Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 130 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 15:35 

Jou írta:
Hali!

Nekem lenne egy-két kérdésem (bár lehet hogy csak a felfogásom low :?: :?: :?: ):
1) Mi az a HENTELÉS? ( ugyanis még nem hallottam ilyenről)
2) Az ellenfeleket most egyhuzamban kell letarolni, s úgy menteni egy-egy csata után, vagy csak egyszerre egyet, s úgy újbóli betöltéssel egy másikat?(ugyanis ebbe a kis kavarobásba bezavarodtam)

Valaki még ma mondja már meg a válaszokat , hogy ha lehet.

Itt vagyok:
1, mészárlás, irtás, gyakás ...stb...
2. az eredeti versenyben minden csata után kellett menteni és a mentést elküldeni. Itt kihasználhatod a csata utáni szintlépést és a rabolt artifactokat és nekimehetsz további ellenfélnek is. Ha ezzel az össz. veszteségedet csökkenteni tudod, akkor érdemes ezzel a lehetőséggel élned. A lényeg, hogy az általad küldött mentésekben minden ellenfél csak 1x lehet leölve ! Tehát küldhetsz 9 mentést is, extrém esetben 1 mentést is. Ez attól függ, hogy neked hogy jön ki kevesebb veszteséged.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 07 csüt., 22:01 

Sziasztok!

Amennyiben van olyan mentés amivel érdemes folytatni más ellen, akkor ezt az új metést többször is fel lehet használni külön-külön más ellenfelek ellen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 10:31 

Imre írta:
Sziasztok!

Amennyiben van olyan mentés amivel érdemes folytatni más ellen, akkor ezt az új metést többször is fel lehet használni külön-külön más ellenfelek ellen?

Van A, B, C, D ellenfél (a példa kedvéért legyen 4). Optimalizáltan leölitek mind a négyet, ahogy az alapversenyben és kijön mondjuk:
A - 2%
B - 10%
C - 5%
D - 40%

Mondjuk nem tetszik a D-től elszenvedett 40%, amit nagyrészt armageddonnal okozott, ezért a B elleni mentést folytatva - B-től elvéve az Orb of inhib-et - kihozol D ellen 8%-ot. Így 3 mentésed lesz:
A - 2%
B és D - 10+8 %
C - 15%

Minden ellenfél egyszer van leölve és a százalékon is csökkentettél. Lehet még fokozni is: A után nekimész C-nek és C ellen így csak 13% a veszteség. Akkor csak 2 mentést kell küldeni:
A és C - 2+13%
B és D - 10+8 %

A rossz megoldás így néz ki:
B után leölöd D-t, aztán B utáni mentésből leölöd C-t:
A - 2%
B és D - 10+x %
B és C - 10+y %
Így B artijai és XPi kétszer vannak felhasználva.

Az viszont megengedett, hogy B után leölöd D-t és folytatólagosan leölöd C-t is:
A - 2%
B és D és C - 10+x+y %

Jajj ! Remélem érthető vagyok. :)
Az első körben ha rendellenességet tapasztalok, a küldőt értesítem róla és várok majd új mentést (aki bizonytalan, az inkább hamarabb küldje el a mentéseit). A második körben viszont már nem tolerálom az extra adminisztrációt és 100% veszteségre ítélem a versenyzőt akár véletlen, akár szándékos volt az eset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 13:54 
Heroes Team

Halo!

Most már mindent értek.A lényeg az hogy a visszaküldött mentésekben mindenki csak 1szer lehet leölve.
Kösz szépen!

Ja ha már szóba krült a WOG, én támogatnám az ilyen versenyeket.Nem udja valaki, miért írja ki a WoG 3.58 egy idő után hogy "nincs elegendő memória a futttatáshoz..." és akkor a reinstall sem segít :?: (9 gépből 6-on csődot mond kb. 1 hónapon belül, köztük otthon is ahhol ez nem lehet a gép hibája.).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 08 pén., 20:59 

Jou írta:
Halo!

Ja ha már szóba krült a WOG, én támogatnám az ilyen versenyeket.Nem udja valaki, miért írja ki a WoG 3.58 egy idő után hogy "nincs elegendő memória a futttatáshoz..." és akkor a reinstall sem segít :?: (9 gépből 6-on csődot mond kb. 1 hónapon belül, köztük otthon is ahhol ez nem lehet a gép hibája.).

A köv. Hent-et WOGos formában szeretném meghirdetni. RoE-s, meg SOD-os versennyel nincs értelme konkurrálni, meg hát jelentkező is van, hál'istennek.

Megnéztem a WOGos oldalon a hiba riportokat. Ilyet nem említenek: biztos, hogy jól telepíted a WOGot ? Viszont megtudtam, hogy ha a térképen elengeded a commandert, akkor fát kapsz helyette :). Most nem tudom kipróbálni, de jól hangzik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 09 szomb., 8:19 

Szerintem kuva jo ez a hent ,jol lehet taktikázni, de van egy problema.

Nincs ki hirezve sehol én is csak véletlenül vettem észre.

by

syk

ui: tetszik nagyon a kezdeményezés csak ne wog legyen szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 10 vas., 17:13 

Sziasztok!

Nekem sajnos csak egy mentésem lenne.
Egymás után győztem le a csapatokat.
Így azonban az utolsó csata veszteségét szerintem nem lehet leellenőrizni.
Mi a teendő?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 10 vas., 17:54 

Imre írta:
Sziasztok!

Nekem sajnos csak egy mentésem lenne.
Egymás után győztem le a csapatokat.
Így azonban az utolsó csata veszteségét szerintem nem lehet leellenőrizni.
Mi a teendő?

Itt valami félreértés lesz.
Ha egy mentést küldesz vissza, az azt jelenti, hogy mind a 9 ellenfelet egymás után terítetted le és az össz. veszteséged kevesebb, mintha valami más kombóban győzted volna le az ellenfeleket. Ha tényleg egy mentést akarsz visszaküldeni, akkor küldj egy olyan mentést, ami után legyőzted az utolsó ellenfelet is. Összevetjük a maradék sereged össz. ÉP-jét az indulóval és megkapjuk az össz. veszteséged.

Remélem az általam eddig írtakon mindannyian ugyanazt értjük. :) Ha nem, kérem, senki ne kenődjön el, hisz mindannyian csak most tanuljuk ezt az újfajta harci stílust.

Nomeg, a kevés hsz-ból arra gondolok, lehet, hogy tényleg nem jutott el minden kiesőhöz ez a versenyfajta ? Kérem, aki olvassa, adja tovább a hírt !!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 8:43 
Heroes Team

Sziasztok HENT-esek!

Az Imre problémája szerintem teljesen valós, mert elvileg szabályos, hogy sorban leverje valamennyi ellenfelet, de a kilencedik után nincs mód mentést készíteni, mert "Congratulation" és kész.
(Egy apró hiba a szerkesztésben, hogy nincs valahol elrejtve egy plusz hős, hogy ne legyen vége a map-nak.)
Erre persze csak akkor jöttem rá én is amikor végig vittem mind a kilenc ellenfelet egymás után.

Így most egy kicsit fura a helyzet. Van egy nyolc mentésből álló "fűzérem" és nem tudom az i-re feltenni a pontot.

Persze lehet azt mondani, hogy a hiányzó csatát indítsam el az alap mentésből, de ennek a játéknak egyik lényege, hogy a játék során erősödhet a hősünk. Természetesen a legnehezebb csatának szeretnék a lehető legjobban megerősödött hőssel neki vágni.
Ezért újra végig játszottam az első hét csatát, aztán kihagytam a "nyolcadikat" és megcsináltam a kilencediket, hogy "láthatóvá" és elmenthetővé váljon a kilencedik eredmény. (Így a "nyolcadik" hős maradt állva a mapon.

Viszont ez így szabálytalan, ha jól értelmeztem.
Szóval mi legyen?
(Szerintem még így is rosszabbul járok, mert egy szintlépéssel kevesebbel vágok neki az utolsó hősnek.)

Remélem érthető a problémám.

Üdv. Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 9:00 

Bakos Zsolt írta:
Sziasztok HENT-esek!

Az Imre problémája szerintem teljesen valós, mert elvileg szabályos, hogy sorban leverje valamennyi ellenfelet, de a kilencedik után nincs mód mentést készíteni, mert "Congratulation" és kész.
(Egy apró hiba a szerkesztésben, hogy nincs valahol elrejtve egy plusz hős, hogy ne legyen vége a map-nak.)
Erre persze csak akkor jöttem rá én is amikor végig vittem mind a kilenc ellenfelet egymás után.
Üdv. Zsolt

Afenébe :oops:.
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy lesz olyan űbertápos játékos, aki egyszuszra végigmegy és úgy jobb eredményt ér el, mint pár darabban.
A tökéletes megoldás új mentések készítése és küldése lenne. Persze ez az idő előrehaladta miatt elég rosszul hangzik.

Kényszerű módosítást kell alkalmaznom az első körben (
de csak az elsőre vonatkozik): 8 hőst kell leölni 9 helyett ! Aki már elküldte a mentését, annál a legrosszabb százalék beszámításától eltekintek. A mentéseket ellenőrzöm és a kiszámolt (új) százalékról írok majd egy emailt az érintetteknek. Ide meg majd felírom, hogy kiknek a mentései pihennek már rendezetten nálam.

A második kör korrigálva lesz ilyen szempontból. Meg olyan szempontból is, hogy ne hulljanak már az AIk, mint a legyek :twisted:
Sorry....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 9:10 
Heroes Team

Köszi a gyors választ és a szervezést.
Jó kis csaták voltak.

Zsolt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 12:45 
Heroes Team

Hali!

A Wog-os problémához csak annyi , hogy 2-en próbáltuk ki a telepítést.
Az első embernek elméletileg full siker, mégis a sulidan 8 gépből 3-on megy. Én az itt letölthető WoG-ot és upg.-t töltöttem le. a 3.57-es normálisan megy, az upg. telepítője 100%-után full pause, csak a Ctrl-Alt-Del-lel lehet kimászni. Utána megy egy darabig aztán ugyanaz a hiba. Na ehhez mit szóltok :?:

A HENThez pedig csak annyi, hogy nem csak a 9. hőst nem lehet egyszerre legőzni, hanem a megoldási idő is 7 nap ami sok varázslás mellett (kb. 5-szöri kútlátogatás esetén) sok lépés és nap, a8. nap után pedig kihalás és Win. Ezt egy olyan várossal lehetne korrigálni ahhol no bulid és kész.

Ja! Robina Hood Bow of the Sharpshootert ad. Lehet a combót használni vagy nem :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 13:22 

Jou írta:
Hali!
a 3.57-es normálisan megy, az upg. telepítője 100%-után full pause. Na ehhez mit szóltok :?:

Töltsd le a 3.58 -at az eredeti helyéről és csak azt telepítsd nulláról. Mármint, hogy ne upgrade-elj WOGot, hanem tegyél fel egy full verziót, a 3.58-at.

Jou írta:
A HENThez pedig csak annyi, hogy nem csak a 9. hőst nem lehet egyszerre legőzni, hanem a megoldási idő is 7 nap ami sok varázslás mellett (kb. 5-szöri kútlátogatás esetén) sok lépés és nap, a8. nap után pedig kihalás és Win. Ezt egy olyan várossal lehetne korrigálni ahhol no bulid és kész.

Aha... ez is abból ered, hogy nem gondoltam ilyen sorozatos gyakásra. Tanulópénz :(, sorry. Tekintsük most ezt egyszerű nehezítésnek, hisz mindenkire egyaránt vonatkozik. A második körben pedig megoldom a szitut.

Jou írta:
Ja! Robina Hood Bow of the Sharpshootert ad. Lehet a combót használni vagy nem :?:

Lehet. Szerintem attól SODos egy verseny, hogy a SODos újdonságok is elérhetők benne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 17:17 

Sok hiba van , de nekem be jöt a Hent.

Én megöltem 7 ellent és erre day 1 let .
És persze orákba telet mire eljutotam ide.
Ugy ,hogy kezhetem elöröl.
De tetszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 17:52 

Syoke írta:
Sok hiba van , de nekem be jöt a Hent.

Én megöltem 7 ellent és erre day 1 let .
És persze orákba telet mire eljutotam ide.
Ugy ,hogy kezhetem elöröl.
De tetszik.

Ezt nem értem. Ez valami újabb probléma ? Kifejtenéd ?
Csak, hogy a második körben már ne legyenek problémák.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 11 hétf., 18:21 

Sziasztok!

A csaták során nálam előfordult, hogy egy nap alatt több ellent kellett leverni, mert nem bírta kivárni a sorát a kis butuska.
Szerncsére volt elég varázspontom az elnyert artifaktok után.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 12 kedd, 10:30 
Heroes Team

Halo!

Morphose köszi az infot a Wog-hoz, majd megpróbálom ezt a módszert.

A Henthez akkor mostmár tuti hogy 8 hősről szóló ajánlót kell küldeni :?:
(mert ez nekem 2*4 formában menne ha csak annyi kell, amivel akár a 9 et is el lehetne küldeni :idea: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 12 kedd, 10:41 

Jou írta:
Halo!

Morphose köszi az infot a Wog-hoz, majd megpróbálom ezt a módszert.

A Henthez akkor mostmár tuti hogy 8 hősről szóló ajánlót kell küldeni :?:
(mert ez nekem 2*4 formában menne ha csak annyi kell, amivel akár a 9 et is el lehetne küldeni :idea: )

Hát igen, így alakult, 8 lehentelt ellenfél kell.

A második körre kitaláltam egy nem túl barátságos meglepetést, szóval érdemes lesz továbbjutni. :twisted: :twisted: :twisted:
Nem ígérhetek mást: csak kínt, szenvedést és fájdalmat :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 12 kedd, 10:46 
Heroes Team

Kössz! A mentéseket majd holnap küldöm, remélem nem leszz túl korai.
A továb bjutásban nem vagyok biztos(kb. 5 % :( ) de az újításaidra kíváncsi leszek :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 12 kedd, 12:48 

Jou írta:
Kössz! A mentéseket majd holnap küldöm, remélem nem leszz túl korai.
A továb bjutásban nem vagyok biztos(kb. 5 % :( ) de az újításaidra kíváncsi leszek :!:

Ó, a második körre sokat tanultam az elsőből :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 130 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]