Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 460 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 18:10 

Természetesen az én laptopom is ott lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 18:11 
Heroes Team

Nimbus írta:
1vs1-re köll még gép? Mert ha túl nagy igény nincs rá nem vinnék, persze csak lustaságból... :P

Üdv Bátor Harcosok!

Cimbi: Az 1vs1 első napjára mindenképpen kellene... A többire megoldjuk, hogy ne kelljen... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 19:33 

titi írta:
Elsőre nem látom rossznak a H3 csapatomat. NG csapata a legszimpatikusabb nekem, tetszik az ötlete :)
H5-ben szerintem nagyon gyenge leszek, ehhez a játékhoz nem igazán értek. Jou: 5felé szedhetem a squire-ket nem? 400at fizettem felárra, és az a főseregem is, tehát egy slot ajándék :) De lehet rosszul tudom :)

Titi

Már megtérült a jelentkezésem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 20:20 

hahó

Mi Syökével viszünk támadásra egy gépet,amin minden fut.

Üdv,Moy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 20:29 

Viszem én is a laptopom. H3 és H5 már rajta volt amikor vettem 8) Az nélkül ki vesz gépet? :wink: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 20:50 

Bazze, most néztem csak meg a csapatokat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 21:52 
Heroes Team

Vologya írta:
Nimbus írta:
1vs1-re köll még gép? Mert ha túl nagy igény nincs rá nem vinnék, persze csak lustaságból... :P

Üdv Bátor Harcosok!

Cimbi: Az 1vs1 első napjára mindenképpen kellene... A többire megoldjuk, hogy ne kelljen... :roll: Baráti üdv!

Ha az elsőre viszem, akkor már nyilván ott lesz a második napon is... vagy nem lehet ott hagyni?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:17 
Heroes Team

Vologya írta:
6 db 3 fős csoportba sorsolás lesz. (Kiemelést nem tervezünk...) Aki éppen nem játszik, az egy másik csoport nem játszó játékosával küzd, így Mindenki 3 meccset vív a csoportmeccsek alapján. A csoportok 1. helyezettjei automatikusan továbbjutnak és a 2 legjobb 2. csatlakozik a legjobb 8-hoz... Innen ugyanaz a menet, mint eddig... (Ha kérdéses, hogy kik a legjobb 2.-ok, akkor az online toplista lesz a mérvadó és ott is a rosszabb helyen állók élveznek előnyt...)

Miért a rosszabb helyen állók élveznek előnyt? Ez esetleg elírás?
Mert ezt kicsi oktalan Nimbi nem érteni. :oops: Pl. ha teszem azt úgy adná a sors, hogy Ssth és köztem az döntene a javamra, hogy én állok rosszabbul a toplistán, hát köszönöm én abból nem kérek! Itt inkább jutalmazni és elismerni kellene, mintsem sújtani. :shock:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:18 

Nimbus írta:
Vologya írta:
Nimbus írta:

Üdv Bátor Harcosok!

Ha az elsőre viszem, akkor már nyilván ott lesz a második napon is... vagy nem lehet ott hagyni?

Nem lehet ott hagyni, mert jönnek a mumusok, a helyi rabló pandúrok, a pindúr pandúrok, a helyi betörő bácsik... Ezen csoportok esténként lecsapnak, de főleg a Nimbus-féléket szokták kiszemelni maguknak. :lol:

Miért ne lehetne ott hagyni a többi gép között? :)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:21 
Heroes Team

Fogalmam sincs... nincs tapasztalatom Csiliben, csak valamiért ez jött le Vogyi hsz-ből... Jaaaaaaaaaa most esik le, ő úgy gondolja, h már nem leszek a második napon. :? :? :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:25 

Én nem aggódnék a helyedben Nimbus hogy mindketten csoportmásodikak lesztek, azért erre együtt elég necces az esély ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:28 
Heroes Team

Nimbus írta:
Fogalmam sincs... nincs tapasztalatom Csiliben, csak valamiért ez jött le Vogyi hsz-ből... Jaaaaaaaaaa most esik le, ő úgy gondolja, h már nem leszek a második napon. :? :? :lol: :lol: :lol:

Üdv Bátor Harcosok!

Cimbi: Az első napon 18-an leszünk 1vs1ben, Nekem 6 konfigom van és ennél többen jönnek vidékről és ha nem laptopot hoznak, nem várom, hogy a tömegközlekedésen cipeljék... Ennyi... Szó sincs arról, hogy ne számítanék arra, hogy másnap már nem jössz 1vs1-re... :wink: Gép maradhat gond nélkül... :P

Ha 3 fő között körbeverés van, ki élvezzen előnyt a csoportban? Aki a legjobb helyen áll a toplistán? Szerintem nem... Hanem az, aki a leggyengébb helyen áll... Hisz jobbat győzött le, tehát előnyt élvez... Ez mostanság így volt, szerintem aki jó, az ne essen ilyen helyzetbe és kész! Remélem így már minden érthető... :wink:

Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2010 okt. 19 kedd, 22:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:30 
Heroes Team

Figyi, igen szoros a mezőny, bármi megtörténhet. Ssth helyett írhattalak volna téged is, vagy éppen Sünit, Titit, stb., a lényeg, h a Vogyi által említett esetben a toplistán előkelőbb helyezést elfoglalónak kell továbbjutnia.
Szerintem...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:34 

Én azt javasolnám h megegyezés kérdése, én bárkivel szívesen játszom valami szétlövést a toplistás izé helyett (mind a 3 esetben amikor ez nekem nem kedvezőtlen xD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:40 
Heroes Team

Vologya írta:
Ha 3 fő között körbeverés van, ki élvezzen előnyt a csoportban? Aki a legjobb helyen áll a toplistán? Szerintem nem... Hanem az, aki a leggyengébb helyen áll... Hisz jobbat győzött le, tehát előnyt élvez... Ez mostanság így volt, szerintem aki jó, az ne essen ilyen helyzetbe és kész! Remélem így már minden érthető... :wink:

Nos tehát, ha kerül egy olyan Csoport, hogy Ssth, Süni, Csizu és mondjuk ez a csoport sorrend is, de úgy, hogy ehhez Süni megverte egy másik csoportban futó Dreegart és a saját csoportjában Csizut megveri, de kikap Ssth-tól. Tehát van 6 pontja.

Van egy másik csoport ahova Karesz, Hzsolt és Dragon került. Hzsolt kikap Karesztől, de megveri Dragont és egy másik csoportban lévő Cat-et. Tehát neki is 6 pontja van.

Ha jól értem a továbbjutó Hzsolt........ :? :shock:

A lényeg, hogy egyáltalán nem biztos, hogy jobbat győz le, vagy akárcsak a toplistán előtte állót győz le, de továbbjut, míg egy másik player vért izzad, legyőzz egy nála jobbat, esetleg egy vele egyszintűt, de kipottyan a szisztéma miatt. :shock:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:44 
Heroes Team

Nimbus írta:
Vologya írta:

Nos tehát, ha kerül egy olyan Csoport, hogy Ssth, Süni, Csizu és mondjuk ez a csoport sorrend is, de úgy, hogy ehhez Süni megverte egy másik csoportban futó Dreegart és a saját csoportjában Csizut megveri, de kikap Ssth-tól. Tehát van 6 pontja.

Van egy másik csoport ahova Karesz, Hzsolt és Dragon került. Hzsolt kikap Karesztől, de megveri Dragont és egy másik csoportban lévő Cat-et. Tehát neki is 6 pontja van.

Ha jól értem a továbbjutó Hzsolt........ :? :shock:

A lényeg, hogy egyáltalán nem biztos, hogy jobbat győz le, vagy akárcsak a toplistán előtte állót győz le, de továbbjut, míg egy másik player vért izzad, legyőzz egy nála jobbat, esetleg egy vele egyszintűt, de kipottyan a szisztéma miatt. :shock:

Üdv Bátor Harcosok!

Cimbi: Lehet javasolni tökéletesebbet... :shock: Ez olyan, mint a Heroes maga... Neked 3 luckod és 3 morálod van, az ellennek 1 luckja és morálja és akinek a kevesebb van jön be többször... Akkor ez így nem jó igaz? Sosem mondtam, hogy tökéletes megoldás, de senki sem javasolt még 1xerűbbet vagy hasonlóan 1xerűt és ugyanakkor minden problémára megoldást nyújtót... :shock: Szóval tessék gondolkodni, ha mást szeretnétek! Tudod a jóra vevő vagyok és nyitott! :wink: Baráti üdv!

ui: Ja és a körbeverés csak a saját csoportodon belülre vonatkozik!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:47 

Szerintem ilyen esetben a két játékos igyon meg fejenként 1-1 üveg pálinkát, és utána időre játsszák le a tutorialt :D Az nyer aki előbb :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:48 

Én buholtzot javasolnék...egyszerűen összeadjuk a 2 legjobb második által megvert játékosok toplista pontját, és levonjuk azét akitől kikapott, így biztos hogy a legkeményebb ellenfeleket legyőző játékos jut tovább. Vélemények?

Warheart írta:
Szerintem ilyen esetben a két játékos igyon meg fejenként 1-1 üveg pálinkát, és utána időre játsszák le a tutorialt :D Az nyer aki előbb :D

Ha hozod a pálinkát, benne vagyok ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:50 
Heroes Team

Hogy ne kelljen felborítani az eredetileg tervezett lebonyolítást, pláne, h annál nem tudok jobbat, az egyedüli kérdés a vitás esetekben a 2. helyek eldöntése.
Amire a toplista helyezés szolgálhat alapul, de oly módon, hogy az részesül előnyben aki előkelőbb helyet foglal el a listán.

A toplista igen jól átgondolt pontozási rendszeren alapul, ahol nem az van feltétlenül előnyben, aki sokat játszik, hanem az aki nála erősebbeket képes legyőzni. Tehát ilyen módon éppen az az elv érvényesül, amit te is jónak látsz, annyi különbséggel, hogy itt valóban érvényesül, míg ellenkező esetben nem.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 okt. 19 kedd, 22:51 
Heroes Team

Dreegar javaslata TÖKÉLETES!! Így Vogyinak is igaza lesz, meg nekem is! 8)

Köszi Dreegar! :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 460 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]