem igazán értem azt, hogy elvileg a HeroesV világa egy teljesen új hely és történet, viszont van egy csomó visszatérő elem az elődöktől. Például említés szintjén, Markal megjegyzi, hogy neki Sandro volt a mestere, aki ugye a "régi világban" szerepelt, ha emlékezetem nem csal, előbb a Heroes 3-ban tűnt fel, és kezdett ereklyéket gyűjtögetni, de a MM8-ban is összefutottam vele Shadowspire-ben. De egyik mágus is megjegyzi Solmyr nevét, aki ugye H3-ban és 4-ben is szerepelt, az utóbbiban kulcsfiguraként. Na meg, sok régi hős a háromból-négyből visszatért ide is. Az én elméletem az, hogy ugye mint például kiderült a MM7 végén, lehet a különböző világokban utazgatni (így került például Celestébe négy hős, amik az előző játékokban voltak default kezdőemberek) és ez csak egy újabb világ a M&M univerzumában - de azért jó lenne, ha valaki el tudná mondani, pontosan hogy is van ez :-)

Egyébként mi a véleményetek az "új" tower és dungeon létesítményekről HeroesV-ben? Nekem nem nagyon tetszik, szerintem a hármasban sokkal jobban el volt találva, annyira nem hiányoznának a turbános mágusok és sötételfek. A többi fakció mondjuk szerintem nagyon el lett találva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 10 szomb., 2:26 

Olvastam igen és nincs benne szó ilyesmiről. Úgyhogy arra jutottam hogy egy szép kis bug :? . Abban még segíthetne valaki hogy, hogyan lehet előhívni a konzolt. Melyik gombbal? Mert akkor megpróbálok behozni valami pályaugró cheatet. Jobb ötletem nincs :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 10 szomb., 8:06 

KenDenedis: Ha kódot akarsz a H5-ben beírni, akkor emlékeim szerint a TAB lenyomásával teheted, mint a többi részben, beírod és utána nyomsz egy ENTER-t.

solmenir: a gondom az, hogy sajna nem sikerült a teljes MM sorozatot még végigtolnom, de annyit elárulok, hogy én sem tudnám ezt jobban elmagyarázni, minthogy te leírtad. Amúgy nem nehéz elképzelni azt, hogy egyik hősnek Sandro lehetett a mestere. Most gondoljunk csak bele meteoritokat idéznek meg, Kreeganok más bolygóról jöttek, így egy jó mágus képes utazni a világok között. Esetleg az is lehetséges még, hogy Sandro és Solymir tovább jutott a H5 világába és ők már inkább tanítanak, mint mostmár harcolnak. Sandro nekromanta, míg Solymir egy dzsinn és ezért örök életet kaptak.De, most vonattkoztasunk el attól, hogy a Heroes-ek világa eltér (például) a Baldur's Gate világától, épp ellenkezőleg összefüggenek. Így nem lehetettlen, hogy egyik kedvenc hősünk a H5-ben, nem volt-e az egyik legnagyobb varázslómester tanonca.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 10 szomb., 12:02 

Sziasztok!
Nekem lenne egy nagy problémám .
megvettem az alapjátékott feltelepítettem be pacholtam a legujabb frisitéseket és mégsem tudaok online jáccani mitől lehet ez. Mindigh kiír valami 0.1.0 hibakódot . nekem h5m van fent 1.60 verzió van fent a szerveren viszont 3.1 v.3.0 mappokon játszanak,
Kérlek segítsetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 júl. 10 szomb., 16:38 

Valszeg azok a szerverek a Tribes of the East kieg.-el mennek, többnyire csak ezzel a verzióval tolják.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]