ArchConan írta:
Áldozati bárány LMAO. Ha valakinek kiesik a csontváz a szekrényéből, nem annak kell bizonyítékokat szerezni, aki azt megtalálja! Jóhogy még fel nem háborodsz, hogy nem azonnal DNS vizsgálattal megerősített személyazonosságot nem tud senki felmutatni! Először is azt kellene megmagyarázni, hogyan került épp a TE szekrényedbe.

De erre hiába is várunk már rég óta, idáig sosem fogunk eljutni.

Úgyhogy marad a védekezés (ami egy íróság előtt is végtelen 'eredményesen' működne): Nem én voltam, nem tudom, hogy volt, az én lelkiismeretem tiszta, visszautasítom a vádakat.stb.

Szerintem is jobb lenne, ha a Csizu által javasolt módon az árlista módosításait NYÍLTAN és ÁTLÁTHATÓAN nyomon lehetne követni ill meg lehetne vitatni, akár itt a fórum keretei között is (ld Kertics-féle h3 offline támadás példája). Nem pedig csupán egy-két ember véleményét előzetesen (és ami még szomorúbb 'menet közben' is!) kikérve és különösebb indoklás nélkül módosulnának az árak. Gondolom ennek nincs akadálya.
Üdv Bátor Harcosok!
Csizu: Tudom, hogy Te nem vádoltál semmivel. Engem nyíltan csak 1 ember vádolt meg, tudja, hogy kiről van szó, könnyedén kiröhögött és ezt teszi már régóta... Felőlem azt gondol amit akar, én még nem láttam online versenyezni, de szerintem nem is fogom! Bizonyítsa végre be, hogy direkt manipuláltam az árlistát vagy felejtsen már el a vádaskodásaival együtt mindörökre! Azt hiszem ez mindkettőnknek jó lenne...

Adjak én ilyen ember véleményére?

Mivel senki sem készíti a H5 árlistát szerintem egyeztetni kellene zolirobival, hogy csinálja e illetve ha nem, akkor dönteni, hogy valaki felvállalja e és ha nem, akkor törölni kellene a versenyt szvsz. Mail ment.
Conan: Az ilyen emberek miatt, mint amilyen Te vagy nem vagyok már hajlandó semmilyen versenyt szervezni, pályát szerkeszteni, árlistát készíteni, 1vs1 és 2vs2 versenyekben elindulni. Te csak vádaskodni tudsz, mindenféle bizonyíték nélkül! Az ártatlanság vélelme a bíróság előtt is mindenkit véd, ameddig a vádló be nem bizonyítja az ellenkezőjét!

Készítse az árlistákat aki akarja, én már csak a régi barátokkal szeretnék találkozni és jól érezni magam, ha már valamelyik versenyre elmegyek!

Szóval örülnék, ha elfelejtenél végre, mert az én lelki békémnek biztosan ez tenné a legjobbat!
Baráti üdv!