Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 224 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 04 hétf., 21:59 

Grat. Dreegar! az elsőséghez és a szabatos beszámolóhoz is.
Tényleg jó hangulatú volt a verseny, mint mindig. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 05 kedd, 8:18 
Heroes Team

Na akkor én is! :)

1vs1: A C csoportot gyengítettem Jou, Teki és HZsolt társaságában, jó meccsek elé néztem már a csoportmeccsek alatt is! :)

Jou vs Dragon
Castle vs Castle
Tyris vs Edric
Erők Csatája

A map nem indult rosszul, Edric bevigyorgott a kocsmában és mivel jobb nem jött ő lett a góré. Azelején ráfeküdtem az angelre, amelyhez végtelen mennyiségű pénz és gyöngy kellett, kicsit parás volt a dolog, de végül castle-val együtt meglett. 2. héten sec vár foglalás és az aranybánya lenyúlása volt mérvadó, valamint, hogy keménynek éreztem magam és bementem a naga bankba, ahol 5x4 naga volt a 3 angelem ellen. Háát... :roll: Kaptam vagy 7 morált expert leadershippel, sajnos a nagák is kaptak néha, a végén 3 HP-ja maradt az angelnek, elnyomtam az összes mannám cure-ra, de sikerült angel bukta nélkül kijönni! :) Ezután a pénzből beruháztam egy black marketes kesztyűre, kicsit gyorsabb lett Edric. 3. hét 2. napján arkangel lett, így elkezdtem száguldozni, nem ártott, volt egy kis lemaradásom Jou herojához képest aki elég hamar szerzett kesztyűt a terepén. 3. héten átmentem az ellen sivatagjába, mert volt ott egy golden bow amit fontosnak találtam, aztán húzás vissza, red dragonok őrizték a speed csizmát és a 2 all-t, őket gyorsan aludni küldtem, és innentől tényleg hasított Edric, csak log nem volt. A blackek mögötti 3all volt a következő célpont, de ezen a ponton el is rontottam, mert Jou kiszedte az alsó boxot és utánna felül a kis szigeten is szintén mindent, így a főcsatában sajnos behozta az ellen a skill lemaradását és egy mass slow-hastés hentelés után Edric vesztesen hagyta el a harcmezőt. Ez a meccs az én hibámból ment el, dehát ez van, majd legközelebb! :)

Teki vs Dragon
Castle vs Rampart
Sorsha vs Bakelit
A Sivatagon Túl

Érdekesen indult a meccs, might hero nem jött, így Bakelitet tettem meg főnöknek, sajnos a mapp adottságait csak a titánig vettem figyelembe, azt már nem figyeltem, hogy középen blackek és az utópia előtt goldok vannak. Egyébként remekül ment a haladás, 1. héten sec vár, 2. héten minden a füves terepen és a szigeten, 3. héten a garrison mögött bohóckodtunk, 4. héten titán és huss középre. Itt azonban a kiváló fejlettségű Bakelit megállásra kényszerült, a blackeken nem fogott a chain mint ahogy a gold dragonokon sem, resurrection meg nem jött rampartból, librarys towerből így csak várni tudott a minó a feje felett lengő bárdra, mely a hét végére le is csapott, a mass haste után 28-16 A-D körül lévő Sorsha mészárlást végzett a 14-6-os Bakeliten, sajnos ez a game elég peches volt számomra, ha kapok might herot talán máshogy alakul a szitu, de egy ilyen szegény mappon 5 magic hero az parás és még a 6. is magic lett volna de tudtam a pénzem érdekében azt már nem vehetem ki.

HZsolt vs Dragon
Inferno vs Necro
(asszem Ignatius :oops:) vs Vokial
You vs Me

Az elején volt egy kis parázás, lévén úgy véltem nem lesz elegendő a csontvázak száma a végére, de aztán kiderült, hogy Isra és Vidomina nélkül is lehet igen sok csontot szerezni. 1. héten lébecoltunk, bevettem a sec és third várat, inferno és fortress voltak. Hét végére kiszenvedtem a bone dragont castleval, egyáltalán nem panaszkodtam. 2. héten aztán beindítottuk az ipart, 2. nap necromancy amplifier, így 2 expert necromancys herom, Vokial és Thant nekiállt végigverni a térképet. ha már a heroknál járunk, Aislinn is nálam figyelt, de scolart nem kaptam. Volt ezenkívűl még ami máknak mondható +1 HP gyűrű és necro nyaklánc. 3. héten boxot lestünk ghost dragonok és dreadek társaságában, kiruccantam középre az AD-ken keresztül, bevertem a libraryt, illetve egy lvl 4 monstert ami 2 artifactot őrzött, azokra szükségem volt, nem tudom már mik voltak. Hazatérve a fővárba menekültem, mivel otthol animate, anti magic, chain és town portal volt, ezekre mindre nagy szükségem volt. Sajnos ekkor lejárt a meccsidő, így nem volt időm kivenni a felszínen lévő +3all artimat, odalenn meg bezzeg fekagömb volt... Na sebaj, 7 heroval szaladgáltam a várba, mindenhonnan csak lényeket hozva, melyek mentek a darálóba, 4. hét közepe felé 1100 csont és full sereg kíséretében megütköztünk HZsoltival, ami sajnos kicsit sima lett, mivel Vokial értékei elég magasak voltak, és a csontok az istennek nem haltak meg, bár volt recantere Zsoltinak, de ennyi nem volt elég a sereg leverésére, így ezt a menetet megnyertem. Necro 4eVeR! :) :wink:

Best of 8
Bozso vs Dragon
Dungeon vs Dungeon
Arlach vs Isra-Lorelei-Jeddite-Calid

Igen, a herosorozaton ne tessék meglepődni, 1. héten a legjobbnak mondható mightos Isra volt, akit viszont bebuktam 2. héten 2 red dragonnal együtt a medusa storeban, így a helyét először Lorelei, majd Calid vette át. Ám az a csöves Demoniac nem kapott earthot, merthogy kezdőherom Jeddite volt, a kocsmában meg Alamar ficegett, így hiába tanította át Alamar a resut, semmit nem értem el vele, így a felvilágban lévő titánokat és az utópiát is Jeddite zúzta be, aki viszont kapott earthot és a 2. számú fosztogató hero szerepét töltötte be. Sajnos az utópia fullcsöves volt nehézsége ellenére, így Calidnak bár átadtam az artikat, meg a sereget de esélytelen volt a majd 10 skillt ráverő Arlachal szemben. Sajnos ezen a mappon is a herok döntöttek, illetve a tény, hogy 4 mellpáncél volt a területemen, és az utópia is teljesen csöves volt (thunder sityak, vízkönyv, shackles of war és még vmi xar). Tehát a 4. menetben végül Bozso megálított! :)

Grat még1x DREEGARNAK, szépen játszott mindvégig! :) :wink:

H3 Attack: Soha többet nem leszek high level spelles sereggel, a sok resist és egyébb marhaságok egy ideig viccesek voltak, utánna már nem igazán. Hát majd legközelebb nem magices funcsapatot csinálok. Grat LORD SHABÁ-nak szépen teljesített a gömb + harpy hag sereggel! :wink:

H5 Attack: A legjobban várt torna tört meg a legjobban, a seregem iszonyat gyenge volt a lényválasztás miatt, ha zombit veszek én is top3 vagyok, de így a földesekkel esélytelen voltam. Saját szememben szégyen volt ez a BB, mint címvédő utolsó előttinek lenni.. Hát inkább no comment... :? :( Grat VOLOGYÁ-nak a zombis chain tényleg jó ötlet volt!

Ennyi lenne az én beszámolóm, köszönök Mindenkinek mindent, a szervezőknek a szervezést, a Táborban találkozunk, bye!
Dragon

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 05 kedd, 11:40 

Egyenként is felsorolhatnám, de így sokkal egyszerűbb:

Köszönet a szervezőknek!!!

Gratulálok minden érmesnek (kivéve a H3 győztesének)! :wink:
Leginkább Titinek gratulálok, mert ő mindegyik versenyszámban a legjobbak közt végzett (2 bronz a támadásokból és egy 4. hely 1vs1-ből)!
Köszönöm a részvételt mindenkinek, aki ott volt!
Köszönöm a gratulációkat is! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 05 kedd, 18:10 
Heroes Team

Teki1986 írta:
Egy másik dolog hogy teljesen unbalance map volt sajna a kék térfele iszonyat rossz volt, míg a pirosnak teljesen ideális. Ez van. Az ilyenekre nem ártana oda figyelni, eléggé kusza mappok voltak, nem sok idő lett ráfordítva sajna. :(

:lol: A mapokat én átnéztem és nem találtam semmi rendelleneset. Miután volt alkalmatok (a királyi többesben Te is benne vagy) megnézni verseny előtt, a lehetőség is megvolt, hogy szóljatok a hibák kapcsán. Az egyike vagy annak a kevés emberkének, aki még várakat is választott, ergo belenéztél a mapba. Mégsem szóltál, hát így jártál :!:

Ezen a mapon már volt verseny (ha a Nemesisről van szó) és senki egy szót sem szólt, hogy ez meg az nem stimmel. Konkrétumot nem írtál, hogy mi nem stimmel, így az az érzésem, hogy csak a levegőbe puffogtatsz és próbálod a vereséged a pálya sajátosságaira fogni. Ámen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 05 kedd, 18:19 
Heroes Team

Teki1986 írta:
... eléggé kusza mappok voltak, nem sok idő lett ráfordítva sajna. :(

Erre azért mér reagálok, mert nem tudom szó nélkül hagyni. Amit gondolok azt nem írom le, de azt ne feltételezd, hogy úgy versenyeztetek akár egy mapot is, hogy nincs lelkiismeretesen átnézve, mert ez sértő rám nézve. Ilyet sosem tettem és nem is fogom más idejét rabolni trehányul összedobott és kiadott mapokkal. Ha a vereség és a kiesés ilyen indulatokat szül belőled, akkor inkább ne is játsszál...

A Sivatagon Túl, Erők Csatája, Nemesis, You vs Me, Harc a túlélésért - ezek mind sokat játszott és jól ismert mapok. Olyan változáson nem estek át egyik sem, amely "kuszává" tenné őket. (miért és mitől kusza? Mi az hogy kusza map?)

Egyedül a Kingdoms at War nem szerepelt még, de ez téged nem érintett, mert nem jutottál el odáig. Így a kijelentésed eléggé nevetséges, Te magad sem gondoltad át mit írsz :!:

Aki időt és energiát fordít arra, hogy 12 ember tudjon versenyképes mapokon játszani... de ez számodra nem ismert fogalom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 05 kedd, 18:41 

Ha visszaolvasod akkor kb. láthatod hogy én szóltam az egyik map miatt és eléggé vicces hogy miket feltételezel rólam. Amikor várat választok akkor a pályát nézem nem a balance-t nézem meg hogy mi van kitiltva mi nincs hanem hogy épp melyik vár lenne a megfelelő. A kuszaságot azért írtam, mert volt olyan map ahol a hősök ki voltak tiltva volt olyan hogy senki, volt hogy bent volt a víz könyv, volt amikor használható cucc is ki volt tiltva. Level 5-ös varázslatok hol bent voltak hol nem. Altarok bent voltak, ami tudtommal nem használatos. Gondoltam valami rendszer szerint lettek lejavítva a mappok, hát tévedtem. A hajós mappok minden volt csak nem 4 óra alatt lejátszható. A Dragon elleni mappon kb. azért harcoltak az emberek hogy végcsatát tudjanak nyomni. Anno volt olyan hogy nem is jutottak be. Persze a "profik" megoldják, de tudjuk hogy nem mindenki az. Ráadásul Hard-on játszottunk nyersanyag kompenzáció nélkül. Kb. ez csak a játék időt növeli hogy az első héten minél több csatában vegyél részt hogy összekapard a szükséges nyersanyagot. Ez az idő dolog már amúgyis régóta gond, valaki órákig lép valaki gyorsan, és sajnos erre sincs szabály csak a 4-5 óra egy pályára. Írnék a Titi elleni mapról is mivel szerinted csak dühből szidom azt. Kezdésnek az volt hogy a pirosnak a lejárat mellett volt az "ingyen" aranybánya míg a kéknek fent a francba. A piros simán végig tudta verni a bányákat fent, a kék csak sorba tudta mert nem lehetett elmenni előtte, ha mondjuk nem bírta leverni valamelyiket. Az Arkangyal például beállt az aréna előtt, a kék előtt nincs torony hogy lássuk merre érdemes menni és igen ezek hozzásegíthetik a pirost a győzelemhez. Nem sírás volt az írásom, nem a pálya minősége miatt kaptam ki, de hozzásegített hogy még annyi esélyem se legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 06 szer., 12:07 
Heroes Team

Nah énis írok valami kisz szösszenetet :)

A csoportmérkőzés elég izgalmas volt, pár baki eljátszódott 1-2helyen, de a pályák is olyanok voltak, h bármi bármikor bejöhetett, vagy éppen elmehetett :S

Erők csatája 3:
Itt Dragon ellen toltam, castle vs castle parti, volt Cris meg Tyris nekem, előbbi csövessel mivel már nem1x beszívtam a skillfát előző meccseken hanyagoltam, most is inkább ment a vízre fütyülni :) A nagy vonalakat már Dragon leírta, a bakija meg félig volt baki csak, nekem beszámolt taktikai elem volt, amit teljes mértékig támogatott, a főcsata meg 3 morállal el is dőlt, a többi csak hab volt már...

A Sivatagon túl:
Ellenfelem Hzsolti, Tower vs Fortress mérkőzés, Zsoltinál Arlach vezérkedett, emitt meg Korbács bácsi hajszolta a monsta hadakat...
A kezdés überfrankó volt, én ütöttem 10-20akat, az ellen meg 2-3akat, garantált volt a hosszú csataidő :) Itt nem1x bakiztam, pl eladta ma kenet ami kelett a káoszokhoz, kihagytam a középre vezető utat blokkoló kapu sátrát, meg ilyenek... Arlach nagyon lájtosan tudott fejlődni, artik nemjöttek neki túl jók, korbács összegyúrt vagy 20 defet meg vótermágiát cure-val, így könyebb volt a menetelés, az utópia és +3 all után már nagyon bátor voltam, itt kijött már Korbács terepismereti előnye is, a végcsata elég sima lett (a főhőst vagy a seregtárolós herót elértem, válogathattam), ha a 2 seregét összekaparja is nyertem volna a nagy def. miatt, de nemhúztuk az időt inkább...

1 észrevétel a mapphoz: a library előtt lévő szultánokat asszem senki sem ütötte meg, max Teki mert tudott arkot húzni vagy mi, így kérdés minek van ott libri?? Főleg 30 szaporodós sultánnal :shock:

You vs Me
Teki ellen szép kis Inferno mirror meccs, Neki8 Dace, nekem Ignác main jutott, a meccseről annyit kell csak tudni h mindketten megtettünk mindent, igaz én jutottam be előbb középre de full selejt volt minden ott ( fekagömb+TH), a saját relicem döntött, ami kanna+SS volt, Tekinek csak +4A/D meg +2 all jutott asszem, így sokat a +1 devilem em számított, a végcsata eléggé 1oldalú volt, itt a relic döntött, de nagyon ...

4be jutásért
Nemesis
Rampart mirror NG-vel, a szuper az volt h 8 hősből 1 gunner volt a mightos, válogathattam sok mágus csávóból, aztán Elleshar lett a goré... A szerencse az volt h jött neki kellő mágia, tactic universitiből, Chain+TP lvl4en 2. héten ( cserébe nemlett sari azon a héten sem ) Meg +2 és+3 A/D artik meg azért gyúrmázott migtra is a csávó... Főcsatára 14 A/D vel vonultam ki, az ellennek 13/12 volt csak Ufretinnel :D Izgi ütközet, a mass bless az fájt az ellentől, meg némineműleg gyengéden indítottam, a 900+os chaint else sütöttem, féltem jön 1 resist és akkor konyec :) Na de sebaj volt, a végére mégis csak győzelem lett, a taktikusan levakult 6 lovam szépen kivégezte a megmaradt 2 Gold sarikát :twisted: Unicorn 4ever, legközelebb féljél a lovaktól NG :twisted: :wink:

Döntőbe Jutásért
Kingdoms at War
Bozsó Strongholddal nyomult, én Dungeonnal, neki tyraxor lett a főnök, nekem 2. héten Jehováról Shatkira változott a vezérkar... Szépen építettem volna heti +9 oroszánra, de ezt asszem 1 hétig sikerült tartani, abból is buktam 2-4 et... Bozsó jól taktikázott a pályán, gyorsan jött, beszedte a várból a +40 kutyust is, a végcsata ott dőlt el h nki volt mass haste, nekem csak adv. slow, itt felis adtam. Expert slow-val 2esélyes is lehetett volna a meccs, nemvolt 12 atk-m ugyan, de ütöttem volna rendesen, az az 1 szint döntött, ami nemjött meg 1 jó törpebankból meg 46 pit fiendből...

Bornzmeccs

Harc a túlélésért
Titi ellen Stronghold-al álltam neki a pályának, ő Towert használt itt, nekem Shiva lett főnök, neki Tyris. Sikerült a középső zónákból elcsenni a ládákat meg nyersiket, de a 2. héttől túl sűrűn nem sikerült életben maradnom az átjárókban, a fejlődés az vmi igen lassan ment, a legkevesebb Xp-ket adó lényekből dekkoltak rengetegen nállam. 3. héten Titi kicsórta a +3 allt középről, majd 4. héten már ütközésre készültünk, eddigre sikerült megdobni picit Shivát h legalább skillje legyen ( az 1es power pl elkeserítő volt :D ) , a csata előtti napra nagy nyögések és beáldozások közepette sikeült mindent kivenni és upgradelni ( kivéve a kükit), Titinél csak a titán nemjött össze, főcsata meg a várt eredmény ellenére elég simán összejött nekem, ebben a +2 speed, a mass hastém sokat jelentett, meg h Titi 14 powerére MA volt a támadó vari valamint mass haste szintén. Az akciósmaci 2 kör alatt megbontotta a giant+nagaQ kombót minimum szintre, 3. körre peidig már lőni sem tudott, csak melee-zni... lvl7upg-t nemtudott húzni, ellentétben velem, ez elég döntő volt a spellhiánya és a +2 speed mellé...

Támadások:
H3 as kis íjjászcsapatom szanaszéjjel lett verve eléggé, 1 morál mikor beütötték a falat és máris ereszkedett le a rolló :D de 10 ponntal sikeült 10. helyet hozni :D Grat a dobogósoknak és a többi díjjazottank.

H5 támadás: Luckfüggő csoportok, Sinitarok itt meg ottjönnek, immunis pajzsoscsávók, jó kis felhozatal, a végére mindent a gép döntött el, én kihoztam a maxot a seregből, ennyire volt elég :) a top 6 itt olyan vollt, h akár 1 mákfaktor teljesülése is teljesen újrasorolta volna a helyezett listát, hajszálokon múlottak a helyek. Grat a dobogósoknak :)

Köszönet a szervezőknek, és minden résztvevőnek, a jó hangulat az megint ottvolt a szeren ;)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 06 szer., 12:50 

Idézet:
1 észrevétel a mapphoz: a library előtt lévő szultánokat asszem senki sem ütötte meg, max Teki mert tudott arkot húzni vagy mi, így kérdés minek van ott libri?? Főleg 30 szaporodós sultánnal icon_eek.gif

Mindkettőt kiszedtem :P
Sztem jó az ott, legalább kihívás...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 06 szer., 16:03 

Igen 2 lövőssel, ki lehet hozni kis veszteséggel egyébként nem, emlékszem 40 felett voltak már, és még így is vettek le belőlem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 06 szer., 21:01 

Hát én Fortressel voltam és simán kihoztam...persze kellett hozzá a mass slow, dehát erre számítani kell az elején

Na én is írok egy kis beszámolót...

1. meccs

Erők csatája 3

NG (Stronghold) vs Bozso (Castle)

Mivel a mapon elég sok mindent kell csinálni, ezért sok hőst vettem és a main-el a föld alá indultam hogy bevegyem az alsó várat. Sajnos azonban az ott lévő 18 diamond golemmel nem birtam és nagy csatában elbuktam az egész seregemet (3 gólem maradt). Így az 5. napon dél felé indultam a main-el, hogy legalább az Angyalhoz szükséges összes anyag meglegyen. A sivatagban nem volt ellenállás, NG később ért oda mint én, így még a térkapukon is tudtam garázdálkodni, kiszedve ezzel a ládákat és megtekintve az összes relicet (középen TG, NG-nél szandál, nálam pedig TC)
7. napra meglett az Angyal...
Ezután végig szántottam mindenen, (stables+kesztyű+log), majd indultam a sivatagba. Lánccal hoztam az utánpótlást így 3. héten (exp slow nélkül)
kivettem a 15 ősi maci mögül a TG-t ami középen volt. Utána jött a TC, közben láttam hogy NG kiveszi a +3 All-t a sarik mögül.
Ekkor érkezett meg a resurrection, chain és TP a 2 várban felhúzott lvl4 guildekbe.
Menekültem haza, megtanultam, majd full sereggel vissza és már indultam is át NG relicje felé, aki ekkor kapta el a Thunderbirdjeivel az arra bóklászó csövesemet. Ekkor én épp a térkapu mögött álltam, és NG pechére éppen elértem...Taktikkal félpálya, majd mass haste és vége...

2. meccs

A sivatagon túl

Karesz (Castle) vs Bozso (Fortress)

Mivel a map rendkívül csöves, és középre Titánokon vezet az út egyértelmű volt a Fortress számomra.
Szerencsémre Wystan érkezett, hozott 14 gyíkot, így kb 30 lövőssel tudtam elindulni, ami rengeteget segített. Minden csatát bevállalva, vért pisilve, de fel tudtam húzni a Castle+lvl7-t (az összes többi lénnyal együtt), azt hiszem ezt senkinek sem sikerült... :wink:
Második héten húztam a pénzes épületeket, felszedtem a maradék cuccot a vizen, majd 1.3.1-nél ütöttem a garrisont. Lett aranybánya, kiszedtem a libraryt, naga bankot meg ami csak volt és 1.4.4-nél ütöttem a Titánokat.
2.1.1-nél hoztam a faluból a sok ratyit, azok elhullottak a Goldoknál, majd bevettem az utopiát is, és könyvtáraztam. Ekkor már 18/34 Att/Def-el álltam 28-as power mellett és vártam Kareszt hogy megérkezzen. Sokat bukott szegény meg nem is tudott Arkot húzni, de végül megelőzött és beverte a saját blackjeit, és kiszedte a ládát.
Mindez végül semmit sem számított mert csak pár angyala maradt így végül simán győztem.

3. meccs

You vs Me

Bozso (Inferno) vs Dreegar (Inferno)

Mivel itt már mindketten tuti továbbjutók voltunk, nem nagyon izgattam magam a meccs miatt, sejtettem hogy úgyis Dreegar fog nyerni, úgyhogy lightosan kezeltem a dolgokat.
Mindent megtettem és küzdöttem is, de ellenfelem sokkal gyorsabb volt, a pályán lévő 5 relicből 4et ő szedett ki, így hatalmas hátrányom lett a végére, ami el is döntötte a meccset, a főcsata már csak formaság volt.

A vereségemnek csak ezután örültem igazán amikor is a sorsolás után kiderült, hogy se Titivel se Tekivel de még Dreegar-ral sem kell találkoznom, hacsak nem a döntőben, így nyugodtan feküdtem le aludni.

4 közé jutás

Nemesis

Dragon (Dungeon) vs Bozso (Dungeon)

Dragon ellen egyszer már volt egy hasonló kezdésem, akkor mindketten Necrok voltunk...Most is, első nap megkapta Alamart és Jeddit-ét, mellé pedig Ishrát jelölte górénak, ami kicsit elszomorított. Nálam megjött Arlach, aki elég jól és gyorsan haladt.
1. nap bevertem az összes föld alatti bányámat, 2. napra pedig az ellenfelem 4 bányáját, ám ekkor 70 pénz híján nem tudtam hajózni...Bevettem a falukat, hogy hozzák a pénzt és imádkoztam hogy a vizen minél több pénz jöjjön és 6. napra partra szállhassak a kőbánya miatt. Mindez végül sikerült így csak keveset kellett trade postolni, hogy meglegyen a lvl7.
2. héten 2 sarival végig szántottam a pályát. Sietnem kellett, hiszen Dragon a resuval könnyen előbb verhet be mindent. Ekkor azonban bement egy medusa store-ba és otthagyta mind2 sárkányát és a főhősét is...
Ezután visszavettem és a biztonságra törekedtem.
3. héten lett black, kiszedtem mindent, 4. héten utopia (TG és TC) a középen lévő szandál végül Dragoné lett, de az addigra kialakult skillfölényem döntött és a főcsata sima lett...

Döntőbe jutás

Warring Kingdoms

Jou (Dungeon) vs Bozso (Stronghold)

Úgy gondoltam hogy a kevés resource miatt, inkább a Stronghold mellett döntök, de amikor Jou elmondta mit tervez, vagyis hogy 1. héten beveri a manticore dwellt és POS-ok építésével hetente 9-11 körül fog kapni hetente, akkor úgy éreztem baj lesz...
Így viszont nem volt kérdés mit tegyek, igyekeztem áthúzni Jou számításait. 3. napon bevertem az aranybányát, majd a hajót és a csövesekkel igyekeztem mindent felvenni amit lehet. Ennek hála simán lett maci castle-el és csak kükit nem húztam.
A 2. héten pedig a manticore dwell felé indultam, amit 7. napra el is vettem Jou-tól. Közben hoztam az utánpótlást és biztam benne hogy Jou nem üt rajtam hirtelen. Ez végül nem következett be és az utánpótlás érkeztével a teljes sereg birtokában elértem a falumat. A hiányzó kükit helyét a 40 cerberus vette át, majd 1.3.5-re elértem Jou várát, aki meg is támadott hogy nyílt terepen csatázhassunk.
A 8. szintű Tyraxornak 3 expert képzettsége volt, tactic, offense és air.
A csata hamar véget ért, miután elsütöttem a mass haste-t Jou feladta, így már csak az volt a kérdés kit kapok ellenfélnek.

Hosszú várakozás után végül eldőlt, Dreegarral ismételjük meg a VIII HBB döntőjét.

Számomra elérkezett a visszavágás ideje, ezúttal fordított felállással, ő Castle én Rampart...

Döntő

Harc a túlélésért

Dreegar (Castle) vs Bozso (Rampart)

Bizakodva néztem a meccs elé, de nagyjából az első hét 5. napján eldőlni látszódtak a dolgok. Ekkor vált biztossá hogy Dreegarnak lesz angyala, ráadásul csizmát kapott a vár elé, és hősének lett logistic nekem pedig nem...
Bár a 2. hét eleje nekem kedvezett (kaptam gold dragont a refuból és az unikornis hete volt), ekkor már tudtam hogy ez kevés lesz. Dreegar kétszer annyit ment naponta mint én, igy hihetetlen előnyökre tudott szert tenni, ráadásul Jou elkottyantotta, hogy a +3 All-t még 3*20 bika is védi, így Dreegar nem tette meg azt a szivességet hogy csak az angyalok legyenek nála akkor. Lépéspontjaiból még arra is tellett neki hogy a semmiből előbukkanva megjelenjen az én könyvtáramnál és következő nap ismét otthon legyen...
Semmi esélyem sem volt,a főcsata már csak formaság volt, így ismét elbuktam egy döntőt vele szemben...

De azért büszke vagyok rá hogy az elmúlt 4 BB-ből 3-szor döntős voltam, ebből 1szer nyertem is!

Dreegarnak gratulálok, hiszen veretlenül lett bajnok, ami keveseknek sikerül!

Köszönjük a szervezést és a mapokat, részemről legmélyebb tisztelet mindenkinek, aki bármilyen formában is a szabad idejét áldozta azért hogy ez a verseny létre jöhessen!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 06 szer., 23:30 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm az elismeréseket és köszönöm a szervezésben nyújtott segítséget Jou-nak, Dragon-nak, Titi-nek és Csizu-nak. Örülök, ha jól éreztétek magatokat. Egy kis élménybeszámoló részemről:

H3 támadás: A legnagyobb HP-s csapatot raktam össze, nagyon sok luck és morál jött a törpék resist-je mellé, így a Lord Shaba-s gömbös csapattól -2 pont, a 2 occsó bone dragonos csapattól és Sorcitól is -1/-1/-1 pont, így 5 pont veszteséggel 2. hely... Elégedett vagyok, nem rajtam múlt, hogy bajnok leszek vagy sem... Shaba harcos jól látta meg az occsó gömb és a lassú/nagy HP-s csapatok elpáholásának fegyverzetét, így joggal lett bajnok... GRATULA! :wink:

H5 támadás: Itt is a legnagyobb HP-s sereg volt az enyém... :P Ilyen luckos bajnoki címet még nem sikerült szereznem. Semmi sem rajtam múlott, csak a skillek jó összeválogatása és utána már csak Sinitar Lali és a Warlock Luck nevű képzettség döntött, soxor az én javamra. Teki -2 pont, Magix -1,5 pont, Jou -1 pont, így 4,5 pont veszteséggel sikerült bajnoknak lennem, immár 3x-ra... GRATULA Mindenkinek! :wink:

1vs1: Itt betegen felügyeltem a meccseket, de jól éreztem magam, jól kibeszélgettük magunkat néhány résztvevővel, főleg Dragonnal! :P

Remélem minél több emberkével találkozhatom a táborban és a következő HBB-n! Addig is mindenkinek minden jót! :wink: Köszönöm a részvételt Mindenkinek és az elismeréseket ismét... :wink: Baráti üdv!

ui: Kérek Mindenkit, aki nem szavazott a Mr. Lucky/Unlucky díjazottakra, tegye meg e-mailben (vogyi73@gmail.com) 2009. május 24-én éjfélig! Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 08 pén., 21:01 

Hi

Mivel senki nem volt kepes eredmenysort kuldeni, es ugy gondolom nem is fog, ezert kenytelen vagyok magam osszeirni, Dreegar segitsegevel.
Ha talaltok benne hibat, jo lenne ha jelezzetek. :evil:
Gratulalok Dreegarnak, BB elott ra fogadtam volna, ha a legjobbat akarnam meghatarozni :)
Az elso negy nem okozott meglepetest, ide vartam oket, szep volt!

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 máj. 11 hétf., 20:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 08 pén., 22:59 

büszke is lehetsz, Bozso, nagy bajnok vagy! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 08 pén., 23:17 

hát nagy bajnok sajna nem vagyok, 3 döntőből 2szer buktam...maradjunk annyiban hogy sokszor odaérek... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 08 pén., 23:56 
Heroes Team

Süni írta:
Hi

Mivel senki nem volt kepes eredmenysort kuldeni, es ugy gondolom nem is fog, ezert kenytelen vagyok magam osszeirni, Dreegar segitsegevel.

Üdv Bátor Harcosok!

Kedves Süni! Ne vedd kötekedésnek, de ezt vajon honnan szedted, hogy senki sem fog végeredményt kiírni??? :shock: :roll: :shock: Tudod, amikor én az érettségire készültem illetve fősulira jártam, akkor rengeteg szabadidőm volt... :P Bezzeg most csak dolgozok, 2 gyereket nevelek, emellett igyekszem egy közösséget összetartani és sajnos már nem rendelkezem ennyi szabadidővel... :( Szóval, ha türelmes lettél volna, az eredményeket is olvashattad volna... :shock: Azért köszönöm a fáradtságos munkád és kérlek, hogy valaki segítségével a H3 és H5 támadás végeredményeket is írd ki ide a fórumra, hogy ezzel Nekem már ne kelljen dolgozni és teljes legyen az eredmény lista... :P Előre is köszönöm! :wink: Több ilyen munkás embert a Heroes honlapra! :oops: Túl sokat szeretnék??? :roll: :oops: :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 11 hétf., 12:18 

Hi!

A tamadasok eredmenyeit ki vezette a versenyen? Ugye mindig van 1 ember aki ezzel foglalkozik...
Kuldjetek at nekem, a gmail es cimre, aztan kiirom a vegeredmenyt!

Bye

Süni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 máj. 11 hétf., 20:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 11 hétf., 15:29 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: A H3 és H5 támadás versenyeket, mint mindig az elmúlt időszakban, JOU vezette. Vele vedd fel a kapcsolatot! Köszi! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 11 hétf., 18:48 

Hi!
Jou átküldte a táblázatokat, így ki tudom írni a végeredményt:

H3 Támadás:

1. Lordshaba 24 pont
2. Vologya 23 pont
3. Titi 22 pont
4. Sorceress 21 pont
5. Mugger 19 pont
6. Teki1986 18 pont
7. Cat 17 pont
8. Nimbus 15 pont
9. Karesz 13 pont
10. Jou 10 pont
11. Dreegar 8 pont
12. Magix 8 pont
13. Loga 8 pont
14. Dragon 3 pont
15. Androgyn 0 pont - játék nélkül

H5 Támadás:

1. Vologya 16 pont
2. Mugger 15 pont
3. Titi 14 pont
4. Magix 13 pont
5. Jou 12 pont
6. Sorceress 11 pont
7. Nimbus 9 pont
8. Loga 7 pont
9. Teki1986 7 pont
10. Dragon 6 pont
11. Lordshaba 1 pont

H3 1vs1

Végeredmény:

1. Dreegar
2. Bozso
3. Jou
4. Titi
5.-8. Dragon, NG, Teki1986, Kady
9.-12. Cat, GJodie, Karesz, HZsolt

Csoportok:

A csoport:

Cat
Titi
GJodie
Kady

Eredmények:

Cat vs Titi 0:3 Erők csatája 3
Cat vs GJodie 0:3 A sivatagon túl
Cat vs Kady 0:3 You vs Me
Titi vs GJodie 3:0 You vs Me
Titi vs Kady 3:0 A sivatagon túl
GJodie vs Kady 0:3 Erők csatája 3

1. Titi 9 pont
2. Kady 6 pont
3. GJodie 3 pont
4. Cat 0 pont

B csoport:

Bozso
Karesz
NG
Dreegar

Eredmények:

Bozso vs Karesz 3:0 A sivatagon túl
Bozso vs NG 3:0 Erők csatája 3
Bozso vs Dreegar 0:3 You vs Me
Karesz vs NG 0:3 You vs Me
Karesz vs Dreegar 0:3 Erők csatája 3
NG vs Dreegar 0:3 A sivatagon túl

1. Dreegar 9 pont
2. Bozso 6 pont
3. NG 3 pont
4. Karesz 0 pont

C csoport:

Jou
Dragon
HZsolt
Teki1986

Eredmények:
Jou vs Dragon 3:0 Erők csatája 3
Jou vs HZsolt 3:0 A sivatagon túl
Jou vs Teki1986 3:0 You vs Me
Dragon vs HZsolt 3:0 You vs Me
Dragon vs Teki1986 0:3 A sivatagon túl
HZsolt vs Teki1986 0:3 Erők csatája 3

1. Jou 9 pont
2. Teki1986 6 pont
3. Dragon 3 pont
4. HZsolt 0 pont

Negyeddöntők:

Dragon vs Bozso 0:3 Nemesis
Jou vs NG 3:0 Nemesis
Dreegar vs Kady 3:0 Nemesis
Titi vs Teki1986 3:0 Nemesis

Elődöntők:

Dreegar vs Titi 3:0 Kingdoms at war
Bozso vs Jou 3:0 Kingdoms at war

Bronzmeccs:
Jou vs Titi 3:0 Harc a túlélésért

Döntő:
Dreegar vs Bozso 3:0 Harc a túlélésért

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 júl. 06 hétf., 11:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 26 kedd, 12:51 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kicsit sok a dolgom és a bajom mostanában, valamint 1 ember (Bozso) elérhetősésgét nem tudom :oops: , ezért a 10. HBB lucky, unlucky szavazás végeredményét csak holnap délelőtt fogom kihírdetni.

Megkérem BOZSO-t, ha olvassa a soraimat, akkor a szavazatait küldje el Nekem e-mailben vagy ide a fórumba privát üzenetben legkésőbb holnap reggel 8:00 óráig!

Köszönöm!

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 máj. 27 szer., 8:45 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Beérkezett minden résztvevő szavazata, íme a végeredmény:

Mr Unlucky: DRAGON 9 szavazat

Szavazatot kaptak még: Bozso (3), Jou, Sorcy, Teki1986, Karesz, Titi, Kady, Magix (1-1-1-1-1-1-1) szavazat

Mr Lucky: VOLOGYA 8 szavazat

Szavazatot kaptak még: Jou, Magix, Lord Shaba (2-2-2), Dragon, NG, Dreegar, Teki1986, Bozso (1-1-1-1-1) szavazat

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 224 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]