Szerintem a 7-es varázslatok közül az Implo-t kéne tiltani, mert az hozza be a legnagyobb mák faktort. Akinél az implo, az győz. A legutóbbi 2 táborban (volt vagy 20-25 meccs) összesen 2x kaptam implot, ellenem persze szinte mindenkinek volt, ki is kaptam sokszor e miatt. Az esetek többségében (ha nincs recanter illetve elementálharc) akkor akinél az implo van az nyer. Ha a szerencsét ki akarjuk zárni, akkor elsőként az implóval kéne kezdeni. Emlékszem pl. Boti ellen is minden össze jött nekem, jóval nagyobb sereg, szuper varázslatok, minden jó artifact nálam volt, plusz agyontápoltam a hőst mert a középső részét is kifosztottam a pályának, ,de neki volt imploja, amivel első körben megfektette az összes 7-es lényem, aztán még pár kör alatt a többit. Ugyan ez volt sok más meccsemen is, és az ilyen, amikor nem a tudás hanem a szerencse dönt elég kiábrándito tud lenni, akkor már egyszerubb dobni egy kockával páros vagy páratlan alapon
A tavalyi tábor előtt meg is fogadtam, ha most is ilyen balszerencsés leszek, akkor a köv táborban már nem indulok 1v1-ben. Nos nekem 2x volt implo, ellenem 9x alkalmazták. Én 1x találtam +6-os artit, 1x 5-ost (boti ellen, amikor implozott) ugy hogy nem volt fixen berakva, illetve 1x volt olyan hogy nem let meg a játszma végére a fullos manaregen resourcetermelő meg lénytermelő szet

Csodálkoztam is hogy zizi lett a mr unlucky, pedig a recanter nem olyan nagy csapás, hisz senki se tud varázsolni. Én örömmel vállaltam volna, hogy minden meccsen bekapjak egy recantert
Naszóval armageddonnál is rosszabb az implo, annál is inkább, mert az armageddon csak bizonyos lények esetén alkalmazható, és ritkábban is jön be.
szal javaslat:
- no arma, implo
- elementált csak akkor lehessen idézni, ha a varázslás előtt a saját élő lények többen vannak mint az elementálok (csak körülbelül, hp-ban). Az mind1 mennyi idéződik, ha pl van 1 szál lény de még nincs elementál akkor még lehet idézni akár 80-at is, és nem kell számolgatni szorozgatni a hp-ket sem, csak ugy saccra.
- csak a főhősnek nem lehet diplomáciája, nemigen fog valaki csak azert a gagyi hosnek adni minden sereget meg azzal csatázni hogy hátha beállnak. Meg ezt nem is lehet ellenőrizni, sőt, még főhősnél se igen lehet online rájönni bevett-e diplot, max utólag.
- A fokozat elvileg 100% de én ha hotseatben vagy bárhogy játszok mással mindig hardon csinálom. A gép ekkor nem játszik direkt bután, és a 7-es lényt is nehezebb összehozni (hardon már tud várakozni a gép, jobban taktikáznak a szétszórt lények, több veszteséget okoznak. pl sima angyalok néha várakoznak majd 2x jönnek ahelyett hogy vakon előrerepülnének ugy hogy 2 kockával a sereg előtt állnak meg)